Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

doğumdan bir gün önce bebek rabbiyle konuşur allah'ım dünyaya gideceğim ve orda ne yapacağımı bilmiyorum: ben senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecek ;peki allahım onların dilini bilmiyorum onlarla nasıl anlaşacağım:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir.ALla'hım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülük varmış kötülüklerle nasıl baş edeceğim: senin için yarattığım melek seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır,derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının gldiğini söylerler ve bebeği allahın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne :adının önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin...

bunu bi yerde okudum ve sizinle paylaşmak istedim çok duygulandırdı beni bi an olsun stresten uzak kalmalıyız diye düşündüm şuanda zamanımıydı bilmiyorum ama dilerim gelecekteki bebişlerin melek anneleride hepimiz oluruz iiii geceler arkadaşlar

Ellerine saglik canim paylastigin icin. cok etkileyici. cok duygulandim..

teşekkür ederim allah razi olsun darısı sana ve senin gibi bebek isteyen herkese inşallah ..başka hiç bişey kullanmadım .bu gün gittim sonuç cuma günü 260 tı hcg bu günse 2027 çıktı görünce şokoldum okadar korktum ki niye bu kadar artmış dedim doktora güzel artmış dedi.cuma tekrar gideceğim bu gün başladık iğneye aspirin ve folik asit alıyorum yine . ilk bebeğimde erkenden başlamıştım yani okadar kayıptan sonra gözün hiç bişey görmüyor..ama bunda doktor dış gebelik olursa kanamayı arttırır keseyi rahimde görmeden başlayamam deyince ben de korktum bekldim keseyide tam olarak göremedi oluşmaya başlamış dedi cuma net görürüz dedi bakalım canım ne desem bilmiyorum ki için rahat edecekse yaptır.. ama çıkmazsa üzülme canım inan olacak yani olacak ama işte insanı yıpratıyor biraz ama olunca hepsini unutursun..

Ellerine saglik canim paylastigin icin. cok etkileyici. cok duygulandim..

benide etkiledi biras moral olsun hepimize diye düşündüm e bizde küçük yüreklerin melek annesi adaylarıyız nasılsa rabbim duysun sesimizi de hepimizin gönlüne göre versin

Son düzenleme:

cnm çok sevindim senin adına.cumada güzel haberlerle gelirsin umarım.inş allah bizede en kısa zamanda nasip etsin.iğnen 0.4lüktü dimi günde birkez vurulmuştun daha öncede?bakalım bende perşembe kan testi yaptırıcam.sonra bayram giriyo araya varsada zaman uzamasın.bebeğimi kucağıma alınca bunları unutucam biliyorum dediğin gibi ama bu süreç biraz yıpratıyor işte.hakkımızda hayırlısı artık.aslında bu ay çokta beklemiyorum olursa süpriz olur ama varsada ben önlemimi erken alayım sonradan keşke dememek için

Her tarafım mosmor oldu. Kolumdan yapmaya başladım bazı yerler şişti bile. Eşim tutuyor ben de vuruyorum fazla mı sıkıyor ne oluyor anlayamadım?

Her tarafım mosmor oldu. Kolumdan yapmaya başladım bazı yerler şişti bile. Eşim tutuyor ben de vuruyorum fazla mı sıkıyor ne oluyor anlayamadım?

canım bende vuruorum ama benim hiç morarma olmuorçgöbeğimden yapıorum ben.ve çok yavaş uyguluyorum.hızlı yapmıştım bi keresinde biraz morarmıştı.

Uzunn zaman oldu buraya yazmayalı, 2009 yılında biri ikiz olmak uzere iki tane kalbi atmadıgı icin gebelik kaybım olmustu. Oysa 16 sene evvel sorunsuz saglıklı bir erkek bebek dogurmustum. Tekrar bebek sahibi olmak istedigimde bir turlu sonuca ulasamamıstım.

Cerrahpasa Tıp fakultesine basvurdum, testler sonucu MTHFR A1298C homozigot gen mutasyonuna sahip oldugumu ogrendim.

ve tekrar hamile kaldıktan sonra 0,4 cleaxane kullanmaya basladım. 9 ay ın sonunda bebegime kavustum..

Tedavilerinize guvenin ve asla umutsuzluga dusmeyin arkadaslar..

Allah hepinize ve tum isteyenlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

canım iyiki yazdım . sizler yazın ki bizde umut dolalım allahım bizede nasip etsin. sanada evlatlarınıda sağlıklı uzun mutlu bir hayat nasip eder inşallah

Bunları duymak güzel, ümit veriyor. Ben de MTHFR A1298C homozigot gen mutasyonuna sahibim. Umarım biz de senin gibi en kısa zamanda bebişlerimize ulaşırız.

Valla bazen morarıyor bazen morarmıyor. Eşim yapıyor iğneyi, genelde karından hafifçe parmaklarıyla gerdirip öyle yapıyor. Eskiden yavaş yapıyordu evet yavaş yapınca daha az morarıyor ama benim canım çok acıyor yavaş olunca. 2 kere koldan denedim acayip morardı hatta birinde 1 hafta şiş kaldı yeri. Bir de bacaktan yapılabilirmiş hemşire öyle dedi ama ben daha denemedim. Şimdilik karından devam.

merhaba ben16+3 hamileyim ve clexane 4000 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama ben bacagımdan vuruyorum.göbeğinden ve kolundan vuranlar nasıl yapıyorsunuz?
ilk gebeliğim bu hiç düşüğüm ya da kürtajım yok çok şükür.. doğuma kadarda kullanacagım bacaklarım cok acıyor artık ama napalım , kolumdan ve göbeğimden beceremiyorum..
bu iğneyi kullanıp normal doğum yapan var mı aranızda? hep sezeryan mı? kanı durdurmak sıkıntı olmuyormu ki? fikri olan var mı?​

Arkadaşlar merhaba

bişey soracaktım bende mthfr (c677t) heterozigot mutasyon varmış bu durumda olanlar iğnemi kullanıyor corasprinmi

bazılarına soruyorum corasprin bazıları iğne diyor merak ettim

Arkadaşlar merhaba

bişey soracaktım bende mthfr (c677t) heterozigot mutasyon varmış bu durumda olanlar iğnemi kullanıyor corasprinmi

bazılarına soruyorum corasprin bazıları iğne diyor merak ettim

canım gebelikte önce coraspin gebelikte iğne dedi doktorum. coraspin yetmeyebilirmiş .bende mthfr 1298 heterozigot mutasyon var şu anda coraspin kullanıyorum

bunu duymak ne kadar güzel darısı başımıza inş.rabbim neylerse güzel eyler

Son düzenleme:
canım gebelikte önce coraspin gebelikte iğne dedi doktorum. coraspin yetmeyebilirmiş .bende mthfr 1298 heterozigot mutasyon var şu anda coraspin kullanıyorum

benim dr. daha bişey söylemedi merak içindeyim kromozom sonuçları ile gebelik planlayacaklar benim 5 ytane kaybım var he hiç tutunamadılarr 2 si dış gebelik

benim dr. daha bişey söylemedi merak içindeyim kromozom sonuçları ile gebelik planlayacaklar benim 5 ytane kaybım var he hiç tutunamadılarr 2 si dış gebelik

canım çok geçmiş olsun allahım dayanma gücü vesin benim 1 kaybım var hala psikolojim alt
üst durumda. inşallah kromozom sonuçların normal gelir. bak beydağlımız var 6 kayıbı var ama yine hamile bugün kontrole gidecek güzel haberlerle dönecek ve bize umut olacak inşallah. allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…