doğumdan bir gün önce bebek rabbiyle konuşur allah'ım dünyaya gideceğim ve orda ne yapacağımı bilmiyorum: ben senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecek ;peki allahım onların dilini bilmiyorum onlarla nasıl anlaşacağım:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir.ALla'hım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülük varmış kötülüklerle nasıl baş edeceğim: senin için yarattığım melek seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır,derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının gldiğini söylerler ve bebeği allahın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne :adının önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin...
bunu bi yerde okudum ve sizinle paylaşmak istedim çok duygulandırdı beni bi an olsun stresten uzak kalmalıyız diye düşündüm şuanda zamanımıydı bilmiyorum ama dilerim gelecekteki bebişlerin melek anneleride hepimiz oluruz iiii geceler arkadaşlar
elifffff öncelikle cvp yazdığın için çok tşk ederim,inan çok büyük bir umut oldun bana.benimde adetime 5gün var acaba test yaptırıp varsa iğnelere başlasam mı?beni çok ii anladığını biliyorum allah öncelikle oğluna uzun ömürler versin ve 2.bebeğinede sağ sağlim kavuşmanı nasip etsin.rabbim isteyen herkesi bebeğine kavuştursun.aspirin,iğne ve folik asit bunun dışında ilaç kullanmadın değil mi?yarın güzel haberlerini bekliyoruz,hakkında hayırlısı olsun cnm
Ellerine saglik canim paylastigin icin. cok etkileyici. cok duygulandim..
teşekkür ederim allah razi olsun darısı sana ve senin gibi bebek isteyen herkese inşallah ..başka hiç bişey kullanmadım .bu gün gittim sonuç cuma günü 260 tı hcg bu günse 2027 çıktı görünce şokoldum okadar korktum ki niye bu kadar artmış dedim doktora güzel artmış dedi.cuma tekrar gideceğim bu gün başladık iğneye aspirin ve folik asit alıyorum yine . ilk bebeğimde erkenden başlamıştım yani okadar kayıptan sonra gözün hiç bişey görmüyor..ama bunda doktor dış gebelik olursa kanamayı arttırır keseyi rahimde görmeden başlayamam deyince ben de korktum bekldim keseyide tam olarak göremedi oluşmaya başlamış dedi cuma net görürüz dedi bakalım canım ne desem bilmiyorum ki için rahat edecekse yaptır.. ama çıkmazsa üzülme canım inan olacak yani olacak ama işte insanı yıpratıyor biraz ama olunca hepsini unutursun..
benide etkiledi biras moral olsun hepimize diye düşündüm e bizde küçük yüreklerin melek annesi adaylarıyız nasılsa rabbim duysun sesimizi de hepimizin gönlüne göre versin
Her tarafım mosmor oldu. Kolumdan yapmaya başladım bazı yerler şişti bile. Eşim tutuyor ben de vuruyorum fazla mı sıkıyor ne oluyor anlayamadım?
Uzunn zaman oldu buraya yazmayalı, 2009 yılında biri ikiz olmak uzere iki tane kalbi atmadıgı icin gebelik kaybım olmustu. Oysa 16 sene evvel sorunsuz saglıklı bir erkek bebek dogurmustum. Tekrar bebek sahibi olmak istedigimde bir turlu sonuca ulasamamıstım.
Cerrahpasa Tıp fakultesine basvurdum, testler sonucu MTHFR A1298C homozigot gen mutasyonuna sahip oldugumu ogrendim.
ve tekrar hamile kaldıktan sonra 0,4 cleaxane kullanmaya basladım. 9 ay ın sonunda bebegime kavustum..
Tedavilerinize guvenin ve asla umutsuzluga dusmeyin arkadaslar..
Allah hepinize ve tum isteyenlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Uzunn zaman oldu buraya yazmayalı, 2009 yılında biri ikiz olmak uzere iki tane kalbi atmadıgı icin gebelik kaybım olmustu. Oysa 16 sene evvel sorunsuz saglıklı bir erkek bebek dogurmustum. Tekrar bebek sahibi olmak istedigimde bir turlu sonuca ulasamamıstım.
Cerrahpasa Tıp fakultesine basvurdum, testler sonucu MTHFR A1298C homozigot gen mutasyonuna sahip oldugumu ogrendim.
ve tekrar hamile kaldıktan sonra 0,4 cleaxane kullanmaya basladım. 9 ay ın sonunda bebegime kavustum..
Her tarafım mosmor oldu. Kolumdan yapmaya başladım bazı yerler şişti bile. Eşim tutuyor ben de vuruyorum fazla mı sıkıyor ne oluyor anlayamadım?
arkadaşlar bu bahsettiğiniz diyet neyle alakalı.birde siz hangi şehirdesiniz,tolga hoca dediğiniz doktora gitmek isterim bende.bana hiç diyet vermedi doktorum.birde bu kan değerlerine nasıl bakılıyor?bende bakmadılar böyle birşeye.bencede belli aralıklarla bakılıp ona göre iğnenin dozu ayarlanmalı.bilgilendirir misiniz lütfen?
Canım Ankara'dayız biz, doktorun adı Tolga Ecemiş. Sanırım 4 kişiyiz o doktora giden. Ben henuz hakkında kotu birsey duymadım. Akay hastanesinde tup bebek bolumunun başında. Ben muayenehanesine gittim, internetten telefonunu bulabilirsin. Diyeti her gen bozuklugunda vermiyorlar, seninki neydi. Bana hamilelikten sonra iğnenin dozunu nasıl ayarlayacağını söylemedi, şu anda 1 tane 0,4 vuruyorum hergün, hamile kalınca 2 doza çıkarız dedi ama sonra değiştirecek mi veya neye bakıp değiştiriyor bilmiyorum.
Arkadaşlar merhaba
bişey soracaktım bende mthfr (c677t) heterozigot mutasyon varmış bu durumda olanlar iğnemi kullanıyor corasprinmi
bazılarına soruyorum corasprin bazıları iğne diyor merak ettim
canım gebelikte önce coraspin gebelikte iğne dedi doktorum. coraspin yetmeyebilirmiş .bende mthfr 1298 heterozigot mutasyon var şu anda coraspin kullanıyorum
benim dr. daha bişey söylemedi merak içindeyim kromozom sonuçları ile gebelik planlayacaklar benim 5 ytane kaybım var he hiç tutunamadılarr 2 si dış gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?