Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kizar kasigimda igne batiyo gibi agri var. sizde de varmi yada normalmi.
Zaman zaman bende de öyle oluyo sılayacım , özellikle sol tarafımda...Bebiş o tarafa yerleşmiş olabilir mi acabe diye düşünüyorum.. Hatta ilk ultrasonda doktora sormayı düşünüyorum sol tarafta mı diye...Dediğin gibi iğne batar gibi oluyo...Ben hissedince hemen tuvalete koşuyorum , kanama görmeyince rahatlıyorum...Sonuçta rahmimizde faaliyetler oluyor , rahim ilk zamanlarda çok olmasa da azar azar büyüyor kendini hazırlıyor herhalde...Ama gene de korkmadan edemiyorsun , ben de senin gibiyim canım.,...

Esercim çok geçmiş olsun canım ...Kaçıncı haftadasın sen ? İlk 3 ay buradaki pek çok arkadaşta lekelenme oldu...Hemen endişelenme...Bence de her ihtimale karşı çarşambayı beklemeden yarın doktoruna git istersen ...Belki progestan takviyesi , istirahat filan verir...İnşallah önemsiz bişeydir canım , geçmiş olsun...

şen merhaba,
hikayeni okurken sanki kendimi gördüm :çok üzgünüm: bizde 3,5 yıl hiç bebek düşünmedik, önce eşimin sonra benim doktoram için...sonra bebek isteğimi romotoloji doktoruna söyledim ilk zaman kan değerleri izin vermedi. sonra doktorum izin verdikten sonra ilk denememizde hamile kaldım. ama maalesef. daha önce yaşadıklarımı anlatmıştım. şimdi de 5 aydır uğraşıyoruz ama tık yok :çok üzgünüm: kaç defa düşük yapacağımı bilmiyorum, hamile kalamıyorum..burda kan pıhtılaşması olupta ilk ya da ikinci bebeğini dünyaya getiren kimse yok maalesef :çok üzgünüm: yaş geçiyor tabi bu arada.. hikayemizin başı benziyor, inşallah sonu da benzer ve bizde kucağımızı alırız bebişlerimizi... ben de sık sık resmini sevip, maşallahlar diyorum pelini gördükçe.. benim için de kokla olur mu pelinsu hanımı :dance:

esercim sanırım 2. trimestrde böyle bi lekenin olmamamsı lazım bence acilen yarın dr git çarşambayı bekleme sen tedbirini al taktir allahın
ama bu şekildede bekleme bir an önce git için rahatlasın

merhabalar kızlarrr
doktor randevum vardı bugun, dogumla ilgili konuştuk. 15-20 nisan arasında bi gün seçin dedi bize. aslında ben 11nisan istemiştim bir an önce dogsun diye:jeyyar: ama zayıf olur dedi, kilo almasını bekliyoruz dedi. çok az kaldı kızlarrrrdelikafadulden
dogumu genel anestezi yapacakmış. iğneyi doguma 3gün kala bırakacagım için epidural riskli olurmuş. iğneden dolayı yani.. napim amaan :dilcikar:
ayy hala inanamıyorum kızlar yaa, dogumu konuştum!!! allahım inşallah sizlerede nasip eder, wallahi doktorla dogumu konuşmak dogurmak gibi geldi bana :roflol: inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruzzzhihoyyyt

ESERCİM büyük bi ihtimalle ciddi bi durum yoktur. ama sen tetikte ol, bu durum devam ederse randevunu beklemeden git canım..

PAPATYASÜREYYA ben mthfr homozigotum. doktorum bana diyet falan vermedi, sadece iğne ve coraspin kullandım. hatta kan hapı ve kalsiyum bile vermedi tahlil sonucların normal dedi. pek ilaç kullanmaktan yana bi dr degil galiba. ben herşeyi yedim bu zamana kadar. zaten kullandıgımız iğne ve asprin kanı sulandırıyor. bu ilaçları kullanırken diyete gerek yok diye düşünüyorum ben. aslında iğneyi kullanmadıgımız dönemlerde yediklerimize dikkat etmek gerektigine inanıyorum canım.

ayyy inanamiyorum yaaaa sanki benim dogum zamanim gelmis gibi heyecanlandim delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayy cok guzel hemde canim sabret olurmu sen cok heyecan yapma
ya ben sunu anlamadim igne kullananlarin epidural olmasi neden riskliymiski benimde ayin 20 sinde anestezi uzmaniyla randevum var onun icin karar verilecek gerci ben zaten istemiyorum herseyin normal olmasindan yanayim zaten o igneyi vurulmaktansa :1no2:
sevgili lal senden cok ben heyecanlandim valla allah yardimcimiz olsun hepimiz insallah bebislerimize kavusuruz dualarimdasiniz arkadaslar hepiniz hepimiz :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

papatyasureyyacim bende diyet yapmadim ne doktorum oyle birsey soyledi nede ben yaptim canim zaten heterozigotum ve homosistein degerimde 5.6 buna gore herhalde doktorum diyet vermedi ve ben istedigim herseyi yedim :jeyyar:halada haftada bir esimin tuttugu taze olarak balik tuketiyorum ceviz et sut aklina ne gelirse yani ben oyle siki diyetlerede zaten karsiyim aslinda ben tam otculum ama maalesefki burada bulmak ne mumkun izmirdeki otlara aliskinim ben keske onlar olsada hic et filan yemesek neyse cok uzattim galiba hersey gonlunce olsun canim sevgiyle kal a.s.

evet bende iki düşük yaptım. fakat bir tane çocuğum var. Şimdi yine hamileyim 9 haftalık. Erzurum Asker hastsnesinde 7 haftalık hamile iken doktor iğne tedavisine başladı. Verdiği iğne insülün iğnesi gibi. Kanı inceltiyor ve pıhtılaşmayı önlüyormuş. Doğumuma kadar ve sonrası 6 haftaya kadar kullanacakmışım. Saygılarımla

PAPATYASUREYYA VE SıDO iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bende iyi dilekleri sizler için diliyorum. LAL çok az kalmış sevindim tarihide belli oldu artık .darısı başıma.yani 38. hafta doluyormu o tarihlerde yoksa 37 de mi alıcak.ALLAH hepimizi kurtarsın.bebişleride.

PAPATYA SUREYYA ben hiç diyet falan yapmadım. LÜTFÜ BEYDE gerek duymadıki vermedi zaten daha geçen haftaya kadar bulantı ve çıkartmalarım vardı ilk 4ay hiç birşey yiyemedim ne yesem gidiyordu yemek bile hiç 4 ay pişirmedim inanın 4 ay peynir ekmek ve makarna dışında birşey yemedim 4. aydan sonra yemek yapmaya başladım biraz bulantılar azalınca bu zamandada yediklerime dikkat etmedim. yalnız son 1ay çok sık acıkıyorum ama az yiyorum hemen doyuyorum bebek midemi sıkıştırıyor galiba.tabii herkesin hamileliği aynı geçmez . KİMİnin bulantısı kusması olmaz.

Lal, senin kadar ben de heyecanlandım. ah ne güzel doğum tarihini almak :) Allahım sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ... bizi sakın habersiz bırakma olur mu?.. ay ne güzel bi bebişimiz daha olacak... yen bir umut daha....

canım benim geçmiş olsun lütfen biraz sakin olmaya çalış içini rahatlatmak için bugün yada yarın farketmez bekleme bence hemen git doktoruna içini rahatlat yoksa yarına kadar için içini yiyecek biliyorum canım senin için dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq: lütfen doktordan gelince haberdar et bizi merakta bırakma bizi a.s.

canım benim çok sevindim artık tarihinide biliyosun heyecanın bir kat daha artmıştır umarım herşey çok güzel geçer oğluşun artık kollarına alacaksın ne güzel bir duygu allahım isyene herkese nasip etsin.

kızlar nasılsınız beni sorarsanız ben bugünlerde çok yogunum ev taşıma telaşı var evde kendimi yormamaya çalışıyorum. taşınacağımız eve temizlikçi çağırdık ama kızlar hiç içime sinmedi hiç beğenmedim yanında bende yoktum kafasına göre iş yapmış. iki dişim kırıldı bir dişimin dolgusu düştü daha ilk üç ayı bitirmeden ağzımda diş kalmayacak dokuz ayı nasıl bitireceğiz bilmiyorum.iğneleri kollara vurmaya başlamıştık kollarım şişti mosmor oldu ne tavsiye edersiniz kızlar dün tekrar göbekten vurdum bebeğe birşey olur diye korkuyorum sonra bacaklara geçerim herhaldekaydirigubbakcemile2:1no2:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen sakın yorma kendini allahın izniyle oğluşuna birşey olmaz bak lal in doğum tarihi yaklaşmış sırada sen ve mumamu var ne güzel topiğimiz bebeklerinizle şenlenecek canım oğluşunu ve seni çok öpüyorum allaha emanet olun:1hug:

Sevgili lalcim , mesajını okurken ben de heyecanlandım...Çok şükür bugünlere yaa...Darısı buradaki bütün arkadaşların başına olsun...Herşey gönlünce olsun...Sevgiler...

Diyet konusunda aynı şekilde düşünüyormuşuz lalcim, bence doğumdan sonra da folik asit ve B vitamini alımına devam etmeliyiz ki homosistein seviyemiz yükselmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…