Zaman zaman bende de öyle oluyo sılayacım , özellikle sol tarafımda...Bebiş o tarafa yerleşmiş olabilir mi acabe diye düşünüyorum.. Hatta ilk ultrasonda doktora sormayı düşünüyorum sol tarafta mı diye...Dediğin gibi iğne batar gibi oluyo...Ben hissedince hemen tuvalete koşuyorum , kanama görmeyince rahatlıyorum...Sonuçta rahmimizde faaliyetler oluyor , rahim ilk zamanlarda çok olmasa da azar azar büyüyor kendini hazırlıyor herhalde...Ama gene de korkmadan edemiyorsun , ben de senin gibiyim canım.,...kizar kasigimda igne batiyo gibi agri var. sizde de varmi yada normalmi.
Esercim çok geçmiş olsun canım ...Kaçıncı haftadasın sen ? İlk 3 ay buradaki pek çok arkadaşta lekelenme oldu...Hemen endişelenme...Bence de her ihtimale karşı çarşambayı beklemeden yarın doktoruna git istersen ...Belki progestan takviyesi , istirahat filan verir...İnşallah önemsiz bişeydir canım , geçmiş olsun...ya kızlar ve şen umarım ters bişi yoktur. çarşamba için dr.umu aradım. aradıktan sonra tuvalete gttiğimde böle kahverengi derimsi bir parça gibi bişi geldi. eğer tekrarlarsa bu sefer dr.u arayıp hemen gidicem. dua edin bu sefer ters bişi olmasın çok korkuyorum...
göbek etrafımdada ağrı var. kasık ayak birleşim yerlerimdede ağrı oluşuyo... dua edin benim için eğer durum devam ederse hiç beklemem çarşambayı... yaaaaa bu sefer herşey yolunda gitsin... lütfen tanrımmmm lütfennnnnnnsenağlama
papatyacımmm, daha önceki sayfalarda da yazdım ama görmedin sanırım, tekrar gönülden kutluyorum canımm:1hug: rabbim sağlıkla tamamına erdirsin :Saruboceq::Saruboceq:inşallahhh...
o kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki...ben ve eşim master doktora vs. öncelik verdik ve 5 yıl bebek düşünmedik, ardından ben dersane öğretmeniyken devlet okuluna geçmeye karar verdim ve tayin olayı neeniyle eşimle kısa bir süre farklı illerde yaşayınca biraz daha erteledik bebişin gelmesini, tam ankaraya tayinim oldu bu defada evime 2 saat uzak bir ilçeye çıktı tayinim, neyse çok uzatmiim, yani böle böle 7 yıl bebişi erteledik planlı olarak, tabii aileler dört gözle torun bekliyo, bizse herşeyi yoluna düzene koyma telaşındayız , ev araba master doktora tayin tam herşey yolunda hadi artık bebiş zamanı dedikkk ve mucize gibi korunmayı bıraktığım ilk ay bebiş geldi ama çok çabuk vazgeçip gitti ne olduğunu anlamaya ble fırsatım olmadığından annemlere söylemedim 3 ay aradan sonra bu defa ikinci bebişe hamile kaldım bu defa 6. hafta kalp atışını duyar duymaz herkese duyurduk ama bebişim karnımda öldü, tüm aile perişan oldu özelllikle annem ve artık bebiş olayı hayatımızın odağı oldu, üçüncüyü kimseye söylememe kararı aldım ve 3 ay bitene kadar da söylemedim tabii sizin dışınızda , birtek sizinle paylaşmıştım hatırlıyorsan...tabii sonra öğrenince annemhem çok sevindi hemdde sakladığım için çokk ağladı destek olamadık zor zamanlarında diyee, yani karar senin tabi canım...
haa bu arada ilk düşüğümüde pelinin doğumu sonrası hastanede yanımda iken öğrendi, odaya gelip giden doktorlar benimle ilgili konuşurken söylediler, o da duydu ve çok bozuldu bana...iştee böyle canım, ne çok yazdım di mi...pelin uyurken fırsattan istifade döktürdüm..öpüyorum seni ve mini minnacık pıhtımızıa.s.
merhabalar kızlarrr
doktor randevum vardı bugun, dogumla ilgili konuştuk. 15-20 nisan arasında bi gün seçin dedi bize. aslında ben 11nisan istemiştim bir an önce dogsun diye:jeyyar: ama zayıf olur dedi, kilo almasını bekliyoruz dedi. çok az kaldı kızlarrrrdelikafadulden
dogumu genel anestezi yapacakmış. iğneyi doguma 3gün kala bırakacagım için epidural riskli olurmuş. iğneden dolayı yani.. napim amaan :dilcikar:
ayy hala inanamıyorum kızlar yaa, dogumu konuştum!!! allahım inşallah sizlerede nasip eder, wallahi doktorla dogumu konuşmak dogurmak gibi geldi bana :roflol: inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruzzzhihoyyyt
ya kızlar ve şen umarım ters bişi yoktur. çarşamba için dr.umu aradım. aradıktan sonra tuvalete gttiğimde böle kahverengi derimsi bir parça gibi bişi geldi. eğer tekrarlarsa bu sefer dr.u arayıp hemen gidicem. dua edin bu sefer ters bişi olmasın çok korkuyorum...
göbek etrafımdada ağrı var. kasık ayak birleşim yerlerimdede ağrı oluşuyo... dua edin benim için eğer durum devam ederse hiç beklemem çarşambayı... yaaaaa bu sefer herşey yolunda gitsin... lütfen tanrımmmm lütfennnnnnnsenağlama
merhabalar kızlarrr
doktor randevum vardı bugun, dogumla ilgili konuştuk. 15-20 nisan arasında bi gün seçin dedi bize. aslında ben 11nisan istemiştim bir an önce dogsun diye:jeyyar: ama zayıf olur dedi, kilo almasını bekliyoruz dedi. çok az kaldı kızlarrrrdelikafadulden
dogumu genel anestezi yapacakmış. iğneyi doguma 3gün kala bırakacagım için epidural riskli olurmuş. iğneden dolayı yani.. napim amaan :dilcikar:
ayy hala inanamıyorum kızlar yaa, dogumu konuştum!!! allahım inşallah sizlerede nasip eder, wallahi doktorla dogumu konuşmak dogurmak gibi geldi bana :roflol: inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruzzzhihoyyyt
arkadaslar uc gundur cok kotu grip oldum bugun daha kotuyum ilaclarla ayakta durmaya calisiyorum ama korkuyorum ogluma birsey olacak diye cunku zaman zamanda hafif atesleniyorum ama ilaclarla atlatmaya calisiyorum iste . bu arada sevgili sidoya (sineme ) ve sevgili papatyasureyyaya guzel dilekleri icinde cok tesekkur ederim insallah sizlerde hayirlisiyla bu aylara gelir ve heyecanla sizlerde dogum zamaninizi beklersiniz canlarim tabi bu dileklerim butun herkes icin .
sevgili lal gelince bize hemen yaz lutfen meraktayim seni bugun senden haber gelecek diye kalktim yataktan yoksa inan hic halim yok insallah guzel haberlerle gelirsin canim hepinizi opuyorum canlarim a.s.
Sevgili lalcim , mesajını okurken ben de heyecanlandım...Çok şükür bugünlere yaa...Darısı buradaki bütün arkadaşların başına olsun...Herşey gönlünce olsun...Sevgiler...merhabalar kızlarrr
Diyet konusunda aynı şekilde düşünüyormuşuz lalcim, bence doğumdan sonra da folik asit ve B vitamini alımına devam etmeliyiz ki homosistein seviyemiz yükselmesin...ESERCİM büyük bi ihtimalle ciddi bi durum yoktur. ama sen tetikte ol, bu durum devam ederse randevunu beklemeden git canım..
PAPATYASÜREYYA ben mthfr homozigotum. doktorum bana diyet falan vermedi, sadece iğne ve coraspin kullandım. hatta kan hapı ve kalsiyum bile vermedi tahlil sonucların normal dedi. pek ilaç kullanmaktan yana bi dr degil galiba. ben herşeyi yedim bu zamana kadar. zaten kullandıgımız iğne ve asprin kanı sulandırıyor. bu ilaçları kullanırken diyete gerek yok diye düşünüyorum ben. aslında iğneyi kullanmadıgımız dönemlerde yediklerimize dikkat etmek gerektigine inanıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?