Fundacım baktırmadım canım...Aslında bu hafta kesenin görünmesi lazım , gitsem görebilirim sanırım.. Ama bazen gecikebiliyor ya, göremezsem panik yaparım diye korkudan mümkün olduğunca ertelemeye çalışıyorum...Cuma gününe randevu aldım...Bu kez son hamileliğimdeki gibi değilim , sanki gün be gün uyku hali halsizlik filan oluyor gibi... Hcg değerimi iki kez ölçtürdüm hiç olmadığı kadar yüksek çıktı...Bunlar bana biraz umut verdi...Zaten birşeyler yolunda gitmediği zaman hissediyorsun , son hamileliğimde hissetmiştim ben...Önceki hamileliklerimde kese 5. haftada mı görünüyor hemen5+1 de , kalp atımı 6 da mı alınıyor 6+1 de gidiyordum ...Şimdi son günleri gitmeye karar verdim canım...papatyacığım merhaba bugün betahcg ye baktıracaktın baktırdınmı
Fundacım baktırmadım canım...Aslında bu hafta kesenin görünmesi lazım , gitsem görebilirim sanırım.. Ama bazen gecikebiliyor ya, göremezsem panik yaparım diye korkudan mümkün olduğunca ertelemeye çalışıyorum...Cuma gününe randevu aldım...Bu kez son hamileliğimdeki gibi değilim , sanki gün be gün uyku hali halsizlik filan oluyor gibi... Hcg değerimi iki kez ölçtürdüm hiç olmadığı kadar yüksek çıktı...Bunlar bana biraz umut verdi...Zaten birşeyler yolunda gitmediği zaman hissediyorsun , son hamileliğimde hissetmiştim ben...Önceki hamileliklerimde kese 5. haftada mı görünüyor hemen5+1 de , kalp atımı 6 da mı alınıyor 6+1 de gidiyordum ...Şimdi son günleri gitmeye karar verdim canım...
Sen nasılsın.. . Hamişliğinde , işyerinde herşey yolundadır umarım...Kendine iyi bak.. Sevgiler...
Fundacım ben iğneyi hiç göbekten yapmadım...Daha 5. haftada olmama rağmen cesaret edemiyorum.. Lütfü bey de şart değil dedi..Kollardan yapıyorum...İlk günler 0.3 bir kola 0.3 diğer kola yapıyordum..Baktım 3-4 günde bile bayağı doldu ...Şimdi 0,6 günde bir kez yapıyorum...Benim de çok morarıyor , şişiyor , yakında havalar da ısınacak kısa kollu giyeceğiz...Morarmış vaziyette dolaşağız artık...Morluklar için Celenin bi tavsiyesi vardı galiba..Birşeyle ovuyordu sanırım...Bana fayda edeceğini sanmam .. Normalde de çok morarırım uzun süre geçmez...Şikayetçi olmamak lazım buna da şükür...kızlar nasılsınız beni sorarsanız ben bugünlerde çok yogunum ev taşıma telaşı var evde kendimi yormamaya çalışıyorum. taşınacağımız eve temizlikçi çağırdık ama kızlar hiç içime sinmedi hiç beğenmedim yanında bende yoktum kafasına göre iş yapmış. iki dişim kırıldı bir dişimin dolgusu düştü daha ilk üç ayı bitirmeden ağzımda diş kalmayacak dokuz ayı nasıl bitireceğiz bilmiyorum.iğneleri kollara vurmaya başlamıştık kollarım şişti mosmor oldu ne tavsiye edersiniz kızlar dün tekrar göbekten vurdum bebeğe birşey olur diye korkuyorum sonra bacaklara geçerim herhaldekaydirigubbakcemile2:1no2:
Fundacım ben iğneyi hiç göbekten yapmadım...Daha 5. haftada olmama rağmen cesaret edemiyorum.. Lütfü bey de şart değil dedi..Kollardan yapıyorum...ılk günler 0.3 bir kola 0.3 diğer kola yapıyordum..Baktım 3-4 günde bile bayağı doldu ...Şimdi 0,6 günde bir kez yapıyorum...Benim de çok morarıyor , şişiyor , yakında havalar da ısınacak kısa kollu giyeceğiz...Morarmış vaziyette dolaşağız artık...Morluklar için Celenin bi tavsiyesi vardı galiba..Birşeyle ovuyordu sanırım...Bana fayda edeceğini sanmam .. Normalde de çok morarırım uzun süre geçmez...Şikayetçi olmamak lazım buna da şükür...
Fundacım yaa , bisürü yazdım ama hiç yardımcı olamadım kusura bakma...Kendine iyi bak..
ya kızlar ve şen umarım ters bişi yoktur. çarşamba için dr.umu aradım. aradıktan sonra tuvalete gttiğimde böle kahverengi derimsi bir parça gibi bişi geldi. eğer tekrarlarsa bu sefer dr.u arayıp hemen gidicem. dua edin bu sefer ters bişi olmasın çok korkuyorum...
göbek etrafımdada ağrı var. kasık ayak birleşim yerlerimdede ağrı oluşuyo... dua edin benim için eğer durum devam ederse hiç beklemem çarşambayı... yaaaaa bu sefer herşey yolunda gitsin... lütfen tanrımmmm lütfennnnnnnsenağlama
arkadaslar uc gundur cok kotu grip oldum bugun daha kotuyum ilaclarla ayakta durmaya calisiyorum ama korkuyorum ogluma birsey olacak diye cunku zaman zamanda hafif atesleniyorum ama ilaclarla atlatmaya calisiyorum iste . bu arada sevgili sidoya (sineme ) ve sevgili papatyasureyyaya guzel dilekleri icinde cok tesekkur ederim insallah sizlerde hayirlisiyla bu aylara gelir ve heyecanla sizlerde dogum zamaninizi beklersiniz canlarim tabi bu dileklerim butun herkes icin .
sevgili lal gelince bize hemen yaz lutfen meraktayim seni bugun senden haber gelecek diye kalktim yataktan yoksa inan hic halim yok insallah guzel haberlerle gelirsin canim hepinizi opuyorum canlarim a.s.
kizar kasigimda igne batiyo gibi agri var. sizde de varmi yada normalmi.
şen merhaba,
hikayeni okurken sanki kendimi gördüm :çok üzgünüm: bizde 3,5 yıl hiç bebek düşünmedik, önce eşimin sonra benim doktoram için...sonra bebek isteğimi romotoloji doktoruna söyledim ilk zaman kan değerleri izin vermedi. sonra doktorum izin verdikten sonra ilk denememizde hamile kaldım. ama maalesef. daha önce yaşadıklarımı anlatmıştım. şimdi de 5 aydır uğraşıyoruz ama tık yok :çok üzgünüm: kaç defa düşük yapacağımı bilmiyorum, hamile kalamıyorum..burda kan pıhtılaşması olupta ilk ya da ikinci bebeğini dünyaya getiren kimse yok maalesef :çok üzgünüm: yaş geçiyor tabi bu arada.. hikayemizin başı benziyor, inşallah sonu da benzer ve bizde kucağımızı alırız bebişlerimizi... ben de sık sık resmini sevip, maşallahlar diyorum pelini gördükçe.. benim için de kokla olur mu pelinsu hanımı :dance:
merhabalar kızlarrr
doktor randevum vardı bugun, dogumla ilgili konuştuk. 15-20 nisan arasında bi gün seçin dedi bize. aslında ben 11nisan istemiştim bir an önce dogsun diye:jeyyar: ama zayıf olur dedi, kilo almasını bekliyoruz dedi. çok az kaldı kızlarrrrdelikafadulden
dogumu genel anestezi yapacakmış. iğneyi doguma 3gün kala bırakacagım için epidural riskli olurmuş. iğneden dolayı yani.. napim amaan :dilcikar:
ayy hala inanamıyorum kızlar yaa, dogumu konuştum!!! allahım inşallah sizlerede nasip eder, wallahi doktorla dogumu konuşmak dogurmak gibi geldi bana :roflol: inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruzzzhihoyyyt
ayyy inanamiyorum yaaaa sanki benim dogum zamanim gelmis gibi heyecanlandim delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayy cok guzel hemde canim sabret olurmu sen cok heyecan yapma
ya ben sunu anlamadim igne kullananlarin epidural olmasi neden riskliymiski benimde ayin 20 sinde anestezi uzmaniyla randevum var onun icin karar verilecek gerci ben zaten istemiyorum herseyin normal olmasindan yanayim zaten o igneyi vurulmaktansa :1no2:
sevgili lal senden cok ben heyecanlandim valla allah yardimcimiz olsun hepimiz insallah bebislerimize kavusuruz dualarimdasiniz arkadaslar hepiniz hepimiz :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar nasılsınız beni sorarsanız ben bugünlerde çok yogunum ev taşıma telaşı var evde kendimi yormamaya çalışıyorum. taşınacağımız eve temizlikçi çağırdık ama kızlar hiç içime sinmedi hiç beğenmedim yanında bende yoktum kafasına göre iş yapmış. iki dişim kırıldı bir dişimin dolgusu düştü daha ilk üç ayı bitirmeden ağzımda diş kalmayacak dokuz ayı nasıl bitireceğiz bilmiyorum.iğneleri kollara vurmaya başlamıştık kollarım şişti mosmor oldu ne tavsiye edersiniz kızlar dün tekrar göbekten vurdum bebeğe birşey olur diye korkuyorum sonra bacaklara geçerim herhaldekaydirigubbakcemile2:1no2:
öncelikle selamlar diliyorum,.moralim çok bozuk tahlillerim çıktı,.çalıştığım için izin alamadım,cumartesi günü tahlillerimi doktoruma gösterecem,.size bi sorum olacaktı,.tahlilde,heterozigot mutasyon saptanmıştır deniliyo,.acaba bu kan pıhtılaşmasıylamı alakalı,.cevaplarsanız sevinirim.,ama acayip moralim bozuldu,.şimdi ALLAH nasip ederse hamile kalırsam,hergün iğnemi vurulacam,çok üzgünüm..senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Diyet konusunda aynı şekilde düşünüyormuşuz lalcim, bence doğumdan sonra da folik asit ve B vitamini alımına devam etmeliyiz ki homosistein seviyemiz yükselmesin...
bacağa geç fundacım, ayaktayken kolunu aşağı doğru bırak parmak uçlarının değdiği yerlere uygulayabilirsin iğneyi veya oturdğun zaman dizden 4-5 parmak yukarı ve yukardanda 4-5 parmak aşağıdaki yumuşak ön üst bacak kısmına uygulayabilirsin...kol çok acıyor ben ençok bacağa yapmıştım, bir sağ bir sol bacağa dönüşümlü yap, bacak çok dolarsa arada kola uygula...geçicek bu günler tatlı telaşlar bunlar:1hug:, benim hala bacağımdaki morluklar duruyor biliyo musun...a.s.haa bu arada sakın temizlik filan yapiim deme:mymeka: bırak öyle kalsın, sonradan üzüleceğin bişi yapma...temizlik mi önemli bebeğin mi...ben hiçbi iş yapmadım hamileyken elimi bile sürmedim, eşlerinize yaptırın madem bebiş istiyolara.s.
Fundacım ben iğneyi hiç göbekten yapmadım...Daha 5. haftada olmama rağmen cesaret edemiyorum.. Lütfü bey de şart değil dedi..Kollardan yapıyorum...İlk günler 0.3 bir kola 0.3 diğer kola yapıyordum..Baktım 3-4 günde bile bayağı doldu ...Şimdi 0,6 günde bir kez yapıyorum...Benim de çok morarıyor , şişiyor , yakında havalar da ısınacak kısa kollu giyeceğiz...Morarmış vaziyette dolaşağız artık...Morluklar için Celenin bi tavsiyesi vardı galiba..Birşeyle ovuyordu sanırım...Bana fayda edeceğini sanmam .. Normalde de çok morarırım uzun süre geçmez...Şikayetçi olmamak lazım buna da şükür...
Fundacım yaa , bisürü yazdım ama hiç yardımcı olamadım kusura bakma...Kendine iyi bak..
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen sakın yorma kendini allahın izniyle oğluşuna birşey olmaz bak lal in doğum tarihi yaklaşmış sırada sen ve mumamu var ne güzel topiğimiz bebeklerinizle şenlenecek canım oğluşunu ve seni çok öpüyorum allaha emanet olun:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?