hepinize ayrı ayrı tşk ederim. progesteronu hem ilaç hem iğne olarak kullanıyorum. üç gündür hiç kalkmadım. dr.um 30 gün rapor verdi. kanamam durdu. kahverengi lekeye döndü artık. bebeğimde şu an iyi inşallah bir şey olmaz.
kızlarrrr cıkmazlardayım hamıle kalmayı dusunuyorum yanı korunmayı bırakmayı dusunuyorum ama her gece kabuslar görmeye basladım korku sardı korkumun ustune gıtmezsem bir daha hamile kalmaya eğilim gösteremem diye korkuyorum :/ yıne düşerse yıne kan görürsem yine yine yine kafam allak bullak bana ıyı haberler verinde kendıme geleyım :S
herkese iyi akşamlar. beni tanıyanlarınız vardır. dört düşüğüm ve dört mutasyonum var. şu an 9 haftalık hamileyim. bayramda başlayan çok şiddetli kanamalarım var. çok şükür bebeğim yaşıyor. ama benim psikolojim alt üst oldu. lütfen dualarınızı esirgemeyin.
canım aynı sıkıntıları hepimiz yaşıyoruz ama denemekten başka çaremiz de yok unutma her hamilelik birbirinden farklıdır hepsi aynı olacak diye bi kural yok bak ben 4 sefer kaybettim ve bir an önce ocak gelsinde korunmayı bırakayım diye bekliyorum korkmuyorum tabi ki çok korkuyorum ama derler ya korkunun ecele faydası yok aynen öyle tekrar deneyeceğiz rahat ol oluruna bırak
canım benim de 10.hafta şiddetli bir kanamam oldu.daha önce foruma yazmıştım hem de pantolonum tamamen kandan sırılsıklam oldu.ama bebeğe bişey olmamıştı.doktorum 1ay rapor verdi ve bu hastalıklarda böyle kanamaları görüyoruz dedi.daha sonra kanamalarım adet kanaması şekline döndü ve hala devam ediyor şimdi 16.haftadayım.inş bişey olmaz ben de çok korkuyorum.ama ne güzel senin kanamaların bitmiş.ben sadece progestan alttan kullanıyorum.iğnesi olduğunu bilmiyordum.acaba o daha mı etkili.benim doktorum vermedi o iğneyi.ben de kullansam mı acaba.
kızlar dün akşam test yaptım çok silik bi çizgi çıktı sabah sağlık ocağına gittim kan testi için kan verdim ama sonuç pazartesi çıkacak ben şimdi napıyım ya iğneye başlayımmı zaten haftada 2 gün yapıyorum ama günlük yapsammı yoksa pazartesiyi mi beklesem off çok stres yaptım yaa
hadi gözün aydın canım keşke hastanede yaptırsaydın 2 saat içinde çıkıyor yaptırabiliyorsan en yakın hastanede yaptır biran önce iğnelerine başlarsın vakit kaybetme bence cuma günü hürmetine ne güzel bir haber çok sevindim
kızlar dün akşam test yaptım çok silik bi çizgi çıktı sabah sağlık ocağına gittim kan testi için kan verdim ama sonuç pazartesi çıkacak ben şimdi napıyım ya iğneye başlayımmı zaten haftada 2 gün yapıyorum ama günlük yapsammı yoksa pazartesiyi mi beklesem off çok stres yaptım yaa
her kan pıhtılasması olan anne adayları hamıle kalınca mutlaka kanamalı dönem gecırıyor mu yoksa kişiden kişiyemı değişiyor...
ben ilk gebeliğimde ne kanama ne kusma hiçbir şikayetim yoktu o kadar rahat geçiriyordum ki herkes hamile olduğuma bile inanmıyordu taki birden ellerim ayaklarım şişmeye başladı preeklemsi olmuştum acilen doğuma alındım ikinci gebeliğimde kanamam oldu 7 haftalıkken öldü burdaki arkadaşların genelde kanaması oluyor
merhaba hepinize umarım hepiniz iyisinizdir......
ben hala toparlanamadım psikolojim çöktü resmen,daha öncede yazmıştım stresten bedenim kaskatı olmuştu diye belimdeki ve bacaklarımdaki tutulma ve ağrı daha şiddetlenince oturup yazamadım size bugün biraz iyiyim ama yinede ağrım var ve çok oturamıyorum hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın sonra görüşürüz...
merhaba hepinize umarım hepiniz iyisinizdir......
ben hala toparlanamadım psikolojim çöktü resmen,daha öncede yazmıştım stresten bedenim kaskatı olmuştu diye belimdeki ve bacaklarımdaki tutulma ve ağrı daha şiddetlenince oturup yazamadım size bugün biraz iyiyim ama yinede ağrım var ve çok oturamıyorum hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın sonra görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?