canim sen hangi doktora gitmistin cerrahpasada?
herkese iyi akşamlar. beni tanıyanlarınız vardır. dört düşüğüm ve dört mutasyonum var. şu an 9 haftalık hamileyim. bayramda başlayan çok şiddetli kanamalarım var. çok şükür bebeğim yaşıyor. ama benim psikolojim alt üst oldu. lütfen dualarınızı esirgemeyin.
kızlar bişey sorcam yardımcı olursanız çok sevinirim ben şimdi haftada 2 kez iğne oluyorum 677 homozigot daha önce bahsetmiştim gebelik öncesinde başlattı bana doktor iğneyi hamile kalınca hergün vurulacam neyse soruma geleyim iğneyi kolumdan eşim yapıyodu kolum çok morarıyo öle az buz da değil bide iğnenin batırıldığı yerde elime küçük sert bişey değiyo 2 hafta önceki morluk hala duruyo simsiyah oldu bide iğneyi sıkarken çok acıyo eşimin yapamadığını düşünüp gecen hafta ben kendim göbeğimden yaptım hiç morarmadı çok az bi acıdı sonra geçti sevinmiştim bugunde yine kendim göbekten yaptım iğneyi çekince kanadı pamuğu basırdım biraz kanadıktan sonra durdu ve hemen morardı acaba neden kanadı bide morarması normal mi acıması iğneden mi kaynaklanıyo biz mi biyerde yanlış yapıyoruz
canım kanayıp morarması normal benimde ezeler oluyodu bende doktoruma sormuştum normal olabilir demişti bende gebelik öncesi başlıyorum iğneye
pozitif dusunmeye calis canim. Iyi dusun iyi olsun derler yaaa. Bende bu onumuzdeki gunlerde yumurtalamayi umit ediyorumSenin BAT ne zaman tatlim? Hakkimizda hayirlisi. Guzel haberlerin tez zamanda gelir insallah.
herkese iyi akşamlar. beni tanıyanlarınız vardır. dört düşüğüm ve dört mutasyonum var. şu an 9 haftalık hamileyim. bayramda başlayan çok şiddetli kanamalarım var. çok şükür bebeğim yaşıyor. ama benim psikolojim alt üst oldu. lütfen dualarınızı esirgemeyin.
çok soğol canım ya daha yeni başladım en ufak şey kafama takılıyo
prof dr. haluk ışıloğlu canım ya ama hiç tavsiye etmiyorum
canim tebrikler, Rabbim sorunsuz bir gebelik nasip etsin pesindende hayirli saglikli bir evlat. Ben hematologa gitmedim, ama bilen arkadaslar yardimci olacaklardir.Riza madazliyi nasil buldun? sana gebelikden once ve sonrasi icin ne tavsiyede bulundu, paylasirsan sevinirim.
malesef bi bilgim yok canım ama rıza marazlıyı bende duymuştum sanırım cerrahğaşadaydı bende ona randevu almak istemiştim çok yoğundu başka doktora almıştım hematalog konusunsa gelince sanki hepsini üniversite ve araştırma hastanerlerine tıkmışlar özel hastanelerde yok denecek kadar azlar pıhtılaşman varsa vakit kaybetmeden doktora gitmelisin ama proflar pek iğne tafartarı değiller en azından benim cerrahpaşadaki prof bana bu doktorlar iğne meraklısımı diye sormuştu e be adam sanki iğnesiz bi yere geliyoruz da yalandan meraklıyız iğne yapmayada ondan yapıyoruz
sen benim gibi mtfr heterozigot'dun yanlis hatirlamiyorsam. Sana igne tavisye etmedimi o zaman? neden memnun kalmadin canim? ben herzaman birkac doktora birden gozukulmesi taraftariyim. Gerci cok doktorada gidince insanin kafasi daha cok karisiyor orasida ayri mesele.
rıza madazlıyı birkaç arkadaşımdan ve netten buldum.daha önce hiç muayeneye gitmedim.ama bizimki gibi riskli gebeliklerde en iyi o diyorlar.şimdi şişlide jinem diye bir merkezdeymiş.tlf ettim.randevu almak istiyorsanız 10 gün önceden aramanız gerek dedi sekreter.
ben şu anda sabah akşam 1 tane coraspin alıyorum.kanamam da yok.eşim şehir dışında.haftasonu döncek.ancak pazartesiye gidebiliriz doktora.
birde pıhtılaşması olan hamileler için her ay yapılan bir test var.o teste göre sulandırıcı iğnenin dozu belirleniyordu.ama şimd aklıma gelmiyor.
offf şimdi siz böyle dediniz.kafam karıştı.gitmesem mi hematoloğa??
evet canım mthfr677 heterzigot bi de ona görüneyim belki doz ya da başka ilaç verir diye düşünmüştüm iğneye bile gerek oladığını bu doktorların neden iğne verdiklerini anlayamadıklarını söyledi tamam belki doğru ama içim rahat etmeyecekse yada iğnesiz bi yerlere gelemiyosam neden iğne kullanmıyacakmışım bi zararı varsa gördüğüm kadarıyla iğne veren proflarda var ben şimdi tekrar ocakta korunmayı bırakınca doktorum tekrar iğne başlatıcak ve ben bu şekilde daha huzurluyum en azından adetime yakın stres yapmam iğnelere geç kaldığımı düşünerek ama bunu bazı doktorlara anlatamıyosun
Doktor bana da kesenin etrafinda kan pihticiklari var demisti....yani muhtemelen seninki de pihtilasma yuzundendir. Tabi en iyisini hekimler bilir. Gebemisin suanda canim yoksa umutluyum derken gebe kalmayimi bekliyorsun bu siralar? hakkinda hayirlisini diliyorum.
protein s kaç çıktı canım
kızlar hepinize selam.lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz?1 saat önce hamile olduğumu öğrendim.geçen seneden 1 tanede düşüğüm var 2,5 aylık.bende mthfr1298 homozigot var.istanbulda ikamet ediyorum.bana acil önerebileceğiniz iyi bir hematolog varmı?riskli gebelik uzmanı olarak rıza madazlı yı duymuştum.ama ben birde hematoloğa gitmek istiyorum sürekli olarak.varmı bildiğiniz bir doktor????
canım senin riskli gebelik uzmanına gitmen gerek daha çok bence ...bir de hemen birine git.hangi yakadasın.
hayırlı olsun bu arad
inşallah hayırlısıyla kavuşursun canım dualarımız seninle.. benim de çok kanamalarım oldu yat wc dışında kalkma, doktorun progestan verdiyse kullan mutlaka ve bol su iç. çalışıyorsan da mutlaka rapor al canım çok tehlikeli dönem.
Canim dualarim senin ve bebegin icin. Rabbim insallah kucagina almayi nasip etsin. biliyorum kolay degil ama olumlu seyler dusunmeye calis.
Buarada progesteron kullaniyormusun? hapi, jeli veya ignesinden?
rabbbim hayırlısıla doğmasını nasip eder inşallah öncelikle sen stres yapma hiç kalkma yat dinlen bişey olmaz inşllah sen içini ferah tut
canım benim bat 22 kasım-24 kasım emin değilim ama. uzun olanı kabul edip 24 kasımda öğretmenler günü hediyesi olur diye de umutlanıyorum. umudumu yitirmek istemiyorum ama kürtaj olduğumda 2 aykorun 3. ay tekrar hamile kalırsın dediler ama olmadı.canım umarım hepimiz güzel haberler veririz
canım strese girme biliyorum bu dediğim çok zor ama şöyle düşün hamilesin ve bebğin sana tutunmak için uğraşıyor onu üzme. inan ki seninle olacak sanırım bu iğne ve aspirin kanamaya neden oluyor ama onlarsızda olmuyor. tecrübeli arkadaşları dinle. uzan kalkma bide su iç bol bol. progesteron kullanıyorsundur zaten. dualarımız seninle
hafta sonu bir arkadaş bana bi doktor tavsiye etmişti şu anda onun arkadaşıda 3 düşük yaptıktan sonra ona gitmiş doktoru hiçbi problem oladığını sürekli hayal kurmasını aklına asla kötü şeyler getirmemesi gerektiğni söylemiş ve şu anda doğumuna günler kalmış
canım bebeğinle ilgili hayaller kur lütfen onu kucağına aldığın günleri hayal et sakın kötü şeyler düşünme dualarımız seninle ve bebeğinle canım kendine dikkat et
kendini toplamalısın unutmaki senin piskolojin çok önemli...
dualarımız seninle...
hepinize ayrı ayrı tşk ederim. progesteronu hem ilaç hem iğne olarak kullanıyorum. üç gündür hiç kalkmadım. dr.um 30 gün rapor verdi. kanamam durdu. kahverengi lekeye döndü artık. bebeğimde şu an iyi inşallah bir şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?