Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

rabbbim hayırlısıla doğmasını nasip eder inşallah öncelikle sen stres yapma hiç kalkma yat dinlen bişey olmaz inşllah sen içini ferah tut

canım kanayıp morarması normal benimde ezeler oluyodu bende doktoruma sormuştum normal olabilir demişti bende gebelik öncesi başlıyorum iğneye

pozitif dusunmeye calis canim. Iyi dusun iyi olsun derler yaaa. Bende bu onumuzdeki gunlerde yumurtalamayi umit ediyorum Senin BAT ne zaman tatlim? Hakkimizda hayirlisi. Guzel haberlerin tez zamanda gelir insallah.

canım benim bat 22 kasım-24 kasım emin değilim ama. uzun olanı kabul edip 24 kasımda öğretmenler günü hediyesi olur diye de umutlanıyorum. umudumu yitirmek istemiyorum ama kürtaj olduğumda 2 aykorun 3. ay tekrar hamile kalırsın dediler ama olmadı.canım umarım hepimiz güzel haberler veririz

canım strese girme biliyorum bu dediğim çok zor ama şöyle düşün hamilesin ve bebğin sana tutunmak için uğraşıyor onu üzme. inan ki seninle olacak sanırım bu iğne ve aspirin kanamaya neden oluyor ama onlarsızda olmuyor. tecrübeli arkadaşları dinle. uzan kalkma bide su iç bol bol. progesteron kullanıyorsundur zaten. dualarımız seninle

hafta sonu bir arkadaş bana bi doktor tavsiye etmişti şu anda onun arkadaşıda 3 düşük yaptıktan sonra ona gitmiş doktoru hiçbi problem oladığını sürekli hayal kurmasını aklına asla kötü şeyler getirmemesi gerektiğni söylemiş ve şu anda doğumuna günler kalmış
canım bebeğinle ilgili hayaller kur lütfen onu kucağına aldığın günleri hayal et sakın kötü şeyler düşünme dualarımız seninle ve bebeğinle canım kendine dikkat et

prof dr. haluk ışıloğlu canım ya ama hiç tavsiye etmiyorum

sen benim gibi mtfr heterozigot'dun yanlis hatirlamiyorsam. Sana igne tavisye etmedimi o zaman? neden memnun kalmadin canim? ben herzaman birkac doktora birden gozukulmesi taraftariyim. Gerci cok doktorada gidince insanin kafasi daha cok karisiyor orasida ayri mesele.

rıza madazlıyı birkaç arkadaşımdan ve netten buldum.daha önce hiç muayeneye gitmedim.ama bizimki gibi riskli gebeliklerde en iyi o diyorlar.şimdi şişlide jinem diye bir merkezdeymiş.tlf ettim.randevu almak istiyorsanız 10 gün önceden aramanız gerek dedi sekreter.
ben şu anda sabah akşam 1 tane coraspin alıyorum.kanamam da yok.eşim şehir dışında.haftasonu döncek.ancak pazartesiye gidebiliriz doktora.
birde pıhtılaşması olan hamileler için her ay yapılan bir test var.o teste göre sulandırıcı iğnenin dozu belirleniyordu.ama şimd aklıma gelmiyor.
offf şimdi siz böyle dediniz.kafam karıştı.gitmesem mi hematoloğa??

evet canım mthfr677 heterzigot bi de ona görüneyim belki doz ya da başka ilaç verir diye düşünmüştüm iğneye bile gerek oladığını bu doktorların neden iğne verdiklerini anlayamadıklarını söyledi tamam belki doğru ama içim rahat etmeyecekse yada iğnesiz bi yerlere gelemiyosam neden iğne kullanmıyacakmışım bi zararı varsa gördüğüm kadarıyla iğne veren proflarda var ben şimdi tekrar ocakta korunmayı bırakınca doktorum tekrar iğne başlatıcak ve ben bu şekilde daha huzurluyum en azından adetime yakın stres yapmam iğnelere geç kaldığımı düşünerek ama bunu bazı doktorlara anlatamıyosun

Ben hematologa karsi degilim , aksine gidilmesi gerektigini dusunuyorum. Cunku kadin dogumcularla hematologlarin gorevi ayri. ama ayni zamandada birbirlerinden haberdar olmalari gerekir diye dusunuyorum, nitekim gecmis yillardaki bircok arkadas da bu forumda yazmislar, hematologa gorunmenin gerekliligini. Bizim gibilerin hematologa gorunmesinde KESINLIKLE fayda var. Bende gozukecegim ama hastane randevum gelsin doktorum gonderdikten sonra gidecegim insallah. Stres yapmamaya calis canim.

evet heterozigotlara igne vermeyen bircok prof var piyasada, coraspinin bize yeterli olacagini dusunuyorlar kimileri..ama su da var yani denemedigimiz icin bilmiyoruz, yani coraspin bize yetecekmi, igne gerekli olacakmi, yoksa kani fazlami sulandiracak, bilemiyoruz..bence bu noktada..bunun kadin dogumcu degilde, hematologun bu noktada dusuncesi onemli, tabi daha fazla tahlil yaparak ozellikle homosistein duzeyimize bakarak ve gebelik esnasinda da devamli kontrollerimiz yaparak ignenin gerekliligi veya gerekmedigini karar vermesi gerek diye dusunuyorum canim.

hamıle kalmayı beklıyoreum tabı daha korunmayı bırakmadık yumurtlama gunlerıme yakın olsun ıstıyorum daha saglıkla olacagını dusunuyorum nasip kısmet insallah hayırlısı ile bu kez olur doktor hamıle kalınca gel iğneye baslıycaz dedi suan folic asit ve coraspin kullanmaya basladım ben dedim cok ıyı dedi.. umutluyum bu kez dusuklerımın nedenini biliyorum en azından ve önlemını alıyorum dua edın arkadaslar bu kez bende sağlıkla kucagıma alayım inş.

canım senin riskli gebelik uzmanına gitmen gerek daha çok bence ...bir de hemen birine git.hangi yakadasın.
hayırlı olsun bu arad

kendini toplamalısın unutmaki senin piskolojin çok önemli...
dualarımız seninle...

Canim dualarim senin ve bebegin icin. Rabbim insallah kucagina almayi nasip etsin. biliyorum kolay degil ama olumlu seyler dusunmeye calis.

Buarada progesteron kullaniyormusun? hapi, jeli veya ignesinden?

rabbbim hayırlısıla doğmasını nasip eder inşallah öncelikle sen stres yapma hiç kalkma yat dinlen bişey olmaz inşllah sen içini ferah tut

kendini toplamalısın unutmaki senin piskolojin çok önemli...
dualarımız seninle...

hepinize ayrı ayrı tşk ederim. progesteronu hem ilaç hem iğne olarak kullanıyorum. üç gündür hiç kalkmadım. dr.um 30 gün rapor verdi. kanamam durdu. kahverengi lekeye döndü artık. bebeğimde şu an iyi inşallah bir şey olmaz.

canım kolay değil biliyorum ama pozitif düşün ki pozitif olsun dualarımız seninle bol bol dinlen hiç kalkma allaha emanet ol

Kanamanın durduguna cok sevindim. Sen yine de dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…