merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım..çok üzgünüm iki gündür ağlıyorum..bebeğimin kalbi 10. haftada durmuştu, bizde bunun üzerine kan pıhtılaşması ile ilgili testlerimizi yaptırdık, 12 testten dördünde sorun çıktı malesef..doktorum hamile kalırsam iğne vurulmam gerektiğini söyledi ama öncesinde ilaç falan kullanacaksın demedi..açıkçası söylediklerinden pek memnunda olmadık, tatmin edici gelmedi bize, izmirde oturuyorum farklı bir doktora gitmek istiyorum, bu alanda uzmanlığını yapmış bir doktor bulmak istiyorum, çok karışığım..sanki bütün ümitlerim bitmiş gibi hissediyorum, bir daha hamile kalırsam yine aynı şeyleri yaşamaktan, özellikle bebeğimi daha karnımdaydan daha da büyümüşken kaybetmekten çok korkuyorum..Allahım herkese şifa versin, bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah..
tesekkür ederim dualarına yürekten amin diyorum evet bencede iyi bir dr bul o seni en iyi sekilde yönlendirir benim 2 defa kaybım oldu bu üçüncü hamileliğim cok şükür hiç sorun yasamadım her gün aynı saatte iğne yapıyorum canım ilk duydugumda ben yapmam falan demiştim korkmuştum ama hiç de öyle değilmiş ilk başladıgımda biraz acıyodu ama zamanla alışıyo vücut galiba artık zorlanmıyorum hem bebişlerimiz için herseye degmezmi? hersey onlar için rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik gecirmeni ve bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah....
merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım..çok üzgünüm iki gündür ağlıyorum..bebeğimin kalbi 10. haftada durmuştu, bizde bunun üzerine kan pıhtılaşması ile ilgili testlerimizi yaptırdık, 12 testten dördünde sorun çıktı malesef..doktorum hamile kalırsam iğne vurulmam gerektiğini söyledi ama öncesinde ilaç falan kullanacaksın demedi..açıkçası söylediklerinden pek memnunda olmadık, tatmin edici gelmedi bize, izmirde oturuyorum farklı bir doktora gitmek istiyorum, bu alanda uzmanlığını yapmış bir doktor bulmak istiyorum, çok karışığım..sanki bütün ümitlerim bitmiş gibi hissediyorum, bir daha hamile kalırsam yine aynı şeyleri yaşamaktan, özellikle bebeğimi daha karnımdaydan daha da büyümüşken kaybetmekten çok korkuyorum..Allahım herkese şifa versin, bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah..
teşekkkür ederim canım :126: mthfr 677 heterozigot . iğne 0,4*2 clexane ve diyet yapıyorum
canım ben ankaradayım doktor tavsiye edemem istanbulda ama daha önce üç düşük yaptığını söylemeni tavsiye ederim burada daha önce başka arkadaşlarla da aynı şeyi konuştuk. bu konuda yalan söylemekte sakınca görmüyorum. ben iki düşük yapmıştım. üçüncü hamileliğimde doktorum durmayan kanamadan şüphelendi ve testi yaptırdı, bana da sorulursa 3 düşüğüm var diyeceksin dedi. bundan önceki doktorum istediğim halde testi yaptırmamıştı. onlar işin psikolojik tarafına kesinlikle bakmıyorlar. yüksek riskli gebelik konusunda uzman birine git ve üç düşüğüm oldu de. biri kimyasaldı de, ama testi yaptır bence.ben kocaeli de oturuyorum aranızda kocaeli de oturup umuttepe ye koü araştırmaya giden var mı bu testler için doktor önerebilirmisiniz.ama cerrahpaşa yada çapa ya da gidebilirim sorun olmaz doktor tavsiye ederseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..
slm diyeti ben de yapmak istiyorum ama bulunduğum yerde doktor seçme şansın pek yok diyetin ayrıntısını burdan yazarsan çok sevinirim umarım bu yazdıgıma cevap gelir uzun zamandır yazıyorum yapanlarda malesef cevap alamadım
canım ben soruldukça diyetimi yazmaya çalışıyorum ama gözden kaçmış olabilir, biriki hafta önce burada yine konuşmuştuk orada diğer arkadaşların da diyetleri yazıyordu. ben şuanki diyetimi anlatayım. sen de geçmiş sayfaları mutlaka oku, oralarda bulabilirsin diğer diyetleri. haftada 1 kez kırmızı ya da beyaz et, iki üç köfte büyüklüğünde, iki kez yumurta, sabahları iki kibrit kutusu beyaz peynir günde 1 kase de yoğurt eklendi bu hafta. bunlar et süt grubundan serbest olan miktarlar. katı yağın her türlüsü ve bunu içerebilecek tüm gıdalar yasak. hamur işi yasak. günde 1 ceviz ayrıca serbest. haftada 2 kez balık ve istediğin kadar zeytinyağlı sebze yemeği serbest. yemeklerde kıyma etsuyu tavuk suyu yok, verilenler dışında bir de meyva serbest sanırım ama doktorum çok kilo aldığımı düşündüğü için meyve suyunu da yasakladı. (5 ayda 4 kilo) kuruyemiş yasak. kurubaklagiller tamamen yasak mercimek k.fasulye nohut soya vs. beyaz ekmek kesinlikle yasak. biriki dilim çavdarlı tamtahıllı vs esmer ekmeklerden yiyebiliyorum. bu benim uyguladığım diyet ama bazı arkadaşlar ıspanak brokoli balık ve meyve ile ilgili de yasak olduğunu yazmıştı şimdi tam detayını hatırlamıyorum.ben çok ağır diyet yaptığımı düşünüyordum ki buradan iki arkadaş çoook daha kısıtlı menüler anlattılar. bana sormak istersen başka şeyler özelden de mesaj atabilirsin.
teşekürler cevap için özeldende atmak isterim ama biraz acemiyim bu diyetin adını yazarmısın baya ağır diyet ama insan korkuyor hamile kalıpta tekrar düşmesinde yapmaya çalışacam benim sorunum bulunduğum yerdeki doktorlar diyet konusunda pek bilgili degiller
canım ben soruldukça diyetimi yazmaya çalışıyorum ama gözden kaçmış olabilir, biriki hafta önce burada yine konuşmuştuk orada diğer arkadaşların da diyetleri yazıyordu. ben şuanki diyetimi anlatayım. sen de geçmiş sayfaları mutlaka oku, oralarda bulabilirsin diğer diyetleri. haftada 1 kez kırmızı ya da beyaz et, iki üç köfte büyüklüğünde, iki kez yumurta, sabahları iki kibrit kutusu beyaz peynir günde 1 kase de yoğurt eklendi bu hafta. bunlar et süt grubundan serbest olan miktarlar. katı yağın her türlüsü ve bunu içerebilecek tüm gıdalar yasak. hamur işi yasak. günde 1 ceviz ayrıca serbest. haftada 2 kez balık ve istediğin kadar zeytinyağlı sebze yemeği serbest. yemeklerde kıyma etsuyu tavuk suyu yok, verilenler dışında bir de meyva serbest sanırım ama doktorum çok kilo aldığımı düşündüğü için meyve suyunu da yasakladı. (5 ayda 4 kilo) kuruyemiş yasak. kurubaklagiller tamamen yasak mercimek k.fasulye nohut soya vs. beyaz ekmek kesinlikle yasak. biriki dilim çavdarlı tamtahıllı vs esmer ekmeklerden yiyebiliyorum. bu benim uyguladığım diyet ama bazı arkadaşlar ıspanak brokoli balık ve meyve ile ilgili de yasak olduğunu yazmıştı şimdi tam detayını hatırlamıyorum.ben çok ağır diyet yaptığımı düşünüyordum ki buradan iki arkadaş çoook daha kısıtlı menüler anlattılar. bana sormak istersen başka şeyler özelden de mesaj atabilirsin.
ben kocaeli de oturuyorum aranızda kocaeli de oturup umuttepe ye koü araştırmaya giden var mı bu testler için doktor önerebilirmisiniz.ama cerrahpaşa yada çapa ya da gidebilirim sorun olmaz doktor tavsiye ederseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..
tatlım doktorunun adını yazarmısın.bıde 5ayda 4 kılo cokmu anlayamadım:26::26:yanı ne kadar kılo alman gerekıo hamılelık boyunca doktorum ne dedı...pıhtılaşma sorunu olanların dusuk rıskınımı arttırıyor acaba???
umudum_31 buralarda mısın canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?