Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Iyi geceler herkese ...
iyigeceler canım...
tolga ecemiş canım doktorum. zaten kilolu başladığım için olabilir 72 ile hamile kaldım şimdi neredeyse 76 yım.
anladım canım ben dıyet olayını sık sık duyuyorum da pıhtılaşmaylamı ,alakalı dusuk rıskını azaltan bırseydir dıye dusunmustum.hatta cok zayıf hamıle kalan fakat gebelıkte dıyet uyguladığı halde20 kılo alan bı arkadasım vardı doktoru cok kızmıstı pıhtlasma problemı vardı.

hayırlısı olsun canımm..rabbim gönlüne göre versin..pgt ile tüp bebekmi yaptırdın...

Bebisin nasil canim? Kontrolun ne zaman?

Bu siralar "secret" adinda bir kitap okuyorum yeni basladim buna..ama cok guzel..insani pozitif dusunmeye de itiyor kizlar isterseniz bir bakin sizde...

iyi çok şükür teyzesi, üçlü test sonuçlarımız iyi çıktı. bir dahaki kontrolümüze 1 ay var neredeyse. senin ay sonu gibi miydi beklenmeyen BAT? inşallah senin de güzel haberlerini alacağız canım. burada yeni hamiş haberleri gördüm çok sevindim inşallah herkes sağlıkla kavuşur.
secret ı okumuştum çok güzel bir bakış açısı bence, okunmalı. secret hoşuna gittiyse ve eğer henüz okumadıysan kuantum düşünce tekniği serisini de öneririm.

oyyy oyyy teyzesinin tatlisi :) bebisinin iyi olmasina cok sevindim. Insallah sonuna kadar boyle guzel gidecek.

Benim BAT insallah batarda gelmez :) ama hayirlisi bisey dyemiyorum herseyin hayirlisini dilemeyi ogretti bana acilarim.

Ama forumdaki guzel haberlerde umut oluyor, oyle ayakda kaliyorum, moral oluyor ve kendiminde birgun hayirlisiyla guzel gunler gorecegime inandiriyorum.

Secret'i bitirince bakarim artik Quantum'a....

çok teşekkür ederim araştırmaya başlicam şimdi ben de bu konuda yalan söylemekten çekinmiyorum açıkçası da ssk da falan çıkar mı 1 kürtaj oldum o kadar ama ilki kimyasaldı ikincisi de adetimden bikaç gün sonra kanamam oldu düşük yapmışım değerim düştü falan diyebilirim heralde özelde yapıldı desem ne biliyim ssk da herşey kayıtlımıdır? o konuda çekindim yani..

bebeğimin ne kadar kıymetli olduğunu anlatmama gerek yok heralde herkesin bebesi kıymetli düşen bilir acısını bizler gibi bir de kaldı ki ben çok zor hamile kalıyorum tedavi görüyorum.ben düşüğümden sonra cerrahpaşa da rıza madazlı ya gittim bir yakınımız vesile oldu hastanede görüştük sadece rahim filmime baktı tek taraflı gelişen bir rahim operasyon önermiyoruz tekrar gebe kal sonra gel herşeyin burada yapılır dedi.düşüğe o da çok normal bakıyor ilk düşüğümdü zaten düşük olur bu neden oldu niye oldu diye sakın sorgulama tekrarlarsa sebebi araştırılır dedi ama ben ikinciye hamile kalsam bile kıyamam pıhtılaşma varsa düşmesine nasıl göz yumarım nasıl kıyarım?? acaba tekrar gitsem rıza hocaya anlatsam yaparmı testleri.

canım ssk da kayıt falan çıkmıyor rahat ol bizi yalan söylemeye malesef mecbur bırakıyorlar bende ilk testimi özelde yaptırdım 1 küsür ücret ödedim sonra doktorum tekrar istedi devlet hastanesinde beş kuruş para vermeden yaptırdım genetik bölümüne gittim bi güzelde yalan söyledim gerçi söylediğimde 2 düşük yapmıştım şimdi 4 oldu yalan söylememişim yani oh sefam olsun yine onlara yalan söylemem gerekse söylerim çünkü özellikle artık devlet hastanesinde çalışan doktorlara acayip gıcık oluyorum

canım ben doğrumu anladım günde 2 kezmi yapıyosun iğneni benimde mthfr677 heterezigot ben 0.2 lik kullandım

çok teşekkür ederim canım..amin Allah kimseye yaşatmasın..ben izmirde kordon klinikte mete tarcana gidiyordum, ama artık prof birine gitmek istiyorum, ege üniversitesinde sait yücebilgin diye bir doktorun methini duydum, ona gitmeyi düşünüyorum artık canımmm..mutasyonlarımda şunlar işte, yardımcı olursanız sevinirim canımm..
canım fibrinojen 455 G-A,----- Heterozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G-5G, -----5G/5G
MTHFR C677T,-----Heterozigot mutasyon saptanmıştır
APoE E2,E3,E4,-----E3/E3
bu dört test sorunluymuş

çok teşekkür ederim tatlım, kürtaj olalı 2 ay oldu, kontrollerime falan gittim, şuan herşey yolunda, hatta şuan 2. reglimi görüyorum..bende senin gibi bir düşük yaptım, sana özel mesaj atacağım canım, ordan okursun artıkk sorularının cevabını..çok çok geçmiş olsun sana da..

geçmiş olsun canım

arkadaşlar ben pendikteyim.mthfr gen mutasyonunu yaptırmak istiyorum üniversiteler şu an yapmıyormuş.buraya yakın nerde yaptırabilirim sizce.

izmite gitme ihtimalin olursa izmit araştırmada yaptırabilirsin.hatta ordan sevk al hastanedeki bi kadın doğumcudan hiç sıra beklemiorsun hemen veriosun kanı..

merhaba arkadaşlar bende iğne vuranlardnım 22 haftalık oldu artık iğne acısına alıştım

Son düzenleme:
kromozom sorunu var canım o yüzden.
yoksa tüp yaptırmazdık, inş tutar

canım geçmiş olsun,inşallah tutar bebeğiniz....allah yardımcınız olsun..ben de kolay hamile kalamıyorum.iki düşük yaptım ama olmuyor hemen.dr um 6 ay deneyin olmazsa tüp bebek yapacaz dedi...ne kadara mal oluyor bilgin var mı?devlet ne kadarını karşılıyor?

ediyorum canım etmezmiyim rabbim herkese tattırsın bu güzel duyguyu iseyen herkese nasip etsin inşllah allahım bu yolda kimseyi oyalamasın
hayırlı olsun canım iğneyi hergün aynı saatte yapmalısın
çok sağol canım
Leyla21 Tebrikler canim. Sorunsuz bir gebelik ve pesinden de saglikli hayirli bir evlat Rabbim nasip etsin insallah. Gelismelerinden ve guzel haberlerinden bizi devamli haberdar et lutfen....Buarada bizler icinde dua et tatlim.
amin canım çok teşekkür ederim haber ederim etmezmiyim rabbim herksi sevindirsin inşallah
evet canım doğru geneik test sonucu çıkıp sorunun ne olduğunu öğrendik hemen iğneye ve çalışmalara başladık ilk ayda tutturduk zaten hamile kalmam da bi promlem yoktu çok şükür ama sonunu getiremiyodum ama artık içim çok rahat rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip edecek
TEBRİKLERRRR VE MAŞALLAH . bir gün yoktum iki hamişimiz olmuş çok sevindim sizler adına umarım sorunsuz geçer ve sağlklı hayırlı evlatlar nasip eder allah sizlere. bizleri unutmayın dua edin olur mu.

rabbim hepinize nasip etsin inşallah mutlluğu benim 2. bebeğim 1 kızım var çok şükür rabbimeona bi kardeşi de nasip eder inaşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…