yok canım birşey yapmıyorum ben sadece dün oturduğum yerden bir kaç ütü yaptım okadar başka bir şey yapmıyorum sağolsun annem eşim çok yardımcı oluyor bana bir şey bırakmıyorlar annem evimi yerleştirecek benim ayakta gezmeme bile izin vermiyor eşim desen yine aynı soframı bile o topluyor bu yüzden rahatım yani ama temizlikçinin yaptığı işi görünce biraz moralim bozuldu biraz titiz olmamak boşvermek gerekiyor ama neyse beğenmediğim yerleri kızkardeşim müsayit olunca ona yaptırırım artık bebeğim herşeyden kıymetli benim için bu yüzden riske atmam ilgin içinde ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kendine ve küçük prensene çok iyi bak pelini benim için öpermisin annesi şöyle koklaya koylaya canım benim çok şeker maşallah
canım çokkk geçmiş olsun, sıcak limonlu ballı su iç, dinlen bol bol...ve az kaldı sık dişini hasta filan olma artıkklava:a.s.
şimdi uyandı fundacım, öpüştük teyzesi senin için....bu arada celeni soran olmuş, cemremiz hastalanmış gezmeci annesi yüzünden, onunla meşgul sanırım, gelemiyo o yüzden...
fundacim iyi dileklerin icin cok sagol canim dinleniyorum zaten ama kabus gibi neyse sanki bugun biraz daha iyiyim simdi dustan ciktim biraz rahatladim ya ben birsey sorucam sana ve diger arkadaslara bu kramp ve magnezyumla ilgili sabah iki aksam iki tablet aliyorum tam iyi geldi derken iki gundur yine felaket kramplar oluyor napicami bilmiyom randevum 17 sinde bir arkadas diyorki 6 tane kullandim bende oyle yapsammi acaba siz kac tane aliyordunuz cok kotu kizlar dayanamiyorum bu aciya hepinizi simdiden cok opuyorum :1hug:
ewet hep benm yüzümden Çok üzgünüm çoook nasıl bööle bir hata yaptım hala anlamıorum.koca kış gecti bişi olmadık bahar da şifayı kaptı yawrum :çok üzgünüm: bööle kendim karsımda olsa döverim o kadar kızgınım kendime :mymeka:
kızlar ben yeni kürtaj oldum 4 haftalıktı düşük başladı vekürtaj yapıldı bu kan pıhtılaşması konusuna taktım herhangi bir belirtisi varmı ya ne olu bilgilendirin beni acaba bendeddemi var yardım lütfen
gecmiş olsun.allahım bidaha yasatmasın :Saruboceq: canım gözle görülür bi belirti yok olmasında cok tehlikeli.(kalp krizi inme vs..)bu testle cıkan bi rahatsılık.bi ün.hastanesine gidip genetik test yaptır.allah yardımcın olsun :teselli:
kızlar ben yeni kürtaj oldum 4 haftalıktı düşük başladı vekürtaj yapıldı bu kan pıhtılaşması konusuna taktım herhangi bir belirtisi varmı ya ne olu bilgilendirin beni acaba bendeddemi var yardım lütfen
kızlar nazlı nerde ya dün doktora gidecekti bakıyorum ne dün yazmış nede bugün nerde bu kız gelsin köteği haketti vallahiklava: doktor 5 hafta sonra gel demişti nazlı dayanamadı 4 hafta sonra randevu almıştı yani dün ama ne ses var ne soluk anlamadım ya delireceğim kafamçokkarıştı
kızlar nazlı nerde ya dün doktora gidecekti bakıyorum ne dün yazmış nede bugün nerde bu kız gelsin köteği haketti vallahiklava: doktor 5 hafta sonra gel demişti nazlı dayanamadı 4 hafta sonra randevu almıştı yani dün ama ne ses var ne soluk anlamadım ya delireceğim kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?