Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şimdi uyandı fundacım, öpüştük teyzesi senin için....bu arada celeni soran olmuş, cemremiz hastalanmış gezmeci annesi yüzünden, onunla meşgul sanırım, gelemiyo o yüzden...

canım çokkk geçmiş olsun, sıcak limonlu ballı su iç, dinlen bol bol...ve az kaldı sık dişini hasta filan olma artıkklava:a.s.

cok sagol sencim yaa bugun biraz daha iyiyim dus aldim iyi geldi ilaclarla terleyerek attim sanada sorayim sen magnezyum kullandinmi kullandiysan gunde kac tane ben sabah aksam ikiser tane aliyom ama sanirim yetmiyoki kramplar tekrardan basladi hemde kaslarimi koparircasina napicamida bilmiyom daha 17 sinde randevum nasil dayanicam bilmiyom simdiden cok sagol canim pelinsuyu ve seni cok opuyorum :1hug:

nabersiniz canlarım.çok okuyamıyorum gecmişi.kuzucum grip oldu..çoook moralim bozuk..sen yazmıştı sanırım:ewet ben epidural oldum.iikide olmuşum o duyguyu yasamak o bıcırık gözlei görmek bambaska.
ama ben iğneleri 2 hafta önce kesmiştim.
bide son iğnemi bile göbekten vuruldum.kol ve bacak çok canımı yakıodu.hala bacaklarım mor ve beze dolu..
kramp içinde muzu önermişti doktorum.benim magnezyumum tablet deildi.
karman corman yazdım kusura bakmayın.cemre kucaamda uyuyor.

şimdi uyandı fundacım, öpüştük teyzesi senin için....bu arada celeni soran olmuş, cemremiz hastalanmış gezmeci annesi yüzünden, onunla meşgul sanırım, gelemiyo o yüzden...

ewet hep benm yüzümden Çok üzgünüm çoook nasıl bööle bir hata yaptım hala anlamıorum.koca kış gecti bişi olmadık bahar da şifayı kaptı yawrum :çok üzgünüm: bööle kendim karsımda olsa döverim o kadar kızgınım kendime :mymeka:

canım benim hamilelik yeni olduğu için galiba öyle kramp falan yok magnezyumda kullanmıyorum bu nedenle yardımcı olmıycağım kusura bakma yanlış bilgi vermek istemem kullanan yada bilen arkadaşlar varsa yardım ederler sana kendine iyi bak allaha emanet ol:1hug:

geçmiş olsun celenciğim cerenimiz hastamı olmuş çok üzüldüm sen istermiydin böyle olmasını ama şimdi dikkat et annesi iyi bak küçük prensesine allah en kısa sürede acil şifalar versin kendinize iyi bakın çok öpüyorum ikinizide Şeniz

Şencim , iğneyi uygulama konusu epey kafamı karıştırdı...Osman beyi aradım...ığnenin prospektüsünde etki süresi 12 saat diyor...Sabah aspirin alıyorum , akşam iğneyi oluncaya kadar tedirginim , o arada aspirin yeterli oluyor mudur diye dedim...Hoca da biz iğneyi tedavi amaçlı verdiğimiz zaman , örneğin tıkalı damarı açmak istediğimiz zaman 12 saatte bir uygularız ... Sizin durumunuzda mevcut pıhtıyı açmak için değil , pıhtılaşmayı önlemek için koruyucu amaçlı veriyoruz , tek doz hiçbi sorun yaratmaz dedi...Lalcim de benimle aynı faktörde sorunlu ( ve seninle ) günde 1 kez 0,4 yapıyormuş...Öyle olunca ben de ikna oldum şencim , yoksa benim için çok zor olacak olmasına rağmen sabah akşam uygulayacaktım , çünkü kendim yapamıyorum... Şimdi akşam tıp merkezinden eve geçiyorum...Bizde eşim de ben de yapamıyoruz...Eşimin fobisi var.. Ben de yapamıyorum..Pazar günü kırlık bi yerdeydik , iğne vakti gelince merkeze dönüp bi telaş iğne yaptıracak yer aradık... Allahım hayırlısıyla bebişe kavuştursun da herşeye razıyım...
ışte böyle şencim...

Şencim ya bişey sorucam , lütfü bey beni 6. haftada çağırdı ...Ondan sonra kaçıncı hafta görmek istiyor? Malum gidiş geliş de beni biraz tedirgin ediyor...Son Ankaraya gidişimizde arada yol yapım çalışmaları vardı , yol çok düzgün değildi...Uçak mı düşünsem acaba? Fazla mı evhamlıyım bilmiyorum ama düşünmeden edemiyorum işte...

kızlar ben yeni kürtaj oldum 4 haftalıktı düşük başladı vekürtaj yapıldı bu kan pıhtılaşması konusuna taktım herhangi bir belirtisi varmı ya ne olu bilgilendirin beni acaba bendeddemi var yardım lütfen

lalcim ne güzel doğum tarihini almışsın çok sevindim bunu okuyunca birden ilk yazışmamız geldi aklıma Allah ım benim yaşadıklarımı yaşayan biri varmış dedim ve o şuan maşaallah doğum tarihini aldı..negüzel inan çok sevindim çünkü;sende biliyorsun düşüklerim 14 .hafta ve su kesesi açılıyor.bunu yaşayan nadir sayılabilir yada bana öyle geliyor canım ;Allah sana çok kolay doğum nasip etsin dualarında beni de unutma sevgiler....marguerita canım sana da çok geçmiş olsun kendine iyi bak öptüm ...celen sizede geçmiş olsun öpüyorum o tatlı kızını ...eserizmir gelişmelerden haber ver canım merak ettik seni ... funda herşey inş. istediğin gibi olur canım ...papatya endişelerini anlıyorum ama sen elinden geleni yapıyorsun tedbirini aldın inş. neticeni Allah sana en güzel şekilde verir inş. sevgiler..şencim o tatlı kızını öptüm ..hepiniz bana dua edin bende biran bu kervana katılıp lal gibi doğum tarihimi yazabileyim hepinize sevgiler...

gecmiş olsun.allahım bidaha yasatmasın :Saruboceq: canım gözle görülür bi belirti yok olmasında cok tehlikeli.(kalp krizi inme vs..)bu testle cıkan bi rahatsılık.bi ün.hastanesine gidip genetik test yaptır.allah yardımcın olsun :teselli:

canım çok sağol yaptırcam Allah korusun yaaaa

geçmiş olsun bu rahatsızlığın belirtisi yok maalesef genetik bölümünde araştırma yapılması gerekli birde bu rahatsızlığı hiç hamile kalmaz ve ilerleyen yaşlarda olursa kalp kirzi ,inme riksi var maalesef .bilemiyorsun herşeyde bir hayır var.bir bakıma hastalığı bu şekilde öğrenmek çok kötü ama diğer taraftan aspirin kullanmaya başlıyorsun.tedavine başlanıyor.düşükten sonra belli zaman sonra genetik bölümünde aratırma yaptırabilirsin üniversite hastanesine gitmen gerekli umarım yardımım dokunmuştur ....

Celencim , çok geçmiş olsun Cemreye ...Kendini kötü hissetme lütfen...Böyle böyle büyüyecek annesi...Tam hastalık zamanı kendine haksızlık etme...Öpüyorum ikinizi de...

kızlar nazlı nerde ya dün doktora gidecekti bakıyorum ne dün yazmış nede bugün nerde bu kız gelsin köteği haketti vallahiklava: doktor 5 hafta sonra gel demişti nazlı dayanamadı 4 hafta sonra randevu almıştı yani dün ama ne ses var ne soluk anlamadım ya delireceğim kafamçokkarıştı

persebe deilmiydi randevusu :uhm: buarada kızlar tskrlerimi rep le yapıorum kusura bakmayın :çok üzgünüm:

cicileri almaya baslamış sizin ekip yerimseniben sen daha alma yasakkelime erken daha :mymeka:

celencim öncelikle prensesine çok geçmiş olsun güzelim. nazarmı değdi nedir fıstığa yaaaa(( sonuçta bu topiğin prensesi dilimizden düşürmedik kızı hasta ettik diycem ama bizimde nazarımız değmezki:))

bu arada papatya süreyyacım sanırım sende ankarada oturmuyosun dimi. bende hamile kalınca lütfü hocayı düşünüyorum ama tam 6 saatlik uzaktayız ankaraya. nasıl giderim bende bilmiyorum çünkü bizim yollarında maşallahı var çok kötü(( benim riskli haftalar 6 ve 7. haftalar bu haftaara gelmeden gitmem gerekiyo gibi düşünüyorum ama bu arada lüftü hoca ne kadar zamanda çağırıyo acaba 2-3 haftada bir gidemem gibi geliyo. o yüzden birde burda yaşadığım yerde iyibir doktor buldum kendime ona gitmeyi düşünüyorum. lütfü hocayada 2 ayda bir falan giderim diyorum bakalım duruma göre tabi. sen memnunsun dimi doktorundan. nasıl biri biraz anlatırmısın acaba.öptüm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlarrr

aahh canım benim hastamı oldu cemrecik ya kıyamam ben ona yerim ben onu acil şifalar canım

Daha once dusuk yasayan arkadaslar,
Size neye dayanarak dusuklerinizin kan pihtilasmasindan oldugu soylendi?
Benim 2 kez bebegim karnimda oldu (6 ve 7. haftalar). Mthfr 677heterozigot cikti, diger tahliller homosistein dahil normal. Ayni tahlillere bakarak 3 doktor 3 degisik sey soyledi. Bir hematologa gittim, asil problemin homozigot oldugunu, heterozigotun kan pihtilasmasi yapmayacagini ne hamilelik ne de bundan sonraki hayatim icin (kalp krizi, inme vs) hicbir sorun teskil etmeyecegini soyledi. Bir kadin dogumcu sadece onlem olsun diye aspririn ve igne kullanmami tavsiye etti. Sinan Beksac ise tum sorunun kesinlikle kan pihtilasmasi oldugunu, hatta bu durumun bebekte kromozom anomalisi (Down sendromu gibi) yaptigini soyledi.
Sasirdim kaldim:sm_confused:

Kizlar fikrinize ihtiyacacim var.:1no2:
Adetime daha 5 gün falan var ve bende dayanamayip demin hamilelik testi yaptim evde :çok üzgünüm: eczaneden aldim üzerinde adetin gelmesine 3 gün kala yada yumurtladiktan 11 gün sonra bakilabiliyor diye yaziyor. :uhm: Malesef cizgi falan yok deminden beri baka baka sase oldum.:bbo:
Moralim cok bozuldu senağlama sizce acaba hcg henüz o teste gecmemismidir???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…