Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim uzuldum, ama hayirlisi buymus demekki.. Ne denirkii.... bizde umitlendik senle birlikde..
Ignelere devam ediyormusun hala...yoksa kanaman bittikden sonrasi icinmi haftada 3 gune cikar dedi...? Buarada ben yine unuttum sen homozigotmu-heterozigotmuydun? Kusura bakma bende kafa cok daginik unutuyorum hep... Ignelere gebe kalmadan oncemi baslamistin?

kısmet canım ya herşeyde bi hayır vardır demekten elimizden malesef bişey gelmiyor inşallah bi dahakine sorunsuz hepimiz kucağımıza alırız geçmiş olsun

gecmiş olsun canım uzulme olurmu...bak beklemeden tekrar bebek dusunebılrmıssınız.bu ıyı bır haber ayrıca ılk ayda hamıle kalmıstın bu da cok guzel bır durum...bundan sonrakıler saglıklı ve hayılı olsun insallah allah sabır versin

sağol canım benim..bugün kontrolüm var onun için stresliyim biraz boş boş o ulrasona bakmak ve o koltuğa çıkmak sinir bozucu...

canım çok geçmiş olsun..RABBİM daha hayırlısını versin..

aynı şeyleri bende yaşadım canım bebeği gördükten sonrasında kürtaj olduktan sonra gerçekten o ultrasona bakmak çok üzücü ama ne yapalım bizimde kaderimiz inşallah bizde bebeklerimizin ultrasonda büyüdüklerini görmeye bir gün şahit olacağız

canım bende 677 homozigot varmış gecen ay 20 sinde öğrendik doktor test sonucuna göre hemen iğneye başlattı haftada 2 gün vuruyodum zaten hemen hamile kaldım hamileliği öğrenir öğrenmez hergün vurmaya başladım bugun sordum doktora düşük yaptım ya şimdi tekrar haftada 2 güne mi devam edeceğim dedim oda sen homozigotsun 3 te yapsan olur bi zararı yok sen ( pazartesi çarşamba cuma) 3 gün yap iğneni dedi coraspin ve folbiol e de hergün devam dedi aslında benimde kafama takıldı adetim bittikten sonramı başlayım diye sorsaydım keşke bide fakülteye hametoloji ye de görünmemde fayda olacağını söyledi

Son düzenleme:
kısmet canım ya herşeyde bi hayır vardır demekten elimizden malesef bişey gelmiyor inşallah bi dahakine sorunsuz hepimiz kucağımıza alırız geçmiş olsun

çok soğolun kızlar iyiki varsınız

gözün aydın canım pıt pıtları duymuşsunuz ne güzelde atıyordur şimdi korku panik doğurana kadar oluyor maaalesef aklına kötü şeyler getirme allahım kucağına aldığın günleride göstersin

ne haber kızlar nasılsınız ?? geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...
biz iyiyiz canım sene nasılsın toparlanabildin mi seni aramızda görmek istiyoruz

canım bizde üzüldük ama elden birşey gelmiyor işte
kısmet değilmiş canım tekrar çalışmalara başlayın hayırlı zamanda gelir bebeğin inşallah
leyla 677 homozigot iğnelere gebe kalmadan önce galiba haftada 2 kere kullanıyordu şimdide 3e çıkarmış

maşallah toğimiz ne kadar kalabalık

inşallah canım inşallah...evet canım çok zor yinede şükrediyorum...

walla toparlandım desem yalan olur ama iyi olmaya çalışıyorum canım bugün kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek..

leyla iğneyi ne kullanıyorsun kaçlık

Bilmiyorum canim yani suanda kanaman var, ignelere devam etmen daha da artirmazmi. Sonucda biz bu igneleri bebek icin yapiyoruz.. Birde Belki bu igneler gebelikden once kanini cok sulandirdi..olamazmi? Doktorun bu konuda bisey demedimi...hpmosistein duzeyin ne durumda...

Kizlar birde anlamadigim bisey var, neden bu doktorlar dusuk olunca hemen kana bakmiyorlar, ordan anlasilir kanimizin cokmu sulanmis oldugu ve bu yuzden dusuk yaptigimiz, ya da pihtilasma oranimiz ne durumda hemen o gun ogrenebilirler...Bence Allaha emanetiz..ben baska bisey diyemiyorum...

inşallah güzel haberlerle gelirsin gelince gelişmeleri yaz
tamam yazarım canım..

çok haklısın walla...

çok teşekkürler inan içim biraz olsun rahatladı benim değerlerim MTHFR C677T heterozigot MTHFR A1298C hetezozigot mutasyonlar saptanmıştır şeklinde idi bende gebelik öncesi çocuk aspirini ve folbiol kullandım 4 haftalık hamilelikten itibaren ise coraspin,folidoce ve innohep 0.45 ml kullanıyorum. 7+5 hamileyim bugün kalp atışlarını duyduk 10 gün sonra bidaha gidicem doktora kalp atışları kontrol edilecek ondan sonra normal gebelik randevusu veririsin dedi sekretere yani anladığım kadarı ile bu 10 gün bebeğim için çok önemli o yüzden panik oldum. çok teşekkürler tavsiye ve cevaplar için

mutasyonlarımız aynı canım benım 2kaybım oldu 8.haftada kalbı durdu.suan bende folbıol ve aspırın alıyorun gunde 1kez.gebelıkte hangı ıgneyı verır kac dojaz olur bılmıorum yazdıkların ısıme yarayacak sagol.senın kayıpların oldumu kacncı haftada nasıl oldu

çok geçmiş olsun canım.diyecek bişey yok malesef.allah hakkında hayırlısını nasip etsin..

Canım yaa çok üzüldüm kimyasal olmasına. Ne güzel olacaktı...İğnelere daha yeni başlamıştın o yüzden belki istenen etkiyi henüz gösterememiştir, umarım gelecek ay hemen hamile kalırsın tekrardan. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…