Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yamanascim uzun zamandir gorusemiyoruz sana guzel haberlerim var dun sinan beye gittim tahlil sonuclarim cikti ilaclar ise yaramis hatta anti duz kas antikorum negatif cikti sinan bey cok iyi sonuclar dedi %70 beegini kucagina alirsin dedi. Sen nasilsin calismalara devammi

haklısın canım zaten bu zamana kadar doktor hastası yüzünden 3 düşük yasadım genetik doktoruna yazdırıp iğnelere başlayacam canım
canım allah acil şifalar versin geçmiş olsun
canim bu kadar tedirgin olma icini kemirecegine hamile kalir kalmaz kullanmaya basla

haklısın canım iyiki bu topik var

MTHFR mutasyonu olan arkadaşlar internette okudugum makalelerde veya konu ile ilgili sitelerde homosistein seviyesinin yükselmesinin önlenmesi için Folik asit ile birlikte B vitamininin de kullanılması gerektiği yazıyor.

Dogru canim. Bende bunu okumustum..

Kizlar.....Gunde kac mg B12 aliyorsunuz

Canim biraz kendini toparladikdan sonra su hastaneye yatma konusunu arastir bence. Rabbim evlat hasretiyle yanan herkesin yuregini aydinlatsin insallah. Tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.

canım bu ilaçların isimlerini bize de verebilirsin?biz de dr larımıza danışıp uygun görürlerse kullanalım...bitkisel ilaçlar hem etkili hem zararsız en azından.

canım bu ilaçların isimlerini bize de verebilirsin?biz de dr larımıza danışıp uygun görürlerse kullanalım...bitkisel ilaçlar hem etkili hem zararsız en azından.

evet ya bunları bende çok merak ediyorum daha öncede sormuştum ama sanırım yoğunluktan göremedi arkadaş

cnm proanthocyanidin isimli ilaç kan pıhtılaşması için, mn formula bağışıklık sistemi için.

kızlar ya sizde zinko c kullanıyomusunuz benim doktorum kullanmamı söyledi ama benim ilaç yutmakla ilgili problemim olduğu için biraz zorlanıyorum:18:

canımmmmmm benim randevu aldığım doktor mehmet sait yücebilgin..memnun olmana çok sevindim, kafam o kadar karışık ki, başka doktorlar da öneriyorlar, biraz bahseder misin bana..yaklaşımı nasıl, ilgisi nasıl..senin tedavi sürecinden bahseder misin..hangi mutasyonlar mevcut sende..ben vakit kaybetmek istemiyorum, eğer ki corasprin, b vitamini falan verecekse doktor, randevu tarihine kadar bunları kullanıyorum diyorum..folic asit ile birlikte tabiiki..bana cevap verirsen çok memnun olurum..

kızlar önceden gittiğim prof.söylemişti bunu.bizim gibipıhtılaşması olanlarda her gün mutlaka folikasit ve b vitamini alınması gerekli.o zaman dr bana en çok folik asit folbiol de var.ondan günde 1 tane al demişti..bir de benexol vermişti günde 1 tane B vitamini için.şimdi de halen öyle yapıyorum.
bir de omega 3 pıhtılaşması olanlar için öneriliyor.özellikle markası solgar olanından.omega 3 kanı sulandırıyor.
bişey daha.limon ve portakal,mandalina gibi meyveler de kanı sulandırır.hatta bildiğim bir dr ,pıhtılaşması olan bir hastasına iğnenin yanında her gün 1 limon yiyeceksin demişti.

Son düzenleme:
bende ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum ama amwayın daıly ve selenyum e haplarını kullanıyorum doktora sormadım 1 aya yakındır kullanıyorum benim gibi kan pıhtılaşması olan bir abla bana aspirin atıyorsan eger kı hamıle ısen aşırı limon tüketimin den kacın dedı kanın daha fazla sulandırırmış ve allah korusun düşüğe sebep olabilirmiş

üzüm çekirdeği ilacı tablet şeklinde değil sanırım değil mi?internetten araştırdım da biraz.sen nerden satın aldın

kapsül tablet şeklinde cnm. ben bu ilacı dr.um kliğinde ecza bölümü var ordan aldım. ankara da bazı büyük alışveriş merkezlerinde var. satıldığı bir site var ama ismini vermem doğru olmayabilir.

ya kızlar daha önceki sayfalarda mthfr gen mutasyonuna nerde baktırabilirim diye sormuştum kocaeli de yazmıştınız.ben nasıl nereye gidilecek not almadım şimdide sayfayı bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz.bide ben öğretmenim il dışı oluyor acaba kabul edilirmi.

teşekkürler canım:) sanırım anladım senin bahsettiğin siteyi ikisinide o siteden mi aldın ilaçların

bilgilendirmen için çok teşekkürler canım..çok güzel açıklamışsın..bende kullanmaya başlamalıyımm o zaman..yanlış birşey yaparım diye korkuyordum..birde corasprin de kullansam sorun olur mu, corasprini kaçlık kullanıyorsunuz kızlar..

canım sevindim gerçekten işinde çok iyi doktorum ciddi diğer doktorlar gibi laylaylom değil güler yüzlü.ben hamile kalmadan gittim testler sonuçlar bazı pürüzler çıktı hepsini halletti sağolsun ve sonunda hemen hamiş kaldım ve kan sonucumu alır almaz iğneye başlattı, ayrıca gebelikten önce coraspin100 ve bemiksc kullandım halada kullanıyorum.mutasyonlarım şunlar Faktör V H1299R,MTHFR C677T, MTHFR A1298C hepside heterizigot umarım yardımcı olabilmişimdir benimde randevum 1 aralık sormak istediğin olursa yaz canım cevaplarım bende inşallah sende bebişine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…