- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Ben hergün benexol alıyorum. Sitede bir sürü arkadaş sadece folik ve aspirin kullanıyor da o yuzden yazdım.
haklısın canım zaten bu zamana kadar doktor hastası yüzünden 3 düşük yasadım genetik doktoruna yazdırıp iğnelere başlayacam canımcnm benimde dört düşüğüm var . şu an yine hamileyim ve gebeliğin öğrenir öğrenmez başladık iğneye. mantıklı olanda bu. hatta hamilelik öncesi bile kullananlar var. dr.un söyledikleri tatmin etmiyorsa başka bir dr.la görüş.
canım allah acil şifalar versin geçmiş olsundün benim için berbat bir gündü kontrole gittim ve rahimde bir sürü kalıntı kalımış onu temizledi mahvoldum...muayene bittikten sonra bana 2 ay korun sonra gel yumurta takibine başlayıp hemen hamile kal,hamileliğini erken tespit edip seni üniversite hastanesine yatıralım orda takip edelim dedi...çok sinirlendim benim hikayemi gittiğim bütün doktorlar biliyodu madem böyle birşey varsa neden bunca zaman yapılmadı dedim,hem hastaneye yatsam yine aynı tedavi uygulanmayacak mı... sakın vazgeçip ümidini kaybetme dedi...ama eşim kesinlikle istemiyor benim de kararım o yönde..
eşim senin bu kadar acı çekmene dayanamıyorum artık diyor..bakalım zaman ne gösterir herşeyin hayırlısı olsun..
benim sorunum sadece kan pıhtılaşması olsa bu kadar tedaviye çözülürdü zaten benim bağışıklık sistemimdeki sorun çözülemiyor..
bu sefer çok yıprandım her zaman fiziksel olarak bir sorunum olmazdı ama bunda belimin ve bacaklarımın ağrısı geçmiyor belimin gevşemesinden korkuyorum,biraz iş yapsam yerimden kalkamıyorum inşallah düzelirirm..7 tane olunca artık bedende sorunlar oluyo demek..
canim bu kadar tedirgin olma icini kemirecegine hamile kalir kalmaz kullanmaya basla
mthfr 1298 ,mthfr 677 den daha önemsiz bi genetik bozukluk canım,eminimki senin de kolların dolacak
MTHFR mutasyonu olan arkadaşlar internette okudugum makalelerde veya konu ile ilgili sitelerde homosistein seviyesinin yükselmesinin önlenmesi için Folik asit ile birlikte B vitamininin de kullanılması gerektiği yazıyor.
dün benim için berbat bir gündü kontrole gittim ve rahimde bir sürü kalıntı kalımış onu temizledi mahvoldum...muayene bittikten sonra bana 2 ay korun sonra gel yumurta takibine başlayıp hemen hamile kal,hamileliğini erken tespit edip seni üniversite hastanesine yatıralım orda takip edelim dedi...çok sinirlendim benim hikayemi gittiğim bütün doktorlar biliyodu madem böyle birşey varsa neden bunca zaman yapılmadı dedim,hem hastaneye yatsam yine aynı tedavi uygulanmayacak mı... sakın vazgeçip ümidini kaybetme dedi...ama eşim kesinlikle istemiyor benim de kararım o yönde..
eşim senin bu kadar acı çekmene dayanamıyorum artık diyor..bakalım zaman ne gösterir herşeyin hayırlısı olsun..
benim sorunum sadece kan pıhtılaşması olsa bu kadar tedaviye çözülürdü zaten benim bağışıklık sistemimdeki sorun çözülemiyor..
bu sefer çok yıprandım her zaman fiziksel olarak bir sorunum olmazdı ama bunda belimin ve bacaklarımın ağrısı geçmiyor belimin gevşemesinden korkuyorum,biraz iş yapsam yerimden kalkamıyorum inşallah düzelirirm..7 tane olunca artık bedende sorunlar oluyo demek..
cnm hamile kalmadan iki ay önce bitkisel içerikli ilaçlara başlattı dr.um. biri içeriği üzüm çekirdeği olan kan pıhtılaşması için kullandığım diğeri de bağışıklık sistemi için kullandığım. şu an hala devam ediyorum.
Dogru canim. Bende bunu okumustum..
Kizlar.....Gunde kac mg B12 aliyorsunuz
canım bu ilaçların isimlerini bize de verebilirsin?biz de dr larımıza danışıp uygun görürlerse kullanalım...bitkisel ilaçlar hem etkili hem zararsız en azından.
canım bu ilaçların isimlerini bize de verebilirsin?biz de dr larımıza danışıp uygun görürlerse kullanalım...bitkisel ilaçlar hem etkili hem zararsız en azından.
cnm proanthocyanidin isimli ilaç kan pıhtılaşması için, mn formula bağışıklık sistemi için.
Canım inşallah sıkıntılar biter seninde göbüşün dolar olacak hiç üzme kendini... ben izmirde oturuyorum ege üniversitesinin prof mehmet sait yücebilgine gidiyorum çok memnunum alsancakta muayenesi oraya gidiyorum, infertilitede uzman diyorlar sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama izmirdeysen tavsiye ederim.
üzüm çekirdeği ilacı tablet şeklinde değil sanırım değil mi?internetten araştırdım da biraz.sen nerden satın aldın
kapsül tablet şeklinde cnm. ben bu ilacı dr.um kliğinde ecza bölümü var ordan aldım. ankara da bazı büyük alışveriş merkezlerinde var. satıldığı bir site var ama ismini vermem doğru olmayabilir.
kızlar önceden gittiğim prof.söylemişti bunu.bizim gibipıhtılaşması olanlarda her gün mutlaka folikasit ve b vitamini alınması gerekli.o zaman dr bana en çok folik asit folbiol de var.ondan günde 1 tane al demişti..bir de benexol vermişti günde 1 tane B vitamini için.şimdi de halen öyle yapıyorum.
bir de omega 3 pıhtılaşması olanlar için öneriliyor.özellikle markası solgar olanından.omega 3 kanı sulandırıyor.
bişey daha.limon ve portakal,mandalina gibi meyveler de kanı sulandırır.hatta bildiğim bir dr ,pıhtılaşması olan bir hastasına iğnenin yanında her gün 1 limon yiyeceksin demişti.
canımmmmmm benim randevu aldığım doktor mehmet sait yücebilgin..memnun olmana çok sevindim, kafam o kadar karışık ki, başka doktorlar da öneriyorlar, biraz bahseder misin bana..yaklaşımı nasıl, ilgisi nasıl..senin tedavi sürecinden bahseder misin..hangi mutasyonlar mevcut sende..ben vakit kaybetmek istemiyorum, eğer ki corasprin, b vitamini falan verecekse doktor, randevu tarihine kadar bunları kullanıyorum diyorum..folic asit ile birlikte tabiiki..bana cevap verirsen çok memnun olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?