Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsun yaşadıkların kolay değil ama sabretmekten başka çaremiz yok en kısa zamanda toparlanır ve yolunuza devam edersiniz

Deryacım, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bende progestan kullanıyorum bu son kutum.
Salı günü ikili test için Rıza Madazlı ile randevum var. Artık ona danşırım.
Gerçi Rıza bey iğneye bile gerek yok, ama için rahat edecekse yap diyor. Ben asla bırakmayı düşünmüyorum.

Canım çok geçmiş olsun. Allah başka acılar yaşatmasın inşallah.
Vakti zamanı gelince sen bile nasıl olduğunu anlamadan yavrun kucağında olmuş olacak. Ama acele etme.
Hem zihnin hem bedenin dinlensin.
Bağışıklık sistemi ile ilgili olarak Üniversite hastanelerini öneririm. Allahın izniyle herşeyin üstesinden geleceksin.

tsh ve prolaktin en son haziran ayında baktırdığımda normaldi.tekrar baktırmama gerek yok herhalde....ben geç hamile kalıyorum bir de..sıkıntı üstüne sıkıntı yaşıyorum anlayacağın..sağol canım verdiğin bilgiler için.dr kim ve hangi şehirde?benimkinden memnun değilim de ben

canım Allah yardımcın olsun...hepimiz aynı durumdayız...hep aynı acıları yaşıyoruz..ama geçecek sen de biliyorsun.pes etmeyin...güçlü olmak lazım.Sabır herşeyin başı.biliyorum söylemesi kolay diyorsun belki de içinden ama sabırla başedebiliriz ancak bu dertlerimizle.kesinlikle istemiyoruz diye öyle kestirip atmayın,denemekten başka çaremiz yok ki...lenfosit aşısını denemiş miydiniz canm siz

bitkisel ilaçlar dediğin nedir canım

şuan iğneyle birlikte coraspin kullanmıomusun? bende 14 haftalık hamileyim ultrasano göre 15 haftalık.0,45 innohep birde coraspin 100 mg kullanıorum.bendede 1 tane mutasyon var 677 heterozigot.

seninle aynı gebeliğimiz,bende senin gibi hem innohep 0,45,bemiksc ve gyno ferro demir hapı 11.haftama kadar haftada bir pruluton depot vuruldum birde progestan vajinadan ama hafta başı az bi kanamam oldu yeniden pruluton ve progestana başladık inşallah sağsalim kucağımıza alırız meleklerimizi aminn....

Canım inşallah sıkıntılar biter seninde göbüşün dolar olacak hiç üzme kendini... ben izmirde oturuyorum ege üniversitesinin prof mehmet sait yücebilgine gidiyorum çok memnunum alsancakta muayenesi oraya gidiyorum, infertilitede uzman diyorlar sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama izmirdeysen tavsiye ederim.

slm arkadaşlar bahceci fulyada tüpbebek deniyen varmı benim 2. denemem olucak yanı seydin yanı kan pıhtılaşmasından olmadı 1.si 7 haftalık emriyonum dondurulmuş allah nasıp ederse 15 günsonra yerleşicek simdi rahim hazırlıcı batlar kullanıyorum

inşalah canım...inşallah

saol canım inşallah sende kısa bi sürede hamile kalırsın...günde 3 folic fazla değilmi canım yaa bence sen birer tane iç.yeterli olur gibi gelio.
bende teşekkür ederim sana canım görüşürüzz..

MTHFR mutasyonu olan arkadaşlar internette okudugum makalelerde veya konu ile ilgili sitelerde homosistein seviyesinin yükselmesinin önlenmesi için Folik asit ile birlikte B vitamininin de kullanılması gerektiği yazıyor.

MTHFR mutasyonu olan arkadaşlar internette okudugum makalelerde veya konu ile ilgili sitelerde homosistein seviyesinin yükselmesinin önlenmesi için Folik asit ile birlikte B vitamininin de kullanılması gerektiği yazıyor.

canım sağol....ben de internetten birşeyler okumaktan şaşı oldum artık:):) ben b vitamini kullanıyorum ama dr baktırmıştı B12 ye değer normaldi...haftada bir al yeter dedi...sen kullanıyor musun

sağol canım.maalesef iş gereği diyarbakırdayım.iyi dr lar var ama her biri farklı birşey söylüyor.hangisine inanacağımı şaşırdım ...hepsi çok yoğun...yeteri kadar ilgilenemiyorlar.özel hastanelere gidiyorum yada özel muayenelerine.içme sinen birini bulamadım

bitkisel tedavi dediklerin ne oluyor canım ya belki bizde öğrenip doktorlarımıza danışırız

bitkisel ilaçlar dediğin nedir canım

cnm hamile kalmadan iki ay önce bitkisel içerikli ilaçlara başlattı dr.um. biri içeriği üzüm çekirdeği olan kan pıhtılaşması için kullandığım diğeri de bağışıklık sistemi için kullandığım. şu an hala devam ediyorum.

canim merhaba oncelikle allah bebegini kucagina almayi nasip etsin ben doktorum fazla folikasitin bebek icinyarardan cikip zararli oldugunu soyledi doktorun nasil kullanmani onerdiyse ogle kullanmani tavsiye ederim

canim bu kadar tedirgin olma icini kemirecegine hamile kalir kalmaz kullanmaya basla

beydaglicim canim ins bu kotu gunler geride kalir ben hepimiz icin dualar ediyorum mucadeleye devam fakulteye gitmeni tavsiye ederim ben ankarda sinan beksaca gidiyorum eger imkanin varsa sanada tavsiye ederim

canım sağol....ben de internetten birşeyler okumaktan şaşı oldum artık:):) ben b vitamini kullanıyorum ama dr baktırmıştı B12 ye değer normaldi...haftada bir al yeter dedi...sen kullanıyor musun

Ben hergün benexol alıyorum. Sitede bir sürü arkadaş sadece folik ve aspirin kullanıyor da o yuzden yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…