celencim öncelikle prensesine çok geçmiş olsun güzelim. nazarmı değdi nedir fıstığa yaaaa(( sonuçta bu topiğin prensesi dilimizden düşürmedik kızı hasta ettik diycem ama bizimde nazarımız değmezki:))
bu arada papatya süreyyacım sanırım sende ankarada oturmuyosun dimi. bende hamile kalınca lütfü hocayı düşünüyorum ama tam 6 saatlik uzaktayız ankaraya. nasıl giderim bende bilmiyorum çünkü bizim yollarında maşallahı var çok kötü(( benim riskli haftalar 6 ve 7. haftalar bu haftaara gelmeden gitmem gerekiyo gibi düşünüyorum ama bu arada lüftü hoca ne kadar zamanda çağırıyo acaba 2-3 haftada bir gidemem gibi geliyo. o yüzden birde burda yaşadığım yerde iyibir doktor buldum kendime ona gitmeyi düşünüyorum. lütfü hocayada 2 ayda bir falan giderim diyorum bakalım duruma göre tabi. sen memnunsun dimi doktorundan. nasıl biri biraz anlatırmısın acaba.öptüm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlarrr
aahh canım benim hastamı oldu cemrecik ya kıyamam ben ona yerim ben onu acil şifalar canım
Kizlar fikrinize ihtiyacacim var.:1no2:
Adetime daha 5 gün falan var ve bende dayanamayip demin hamilelik testi yaptim evde :çok üzgünüm: eczaneden aldim üzerinde adetin gelmesine 3 gün kala yada yumurtladiktan 11 gün sonra bakilabiliyor diye yaziyor. :uhm: Malesef cizgi falan yok deminden beri baka baka sase oldum.:bbo:
Moralim cok bozuldu senağlama sizce acaba hcg henüz o teste gecmemismidir???????
amin canım :Saruboceq: nerde hasta bebek/cocuk/yaslı/genc varsa allah şifa bekleyen herkese şifa versin :Saruboceq:Celenim cok gecmis olsun canim.
Ayy uffmu olmus cemrecik kiyamam ben ona canim benim.
Allah sifalar versin canim
Insallah celenim aslinda bu ay nedense icimde cok büyük bir ümit vardi.
Hertarafimda hic olmayan sivilceler oldu rüya üstüne rüya gördüm ama bakalim hayirlisi yaaa ama insan yinede merak etmeden duramiyor.
Adetime daha 5 gün falan var ve bende dayanamayip demin hamilelik testi yaptim evde :çok üzgünüm: eczaneden aldim üzerinde adetin gelmesine 3 gün kala yada yumurtladiktan 11 gün sonra bakilabiliyor diye yaziyor. :uhm: Malesef cizgi falan yok deminden beri baka baka sase oldum.:bbo:
Moralim cok bozuldu senağlama sizce acaba hcg henüz o teste gecmemismidir???????
Evde yapilan testlerde bu kadar erken gorunmeyebilir. Benim hamileligimde adet gunu gecmis olmasina ragmen gorunmemisti. Doktor da her seferinde idrar tahlili bile degil, kan tahlili istiyor.
Iyi sanslar
cicileri almaya baslamış sizin ekip yerimseniben sen daha alma yasakkelime erken daha :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?