Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aahh canım benim hastamı oldu cemrecik ya kıyamam ben ona yerim ben onu acil şifalar canım

ii olucaz inişallah :Saruboceq: uf olduk bis :çok üzgünüm:

slm HADIYE 1976
BENDE SİNAN BEKSAÇ HASTASIYIM.CORASPIRIN,FOLBIOL,BECOZYMA KULLANIYOM.HAMİLE KALINCA IGNEYE BASLAYACAM.METIONINDEN SINIRLI DIYET VERDI.
1 AY OLDU ILAC KULLANIYOM.BU AY ADET OLDUM COK UZULDUM.SEN ILAC KULLANDIKTAN KAC AY SONRA HAMILE KALDIN? DOGUM SURESI BOYUNCA BI SIKINTI OLDUMU?DÜŞÜK RISKI DEVAM ETDIMI?
ALLAH BEBISINI GULE GULE BUYUTMEYI NASIP ETSIN...a.s

dur bakalım yavrus bööle canını sıkarsan hemen olmaz :teselli: regl günü bile silik cıkan cizgi 5 gün önce hiç çıkmaz yerimseniben inşallah bu ay gsl haberler alıcaz senden :Saruboceq: Şeniz

Celenim cok gecmis olsun canim.
Ayy uffmu olmus cemrecik kiyamam ben ona canim benim.
Allah sifalar versin canim

Insallah celenim aslinda bu ay nedense icimde cok büyük bir ümit vardi.
Hertarafimda hic olmayan sivilceler oldu rüya üstüne rüya gördüm ama bakalim hayirlisi yaaa ama insan yinede merak etmeden duramiyor.

Celenim cok gecmis olsun canim.
Ayy uffmu olmus cemrecik kiyamam ben ona canim benim.
Allah sifalar versin canim
amin canım :Saruboceq: nerde hasta bebek/cocuk/yaslı/genc varsa allah şifa bekleyen herkese şifa versin :Saruboceq:

Insallah celenim aslinda bu ay nedense icimde cok büyük bir ümit vardi.
Hertarafimda hic olmayan sivilceler oldu rüya üstüne rüya gördüm ama bakalim hayirlisi yaaa ama insan yinede merak etmeden duramiyor.

e bak gördünmü ne güzel pozitif bi ayın ardından üzdün kendini :teselli: şimdi durduk yere kafayı takıcaksın bu sonuca.ama dediğim gibi regl günü bile silik cıkan cizgi 5 gün önce hiç çıkmaz bitanem :teselli: sakın aklına takma bu sonucu tamammı..yapmamıs say bunu ve ii şeyler düşün bol bol dua edicez sende bende burdaki herkeste :Saruboceq: allahım hayırlsını sağlıklısını versin bide en tezinden versin :Saruboceq: :dilcikar: yerimseniben Şeniz

Amiiiin Celenim.
Allahim herseyin hayirlisini nasip etsin Insallah. Carem yok zaten mecburen 5 gün daha bekleyecegim

Slm ecesem
bende sınan hocaya gıdıyorum.bende heterozigotum.homosısteın 9,7 cıktı.aynı ılacları,dıyetı, hamıle kelınca ıgneyı söyledı.1 aydır kullanıyorum.bu ay adet oldum.ne zaman gebe kalırım bılmıyorum.bende gıttıgımde hastalıkla ılgılı bısey soramadım acayıp bı adam.cekındım.burdan ınternetten hastalıgın ne oldugunu ogrendım.korkuyorum hamıle kalınca ne yapsam?pekı lütfü hoca nasıl bır tedavı uyguladı?bıraz anlatırmısın?bu kan pıhtılasması bebegın allah korusunda sakat falan olmasına sebep mi?

Evde yapilan testlerde bu kadar erken gorunmeyebilir. Benim hamileligimde adet gunu gecmis olmasina ragmen gorunmemisti. Doktor da her seferinde idrar tahlili bile degil, kan tahlili istiyor.
Iyi sanslar

ooo kızlar maşallah, dün geceden bugeceye kadar giremedim 6sayfa yazmışsınız şutarafagitti oku oku bitmiyorsırnaşık şey
anestezi konusunu konuşmuşsunuz biraz. ben clexan kullanıyorum clexanın prospektusunde epidural hakkında uzuuun bi açıklama var. onu okuyunca bu iğneyi kullananlar için çook riskli oldugunu anladım. belki clexan dışındaki iğnelerde de yazıyordur:uhm:
celen epidural oldu ama o 2hafta önce bırakmıstı iğneyi. belki o zaman bi problem olmuyordur. ben 3gün önce bırakacagım için bana epidural çok riskli oluyor. :1hug:

çok teşekkür ediyorum hepinize kızlar. benimle sevincimi paylaşıyorsunuz kaydirigubbakcemile5 benim kadar heyecanlanıyorsunuzdelikafadulden

NAZLIIII nerelerdesinnnklava: inşallah kötü bişey yoktur. bizi meraklandırma canımm:uhm:

mehaba arkadaşlar sağlıklıbir kızım var 2.5 yaşında .onrasında 6 hafta ve 14 haftalık 2 düşük yaşadım septumdan dendi aldırdım ameliyatta rahimağzı yetmezliğiolduğu anlaşıldı yaptırdığım testlerde mthfr c677t heterozigot çıktı.tedavisini bilen varmı.bir sağlıklı gebelik yaşayıpta sonra sorun yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim

cicileri almaya baslamış sizin ekip yerimseniben sen daha alma yasakkelime erken daha :mymeka:

evet celenciğim ciciler almaya başlamışlar ama ben almayı düşünmüyorum dediğin gibi ağustosta alacağım allah izin verirse onlar alsın ben onlardan kopya çekerim güzel olanlarını seçer ondan sonra alırım

sevgili çalıkuşu kendine sakın stres yapma ben adetimin 26. günü kanda betahcg 4,35 (referans değerleri 0-5 arası )çıktı hamile değilim dedim ama 5 gün daha adet olmayınca kanda tekrar yaptırdığımda 551 çıktı bu yüzden kendine stres yapma inşallah hamilesindir en hayırlı en sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın dualarımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

fundacım ve lalcim beni merak etmişsiniz:1hug: sağolun valla.. ve haberler...pazartesi muaynemiz vardı bebişle. Allaha şükür işler yolunda gidiyor dedi doktroumuz gelişimi güzel dedi. damarları kontrol etti bebeğe giden direnç varmı diye kan yüzünden. şükür onlarda sınırlar içinde gidiyor. oğlan oynadı durdu ağzını açtı, bir ara hıçkırık tutu,:ecrin_bebek:ilk kez 4 boyutluda gördüm bebişimi. kilosu falan gayet ii dedi. nasıl rahatladım anlatamam:dance:. tetanozu sordum napcam diye. hiç vurulmadınmı dedi 5 yıl önce vurulmuştum elime birşey batmıştı dedim. o zamandan beri yok dedim. tek doz vurul istersen dedi. kan için 11.4 çıkmıştı. geçende vermedi takviye ama şimdi ferrum fort verdi demir hapınına başladım.
38. haftada tabi bunları konuşmak için daha çok erken bize ama bebişi sezaryanla alacak Allah yardımcımız olur inşallah ve sağlıkla geliriz o haftalara.:Saruboceq: herşeyine baktı tek tek. güzel gidiyoruz tedaviye aynen devam dedi. artık elimi koyunca konuşursam ara sıra vuruyo pıt pıt. hihoyyytbirde iğneyi sordum bebeğe gelirmi diye. mümkünnnn değilllll dedi. zaten en az 1.5 cm yağ tabakası var bebeğe kadar gelmesi için baya mesafe var dedi. elinle sıkıştırıp vurduğun zaman o mesafe daha da artıyor. riskli bir iş olsa evde vurulmanıza izin vermezler dedi. bu arada anladığım kadarıyla gece yatarken vurulmak mantıklı bu iğneyi bütün gece hareket olmadığı için iğne koruyor. sabahta aspirin ve zaten gün içinde sürekli hareket ediyoruz su içiyoruz falan. her ay artık hemoglobin kontrolümüz var. trombosite bakılıyor. işte bizden haberler bunlar. başınızı şişirdim.

çalıkuşu hemen ümitsizliğe kapılma bence de dur bakalım. o testler belli olmuyor. ben en iyisi denilene bir sürü para bayıp yapmıştım. negatif dedi. en uyduruk olanı akşam eşim aldı geldi ona dememiştim ben baktım diye. o uyduruk olanda çıkmıştı çift çizgi. o yüzden birazcık daha bekle istersen.

kızlar günaydın hepinize. arkadaşlar hoş bu aydan çok umutlu değilim ama normalde benim adet geçen ay 28. günde geldi ondan önceki ayda 31. gün adet oldum. iki aydır adetler bir uzuyo bir kısalıyo gibi. şimdi siz bu kan testlerini adetten kaç gün önce yaptırıyosunuz. mesela geçen ay 11 martta adet oldun bu ay 11 nisanımı bekliyosunuz yoksa 28 günde bir adet olan arkadaşlar bu ayki adet tarihlerini 9 nisan diyemi hesaplıyıp ona göre test yaptırıyo. çok karışık oldu dimi sorum farkındayım yani:)) birde bu yumurtlama günleri hakkında bir şey sorucaktım. şimdi benim o beyaz ve şeffaf akıntı 3 aydır takip ediyorum adetin 10. günü başlıyo ve 14. gününe kadar sürüyo gibi. bu akıntıyı görüncemi yumurtlamış oluyoruz yoksa akıntı bittikten sonramı yumurtluyoruz. offf bu arada ilişki konusunda falan çok tembel oldum pis kociş yumurtlama testide almıyo muzur biliyo çünkü beni:))) valla inadına gibi bu yumurtlama günlerindede hiç canım istemiyo( taş atışlada hamile kalmak zor malum :)) yardım edin kızlar yaa lütfennnnnnnnn:)))) doktora sordum adetin 10. günü ile 20. günü arası gün aşırı ilişki diyo. ama bu ara çokkk uzunnnnn:))) işlerim yoğunnnnnnnnn:)) canım istemiyooooooooooo:)) yardımmmmmmmmmmmmmmm:))))

nazlıcım bebeğine nazar değmesin inşalahh allah hayırlısıylada kucağına almayı nasip etsinbizim problemimizde olupta sağlıcakla hamileliğini devam ettiren arkadaşları duymak çok güzel :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…