Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet bu tarama testleri yanlış sonuç verebiliyormuş.zaten benim kanamam olduğu için risk olasılığı yüksek çıkabilirmiş.yanı yanlış sonuç olma ihtimali yüksek.amniyosentez yüzde yüz sonuç veriyor ama düşük riskini artırabilirmiş okuduklarıma göre.onun için korkuyorum.şimdi bu kadar ilerlemişken amniyosenteden sonra bebeğime bişey olursa kendimi hiç affedemem.canım bende de homozigot var.bana da 18. hafta verdi coraspini ve 1 hafta sonra da kestik çünkü kanama arttı.doktor bence suyun çok iyi iğneyi de bire indirelim dedi.inş her şey iyi gider.[/QUOTE]

Umarım herşey yolunda gider... Korkularımız hiç bitmeyecek herhalde.

beydagli.... nasilsincanim?

sağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum..belimde korseyle geziyorum,bunada şükürler olsun..
sen nasılsın ?? kaç günün var adet tarihine..

merhaba kızlar.. 11.11.2011 de ikinci kızımı da iğne olarak dünyaya getirdim. darısı tüm bebek bekleyen pıhtılaşma sorunu yaşayanların başına olsun:)

gözünaydın ALLAH analı babalı sağlıkla büyütsün...

mrb arkadaşlar bende dün mthfr 677 ve 1298 heterozigot olduğunu öğrendm.şaşkınlık içindeyi .şu an 17+5 günlk hamileym.daha önce bir tane kürtajm olmştu 9.haftada kalbi durduğu içn.tekrar hamile kaldğmda 13.haftasnda gittğm bir doktor geçmişimi öğrenince istersen test yapalm demşti.bizde olur dedk ama çok bişey çıkcağına ihtimal vermemştm.dün günük iğne verdi.şimdi kararszm kullanmam gerekiyo mu veya bu durum bebeğe şimdiye kadar bir zarar vermişmidr.yardımcı olursanız çok sevinirm

Hoşgeldin. İyiyim canım, umarım sen de biraz daha iyisindir. Yarın kontrol var, umarım yarın daha da iyi olacağım.

hoşbuldum canım walla bende belimde korseyle idare ediyorum işte iyi olmaya çalışıyorum..inşallah kontrolünde güzel haberler alırsın ve bizede yazarsın..

arkadaşlar merhaba

bir süre önce size yazmıştım. bende mtfrh 1298 heterezigot var. 0,2 clexane kullanıyordum. fakat doktorumu değiştirdim. şimdi 0,4 clexane ve sadece haftada 5 gün coraspin kullanıcam. bir anda fazla gelirmi acaba çok tedirgin oluyorum.

evet bende şimdi bun atakıldım benım listemdede yok proteın s ler c ler :Sacaba nedenkı

merhaba arkadaşlar.ben fvl heterozigot um.2008 yılında evliliğimin ilk yılında bir düşük yaşadım.yapılan genetik test sonucu öğrendik.o günden beri 3 aşılama 2 tüp bebek tedavisi olumsuz sonuçlandı.ekim ayının 17 sinde bir de baktım kendiliğimden hamile kalmışım.yalnız şöyle bir problem var:normalde şimdi 9+45 olmam gerekirken 7+0 görünüyorum.kese düzenli,yolk kesesi göründü,en son bebek göründü geçen hafta.kalp atışı için yarın gidiyoruz.sanırım bir doktorun azizliğine uğradım.doktor sadece koraspin yeter iğneye gerek yok dedi.yaklaşık 2 hafta sadece coraspin kullandım.sonra hemotolojiye gittiğimde fraxiparine 0.3 mg iğne başladı.bu arada kanamalarım başlamıştı.iğneden sonra lekelenme olarak hala devam ediyor.kafama takılan :bu durumu yaşayıp sağlıklı doğum yapan varmı?çok tedirginim.aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum.bunca yıl sonra yüzümüzü güldüren meleğimi kaybetmek istemiyorum. yardım edin lütfen.yorumlarınıza çok ihtiyacım var.

canım ne güzel meleğin kendiliğinden gelmiş elbette bu şekilde olup sağlıklı doğum yapanlar var..7 haftalık görünmene gelince demek ki geç döllenme olmuş yarın inşallah kalp atışını duyarsın..
lekelenmen varsa dinlen kendini yorma...

arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yok mu çok tedirginm.başka bir doktora daha gitmelimiym

bence r una güvenmelisin.illaki için rahat edecekse başka bir dr a daha git.birçoğumuzun dr ları düşüklerimize rağmen bizim ısrarlarımızla yaptı bu terstleri.umursamadılar yani.senin dr un tedbirli davranıp sen istemeden testlerini yaptırmış.gayet iyi bir dr bana kalırsa.bu zamanda böyle dr bulmak zor.dr kim bu arada hangi şehirde?

hepiniz nasılsınız ?? umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır....
bizler iyiyiz canım sen nasılsın umarım daha iyisindir

canım gebeliğin hayırlı olsun merak etme buradaki arkadaşlardan bu şekilde değerleri olan çok iğne kulanmanda bir sakınca yok sağlıklı bir şeklide bebeğini kucağına alırsın inşallah

hoşgeldin umut iğnenin dozunu niye yükselttiki acaba bunun tahlili var anti faktör xa diye istersen bu tahlili yaptırabilirsin kafanın netleşmesi için banada biraz fazla gibi geldi iğnenin dozu heterizigotlara çoğu doktor iğne bile vermiyorlar ne kadarlık hamilesin

hoşgeldin canım ne güzel doğal yoldan hamile kalmışın tedirgin olmana gerek yok burada çok arkadaşımız var çoğu kucağına aldı bebeğini geç döllenme olmuş olabilir güzel haberlerini bekliyoruz

nasıl olayım canım işte.adetim yaklaşıyor umutla umutsuzluk arasında gün sayıyorum.bir kaç ay daha olmazsa aşılama yapılacak...kısmet artık bakalım...kendine dikkat et canım benim...

inşallah bu ay güzel haberler verirsin canım,sakın umutsuzluğa kapılma herşeyin bir zamanı var o zaman gelmeden ne yaparsan yap hiç bişey olmuyor..

sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum belimde korseyle idare ediyorum bunada şükür..

tamam canım okurum ınsallah bende bı hocadan duydum ılıskıden once enbıya suresı herseferınde euzu besmele cekılerek 87.ve 88.ayetlerı 3kez okunacakmıs.cocugu olmayanlar ıcın demıstı aklınızda bulunsun..
merhaba kızlar.. 11.11.2011 de ikinci kızımı da iğne olarak dünyaya getirdim. darısı tüm bebek bekleyen pıhtılaşma sorunu yaşayanların başına olsun:)
maasallh tebrıkler darısı cumlemızın basına allhım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…