mrb arkadaşlar bende dün mthfr 677 ve 1298 heterozigot olduğunu öğrendm.şaşkınlık içindeyi .şu an 17+5 günlk hamileym.daha önce bir tane kürtajm olmştu 9.haftada kalbi durduğu içn.tekrar hamile kaldğmda 13.haftasnda gittğm bir doktor geçmişimi öğrenince istersen test yapalm demşti.bizde olur dedk ama çok bişey çıkcağına ihtimal vermemştm.dün günük iğne verdi.şimdi kararszm kullanmam gerekiyo mu veya bu durum bebeğe şimdiye kadar bir zarar vermişmidr.yardımcı olursanız çok sevinirm
sabırsabır sabır sabır
sabırsabır sabır sabır
bence r una güvenmelisin.illaki için rahat edecekse başka bir dr a daha git.birçoğumuzun dr ları düşüklerimize rağmen bizim ısrarlarımızla yaptı bu terstleri.umursamadılar yani.senin dr un tedbirli davranıp sen istemeden testlerini yaptırmış.gayet iyi bir dr bana kalırsa.bu zamanda böyle dr bulmak zor.dr kim bu arada hangi şehirde?
amin insallah. senin bebeginide Allah anali babali buyutsun, dert keder vermesin insallah...Darisi tez zamanda hayirlisiyla bizlerin basina...merhaba kızlar.. 11.11.2011 de ikinci kızımı da iğne olarak dünyaya getirdim. darısı tüm bebek bekleyen pıhtılaşma sorunu yaşayanların başına olsun:)
ignelere ne zaman basladin canim tam olarak, birde oncesinde coraspin'i ne kadar kullandin...detaylarina inebilirmisin biraz...canım inşallah sizlere güzel haberlerle gelirim, bir hafta sonra kalp atışı için gideceğim, artık muayene sırası beklerken resmen panik atak oluyorum bayılacak gibi kalbim çarpıyor, herşey olacağına varıyor aslında, ama ister istemez panik yapıyoruz işte...
Canim bende bildigin gibi....dusunmekle gecityor vaktimsağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum..belimde korseyle geziyorum,bunada şükürler olsun..
sen nasılsın ?? kaç günün var adet tarihine.....
Suanda hamilemisin canim? Ignelere tam olarak ne zaman basladin? birde coraspin'i gebe kalmadan once kullaniyormuydun? diger sorumda homosistein seviyene baktirdinmi? cok sordum, cevapalarsan sevinirim.,arkadaşlar merhaba, bir süre önce size yazmıştım. bende mtfrh 1298 heterezigot var. 0,2 clexane kullanıyordum. fakat doktorumu değiştirdim. şimdi 0,4 clexane ve sadece haftada 5 gün coraspin kullanıcam. bir anda fazla gelirmi acaba çok tedirgin oluyorum.
Coraspin yalniz basina yetmez diyor ozellikle factor V icin... ama doktorun tabi en dogrusunu bilir.. kese gorunmus, insallah yarin kalp atisinida duyarsinda bebeginle 9 aylik yolculuga cikarsin... HEMATOLOGA gitmen cok akillica olmus bence, homosistein seviyen kacdi? bakmisdir hematolog, soylersen sevinirim. Birde diyet'den bahsettimi doktorun.? Lekelenmelerin icinde progesteron kullaniyormusun? vajinal yoldan kullanilan fitillerin lekelenmelere faydasi olacagini dusunuyorum..Bizi bilgilendirirsen sevinirim..merhaba arkadaşlar.ben fvl heterozigot um.2008 yılında evliliğimin ilk yılında bir düşük yaşadım.yapılan genetik test sonucu öğrendik.o günden beri 3 aşılama 2 tüp bebek tedavisi olumsuz sonuçlandı.ekim ayının 17 sinde bir de baktım kendiliğimden hamile kalmışım.yalnız şöyle bir problem var:normalde şimdi 9+45 olmam gerekirken 7+0 görünüyorum.kese düzenli,yolk kesesi göründü,en son bebek göründü geçen hafta.kalp atışı için yarın gidiyoruz.sanırım bir doktorun azizliğine uğradım.doktor sadece koraspin yeter iğneye gerek yok dedi.yaklaşık 2 hafta sadece coraspin kullandım.sonra hemotolojiye gittiğimde fraxiparine 0.3 mg iğne başladı.bu arada kanamalarım başlamıştı.iğneden sonra lekelenme olarak hala devam ediyor.kafama takılan :bu durumu yaşayıp sağlıklı doğum yapan varmı?çok tedirginim.aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum.bunca yıl sonra yüzümüzü güldüren meleğimi kaybetmek istemiyorum. yardım edin lütfen.yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
amin insallah. senin bebeginide Allah anali babali buyutsun, dert keder vermesin insallah...Darisi tez zamanda hayirlisiyla bizlerin basina...
ignelere ne zaman basladin canim tam olarak, birde oncesinde coraspin'i ne kadar kullandin...detaylarina inebilirmisin biraz...
Canim bende bildigin gibi....dusunmekle gecityor vaktimadetim duzensizdir benim, bir ay diger ayi tutmaz hic, ama gecen ay yani SAT 31 ekim'di.
Suanda hamilemisin canim? Ignelere tam olarak ne zaman basladin? birde coraspin'i gebe kalmadan once kullaniyormuydun? diger sorumda homosistein seviyene baktirdinmi? cok sordum, cevapalarsan sevinirim.,
Coraspin yalniz basina yetmez diyor ozellikle factor V icin... ama doktorun tabi en dogrusunu bilir.. kese gorunmus, insallah yarin kalp atisinida duyarsinda bebeginle 9 aylik yolculuga cikarsin... HEMATOLOGA gitmen cok akillica olmus bence, homosistein seviyen kacdi? bakmisdir hematolog, soylersen sevinirim. Birde diyet'den bahsettimi doktorun.? Lekelenmelerin icinde progesteron kullaniyormusun? vajinal yoldan kullanilan fitillerin lekelenmelere faydasi olacagini dusunuyorum..Bizi bilgilendirirsen sevinirim..
Evet arkadaşım 10+3 hamileyim. iğnelere tam olarak sonucumu öğrenir öğrenmez başladım. yani benim test günüm cuma günüydü c.tesi gidip doktorla görüşüp hemen başladım. corasprin'i öncesinde kullanmadım. aslında şu andada kullanmak istemiyorum. homosistein seviyeme bakılmadı sanırım daha önceki testlerde de öyle bişey görmedim. bu doktorumda tüm test sonuçlarımı inceledi. mesela folbiolü hiç kesmiycez dedi. bide işte corasprini haftada sadece 5 gün kullan dedi. tabi bide baştan beri progestan 200 kullanıyorum günde 3 defa fitil olarak
sor bebeğim bakalım ne diyecekler:)
valla bolu tıp kesin ilaç tedavisi hatta belki hayatın boyunca kullanacağın bir ilaç olacak dedi.hacettepe gerek yok dedi.bakam prof bey ne diyecek:)
Hayirli olsun gebeligin canim....
peki kullanacakmisin coraspini bes gun.... ?
2 gündür kullanıyorum. ama korkuyorum. umarım bişey olmaz. elimden gelse hergün doktora gitmek istiyorum. gerçekten zor bir süreç.
bencede sabır sabır kuzum ya biraz rahat ol meltemle seni çok sabırsız görüyorum
insallah bisey olmaz, Rabbim seni ve bebisini korusun...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.inş herkesn yüzünü güldürsün.doktorum ankarada şükran çakmak.lina kadın doğum merkezinde.sen hangi ildesin cnm
inşallah canım bayağı çoğaldık burda protein s düşüklüleri olarak bundan önce pek yoktu arkadaşlardan sen ben doğay var şimdilik bildiğim birbirimizxe destek oluruz inşallah bizimkilerde değişir diye umut ediyorum
canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?