çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizi korusun ve bir daha kötü şeyler yaşamayalım. Eğer bu hafta herşey normal giderse sanırım bir sorun olmaz dimi. Benim gibi devam ettirip sağlıklı doğum yapan varmı acaba aramızda
hiç unuturmuyuz zaten sen ben ve doğay var protein s eksikliği olanlar kim doktora giderse haberleşelim ne zaman gitmeyi düşünüyorsun doktora
canım sakın üzülme ve ümitsizliğe kapılma herşeyin zamanı var hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun...
kızlar beydağlıyı hamıle dıye bılıyorum ben düşükmü oldu
canımmmmmm öncelikle seni yeniden gördüğüme çok sevindim. beni çok iyi anladığını biliyorum . ilk bebk istediğimde annemin acısını azaltmak için acele etmiştim. dedemi,dayımı,babaannemi 6 ay içinde kaybettik. annemi hayata tekrar bağlamak istedim. böyle olacağını bilemezdim. şimdi kendimden çok onu üzdüğüm için üzülüyorum. sabırsızlığım brazda bu yüzden. ama olmadıkça her ay onu daha fazla üzyorum. rabbim hayırlısını vrsin tüm duam bu gerçekten. ama her ay bi heyecan umut ve düş kırıklığı üst üste yaşıyorum.
kızlar beydağlıyı hamıle dıye bılıyorum ben düşükmü oldu
Insallah canim amin, pozitif dusunmekde yarar var...guzel seyler insallah duyacaksin doktorundan. Gecmis yillardaki yorumlari okursan senin durumunda olup saglikla bebegine kavusan cok..icini ferah tut...guzel haberlerini bekliyoruz...
seni çok iyi anlıyorum canım..ama kafaya çok takınca da gecikiyor..ah canım ya başınız sağolsun ALLAH sabır versin çok üzüldüm..
ewet canım 20 gün önce kürtaj oldum 7 inci kez maalesef daha tam toparlanamadım..
Canım Ankara'dayız biz, doktorun adı Tolga Ecemiş. Sanırım 4 kişiyiz o doktora giden. Ben henuz hakkında kotu birsey duymadım. Akay hastanesinde tup bebek bolumunun başında. Ben muayenehanesine gittim, internetten telefonunu bulabilirsin. Diyeti her gen bozuklugunda vermiyorlar, seninki neydi. Bana hamilelikten sonra iğnenin dozunu nasıl ayarlayacağını söylemedi, şu anda 1 tane 0,4 vuruyorum hergün, hamile kalınca 2 doza çıkarız dedi ama sonra değiştirecek mi veya neye bakıp değiştiriyor bilmiyorum.
kızlar doktorunuzun adını duyanca gözlerim parladı :) ayy canım ya keske ereğlide yenıden o olsa onun gibi bi doktor daha cıkmaz buralarda okdr şevkatli okadar sevecen okadar ıyı bır doktor kı annemide yengemıde iyi ettı saolsun cok ilgiliydi ve cok usta işinde ayy keske yıne burda olsa ben ona gitsem
canımmmmmm öncelikle seni yeniden gördüğüme çok sevindim. beni çok iyi anladığını biliyorum . ilk bebk istediğimde annemin acısını azaltmak için acele etmiştim. dedemi,dayımı,babaannemi 6 ay içinde kaybettik. annemi hayata tekrar bağlamak istedim. böyle olacağını bilemezdim. şimdi kendimden çok onu üzdüğüm için üzülüyorum. sabırsızlığım brazda bu yüzden. ama olmadıkça her ay onu daha fazla üzyorum. rabbim hayırlısını vrsin tüm duam bu gerçekten. ama her ay bi heyecan umut ve düş kırıklığı üst üste yaşıyorum.
canım cok gecmıs olsun senın adına dua edıyorum ınsallah hayırlısı ile sende bır daha üzüntü yasamadan kavusursun bebegıne iyi olmak zorundayız bizler... iyi olalımkı sağlıkla olsun bebekler insallah senınde olur cnm üzüldüm
tatlim uzme kendini ne olur.
Buarada meryem suresini 41 gundemi okumak lazim, yoksa daha erken bitirsek olurmu? ben 10 gunde okuyup bitirsem diyorum ama bakalim hayirlisi...
Canim kayiplarin icin cok uzuldum...deden, dayin ve babaannen icin Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsinlar..kaza falanmiydi...
Annen sen kendini uzdukce daha cok uzulur, Rabbim mukafatlandirir insallah tez zamanda, ve saglikli hayirli bir evlat verir sana insallah insallah tum kalbimle diliyorum,.
6 haftalık hamileyim. daha önce kürtajım var, 8 haftalık kalbi durdu.
şimdi sadece aspirin kullanıyıodum. aşırı kanama yaptı. hastanede yattım. doktor bıraktırdı. iğneye kalp atışlarını duysarsak başlarız dedi. mthfr a 1298 heterezigot benim.
aspirin diğerinde de kanama yapmıştı. bıarkılmıştı.
ama şu an pıhtılaşma testlerimde sorun görmedi, kanam zamanı, süresi ınr falan normal düzeyde çıktı hepsi.
aspirin sizde kanama yapmıyor mu?ne yapıyosunuz?
canım benım bu ay 2-3gun gecıktı hıc gecıkmezdı evlılıgım boyunca 2kez gecıktı ozamanda hamıle oldugum ıcındı.tabı sonra 2sınıde kaybettım bu ay da cok umutlanmısım adet olduktan sonra anladım bunu.ne bıleyım kendı kendıme konusup bastırıyordum umutlarımı cevreme bellı etmıyordum ama kırmızıları da beklemıyormusum bıraz bozuldum tabı.rabbım herzaman hayırlı saglıklı olanını versın bırdaha hıcbırımıze yasatmasın o acıları...boyle ıste canım benım...sen ıyısın ınsallah??niye karışıksın kuzum anlat rahatlarsın...
bencede sabır sabır kuzum ya biraz rahat ol meltemle seni çok sabırsız görüyorum
iğneye ne zaman başşladın?bana baştan iğneye gerek yok dedi doktorlar. benimde aynı. nerde yaşıyosun?iğneye nasıl karar verdiler sana?arkadaşım merhaba benimde sadece 1298 heterezigot. ben asprine başlayalı 2 gün oldu. ama hergün iğne oluyorum. 10.haftaya kadar 0,2 clexane şimdi 3 gündür 0,4 clexane ve coraspin verdi doktor. bende coraspinden korkuyorum. şimdilik bişey yok ama inşallahta olmaz. benimde 2 düşüğüm var ve sonuncusu 8 haftalığı geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?