yardim edin kizlar.
kizlar benim 2 gun oncesine kadar bs agrim mide
bulantim vardi. 2 gundur yok. sizce bebegin kalp atisi
durdumu. cok korkuyorum. pazartesi dr kontrolum var
acaba pisikolojik mi. cunku ilk bebegim 3 aylikti utrosona gittigimde
kalbi durmus demisti. 2. ve 3. kanamali dustu. cok morelsizim
insallah kotu bisey olmaz. ya
merhaba şen,
güzel sözlerin için teşekkür ederim..
sana haksızlık yapılmış, ben hemen müdahale edeyim. sen ve celen bizler için BİR numarasınız. Biz sizlerin sayesinde umutlandık, cesaretlendik ve sizden çok şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz. iyi ki varsınız.. ve HARİKASINIZ...
SEN canim baby sound aldim demissin nereden nasil temin ettin.
bilgilendirirsen sevinirim.
cok sagol sencim yaa bugun biraz daha iyiyim dus aldim iyi geldi ilaclarla terleyerek attim sanada sorayim sen magnezyum kullandinmi kullandiysan gunde kac tane ben sabah aksam ikiser tane aliyom ama sanirim yetmiyoki kramplar tekrardan basladi hemde kaslarimi koparircasina napicamida bilmiyom daha 17 sinde randevum nasil dayanicam bilmiyom simdiden cok sagol canim pelinsuyu ve seni cok opuyorum :1hug:
valla ben allah kısmet ederse seneye yine calısmalara basliim diyorum aslındaolurmu canım senden ikincisini bekliyoruzkaydirigubbakcemile hazır tedaviyi öğrenmişken ikinciyi istiyoruz :hooray: celenciğim burdaki bir numaralı anne sensin ona göre devamınıda bekliyoruz :enbuyukkk:
haklısın nazlım bende hep dua ederdim benden sağsalim kurtulsun die cünkü onun için en buyuk tehlike bendim :çok üzgünüm: alahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını bos bırakmasın :Saruboceq:celencim oğlan ellerinden öper teyzesi ama bamyası konusunda pek kıymetli bilemicem:roflol: valla insan sürekli panik içinde oluyor be celen. doğsa sağ salim alsak kucağımıza o zman derin bir oh çekicem. inşallah 17 hafta sonra güzel haberler vermek nasip olur. bu arada bende eski çalışmaları hatırladım ah ah ne günlermiş kaydirigubbakcemile3
bitanem bööle moralsiz olursan bebişinde etkilenir.lütfen sakin ol ve onunla yasıycaan güzel günleri hayal et.ama sakın moralini bozma.tabiki o belirtiler gecicek.gecsinde zaten düşünsene 9 ay boyunca bas ağrısını ve bulantıyı.bebiş büyüyo annesi sende rahat ediceksin onlar geciti die :teselli:yardim edin kizlar.
kizlar benim 2 gun oncesine kadar bs agrim mide
bulantim vardi. 2 gundur yok. sizce bebegin kalp atisi
durdumu. cok korkuyorum. pazartesi dr kontrolum var
acaba pisikolojik mi. cunku ilk bebegim 3 aylikti utrosona gittigimde
kalbi durmus demisti. 2. ve 3. kanamali dustu. cok morelsizim
insallah kotu bisey olmaz. ya
canımm ben magnezyum kullanmadım yaa, normal gebelikte kramplar dedi vermedi dktrum..bol bol muz ye, gebelik şekerin yoksa tabiii. bizde seni öptük...
Silayacim canim demesi cok kolay ama kendini bukadar yipratma canim.
Insallah hersey yolundadir . Hamilelik belirtileri zaten belirli bir dönemden sonra hcg hormonunun düsmesiyle kayboluyor canim, tam olarak kac haftalik hamilesin ?
klava: klava::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Canım , mesajını şimdi gördüm , o yüzden yazamadım kusura bakma...Tatlı çalışuşu dualarım seninle , bence bu yakında eşinin de dediği gibi yardımcı tekniğe gerek kalmadan siz başaracaksınız.. Biraz sabır , Allahtan sabır dile...Canım eğer başarabilirsen lütfen takvime takıntılı olma...Ben bu konuda çok takıntılıydım...Yumurtlama günleri bi sürü para verip ovulasyon testleri alıyordum , sürekli gün sayıyordum..Bundan bi önceki hamileliğimde hiç takvime dikkat etmedim , ekim ayında hamile kaldım...Bu hamileliğimde de ayın kaçı , yumurtlama günü mü , adete kaç gün var hiç dikkat etmedim...İnan faydası oluyor...Bi de hamilelik sonucu kanda adet tarihine 1 hafta kala bile çıkıyor , şüpheleniyorsan hiç evdeki testlerle uğraşma 3-4 gün kala kan testi yapabilirsin , hem Hcg değeri de almış olursun...Bol şanslar canım , herşey gönlünce olsun...Papatyasüreyya burdamisin canim????
Nasilsin
sevgili arkadaslar.
ben dayanamayip bugun ekografiye gittim.
3 gundur kafayi yemek uzereydim. gogsumde hassasiyet yok. mide bulantisi yoktu.
bebegim iyiymis 8+3 olmus kalp atisi devam ediyor. el ayak yerleride belli olmus tomrcuk tomurcuk.
ama ikinci kese hala orada duruyo .. rahatladim biraz sizlede paylasmak istedim.ayrica bu boyle olmayacak. ben sen in aldigi baby sund an alicam
ilginiz icin cok tesekkur ederim..
bak gördünmü annesi o ii..ama ii olmus gitmen için rahat etmiş.bak 2 aylık oldu bile kuzucuk Şeniz allaha emanet.sevgili arkadaslar.
ben dayanamayip bugun ekografiye gittim.
3 gundur kafayi yemek uzereydim. gogsumde hassasiyet yok. mide bulantisi yoktu.
bebegim iyiymis 8+3 olmus kalp atisi devam ediyor. el ayak yerleride belli olmus tomrcuk tomurcuk.
ama ikinci kese hala orada duruyo .. rahatladim biraz sizlede paylasmak istedim.ayrica bu boyle olmayacak. ben sen in aldigi baby sund an alicam
ilginiz icin cok tesekkur ederim..
seninde mi ikizdi canım :uhm:sılaya çoooook sevindim canım gözün aydınhihoyyyt bende yarın gidicem bakalım ne diyecek doktor bende senin gibiyim inan çok endişeleniyorum. o ikinci kese ne zaman kaybolurmuş? ben 15 gün önce gittiğimde o kese büyüyor demişti doktor galiba buda iyi birşey değilmiş. moralim çok bozuk aslında kötü birşey söyleyecekler diye doktora gitmeye korkuyorum. inşallah bende senin gibi yarın güzel şeyler duyarım canım.
yok ikiz değil ama problemli işte kanamalar sancılar derken onlar bitti şimdi de diğer yolk sac kesesinin büyümesi çıktı. celencim sen biliyorsundur o kese kaçıncı haftalarda kayboluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?