Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım kendını böyle üzme.Sakin ol bebekte etlılenecek kötü durumundan.İnsallah bı durum Dualarımız senınle...Bebeişinde sende allaha emanet ol

SELAM ECESEM,
Verdiğin degerli bilgiler için cok sagol canım.Eski yazdıklarını hep okudum.Benım kafamda Sinan hoca mı Lütfü hoca mı dıye düşünmüştüm.Bi tanıdık doktor Sınan hoca daha ıyı deyınce oraya gıtmiştim.sinan hocaya hıc ulasamıyoruz.sıra beklemek cok zor.Bende hamıle kalınca Lütfü hocaya baslamayı düşünüyom.Çünkü hamıllelıkte her an ulasabılecegın bı doktor olması ıyı olur dıye düşünüyorum..İnsan en azından aklına bısey takılınca arar sorar..a.s

:1hug:a.s.a.s.a.s.

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz.a.s.
Fundacim Nazlicim verdiginiz destek icin ve moral icin cok tesekkür ederim.Şeniz
Pazara kadar bekleyecegim eger hala adet olmassam testi yine yaparim ve Insallah bu sefer tutmustur.:Saruboceq:
Benim Kocis artik asilama falan istemiyorum dedi :mymeka: bu isi biz ele alinca daha cabuk hamile kalmistin dedi bana gercektende öyle 3 aydan beri tutmuyor. :sm_confused:
Asilama olmasina ve tam olarak yumurtlama gününü bilmemize ragmen olmuyoooorrrrrr. :çok üzgünüm: Bazen kocisi kizdiriyorum senin spermler galiba ters yana gigiyor diyorum, :uhm: baksana koskoca yumurtayi görmüyorlar kaydirigubbakcemile3

Silayacim canim demesi cok kolay ama kendini bukadar yipratma canim.
Insallah hersey yolundadir . Hamilelik belirtileri zaten belirli bir dönemden sonra hcg hormonunun düsmesiyle kayboluyor canim, tam olarak kac haftalik hamilesin ?

SEN canim baby sound aldim demissin nereden nasil temin ettin.
bilgilendirirsen sevinirim.

canım, eşim "e-bebek" ten almıştı, ankaradayım ben buradaki mağazasından almıştı...ama internet sit. var e-bebek in, e-bebek.com oradan alabilirsin veya yaşadığın yerde bi sorsun eşin belki oralarda daha iyisi vardır...veya steteskoplar varya doktorların kullandığı onlarla da duyulduğunu söylüyodu celen, dediğim gibi bişi bulamazsan ondan alırsın bi tane...öptüm

reisdevrim sanırım sen sormuştun...lütfü hoca gebelik boyunca kontrole ayda bir çağırıyor ta ki 8 ayın sonuna kadar...yalnız ilk haftalar önce regl günün geçer geçmez gel demişti bana( ben gebelik öncesi gitmeye başlamıştım kendisine) adetim 1-2 gün gecikince gitmiştim minicik bir kesecik görünmüştü nokta kadar, sonra iki hafta sonrasına çağırdı 6. hafta içinde kalp atışları için, sonra 9. haftada çağırdı, ben ikinci bebeğimi 9. haftada kaybettiğim için, içim rahatlasın diye çağırmıştı 9 haftada....sonrasında herşey yolunda ise kanaman vs. yoksa ayda birkez hatta kimi zaman 5 haftada bir filan çağırıyo, siz ehir dışında ollduğunuz için kolaylık yapıp yol gösterecektir size...ama yinede birde bulunduğunuz yerde düzenli bir hekiminiz olması iyi olur tabii acil durumlar ve rutin kontroller için...sevgiler

canımm ben magnezyum kullanmadım yaa, normal gebelikte kramplar dedi vermedi dktrum..bol bol muz ye, gebelik şekerin yoksa tabiii. bizde seni öptük...

olurmu canım senden ikincisini bekliyoruzkaydirigubbakcemile hazır tedaviyi öğrenmişken ikinciyi istiyoruz :hooray: celenciğim burdaki bir numaralı anne sensin ona göre devamınıda bekliyoruz:enbuyukkk:
valla ben allah kısmet ederse seneye yine calısmalara basliim diyorum aslında hazır bacaklarımda clexane depoları varken kaydirigubbakcemile3
haklısın nazlım bende hep dua ederdim benden sağsalim kurtulsun die cünkü onun için en buyuk tehlike bendim :çok üzgünüm: alahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını bos bırakmasın :Saruboceq:
bitanem bööle moralsiz olursan bebişinde etkilenir.lütfen sakin ol ve onunla yasıycaan güzel günleri hayal et.ama sakın moralini bozma.tabiki o belirtiler gecicek.gecsinde zaten düşünsene 9 ay boyunca bas ağrısını ve bulantıyı.bebiş büyüyo annesi sende rahat ediceksin onlar geciti die :teselli:
canımm ben magnezyum kullanmadım yaa, normal gebelikte kramplar dedi vermedi dktrum..bol bol muz ye, gebelik şekerin yoksa tabiii. bizde seni öptük...

ah sen cim bende şeker vardıda noldu günde 2 tane muzu götürüodum valla cokacimcoook verseler daha yerdim kaydirigubbakcemile3

Silayacim canim demesi cok kolay ama kendini bukadar yipratma canim.
Insallah hersey yolundadir . Hamilelik belirtileri zaten belirli bir dönemden sonra hcg hormonunun düsmesiyle kayboluyor canim, tam olarak kac haftalik hamilesin ?

en son 2 subatta adet olmustum. sat a gore 8+1 falan galiba bana gorede 7 haftalik falan allah sanada nasip esin bu ay insallah.:Saruboceq:

klava:klava::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

aşkolsun bu topikte ilk bebeği olan celen değilmiydi bu yüzden bir numarasın dedim ikinci bebeği olan şendi beni yanlış anladınız bence bu topikte herkes bir numara ama sıralamada celeni söyledim senağlama

Papatyasüreyya burdamisin canim????
Nasilsin
Canım , mesajını şimdi gördüm , o yüzden yazamadım kusura bakma...Tatlı çalışuşu dualarım seninle , bence bu yakında eşinin de dediği gibi yardımcı tekniğe gerek kalmadan siz başaracaksınız.. Biraz sabır , Allahtan sabır dile...Canım eğer başarabilirsen lütfen takvime takıntılı olma...Ben bu konuda çok takıntılıydım...Yumurtlama günleri bi sürü para verip ovulasyon testleri alıyordum , sürekli gün sayıyordum..Bundan bi önceki hamileliğimde hiç takvime dikkat etmedim , ekim ayında hamile kaldım...Bu hamileliğimde de ayın kaçı , yumurtlama günü mü , adete kaç gün var hiç dikkat etmedim...İnan faydası oluyor...Bi de hamilelik sonucu kanda adet tarihine 1 hafta kala bile çıkıyor , şüpheleniyorsan hiç evdeki testlerle uğraşma 3-4 gün kala kan testi yapabilirsin , hem Hcg değeri de almış olursun...Bol şanslar canım , herşey gönlünce olsun...

Merhaba Arkadaşlar,
Bende 3 prof. doktordan ve 1 ikiz bebek kaybından sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Sinan Beye gittim. Artık tüp bebekte karar kılmıştım ki Sinan Beyin muanesinden sonra hiç beklemediğim ve bugüne kadar duymadığım bir rahatsızlığım olduğunu öğrendim.. Dediğiniz gibi Sinan Beyin karşısında pek konuşulmayor ve bir çok soru ile yine kendi dünyama döndüm.
Taşıyıcı HETEROZİGOT Kanda pıhtılaşmam olduğunu ve bunedenle bebe sahibi ve düşüklerimin olduğunu söyledi.
Tedavi olarakta:
Pazartesi-Cuma: Folbio
Çarşamba : Becozyme-C Fort
Diğer günler: 100 Coraspirin
son olarakta Kısıtlı Metionin diyeti verdi.. )

Bu sitede sizlerin yazılarını okumaya gayret ettim ŞEN'in yazdığı son yazı aklımı tamamen karıştırdı. Tabi hamile olan arkadaşlar bana ümit kapımı araladı ama şuanda ne yapacağımı gerçekten şaşırmış durumdayım. Yani Neyin doğru neyin yalnış umarım herşey hepimiz için en iyisi olur...

sevgili arkadaslar.
ben dayanamayip bugun ekografiye gittim.
3 gundur kafayi yemek uzereydim. gogsumde hassasiyet yok. mide bulantisi yoktu.
bebegim iyiymis 8+3 olmus kalp atisi devam ediyor. el ayak yerleride belli olmus tomrcuk tomurcuk.
ama ikinci kese hala orada duruyo .. rahatladim biraz sizlede paylasmak istedim.ayrica bu boyle olmayacak. ben sen in aldigi baby sund an alicam
ilginiz icin cok tesekkur ederim..

sılaya çoooook sevindim canım gözün aydınhihoyyyt bende yarın gidicem bakalım ne diyecek doktor bende senin gibiyim inan çok endişeleniyorum. o ikinci kese ne zaman kaybolurmuş? ben 15 gün önce gittiğimde o kese büyüyor demişti doktor galiba buda iyi birşey değilmiş. moralim çok bozuk aslında kötü birşey söyleyecekler diye doktora gitmeye korkuyorum. inşallah bende senin gibi yarın güzel şeyler duyarım canım.

bak gördünmü annesi o ii..ama ii olmus gitmen için rahat etmiş.bak 2 aylık oldu bile kuzucuk Şeniz allaha emanet.
seninde mi ikizdi canım :uhm:

yok ikiz değil ama problemli işte kanamalar sancılar derken onlar bitti şimdi de diğer yolk sac kesesinin büyümesi çıktı. celencim sen biliyorsundur o kese kaçıncı haftalarda kayboluyor?

yok ikiz değil ama problemli işte kanamalar sancılar derken onlar bitti şimdi de diğer yolk sac kesesinin büyümesi çıktı. celencim sen biliyorsundur o kese kaçıncı haftalarda kayboluyor?

ayy hiç hatırlamıorum yavrus yaa :1no2: ama eken 10, hafta da falan kayboluo sanırsam ama yanlıs olmasın.netten bi arastırsana.bende bakiim..

Yolk kesesi

Gebelik kesesi gözlendikten kısa bir süre sonra yolk kesesi de gözlenebilir hale gelir.

Yolk kesesi bir erken gebelik yapısıdır ve işlevi net olarak aydınlatılamamıştır. Bu yapı bir çember görünümündedir ve içi siyah olarak gözlenir. Yolk kesesinin gözlenmiş olması anembriyonik gebelik olasılığını azaltması açısından önemlidir.

Yolk kesesi genellikle vajinal ultrasonografide gebelik kesesi 8-10 milimetre çapına ulaştığında, abdominal ultrasonografide ise gebelik kesesi 16-20 milimetreye ulaştığında gözlenebilir hale gelir.

Yolk kesesinin çapı 3.5-5.5 milimetre arasındadır.

Yapı, rahim iç duvarını içten saran koryon boşluğunda, embriyoyu barındıran amniyon boşluğunun zarının dış yüzeyine komşu olarak yer alır.

Bebeği barındıran gebelik kesesi (amniyon boşluğu) büyüdükçe yolk kesesi gebelik kesesi ile koryon boşluğu arasında sıkışarak ortadan kalkmaya başlar.

Yolk kesesinin büyüklüğü ve görünümü ile bebeğin sağlığı arasında yakın bir ilişki olduğu düşünülmektedir. Aşırı büyük, düzensiz, duvarı ince, içi siyahtan daha farklı bir renk gösteren bir yolk kesesi saptanması bebeğin sağlıksız olduğunun bir göstergesi olabilir.
Amniyon kesesi gebelik ilerledikçe koryon boşluğuna doğru büyür ve bir süre sonra, yaklaşık 14. haftada amniyon zarı ile koryon arasındaki boşluk tümüyle kaybolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…