Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sonuç hemen çıktı mı canım bir de onun içi
n bekletmiyorlar demi
bir de kadın doğumdan mı hemotolijiden mi randevu alacağım
ben kadın doğumdan aldım
20 aralık verdiler
değerlerim düşüyor evet canım pazartesi 180 di havalara uçtum 2 yılı aşmıştı çünkü
çarşamba değer düştü 102 oldu yani kimyasal adetle atacam galiba
eşlimde garibim ne sevinmişti

canım çok geçmiş olsun pıhtılaşma olup olmadıgı tabi bilinmez ama ankarada zaman kaybetmeden hacettepe tıp fakultesine gidebilirsin

evet canım gideceğim 20 aralığa gün verdiler
kadın doğumdan aldım randevu
Allah herkese yardımcı olsun çok ama çok zor bebksiz kalmak

Son düzenleme:
canım beyazpatım ben hematolojiden aldım randevuyu bide tahliller 3 hafta sonra çıktı.inşallah yanılıyoruzdur.RABBİM tez vakit sevindirsin güldürsün yüzünü birdaha hiçççç solmasın gülen yüzünüz.

ne deyim valla üzülüyorum halimize ammma elden bişi gelmiyor.sen imkanın varsa prof a git zaman kaybetme.çünkü normaller anlamıyorrrr.uğraşmıyor.hakkımızda hayırlısı olsun be gülüm.

çok güzel bir dua...empati kuramayanlara okkalı bir cevap hemen kaydettim canım bu cümleyi belliki bende çok sık kullancam bundan sonra...

canım çok geçmiş olsun bu zor günleri umarım çabuk atlatırsın

canım benim hep aklımdaydın çok ama çok geçmiş olsun ne yazacağımı bilemiyorum..artık doktorlara güvenim kalmadı canım benim RABBİM bir daha yaşatmasın kendine iyi bak lütfen..

canım çok geçmiş olsun, allahtan doktoruna gitmişsin, rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah.

kızlar sagolun allah razı olsun destekleriniz için
zor bir sınava tabi tutuluyoruz hepimiz
rabbim yardımcımız olsun
artık insan hangi doktora güveneceğini
hangi umuda sarılacağını şaşırıyor
inş. çok fazla yaralar almadan
yavrularımıza kavuşuruz hepimiz

hacettepe üniversitesi hastanesinde yaptırabilirsin ama orası kalabalık oluyo
ben birazını zekai tahir burak hast.
birazınıda etlik zübeyde hanımda yaptırdım

hoşheldin ceylin protein s değerin düşük yani pıhtılaşma problemin var benimkide düşük iğne kullanarak doğum yapan arkadaşlar var kimisi normal doğudu kimi sezeryan keşke o günlere kadar gelebilsek de mevlam neyler neylerse güzel eyler

bu test ramotolojı testi yani romatizmal hastalıkla ilgili.ben de de hafif benekli çıktı.doktora bunu sormayı bende unuttum.

çok çok geçmiş olsun.
bu haberler çok kötü.sabır diliyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…