canım hep böğle olur gelince üst üste gelir ama gerçekten her derdin dermanı var celen diye bir arkadaşımız vardı bu topiğin başlarında oda 7 defa bebeğini kaybetti evlatlık için başvuru yapmışlardı eşiyle ve hamile kaldı kızını sağ salim kucağına aldı şimdi nasıl bilmiyorum ama kızı kocamn olmuş inş. seninde öğle olucak umudumuzu kaybetmicez
bakalım tatlım zaman neler gösterecek herşeyin hayırlısı olsun..senin hikayen nedir ?? kusurabakma belki okumuşumdur ama hatırlamıyorum..
bakalım tatlım zaman neler gösterecek herşeyin hayırlısı olsun..senin hikayen nedir ?? kusurabakma belki okumuşumdur ama hatırlamıyorum..
canım bende 2 düşük yaşadım 1298 heterozigo ve anti düz kas antikoru mevcuttu bende 3 ay corospin prednol becozm folbiol kullandım şimdi gebelik bekliyorum reglimin üzerinden 32 gün geçti bu ay beklemiyordum hamile kalmayı çalışmaları aksattık biraz:) ama kader kısmet inş. olur
ben ankarada yaşıyorum şimdilik belki duymuşsundur sinan beksaça gidiyorum allah hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin bize inş. hayırlısıyla...
canım bende 2 düşük yaşadım 1298 heterozigo ve anti düz kas antikoru mevcuttu bende 3 ay corospin prednol becozm folbiol kullandım şimdi gebelik bekliyorum reglimin üzerinden 32 gün geçti bu ay beklemiyordum hamile kalmayı çalışmaları aksattık biraz:) ama kader kısmet inş. olur
ben ankarada yaşıyorum şimdilik belki duymuşsundur sinan beksaça gidiyorum allah hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin bize inş. hayırlısıyla...
sanada geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın ve kucağına alırsın bebeğini...güzel haberlerini bekliyoruz,ewet o doktorun adını burdan çok duydum..
ya kusurabakma walla kafam o kadar dağınık ki canım annemin durumunu daha önce yazmıştım sana hatırlarsan felçlik geçirdi diye neyse uzatmayım düşmüş tamda felçli tarafına bileğinde çatlak ve ezik var alçıya aldılar doktor dikkat edin kemik erimesi var kemikleri çok incelmiş ALLAH korusun şiddetli düşerse kırılabilir o zaman da iyileşemez dedi bilmiyorum umudum ya sanki herşey üst üste geliyor çok şükür bunada şükürler olsun iyiki kırılmadı bir yeri.....banada doktor bir daha gelmene gerek yok 2 ay sonra bebek için gel dedi tabi bende yok dedim..
canım çok geçmiş olsun rabbim annenede sanada acil şifalar versin, biraz dinlen yeniden denersin zamanı gelince olucak inşallah.
hoşheldin ceylin protein s değerin düşük yani pıhtılaşma problemin var benimkide düşük iğne kullanarak doğum yapan arkadaşlar var kimisi normal doğudu kimi sezeryan keşke o günlere kadar gelebilsek de mevlam neyler neylerse güzel eyler
çok sağol canım ALLAH razı olsun ben adanadayım..ewet çok zor günler geçirdim ve geçiriyorum ama yinede şükrediyorum vardır RABBİMİN bildiği elbette..
ama 7 inci kez oldu üzülmemek elde değil..
canım bende 6 senelik evliyim ve il 3 sene düşünmedik 3 seneyede 4 düşük sığdırdım artık kendimle dalga ile geçmeye başladım 3 sene 4 düşük öndeyim diyorum ne yapayım herşey allahtan deyip kendimle dalga geçip avutuyorum kendimi yoksa ilk zamanlar insan düşünmekten kafayi yiyor
canım bende 6 senelik evliyim ve il 3 sene düşünmedik 3 seneyede 4 düşük sığdırdım artık kendimle dalga ile geçmeye başladım 3 sene 4 düşük öndeyim diyorum ne yapayım herşey allahtan deyip kendimle dalga geçip avutuyorum kendimi yoksa ilk zamanlar insan düşünmekten kafayi yiyor
canım senin mutasyonun neydi?
walla haklısın kuzum kafayı yemesek iyi yani..
canım senin mutasyonun neydi?
mthr677 heterezigot
Sağol canım.
Ben çok zayıf değilim ama kilom normal. Belki de dediğin gibi kiloya bağlıdır. Aynı şekilde dün bana da kendini çok zorlama, diyetini çok agresif bir şekilde yapmana gerek yok dedi. Biraz rahatladım, bundan önce sorun değildi de yeni yeni acıkmaya başladım ve ne yiyeceğimi bilemiyorum. Hatta 12:45 de yemekten kalktım karnım sinyal vermeye başladı bile :) insan protein almayınca diğer yemekler çok uzun süre tok tutmuyor...
Bu arada annem kafama soktu...hazır poşet meyve çayları var ya onlar zararlı mıdır? doktora soran oldu mu?
kızlarrrr belki çok komik olacak ama benim doktor diyette ekmek ve makarna konusunda bişey demedi.ekmek yemeyince doymuyorum.makarnayı da çok seviyorum.bunlar bizim için yasaklar listesinde mi..bir bilginiz varsa lütfen yazın..
KIZLAR çok akıntınız olurmu?özellikle son hamileliğimde çokkkk ama çokkk akıntım vardı.gideceğim dr dan enfeksiyon tahlili isteyeceğim inşallah.enfeksiyon da düşük sebebiymiş ya
Canım hamişmisin
canım yeni mi düşük yapmıştın sen?ben de de var şuanda rahatsız ediyo beni çok geliyo çok pardon ama sarı bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?