Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsun rabbim annenede sanada acil şifalar versin, biraz dinlen yeniden denersin zamanı gelince olucak inşallah.

canım teşekkür ederim cevap verdiğin için. allah inşallah hamileliğimizi sağlıklı geçirtir. inşallah kucaklarımızı boş bırakmaz rabbim. gerçi bir kızım var onunla avunuyorum ama kızım kardeş diye çok istiyor ağlıyor. ilk düşüğümde hamile olduğumu söyleyip sonra allah yanına aldı deyince çok üzülmüştü. şimdi kardeşim olsun istiyorum ama ya yine allah yanına alırsa diye ağlıyor. sırf o istiyor diye hamile kalmak istiyorum
hayırlısıyla olur inşallah. şu an korunma aşamasındayız.

bakalım salı günü rıza madazlıya randevu aldım o neler diyecek :)ve gideceğim son doktor eger beni rahatlatırsa farklı bi tedavisi varsa onunla devam etmeyi düşünüyorum yok olmazsa eski doktoruma u dönüşü yapıcam :)

evet bebiş büyüdükçe ve karnın acıkmaya başladıkça diyet germeye başlıyor çünkü dolabı açıyorsun ve herşey diyette olan yiyecekler:) bitki çaylarının hamilelik döneminde çok kontrollü alınması gerektiğini biliyorum.ayrıca meyve çaylarının da pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum.özellikle adaçayı içme canım.

kızlarrrr belki çok komik olacak ama benim doktor diyette ekmek ve makarna konusunda bişey demedi.ekmek yemeyince doymuyorum.makarnayı da çok seviyorum.bunlar bizim için yasaklar listesinde mi..bir bilginiz varsa lütfen yazın..

KIZLAR çok akıntınız olurmu?özellikle son hamileliğimde çokkkk ama çokkk akıntım vardı.gideceğim dr dan enfeksiyon tahlili isteyeceğim inşallah.enfeksiyon da düşük sebebiymiş ya

KIZLAR çok akıntınız olurmu?özellikle son hamileliğimde çokkkk ama çokkk akıntım vardı.gideceğim dr dan enfeksiyon tahlili isteyeceğim inşallah.enfeksiyon da düşük sebebiymiş ya

canım yeni mi düşük yapmıştın sen?ben de de var şuanda rahatsız ediyo beni çok geliyo çok pardon ama sarı bide.

canım yeni mi düşük yapmıştın sen?ben de de var şuanda rahatsız ediyo beni çok geliyo çok pardon ama sarı bide.

canım 1temmuzda kürtaj oldum.ewet benimkide sarı koyu sarı ama kokusuz.aklımdan tahlili yaptırmak geçiyor nasıl yapılıyor acaba.elendil biraz kendinden bahsedermisin.tabi paylaşmak istersen nerde yaşıyosun çalışıyomusun kaç düşük yaşayan varmı yaş kaç gibi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…