canım walla belim geçmedi...kürtajdan sonra kontrole gidip yazmiştım buraya okumadın mı ??
Canim okudum hatta yazdim sana o zaman, ama onun disinda gittinmi tekrar diye sordum...[/QUOTE
...........................................
Canim okudum hatta yazdim sana o zaman, ama onun disinda gittinmi tekrar diye sordum...
ya kusurabakma walla kafam o kadar dağınık ki ..doktor bir daha gelmene gerek yok 2 ay sonra bebek için gel dedi tabi bende yok dedim..
kendini toparladikdan sonra gidersin tabi canim, Ama tabi biraz zamana ihtiyacin var herkes gibi... Rabbim yuzunu guldursun insallah.
ya kusurabakma walla kafam o kadar dağınık ki canım annemin durumunu daha önce yazmıştım sana hatırlarsan felçlik geçirdi diye neyse uzatmayım düşmüş tamda felçli tarafına bileğinde çatlak ve ezik var alçıya aldılar doktor dikkat edin kemik erimesi var kemikleri çok incelmiş ALLAH korusun şiddetli düşerse kırılabilir o zaman da iyileşemez dedi bilmiyorum umudum ya sanki herşey üst üste geliyor çok şükür bunada şükürler olsun iyiki kırılmadı bir yeri.....banada doktor bir daha gelmene gerek yok 2 ay sonra bebek için gel dedi tabi bende yok dedim..
Ayy cok uzuldum annen icin, annenin daha onceki durumundan haberim var tabiki....ama dusmesi....cok cok gecmis olsun, Allahdan kirilma yok...Insallah biran once iyilesir...Acil sifalar diliyorum.
ya kusurabakma walla kafam o kadar dağınık ki canım annemin durumunu daha önce yazmıştım sana hatırlarsan felçlik geçirdi diye neyse uzatmayım düşmüş tamda felçli tarafına bileğinde çatlak ve ezik var alçıya aldılar doktor dikkat edin kemik erimesi var kemikleri çok incelmiş ALLAH korusun şiddetli düşerse kırılabilir o zaman da iyileşemez dedi bilmiyorum umudum ya sanki herşey üst üste geliyor çok şükür bunada şükürler olsun iyiki kırılmadı bir yeri.....banada doktor bir daha gelmene gerek yok 2 ay sonra bebek için gel dedi tabi bende yok dedim..
Geçmiş olsun canım umarım annen biran önce iyileşir. Biraz zaman geçsin çocuk için kendini rahat bırak bir süre. Çocuk öyle birşey ki benim yengemin kuzeni bir sürü ameliyat, düşük, sorun vs. derken en sonunda sanırım 9. tüp bebeğinde 40 küsur yaşında çocuk sahibi oldu. Umarım herkese nasip olur bu mutluluk. Özellikle bizim hastalıklarımız çok yeni hastalıklar, henüz bir çoğunun tedavisi ispatlanmamış, tam nedeni bulunamamış, hergün yeni şeyler buluyorlar genetik bilimi sayesinde. Ümidimizi yitirmemek lazım. Ama biliyorum ki yaşadıkların çok zor...geldi mi de nedense hep üstüste gelir aksilikler, inşallah giderken de ne dert varsa hepsi birden gider...
canım benim annen için çok üzüldüm allahım dert verip derman aratmasın anneciğine geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlanır çocuk işini bence biraz düşünme zaman herşeyin ilacı allahım tez zamanda sağlıklı hamilelikler versin
herkese hayırlı cumalar...
arkadaslar yarın hicri yılbaşı.bolbol dua edelım umut dolu saglıklı huzurlu gecırelım butun yılımızda oyle gecsın.bebek bekleyenlere rabbım saglıklı hayırlı gebelık ve bebıs versin...amiiinn
bugün KADINA YÖNELİK ŞİDDETE MÜCADELE günüymüş KADINA ŞİDDETE HAYIR...ZEKANIN BİTTİĞİ YERDE ŞİDDET BAŞLARMIŞ..
Ne yazık ki ülkemizde fazlaca geri zekalı var!
ya kusurabakma walla kafam o kadar dağınık ki canım annemin durumunu daha önce yazmıştım sana hatırlarsan felçlik geçirdi diye neyse uzatmayım düşmüş tamda felçli tarafına bileğinde çatlak ve ezik var alçıya aldılar doktor dikkat edin kemik erimesi var kemikleri çok incelmiş ALLAH korusun şiddetli düşerse kırılabilir o zaman da iyileşemez dedi bilmiyorum umudum ya sanki herşey üst üste geliyor çok şükür bunada şükürler olsun iyiki kırılmadı bir yeri.....banada doktor bir daha gelmene gerek yok 2 ay sonra bebek için gel dedi tabi bende yok dedim..[/QUOTE
tatiım çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum biliyorum çok zor günler geçiriyorsunn küsme ve yılma allah hiç beklenmedik anlarda sürprizler yapar ben bu linklerde bizim gibi olupta bebek dünyaya getirmeyen okumadım çok mücadele ettiler ama yinede kucakları doldu inş. alllah bizdede yardımcı olur?beydaglicim nerde yaşıyorsunn birde doktorun kim
ya kusurabakma walla kafam o kadar dağınık ki canım annemin durumunu daha önce yazmıştım sana hatırlarsan felçlik geçirdi diye neyse uzatmayım düşmüş tamda felçli tarafına bileğinde çatlak ve ezik var alçıya aldılar doktor dikkat edin kemik erimesi var kemikleri çok incelmiş ALLAH korusun şiddetli düşerse kırılabilir o zaman da iyileşemez dedi bilmiyorum umudum ya sanki herşey üst üste geliyor çok şükür bunada şükürler olsun iyiki kırılmadı bir yeri.....banada doktor bir daha gelmene gerek yok 2 ay sonra bebek için gel dedi tabi bende yok dedim..[/QUOTE
tatiım çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum biliyorum çok zor günler geçiriyorsunn küsme ve yılma allah hiç beklenmedik anlarda sürprizler yapar ben bu linklerde bizim gibi olupta bebek dünyaya getirmeyen okumadım çok mücadele ettiler ama yinede kucakları doldu inş. alllah bizdede yardımcı olur?beydaglicim nerde yaşıyorsunn birde doktorun kim
çok sağol canım ALLAH razı olsun ben adanadayım..ewet çok zor günler geçirdim ve geçiriyorum ama yinede şükrediyorum vardır RABBİMİN bildiği elbette..
ama 7 inci kez oldu üzülmemek elde değil..
çok sağol canım ALLAH razı olsun ben adanadayım..ewet çok zor günler geçirdim ve geçiriyorum ama yinede şükrediyorum vardır RABBİMİN bildiği elbette..
ama 7 inci kez oldu üzülmemek elde değil..
canım hep böğle olur gelince üst üste gelir ama gerçekten her derdin dermanı var celen diye bir arkadaşımız vardı bu topiğin başlarında oda 7 defa bebeğini kaybetti evlatlık için başvuru yapmışlardı eşiyle ve hamile kaldı kızını sağ salim kucağına aldı şimdi nasıl bilmiyorum ama kızı kocamn olmuş inş. seninde öğle olucak umudumuzu kaybetmicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?