kızzzlaaarrrrr çok mutluyum bugün sinan beyi bırakıp lütfü hocaya gittim. bebeğimi rahat rahat ultrasyonda gördüm. çok tatlıydı herşey yolunda imiş. korkulacak bir durum yok dedi. gerçektende lütfü hoca sinan hocadan daha samimi ve daha iyi hissediyor insan kendisini. herşeyi tek tek anlatıyor. bebeğim hareket ediyordu. allahım müthiş bir duygu inanın gözyaşlarımı tutamadım. sinan hoca gibi insanın gözünü korkutup moralini bozmuyor. kesinlikle lütfü hoca daha insancıl.
LAL seni merak ettim nerelerdesin çünkü ben seni takip ediyorum.1hafta arayla. alışveriş yaptınmı bebek için. çantanı hazırladınmı.bende bugün aldıklarımı hastane çıkışı battaniye gecelik pijama falan makineye attım yıkayıp ütüleyeyim valizi hazırlıcam.
merhaba arkadaşlar
Bu siteyi yeni gördüm.Ben sizlere bi şey sormak istiyorum.Ben iki düşük yaptım.Sinan beyin adını duydum.Ona gittim. Bana damarlarımın darlığından kaynaklandığını metioninden sınırlı diyet ve folik asit, coraspirin ve b vitaminleri verdi. Ama bana açıklama yapma zahmetine katlanmadığı için anlamadım.Damar darlığımı nasıl anladı.Düşük bundan mı kaynaklandı.O öyle olduğunu ima etti.Anladığım kadarıyla.bu diyete ve ilaçlara hamilelik değil her zaman uymamı söledi.Bilgisi olan varsa ya da aynı şeyden muzdarip olan bi açıklasa rica etsem:)
lalcim ben asker hastanesinde yaptım doğumu ve doğal olarak hiç bişi vermediler hasta bezine kadar hasta pedine kadar götürdüm ben.sen özelde yapıcaksan bunları bi konus hastanenle.ben bir kendime valiz yaptım birde cemreye.cemreye 2 takım hastane cıkısı bir penye bir yün battaniye bez ağzı bezi vs.. koydum.kendime bir takım gecelik bir takım pijama koydum.göğüs için olabilecek tüm malzemeleri aldım.göğsüm cok hassastı korktum yara olur die nitekimde oldu senağlama göğüs ucu,göğüs kalkanı,pompa (süt gelmezse bebek ememezse cekeriz die),göğüs pedi ve kremi :lepi: kendime 2 tane corap üşürsem diede patik aldım ama kullanmadım.ha bide hastane carsaflarını kullanamam die pike takımı aldım.havlu,kasık,catal,barda vs..bide hastanedeki hemşire evdekilere sööle kayısı püresinden komposto gibi bişi hazırlasınlar dedi.doğumdan sonra içiceksin ve hem kendin hemde bebiş wc acısından rahat olucaksınız dedi.kuru kayısıyı kaynatsınlar blendırdan gecirsinler süzmeden sekerle biraz daha kaynatıp şişeye koysunlar dedi.doğumdan sonra yeme-içme yasağı kalkınca 1 bardak içtim(günde 1 bardaktan fazla içmek yasak yasakkelime ) hakikaten ne cemre ne ben zorluk cekmedik.ha olmazsa olmaz kırmızı tacımı aldım kaydirigubbakcemile3 bide niveanın yumusatıcı rucunu kaydirigubbakcemile3 bebiş için pişik kremide aldım doğduğu günden beri kullanıorum maşallahiyiyim canım, bende hazırlıkları bitirmeye calısıyorum. bebişin kıyafetlerini nevresimlerini benim gecelik sabahlık pijama falan yıkadım ütüledim, yani annem ütüledi:jeyyar: saolsun katlayıp temiz çarşaflara sardık. sadece dolaba yerleştirmesi kaldı. bugunlerde bebek odasını süslüyorum. lavanta keselerini bitirdim, ona sepet süsledik, şimdide kapı süsü yapıyorum. hastane çantasını hazırladım mumamucum. tabi çanta kapanmadı henüz yerimseniben aklıma gelenleri ekliyorum. aslında ne gerekli hastanede pek bilmiyorum celen müsait bi zamanında bize yazsa keşke:uhm: sen ne koydun valiize? kolay gelsin canım:1hug:
celencim minik kızımız nasıl oldu canım? inşallah daha iyicedir
merhaba hoşgeldin pdrdnzsinana beye iyi demiyolar burda giden arkadaşlar hiçbiri memnun değil ankaradasın sanırım lütfü beyi çok iyi diyolar o verdiği diyette hiç bi işe yaramıyormuş ayrıca sana genetik test yapılmadımı kan pıhtılaşma testleri falan olmadı mı neye göre söyledi bunu bencce önce bi testlerini yaptır öyle gebelik düşün vede sinan beyi hiç düşünme
celennnncemrecik nasıl oldu hiç sesiniz çıkmıyor ya merak ettim canım CADIARZU
mumamuallah tamamına erdirsin allah kurtarsın canım heyecan dorukta :sm_cool:bekliyoruz hep birlikte dört gözle:sm_cool:
kizlar yarin ogleden sonra doktorda randevum var.
kotu bisey duymaktan cok korkuyorum. benim icin
dua edermisiniz. insallah guzel seyler duyarim.
hersey normaldir. simdiden tesekkur ederim kendinize iyi bakin.
insallah bu forumdaki herkez bebegini kucagina alir.
Ya bu arada bkale sen uydunmu o diyete?Naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?