Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet bende araştırıyorum canım sağol ilgilendiğin için. ortalama 9. haftada kaybolur diyor. ancak nırmalden büyük olması bebekte bir anomali olduğunun göstergesidir diyor off yaa off çok kötüyüm. inan hamile kaldığımdan beri hiç sevinemedim ve yüzüm gülmedi. artık ne olacaksa olsun valla bazen bir daha çocuk falan yapmayacağım diyorum:1no2:

canim oncelikle iyi dileklerin icin tesekkur ederim.
insallah senin icin guzel seyler soyler doktorun
giderken dua oku bolca.
canim benimde tam bilgim yok ben bugun sadece ekografiye girdim.
doktora pazartesi gidicem ne diyecek bilmiyorum.
senindemi bebegin iki tane. benim kese iki tane idi biri devam etti biri sonlanmis
ama doktorum bisey olmaz cunki ayri kesedeler ya kendi kendine kayip olur yada az az kanaman olur yada kendi kendine yok olur dedi ma duruyo halen.. tam bilmiyorum yani ne olacagini. insallah seninde bebegin sorunsuz uzuzn omurlerle dunyaya gelir canim.
kac haftaliksin????:Saruboceq::Saruboceq:

bkale ben hic bisey anlamadim canim ya yolk kesesi ne?
benim normal keseden iki tane vardi .
birir yarim kaldi. diger gebelik devam ediyo. senin olayini tam anlamadim guzelim.
bi anlatirsan sevinirim. hersey guzel olacak insallah iyi dusun canim bolca dua oku.
ayetel kursu cok iyi bu durumlarda.

canım gebelik kesesinin dışında bir de yolk sac kesesi var ve bu kesenin hiç olmaması ya da olması gerektiğinden büyük olması bebeğin normal olmadığının göstergesi imiş. ben 15 gün önce ultrasyona girdiğimde dr. bu kesenin büyüdüğünü söylemişti. ben 9+6 hamileyim. normalde bu kese 9. ve 10. haftalarda kendiliğinden kayboluyormuş. yarın belli olacak bakalım akibeti. inşallah herşey güzel olur.

sevgili şencim işyerindeki işlerim çok yoğun inan bana kolumu kaldıracak bile halim kalmıyo eve gelincesenağlama birde çocuk yapma psikolojisi iyice kurutuyo benii dermişimmmdelikafaduldensen birde sabaha karşı diyosun benim o saatlerde uyanmam imkansız gibi görünüyo ama bakıcaz bakalım sırnaşık şeyvalaa geeçende kocişe biz bu iki tanesi iyi yapmışız diyorum delikafaduldenbüyükler doğru demişler tembelin çocuğu olmaz diye:roflol:bu ayı geçtim inan umutlu değilim inadına gibi 13-16-18. günlerde yattım uyudumşakkıdıo önümüzdeki aya gelinceeee bu seferde kocişin müfettişi geliyo adam gece 12lerde eve geliyo dolayısıyla bizim önümüzdeki ayda yattı galiba-tatlicadiarzu-

canım benim ilgin için çok teşekkür ederim. a.s.inan sık sık gidip gelmek para falan önemli değilde bizim kastamonu - ankara yolu çok virajlı ve kötü endişem o yüzden. sarsırılır bebeğe birşey olurmu diye çok korkuyorum. zaten kastamonuda lütfü hocanın öğrencisi bir doktor varmış araştırdım dursun bey diye ona gidicem. daha önce başka bir doktora gidiyodum adam benimpsikologum gibiydi çok rahatlatıyodu ama işin erbabını bulmak lazım diye düşünüyorum. o yüzden kastamonudaki doktorumu ayarladım aslında. istediğim her an ona giderim 2 ayda birde lütfü hocaya giderim diye düşünüyorum. hamile kalır kalmaz hemen gitmemlazım ankaraya en azından lütfü hoca kullanıcağım ilaçları ve iğneleri belirler dimi.sonuçta benimde sen gibi 7 - 8 haftaya kadar birşey olmuyo yola çıkabilirim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı. ben bir bebek yapmayı başarayımdadelikafaduldenöptüm canım kendine ve prensese çok iyi bak

LAL seni merak ettim nerelerdesin çünkü ben seni takip ediyorum.1hafta arayla. alışveriş yaptınmı bebek için. çantanı hazırladınmı.bende bugün aldıklarımı hastane çıkışı battaniye gecelik pijama falan makineye attım yıkayıp ütüleyeyim valizi hazırlıcam.

bkale nasil oldun canim bugun doktora gidecektin haber ver.
insallah iyi habererle gelirsin.

sevgili ,mumamu sen lali takip et bende seni bir haftami var araniz sanirim seninlede benim aramda iki hafta var aynen senin yapacaklarini ben bugun yaptim erkenmi oldu acaba hihoyyyt napayim belli olmaz demi ya erken olursa cunku iki gundur gobegim iyice asagiya indi a.sbende dedim hazirligimi yapayim sen nasilsin durumun nasil senin bebisde oglandi demi hayirlisiyla bide dogsalardi senide bebiside cok optum canim allaha emanet olun a.s.

Kizlar
Kan pihtilasmasi/dusuk nedeniyle Sinan Beksac'in hastasi olup da dogum yapan biri var mi aranizda veya bildiginiz biri var mi?
Sinan Bey'den memnun kalmadigim icin Lutfu Onderoglu ile devam etmek istiyorum ama Sinan Bey'in basari yuzdesi daha yuksek diyorlar.
Ne olun akil verin :sm_confused:

kızzzlaaarrrrr çok mutluyum bugün sinan beyi bırakıp lütfü hocaya gittim. bebeğimi rahat rahat ultrasyonda gördüm. çok tatlıydı herşey yolunda imiş. korkulacak bir durum yok dedi. gerçektende lütfü hoca sinan hocadan daha samimi ve daha iyi hissediyor insan kendisini. herşeyi tek tek anlatıyor. bebeğim hareket ediyordu. allahım müthiş bir duygu inanın gözyaşlarımı tutamadım. sinan hoca gibi insanın gözünü korkutup moralini bozmuyor. kesinlikle lütfü hoca daha insancıl.

umut7 bende sinan hocadan memnun değildim. düşük tehlikesi ile ben hastanede yattım ve bir kere bile hocayı görmedim. hep asistanları ile muhattap oldum. onlarda bi hava zaten birşey sorıyorsun doğru düzgün cevap alamıyorsun. ayrıca her gittiğimde saat 1 buçuktan 3 e 4 e kadar beklemek de sinirimi bozuyordu. ultrasyona giriyorsun 3 dk. sürüyor ayrıntılı bir bilgi verilmiyor. özel diye gidiyorsun ama normal polikilinikten farkı yok. lütfü hocaya bugün gittim eşimi de aldı ulrasyon görüntüsü duvara yansıtılıor herşeyi görüyorsun rahat rahat başında acele ettiren hemşire ya da asistan yok canım.

reisdevrim merhaba...seni öyle iyi anlıyorum ki...yaşadıklarını ben de yaşıyorum.. gün saymak, vs.. çok yorucu ve sıkıcı işler... bakalım kim önce verecek gebelik haberini :)

kızlar bi sorum olacak lütfü hocanın hastası olup mesa ya da güven hastanesinde doğum yapan var mı? varsa emekli sandığı karşılıyor mu yoksa ücretin tamamını biz mi veriyoruz? bir de ücretler nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.

MARGUERİTE BENİM BUGÜN 35 HAFTA OLDU SENİN KAÇ HAFTALIK. son günler yaklaştıkça beni korku aldı. geldik geldik sonunda bir şey olacakmış endişesi var. bu korku yerleşti kafama. onun için yarın doktor kontrolum var doktora erken alınması için teklifte bulunacam tabii gelişimini tamamladıysa 37de falan alsa.çalışıyordum doğum iznine çıktım evde zamanda geçmiyor hep bebeğe odaklandım bu defa.SENİNDE dediğn gibi sağlıcakla alırız hepimiz kucağımıza bende öptüm Allaha emanet ol

BKALE bende LÜTFÜ HOCANIN hastasıyım ama hacettepede olacam sezeyanı kendi girecek söz verdi. özel hastaneler çok güzel ŞEN doumunu MESADA yaptı ama çok masraflı geldi bize.tabii öze hastanelerdeki ilgi hacettepede yok. emekli sandığı karşılamıyor diye biliyorum doktorun dışarıdan geleceği için ama ŞEN bu konuyu daha iyi bilir.

hmm o şekilde oluyorsa olabilir. bende hacettepe de olurum eğer kendisi gelirse tahmin ettim zaten özel hastanenin pahalı olacağını eminim nerden baksan vardır2 3 bin. neyse zamanı gelsin de inşallah sağsalim. senin adına sevindim ne güzel inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına bizde görürüz inşallah 30 küsürlü haftaları canım.

ayy ne guzel demek iki haftan kaldi kavusmaya bebise bende 33 haftaya girdim canim ayni korkulari bende yasiyorum merak etme esyalarini yikadim utuleyip dogum cantami hazirlicam bu hafta odasi gelecek gardirobu yerlesecek ama ben cok korkuyorum ya bir aksilik olursa diye bazen diyorum hicbirsey almayayim dogsun sagsalim ondan sonra diyorum ama iste o hefesde birakmiyoki bugun perdelerini diktim yikadim utuye hazir bekliyo tabi camlar silinecek once yardim bekliyom oda arkadasim geliyor bu pazar gunu onunla beraber bu hafta butun hazirligi bitirecegiz canim cunku ben diyorumki erken gelecek galiba benim oglan icimde oyle bir his var onun icin elimi cabuk tutayim diyorum hazirlik icin neyse saglik olsun once rabbim su anda dogumu bekleyen bizlere kolaylik versin sag salimbebislerimize kavustursun insallah oglumla seni opuyoruz canim :1hug:

sevgili calikusu bugun senin kulaklarini cinlattim cok yanlis hatirlamiyorsam sendin degilmi bos besik filminden etkilenip agliyan inan bende cok agladim bugun o filmi seyrederken hem senin icin hem kendim ve burdaki tum kader arkadaslarim icin senağlama bir zamanlar dusuk yaptigim donemlerde bende nerde bir hamile gorsem dayanamazdim benimde birgun cocugum olacakmi diye endise ederdim halada ediyorum biliyormusun sagsalim dogacak benim kucagima vercekler anca oyle inanabilirim canim neyse seninde insallah guzel ama herseyden once hayirli haberlerini aliriz canim hersey gonlunce olsun bitanem :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…