sılaya çoooook sevindim canım gözün aydınhihoyyyt bende yarın gidicem bakalım ne diyecek doktor bende senin gibiyim inan çok endişeleniyorum. o ikinci kese ne zaman kaybolurmuş? ben 15 gün önce gittiğimde o kese büyüyor demişti doktor galiba buda iyi birşey değilmiş. moralim çok bozuk aslında kötü birşey söyleyecekler diye doktora gitmeye korkuyorum. inşallah bende senin gibi yarın güzel şeyler duyarım canım.
tembel reisdevrimklava: gün aşırı ve sabaha karşı bol tekrar bol tekrarŞeniz reglden sonraki 10-12-14-16. günleri kaçırmak yok:mymeka: 7. gün erken 10. gün başlıcan sabretkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 üç günde olmaz bi gün durcen bi günŞeniz.....hadi bakiim güzel haberlerini bekliyoruz...iyi çalış ödevine gelecek ay ödev kontrolü vara.s.
reisdevrim sanırım sen sormuştun...lütfü hoca gebelik boyunca kontrole ayda bir çağırıyor ta ki 8 ayın sonuna kadar...yalnız ilk haftalar önce regl günün geçer geçmez gel demişti bana( ben gebelik öncesi gitmeye başlamıştım kendisine) adetim 1-2 gün gecikince gitmiştim minicik bir kesecik görünmüştü nokta kadar, sonra iki hafta sonrasına çağırdı 6. hafta içinde kalp atışları için, sonra 9. haftada çağırdı, ben ikinci bebeğimi 9. haftada kaybettiğim için, içim rahatlasın diye çağırmıştı 9 haftada....sonrasında herşey yolunda ise kanaman vs. yoksa ayda birkez hatta kimi zaman 5 haftada bir filan çağırıyo, siz ehir dışında ollduğunuz için kolaylık yapıp yol gösterecektir size...ama yinede birde bulunduğunuz yerde düzenli bir hekiminiz olması iyi olur tabii acil durumlar ve rutin kontroller için...sevgiler
LAL seni merak ettim nerelerdesin çünkü ben seni takip ediyorum.1hafta arayla. alışveriş yaptınmı bebek için. çantanı hazırladınmı.bende bugün aldıklarımı hastane çıkışı battaniye gecelik pijama falan makineye attım yıkayıp ütüleyeyim valizi hazırlıcam.
Kizlar
Kan pihtilasmasi/dusuk nedeniyle Sinan Beksac'in hastasi olup da dogum yapan biri var mi aranizda veya bildiginiz biri var mi?
Sinan Bey'den memnun kalmadigim icin Lutfu Onderoglu ile devam etmek istiyorum ama Sinan Bey'in basari yuzdesi daha yuksek diyorlar.
Ne olun akil verin :sm_confused:
MARGUERİTE BENİM BUGÜN 35 HAFTA OLDU SENİN KAÇ HAFTALIK. son günler yaklaştıkça beni korku aldı. geldik geldik sonunda bir şey olacakmış endişesi var. bu korku yerleşti kafama. onun için yarın doktor kontrolum var doktora erken alınması için teklifte bulunacam tabii gelişimini tamamladıysa 37de falan alsa.çalışıyordum doğum iznine çıktım evde zamanda geçmiyor hep bebeğe odaklandım bu defa.SENİNDE dediğn gibi sağlıcakla alırız hepimiz kucağımıza bende öptüm Allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?