Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende mthfr 677 heterzigotum canım.bende rıza madazlımı yoksa recep has mı die kararsız kaldım.inşallah c.tesi recep has a gidicem.bakalım o bana ne diyecek paylaşırım senle.hayırlısı be bucu belki iğne ilaca gerek kalmadan alırız ha ne dersin.hacettepe de bana ilaca gerek yok dedi zaten.ama bende diomki kullanayım.bakalım dr ne diyecek.

canım seninde bat 18 aralık dı diye hatırlıyorum ama sana bi sorum var. sat tarihin ne zamndı bide adetlerin arası kaç gün. benim bu aya tamamen karıştıda durum

Son düzenleme:

bende bucu gibi heterzigot 677 yim.inşallah gerek kalmaan alırı zkucağımıza:)

kızlar bu topiktede mevcut doktorumda söylemişti heterozigot mutasyona sahip olupta hiç bilmeden birkaç çocuk sahibi olanlar varmış. ama biz bunu başaramadık. kendimce şöyle düşünüyorum. hiç birimizin hormonları vücut dengesi aynı değil. belki o etkiliyordur. kimisi aynı genle sağlıklı doğum yapıyor kimisi yapamıyordur. ben bir daha hamile kalmayı başaramadım henüz ama kalırsamda ilaç kullanıcam. kullanmayıp bebğimi kaybedersem kendimi affetmem. kullanmama rağmen kaybedebilirim düşünmek bile istemiyorum ...

arkadaşlar ben sadece perş cuma değil fırsat bulduğum her gün olkuyorum ve herkesi de katıyorum duaama.beni de ekleyebilirsinizz.ama dediğim gibi gün farklı olaabiliyor.

olur canım fırsat buldukça perş yada cumya denk getirisen toplu dua olur belki makbul olanlardan olur.ben seni ekleyim sende bu listede yazanların ismi başta olmak üzere eklemek istediklerini ve sonrasında tüm issteyenleri duana katabilirsin.olurmu.

1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-gamzeli24

ALLAHA EMANET KAL:)

canım ben de dün bir hematoloğa gittim.daha netleşmediği için bahsetmek istemedim.ama aynen söylediği su:ben bu rahatsızlığın 0-3 ay arası olan düşüklerde etkili olduğunu düşünmüyorum.bu rahatsızlık dünyadaki insanların yarısından fazlasında var.hamile kaldığında iğneyi kullanmana rağmen düşük yapabilirsin.iğneye umut bağlama.aynen bunları söyledi.psikolojimi alt üst etti.sonra araştırması gerektiğini söyledi..2 gün sonra tekrar gidecem

BENDE BUNU DUYDUM CANIM AMA NE BİLEYİM ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPMAK İSTİYORUM.aslında benimki sırf düşük de değil.benim 2009da 1 düşüğüm oldu.
2010 da trisomy18 teşhisi kondu ama aldırmadım.8.ayında doğdu ve öldü.
2011 de ise 6 haftalık bir düşük daha yaşadım.

RABBİM şifa versin hepimize inşallah.

afff affff RABBİM hakkımızda hayırlı olanı versin valla kafalar allak bullak....

iyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Yeni gelişmeler var mı??
ben henüz doktora gitmedim haftaya kontolüm var kalp atışları için, inşallah güzel haberlerle gelirim.
iğneye ve aspirine devam bu arada...

arkadaşlar sizde protein s düşüklüğü var mı?doktorunuz bu konuda bişe dedi mi merak ettim?

canım ilk üç ay içinde olan düşüklerin doğal seleksiyon saydıkları için böyle demiştir ben hamileyim diye sevinirken demişlerdi ilk 3 ay düşerse üzülme diye. böyle bir şeyi yaşayacağımı tahmin edemediğim için. niye düşsün ki diyordum. neyse heimizin bu konuda aklı allak bullak . belki doğal sekeksiyon belkide gerçekten pıhtılaşma bunu ispatlayamıyorlarki

iyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Yeni gelişmeler var mı??
ben henüz doktora gitmedim haftaya kontolüm var kalp atışları için, inşallah güzel haberlerle gelirim.
iğneye ve aspirine devam bu arada...

inşallah canım inşallah.güzel haberler veririsin.Allah gönlüne göre versin

arkadaşlar sizde protein s düşüklüğü var mı?doktorunuz bu konuda bişe dedi mi merak ettim?

canım benim işler karışık biraz.ben bi tıp fak yaptırdım.protein s ve antthrombin düşük protein c yüksek çıktı.hacettepede yaptırdım ve herşeyyyyyy normal aralıkta çıktı:/

biz elimizden geleni yapalım da sonra keşke demeyeim.başka da elimizden birşey gelmiyor.bu arada iğneye gebelik öncesi başlayacağını da söyledi.eğer sebep pıhtılaşmaysa gerçekten(ki ispatlanmadığı için böyle dedi)önlemimizi erkenden almamız gerekiyor dedi.sanırım haftaya iğneye başlıyorum

ya ben romatizmal testlerde ana diye bir şey yaptırmıştım hafif benekli çıkmıştı.başka neye bakılıyor acaba.
bu önemlimidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…