kızlar ya yine arada kaldın belki hatırlarsınız bugün rıza madazlıyla randevum vardı tahlillerime baktı başka yapılacak bişey yok herşeyi yaptırmışsın gebe kal öyle gel dedi yalnız sorun şurda benim 4 düşük var mthfr677 heterzigot ne iğne ne aspirin hiç bişeye gerek yok diyo kafanı takma yeter diyor ya kendini hamile kalmaya motive et doktor doktor gezme boşuna diyor ne yapıcam ben iğne kullanmadan nasıl olacak ne olur akıl verin siz olsanız ne yapardınız
burda bir arkadaş vardı o da senin gibiydi sadece heterizigottu eski yazılara bakarsan ismi şükoydu ne iğne ne coraspin kullandı ve sağlıklı bir doğum yaptı rıza madazlıya iyi diyorlar bence güven ona yada güvenmek zorundayız canım
çok ilginç bir soru bahanenle yine saydım bak :) en erken 18 kasım en geç 22 kasım. sat ım hangi gün bilemiyorum çünkü
bende mthfr 677 heterzigotum canım.bende rıza madazlımı yoksa recep has mı die kararsız kaldım.inşallah c.tesi recep has a gidicem.bakalım o bana ne diyecek paylaşırım senle.hayırlısı be bucu belki iğne ilaca gerek kalmadan alırız ha ne dersin.hacettepe de bana ilaca gerek yok dedi zaten.ama bende diomki kullanayım.bakalım dr ne diyecek.
arkadaşlar ben sadece perş cuma değil fırsat bulduğum her gün olkuyorum ve herkesi de katıyorum duaama.beni de ekleyebilirsinizz.ama dediğim gibi gün farklı olaabiliyor.
kızlar bu topiktede mevcut doktorumda söylemişti heterozigot mutasyona sahip olupta hiç bilmeden birkaç çocuk sahibi olanlar varmış. ama biz bunu başaramadık. kendimce şöyle düşünüyorum. hiç birimizin hormonları vücut dengesi aynı değil. belki o etkiliyordur. kimisi aynı genle sağlıklı doğum yapıyor kimisi yapamıyordur. ben bir daha hamile kalmayı başaramadım henüz ama kalırsamda ilaç kullanıcam. kullanmayıp bebğimi kaybedersem kendimi affetmem. kullanmama rağmen kaybedebilirim düşünmek bile istemiyorum ...
kızlar bu topiktede mevcut doktorumda söylemişti heterozigot mutasyona sahip olupta hiç bilmeden birkaç çocuk sahibi olanlar varmış. ama biz bunu başaramadık. kendimce şöyle düşünüyorum. hiç birimizin hormonları vücut dengesi aynı değil. belki o etkiliyordur. kimisi aynı genle sağlıklı doğum yapıyor kimisi yapamıyordur. ben bir daha hamile kalmayı başaramadım henüz ama kalırsamda ilaç kullanıcam. kullanmayıp bebğimi kaybedersem kendimi affetmem. kullanmama rağmen kaybedebilirim düşünmek bile istemiyorum ...
canım ben de dün bir hematoloğa gittim.daha netleşmediği için bahsetmek istemedim.ama aynen söylediği su:ben bu rahatsızlığın 0-3 ay arası olan düşüklerde etkili olduğunu düşünmüyorum.bu rahatsızlık dünyadaki insanların yarısından fazlasında var.hamile kaldığında iğneyi kullanmana rağmen düşük yapabilirsin.iğneye umut bağlama.aynen bunları söyledi.psikolojimi alt üst etti.sonra araştırması gerektiğini söyledi..2 gün sonra tekrar gidecem
bende mthfr 677 heterzigotum canım.bende rıza madazlımı yoksa recep has mı die kararsız kaldım.inşallah c.tesi recep has a gidicem.bakalım o bana ne diyecek paylaşırım senle.hayırlısı be bucu belki iğne ilaca gerek kalmadan alırız ha ne dersin.hacettepe de bana ilaca gerek yok dedi zaten.ama bende diomki kullanayım.bakalım dr ne diyecek.
canım ben de dün bir hematoloğa gittim.daha netleşmediği için bahsetmek istemedim.ama aynen söylediği su:ben bu rahatsızlığın 0-3 ay arası olan düşüklerde etkili olduğunu düşünmüyorum.bu rahatsızlık dünyadaki insanların yarısından fazlasında var.hamile kaldığında iğneyi kullanmana rağmen düşük yapabilirsin.iğneye umut bağlama.aynen bunları söyledi.psikolojimi alt üst etti.sonra araştırması gerektiğini söyledi..2 gün sonra tekrar gidecem
iyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Yeni gelişmeler var mı??
ben henüz doktora gitmedim haftaya kontolüm var kalp atışları için, inşallah güzel haberlerle gelirim.
iğneye ve aspirine devam bu arada...
arkadaşlar sizde protein s düşüklüğü var mı?doktorunuz bu konuda bişe dedi mi merak ettim?
afff affff RABBİM hakkımızda hayırlı olanı versin valla kafalar allak bullak....
canım ilk üç ay içinde olan düşüklerin doğal seleksiyon saydıkları için böyle demiştir ben hamileyim diye sevinirken demişlerdi ilk 3 ay düşerse üzülme diye. böyle bir şeyi yaşayacağımı tahmin edemediğim için. niye düşsün ki diyordum. neyse heimizin bu konuda aklı allak bullak . belki doğal sekeksiyon belkide gerçekten pıhtılaşma bunu ispatlayamıyorlarki
Canım romatizma dışında bazı hastalıklarda da pozitif çıkabiliyor ama çoğunluk romatizmal hastalıklarda. normalde 1:40 ve altında olması gerekirken benim 1:1280 çıktı. bir sebepten bizim vücudumuz olması gerekenden daha fazla antikor üretiyor. bunun için bağışıklığımızın baskılanması gerekiyor. ben kortizon kullanmaya başladım sonrasında İntravenöz İmmünglobulin G (IVIG) serum tedavisine başlıycaz. ayrıca kanın pıhtılaşma meyilini de arttırdığı için hergün aspirin gün aşırı iğneye başladım. ben romatolağa gidiyim mi dediğimde dr gitmende fayda var ama romatolog seni gebelik kaybına yönelik değerlendirmez dedi. gidip gitmeme konusunda kararsızım bende heralde gidicem ama kendi dr umun uyguladığı tedaviye devam edicem. bu arada bu tedaviyi bana veren kadın doğum dr u değil bi tüp bebek merkezinin aile hekimi.
canım benim işler karışık biraz.ben bi tıp fak yaptırdım.protein s ve antthrombin düşük protein c yüksek çıktı.hacettepede yaptırdım ve herşeyyyyyy normal aralıkta çıktı:/
antitrombin kaç çıktı canım.bu önemli bir tahlil.doktorun ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?