antitrombin kaç çıktı canım.bu önemli bir tahlil.doktorun ne dedi
kaç kişi olduk canım?ben yarın okurum Allah'ın izniyle
canım benim 13 kişi olduk isimler ise şöle:
1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-gamzeli24
bende yarın okurum inşallah.bu isimler özellikle dua edersin artık:)
biz elimizden geleni yapalım da sonra keşke demeyeim.başka da elimizden birşey gelmiyor.bu arada iğneye gebelik öncesi başlayacağını da söyledi.eğer sebep pıhtılaşmaysa gerçekten(ki ispatlanmadığı için böyle dedi)önlemimizi erkenden almamız gerekiyor dedi.sanırım haftaya iğneye başlıyorum
canım rabbime emanet sonuna kadar saglıklı bır hamişligin olur umarım ve meleğini kollarına alırsın inşallah18 haftalık oldu.evet kanamam çok uzun sürdü..en son 10 gün önce kontrolde kanamam hala devam ediyor deyince iğneyi bire düşürdü.günde iki kez kullanıyordum daha önce.sanırım dozun yüksek geldiğinden şüphelendi.iğneyi bire indirdikten sonra kanamam hemen kesldi nerdeyse akıntım bile yok şimdi.ama çok korkuyorum acaba 1 iğne dozu yeter mi diye.içimde sürekli bir sıkıntı var atamıyorum.
canım benım hep 25- 26 gunde bır olurdu hıc gecıkmezdı.ama kuretajlardan kaynaklı sanırım eski rayına oturmadı.kasımda 2gun gecıktıgı ıcın bende su tarıhte olucam dıyemıorum oyuzden 18-20 aralık beklenmeyen adet gunum.ee dolayısıyla yumurtlama gununu hesaplayamıyorsun cok sinir bozucu bende ovulasyoon testi aldım bakalım işe yarayacakmı.hatta bugun pozitif cıktı bugun yada yarın yumurtlama gunumdeyım bakalım.bende bişi soracagım eger bugun yada yarın yumurtlama günüm diyelim hem bugun hem yarın mı eşimle birlikte olmalıyım sen ce??:44: sizce??:44:canım seninde bat 18 aralık dı diye hatırlıyorum ama sana bi sorum var. sat tarihin ne zamndı bide adetlerin arası kaç gün. benim bu aya tamamen karıştıda durum
canım rabbime emanet sonuna kadar saglıklı bır hamişligin olur umarım ve meleğini kollarına alırsın inşallah
canım benım hep 25- 26 gunde bır olurdu hıc gecıkmezdı.ama kuretajlardan kaynaklı sanırım eski rayına oturmadı.kasımda 2gun gecıktıgı ıcın bende su tarıhte olucam dıyemıorum oyuzden 18-20 aralık beklenmeyen adet gunum.ee dolayısıyla yumurtlama gununu hesaplayamıyorsun cok sinir bozucu bende ovulasyoon testi aldım bakalım işe yarayacakmı.hatta bugun pozitif cıktı bugun yada yarın yumurtlama gunumdeyım bakalım.bende bişi soracagım eger bugun yada yarın yumurtlama günüm diyelim hem bugun hem yarın mı eşimle birlikte olmalıyım sen ce??:44: sizce??:44:
olmadı nicklerle dua ederiz napam:)ama isteyen banda yollayabilir:)
hahaha:):) eşime anlatmıştım dua edeceğimizi. nick le dua edilir mi hiç diye gülüyo:)
canım yapılan testleri ve iğne konusunda ne dediğini paylaşırsan sevinirim. bana hamile kalıncaya kadar gitmene gerek yok hematoloğa dediler o yüzden gitmemiştim. sen sonuçlarını paylaşırsan farklı bişey varsa yapılacak bende giderim. kadın doğumcuma göre aspirin yeterli ama iğneye demi başlasak diye düşündüm şimdi ...
canım yumurtladıktan sonra 24-36 saat içinde yumurta çatlıyormuş.çatladığı gün birliktelik önemli.iki gün üst üste bizim gibi birlikte olursanız sperm kalitesi düşüyormuş.günaşırı deneyin bana kalırsa
hematolog da kızdı dün kadın doğumculara.ne anlar onlar pıhtılaşmadan raslantısal başlıyorlar iğneye ilaca dedi.ben başlayacağım kesin.keşke dememek için en doğrusu bu sanırım.nasıl olsa bir zararı yok iğnenin
canım rabbime emanet sonuna kadar saglıklı bır hamişligin olur umarım ve meleğini kollarına alırsın inşallah
canım benım hep 25- 26 gunde bır olurdu hıc gecıkmezdı.ama kuretajlardan kaynaklı sanırım eski rayına oturmadı.kasımda 2gun gecıktıgı ıcın bende su tarıhte olucam dıyemıorum oyuzden 18-20 aralık beklenmeyen adet gunum.ee dolayısıyla yumurtlama gununu hesaplayamıyorsun cok sinir bozucu bende ovulasyoon testi aldım bakalım işe yarayacakmı.hatta bugun pozitif cıktı bugun yada yarın yumurtlama gunumdeyım bakalım.bende bişi soracagım eger bugun yada yarın yumurtlama günüm diyelim hem bugun hem yarın mı eşimle birlikte olmalıyım sen ce??:44: sizce??:44:
canım al bendende o kadar kürtaj öncesi tam 28.gün olurdu kürtajdan sonra 38-28-31-30- vs şeklinde dğişiyor. en sonuncusu ise çarşamba dan pazara kahverengi akıntım oldu. pazar kırmızıları gördüm. yani adetim kaçıncı gün başladı bilmiyorum. bizde bu ay gün aşırı yapıyoruz. ovulasyon testi kullanıyorum ama iki aydır bi faydasını görmedim. o yüzden bu ay öylesine devam ediyorum.dün ilişki olduysa bugünü boş geç canım. olmadıysa bugün dene birde cuma. 2 günde bir olması daha sağlıklıynış spermler için .
tamamdır tatlım gün aşırı taktiğini uygulıycam...sabah 7de ateş ölçme yöntemini. ..hergün 3te ovulasyon testini. ..bele yastık koyma yöntemini. ..yaa cok profesyonelce hamiş kalıyoruz allah nasip ederde cocukları olursa onlara anlatıcam bu yasadıklarımı
:):):) allahımda seni güldürsün emi güldüm vallahi . allh ansip etse bir evlat vurucam totosuna totosuna senin yüzünden ben neler çektim diye:):)
aynı tesellilerli duymaktan ben de tıpkı senin gibi bıktım.rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyor elimde değil.kafamı dağımaya çalışıyorum beceremiyorum.bütün akşam ağladım dün.aşılama mı yaptırsam,iğneye gebelik öncesi mi başlasam ne yapsam bilemedim.öyyyllleee mal mal oturuyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?