Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya kızlar şimdi nickleri ve isim yollayanları yazdım da bayağı komik oldu.özellikle minik nowamber sevisev :))))

ben okudum kızlar rabbim kabul etsin ,dualarımızı hakkımızda hayırlı kılsın ısım ısım nick nick ettim biraz komik oluyor ederken ama niyetimiz belli allahım sen kabul et...bu arada annem meryem suresinin ilk sayfasının cocuk ıcın okunacagını soyledı ben ona hıcbırsey soylemedım bılıyomusunuz bırden bıre dını sohbet ederken soyleyıverdi...bende arkadaslarla boyle bişi yapacagız dedım anlattım oda hepsini degil ilk sayfasını okumamız gerelktıgını soyledı...bır cok hocadan da duymus guvenilir bilgidir...bunu sunun ıcın soyluyorum 6-7sayfa okumak zor gelebelır bazılarımıza bunu duyunca katılımımız artar dıye dusundum tatlışlar...tabi okumak ısteyen hepsini okusun zararı yok degılmı

selam arkadaslar coraspirini kacıncı haftada bıraktırdı doktorlarınız acil cevap yazın ben 31+3 te bıraktım yani ilk defa bugün içmedim ama bi taraftanda korkuyorum ya sadece iğne yeterli olmazsa allah korusun....

canım mol gebelık falan olmasın ben gecırdım mol gebelık yenı sadece var sayım kafana takma derım eger kı sorun olursa bebekle ılgılı sorun yanı kurtaj falan patolojıye yollansın mutlaka unutma onda cıkar sakın yanlış anlama benı lutfennnnnnn

ıgm 0.18 (negatıf) ıgg 1.94 (negatıf) cıktı sonucum proteın s ve c tahlılıde vermıstım ama kan ım gıtmemış capaya tekrar verecegım bu ıgm ve ıgg negatıf se dıyer c ve s normal cıkarmı bırde degerlerı nedır benım elımde deger cızergesı yok acıl bılgı verın lutfennnnnnn

ALLAH kabul etsin canım.söylediğin mantıklı olabilir.hatta ilk 7 ayet falanmıydı neydi.bende duydum.ewet ya nicklerle dua etmek çok komik:)

kızlar ben de okudum Allah kabul etsin, rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin inş.

amin canım ALLAH kabul etsin cümlemizinkini:)

bende okudum RABBİM katında makbul olan dualardan eylesin inşallah.listem bayağı bi kalabalıktı:)MEVLAM tez vkit hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı razı olacağı şekilde yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin inşallah:)

Amin canım. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah ben de meryem suresini baştan sona okudum nikleri de ekledim dua ederken biraz komik oluyor ama sonuçta Rabbim gönlümüzden geçenleri biliyor.

ilk 2 sayfanın mealine baktım.önce ZEKAERİYYA as dan sonrasında HZ MERYEMDEM bahsediyor.isterseniz ilk 2 sayfa olsun.hem daha çokda okuyabiliriz.ne dersiniz.isteyen daha fazlasınıda okuyabilir.

Rahim filmi bana da çekildi. Korktuğum kadar zor olmadı çok şükür temiz çıktı senin de temizdir diye tahmin ediyorum zaten doğal yoldan daha önce hamile kaldığımız için doktor büyük ihtimalle sorun olacağını zannetmiyorum demişti. Kortizon kullanırken tuz kullanmamaya dikkat et.Kilo aldırabiliyor. Bir de ben de uyku problemi yapıyor doktorum gece almamı önermişti o yüzden uykumu kaçırdı herhalde şimdilik kortizonu kesti DHEA diye bir ilaç kullanıyorum şu anda o yüzden kortizonu şimdilik kesti. Uzun süredir hamile kalamadığım için bu ilacı önerdi inşallah Allahım bundan sonra yüzümüzü güldürür çok uğraştırmaz.

canım ya hangi hastanedeki hemotolaga gittin sen alanında iyi biri mi acaba? yazdıklarından anladıgım sanırım iğneye tamamen umut bağlamayın demişti yanılıyormuyum...biz ne kullanacaz anlamadım gitti...Sal çayıra Mevlam kayıra yani...bende bir hemotolaga gideyim diyorum...burda ne okursam yapmaya çalışıyorum kafam iyice karıştı...

canım benim testi 4 gün önce kanda baktırdım negatif çıkınca umut yok artık.test yapmayacağım. kırmızılar da henüz gelmedi....ne oldu benim güzelim adet düzenime şimdi...tıkır tıkırdı...o da pes etti.

Allah meryem suresini okuyan herkesden razı olsun.dilinize sağlık.dualarımız kabul olur inşallah.ben bugün okumayı düşünüyordum ama kısmet olmadı .misafir geldi.yarın ölmez sağ kalırsam okuyacağım Allah'ın izniyle.

iğneye tamamen umut bağlamayın dedi evet.benim bütün umutlarımın iğne olduğunu görünce iğneye rağmen düşük yaparsam yıkılırım düye düşünüp bunu söylemiş, öyle dedi.hematolog sonuçta bu işin ehli.zararı olmaz.gitmekte fayda var.memorial da gittiğim hematolog.tedbirr amaçlı mecburen kullanacağım.yapacak başka bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…