şimdi bu sonuç sana düşük materyalinden yapılan kromozom testinden mi çıktı?yoksa 2 li 3 lü testlerden mi?
hayır canım ben test yaptırmadım yani ikiz olduğu için doğruluğu azalır dediler.utrasonda zaten kendini belli etti.organları falan hasta idi.
canlar 14 kişi oldukinşallah.dua edilecek isimler şöle sonrasında tüm kardeşlerimize zaten siz istediğiniz isimleride ekleyebilirsiniz.
1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-gamzeli24
14-nowamber
isim yollayana isim isim, olmadı artık nick nick napalım.RABİMİZ kalplerimizi bizden daha iyi biliyorrrr.
okuyanda okudum die yazarsa iyi olur,okuyamayan yarın okur.2 gün duamıızı almış oluruz inşallah:)
canım ya Allah bir daha göstermesin inşallah tez zamanda sağlıklı bi bebeğin olur
burcu_gen öyle karışıkki herşey.doktor ümit vermiyor ama sürekli bişeyler istiyor.ayrıntılı ultrasona gönderdi.geçen hafta 4.5 mm olan bebek görünmedi.yolk sac 9 mm olmuş fazla büyümüş.kese 7 haftalık yazıyo raporda.bhcg 8000 lerde çıkmış.doktor bhcg çok düşük değil birde kese var ortada 2 gün sonra tekrar bhcg yaptır,sonuca göre karar verelim dedi.birde iğnelere devam et dedi.umutlanmalımıyım bilmiyorum.durum bu kadar umutsuzken doktor neden bekliyor onu da anlamadım.çok karışığım anlayacağın.yarınki bhcg sonucu belirleyecek sanırım.
ben okudum kızlar rabbim kabul etsin ,dualarımızı hakkımızda hayırlı kılsın ısım ısım nick nick ettim biraz komik oluyor ederken ama niyetimiz belli allahım sen kabul et...bu arada annem meryem suresinin ilk sayfasının cocuk ıcın okunacagını soyledı ben ona hıcbırsey soylemedım bılıyomusunuz bırden bıre dını sohbet ederken soyleyıverdi...bende arkadaslarla boyle bişi yapacagız dedım anlattım oda hepsini degil ilk sayfasını okumamız gerelktıgını soyledı...bır cok hocadan da duymus guvenilir bilgidir...bunu sunun ıcın soyluyorum 6-7sayfa okumak zor gelebelır bazılarımıza bunu duyunca katılımımız artar dıye dusundum tatlışlar...tabi okumak ısteyen hepsini okusun zararı yok degılmı
kızlar ben de okudum Allah kabul etsin, rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin inş.
bende okudum RABBİM katında makbul olan dualardan eylesin inşallah.listem bayağı bi kalabalıktı:)MEVLAM tez vkit hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı razı olacağı şekilde yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin inşallah:)
ben okudum kızlar rabbim kabul etsin ,dualarımızı hakkımızda hayırlı kılsın ısım ısım nick nick ettim biraz komik oluyor ederken ama niyetimiz belli allahım sen kabul et...bu arada annem meryem suresinin ilk sayfasının cocuk ıcın okunacagını soyledı ben ona hıcbırsey soylemedım bılıyomusunuz bırden bıre dını sohbet ederken soyleyıverdi...bende arkadaslarla boyle bişi yapacagız dedım anlattım oda hepsini degil ilk sayfasını okumamız gerelktıgını soyledı...bır cok hocadan da duymus guvenilir bilgidir...bunu sunun ıcın soyluyorum 6-7sayfa okumak zor gelebelır bazılarımıza bunu duyunca katılımımız artar dıye dusundum tatlışlar...tabi okumak ısteyen hepsini okusun zararı yok degılmı
sağol canım hepimize geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Allahım. benim bir kaç tane daha pozitif çıktı ama dr ANA testi ve CD56 Naturel killer üzerinde durdu. ANA 1:1280 baya yüksek çıktı. ilk 5 gün günde 1 tane 5mg kullanıyorum adı Deltacortril etken maddesi prednisolon hepsi aynıdır herhalde. ilaç ağır geliyor biraz inşallah alışırım 5 günde 1 tane arttırıp 4 e çıkarıcam. biz 2 aydan önce düşünmüyoruz ama ilaçlara başladım. hatta gün aşırı 0,4 cleksana da başlamıştım regli olunca ara verdim. serum kortizon içermiyor sanırım bende tam bilmiyorum. normalde tedaviyle hamile kalındığında trasferle başlanıyormuş. biz heralde öğrenince başlıycaz. ilk hamileliğimde biraz uğraşmıştım ama diğer 2 si hemen olmuştu ama bundan sonra ne olucak belli olmaz tabii önümüzdeki ay rahim filmide çektiricem inşallah kürtajlardan kaynaklanan bir sorun yoktur da uğraştırmaz. Amin diyorum bütün dualarına
seninle aynı fikirdeyim.dün ben de hemen hemen aynı cümleleri kurmuştum.bu yüzden gebelik öncesi hemetaloga gidiyorum.iğneye onun isteği doğrultusundan devam edeceğim.kadın doğumcular bu işte yeterli değil.daha sonra da gebelik olursa hematolog iş birliği ile devam edeceğim
arkadaslar ben bu aksam okuyacagım inşallah meryem suresini listedeki nicknameleri yazdım hepimiz için dua edecegim rabbim geri çevirmesin dualarımızı
12m sanırım hala gelmedi kırmızılar cok heyecanlı yaa bi test daha yapsaydın keske umarım saglıklı bır bebısten kaynaklıdır bu gecikme
canım ya hangi hastanedeki hemotolaga gittin sen alanında iyi biri mi acaba? yazdıklarından anladıgım sanırım iğneye tamamen umut bağlamayın demişti yanılıyormuyum...biz ne kullanacaz anlamadım gitti...Sal çayıra Mevlam kayıra yani...bende bir hemotolaga gideyim diyorum...burda ne okursam yapmaya çalışıyorum kafam iyice karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?