arkadaşım sakın yanlış anlamayın ben son 2 kaybımda iğne kullandım üstelik tek mutasyonum var oda mthfr 1298 hetero toplumun nerdeyse yarısında var. pıhtılaşmam var diye diğer araştırmaları bırakmayın mutlaka immunolojik testlerinizi yaptırın. benim kendi dr um istemedi bu testleri. sizden de istememiş olabilirler daha sonra pişman olmamak için mutlaka yaptırın. biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış en azından herşeyi yaptık ihmal etmedik deriz.
Yaa arkadaşlar sifayı kaptim ben. Şimdilik çok kötü değilim ama korkuyorum kotulesırse diye. Kendimi bakıma aldım, ise gıtmedım. Portakal, ıhlamur, zencefil vs yardımıyla atlatmayı umuyorum.
Yaa arkadaşlar sifayı kaptim ben. Şimdilik çok kötü değilim ama korkuyorum kotulesırse diye. Kendimi bakıma aldım, ise gıtmedım. Portakal, ıhlamur, zencefil vs yardımıyla atlatmayı umuyorum.
selam arkadaslar coraspirini kacıncı haftada bıraktırdı doktorlarınız acil cevap yazın ben 31+3 te bıraktım yani ilk defa bugün içmedim ama bi taraftanda korkuyorum ya sadece iğne yeterli olmazsa allah korusun....cevap verebilecek kimse yokmu?
slm kızlar dün duamı okudum evet nickle komik oldu biraz, tüm hamişler ve evlat isteyen herkese gitsin rabbim kabul eylesin cümlemizin duasını.
dün doktorumuza gittik oğluşum olacakmış teyzeleri, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
arkadaşım sakın yanlış anlamayın ben son 2 kaybımda iğne kullandım üstelik tek mutasyonum var oda mthfr 1298 hetero toplumun nerdeyse yarısında var. pıhtılaşmam var diye diğer araştırmaları bırakmayın mutlaka immunolojik testlerinizi yaptırın. benim kendi dr um istemedi bu testleri. sizden de istememiş olabilirler daha sonra pişman olmamak için mutlaka yaptırın. biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış en azından herşeyi yaptık ihmal etmedik deriz.
slm kızlar dün duamı okudum evet nickle komik oldu biraz, tüm hamişler ve evlat isteyen herkese gitsin rabbim kabul eylesin cümlemizin duasını.
dün doktorumuza gittik oğluşum olacakmış teyzeleri, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
canım benim yumurta sayım fazla oluyordu şekere de genetik bir meyilim var önceden metformin içeren glucobage gibi ilaçlar kullanıyordum şimdi glucobay kullanıyorum.allah kolaylık versin canım.dikkat et canım yediklerine...şeker için bir şey verdimi.şeker ilacı genellikle sorun olmasada bazı doktorlar veriyorlar.yumurta kalitesini artırabiliyormuş canım.
o zaman normal çıkmıştıDHEA SO bu tahlil sende yüksek çıkmışmıydı canım
2. ve 3. gebeliğimde günde 1 kere 0,4 lük cleksan kullandım. şimdi yani korunma döneminde gün aşırı yine 0,4 lük cleksan kullanıyorum.sen kaçlık iğne kullandın canım
arkadaslar 35 gunde bır adet oluyorum 5 kasımda adet olmam lazım 2 kasımda yanı bugun test yaptırdım 11.79 cıkmıs sonuc sızce nasıl bır durum ? kadın dogumcuya gıdıcem yarın iğneye baslamam gerekıyor öyle demıstı sizce ne yapayım endıselıyım bu sefer olsun istiyorum gönlümden... :26:
arkadaslar 35 gunde bır adet oluyorum 5 kasımda adet olmam lazım 2 kasımda yanı bugun test yaptırdım 11.79 cıkmıs sonuc sızce nasıl bır durum ? kadın dogumcuya gıdıcem yarın iğneye baslamam gerekıyor öyle demıstı sizce ne yapayım endıselıyım bu sefer olsun istiyorum gönlümden... :26:
adet günümden önce yaptırdığım iki testte 1. gebelikte 76,ikinci gebelikte 417 çıkmıştı.ama 5 'in üstü pozitif kabul ediliyor.doktor sende 2 gün sonra bir daha test isteyecektir canım.inşallah hayırlısı olur.senin sorunun ne?aspirin içtin mi öncesinde.Allah gönlüne göre versin :)
İnşallah olur canım.yükselir daha betahcg adet gününe 3 gün var.iğnene başla hemen de ihmal etme.gözünaydın
canım serum tedavisi nedir adı varmı sende serumun doktor bana demişti yalnız bana dediği 2 milyarı geçiyoduda merak ettim
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydaglı,
arkadaşlar meryem süresini burda yazan tüm arkadaşlar için okudum..ALLAH DUALARIMIZI KABUL EYLESİN İNŞALLAH..O'na güvenerek çıktığımız bu yolda yolumuzu açık etsin inşallah....
canım bu dediğin testlerde neler var?neler yaptırmalıyız?ya şöyle bişe var gidip istediğimiz zaman sen kendinde hastalık arıyorsun diyerek sinir bozuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?