bende okudum RABBİM katında makbul olan dualardan eylesin inşallah.listem bayağı bi kalabalıktı:)MEVLAM tez vkit hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı razı olacağı şekilde yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin inşallah:)
Merhaba arkadaşlar,
Bende kan pıhtılaşması var mı diye baktırmak istiyorum.Ankara da oturuyorum, burda nerelerde yaptırabilirim bilgisi olan var mı acaba?
Her devlet hastanesi yapıyor mu?
Ordamısın.özel mesajlarına bi baksana:)
arkadaşlar ben surenin tamamının okunmasından yanayım.sonuçta tamamı bir sure .5 sayfayı fazladan okumak 10 dakikamızı alır en fazla.bir şey olmaz.yeter ki dualarımız kabul olsun onlarca dakikalarımız fazladan gitsin.ben tamamını okuyacağım.duyurulur........................
ben de hafif benekli dışında bir şey yazmıyordu .kafam karıştı yine.doktorların araştırıp bizi yönlerdirmesi gerekirken biz araştırıyoruz.cevabıda verecek doktor bulamıyoruz.ne zor işimiz.neyse olmadı yine gittiğimde sorarım.sen bir şey kullanacakmısın
iğneye tamamen umut bağlamayın dedi evet.benim bütün umutlarımın iğne olduğunu görünce iğneye rağmen düşük yaparsam yıkılırım düye düşünüp bunu söylemiş, öyle dedi.hematolog sonuçta bu işin ehli.zararı olmaz.gitmekte fayda var.memorial da gittiğim hematolog.tedbirr amaçlı mecburen kullanacağım.yapacak başka bir şey yok.
Rahim filmi bana da çekildi. Korktuğum kadar zor olmadı çok şükür temiz çıktı senin de temizdir diye tahmin ediyorum zaten doğal yoldan daha önce hamile kaldığımız için doktor büyük ihtimalle sorun olacağını zannetmiyorum demişti. Kortizon kullanırken tuz kullanmamaya dikkat et.Kilo aldırabiliyor. Bir de ben de uyku problemi yapıyor doktorum gece almamı önermişti o yüzden uykumu kaçırdı herhalde şimdilik kortizonu kesti DHEA diye bir ilaç kullanıyorum şu anda o yüzden kortizonu şimdilik kesti. Uzun süredir hamile kalamadığım için bu ilacı önerdi inşallah Allahım bundan sonra yüzümüzü güldürür çok uğraştırmaz.
arkadaşlar ben buna da diğer gebeliğime de yumurtlama günleri üst üste ilişkiyle hamile kaldım. ilk 3 gün üst üst, ondan sonra gün aşırı demişti doktorum. hem biz de sperm sorunu da vardı. hem şöyle bişey yok herkes 14. günü yumurtlamıyor. mesela benim bazen 11, bazen 12. günler oluyodu. adet döngüm 28 gündü.ovülasyon testi yapmıştım ben de çok. 11-12-13.günleri üst üste değerlendirdirmeye çalışıyoduk, ondan sonra bir hafta da gün aşırı. ondna sonra da beklemeye geçiyoduk, bişey varsa bebeğe zararı olmasın diye. genelde böyle oldu. yardımcı olmak istedim.canım al bendende o kadar kürtaj öncesi tam 28.gün olurdu kürtajdan sonra 38-28-31-30- vs şeklinde dğişiyor. en sonuncusu ise çarşamba dan pazara kahverengi akıntım oldu. pazar kırmızıları gördüm. yani adetim kaçıncı gün başladı bilmiyorum. bizde bu ay gün aşırı yapıyoruz. ovulasyon testi kullanıyorum ama iki aydır bi faydasını görmedim. o yüzden bu ay öylesine devam ediyorum.dün ilişki olduysa bugünü boş geç canım. olmadıysa bugün dene birde cuma. 2 günde bir olması daha sağlıklıynış spermler için .
Bir nevi haklı çünkü ben iğne kullanmama rağmen kaybettim o yüzden şimdi daha tedirginim aslında
Canım şimdi gördüm ben malesef özelden yazamıyorum mesaj sayım yeterli değilmiş. Bundan sonra isminle dua ederim canım. Bu arada ismin çok güzelmiş. Buradan yazmakta bir sakınca görmüyorum benim adım da Bengü sizler de adımla dua edebilirseniz sevinirim canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallahben Allahın izniyle her gün okumayı düşünüyorum.
hiç sorma benim kadın doğum dr uma sorsam bu testleri hiç istemedi kürtajdan sonraki ayda bebek çalışmalarına başlayın dedi. iyki dinlememişim. 3 gün oldu kortizona başlayalı bende şeker düşüklüğü de var mthfr 1298 heterozigotda var şeker için hap, pıhtılaşma için gün aşırı iğne kullanıyorum. zayıflamam içinde bi ilaç verdi.folbiol,ecopirin ve b12 plus da kullanıyorum offf offf. inşallah kortizondan balon gibi şişmem :)
canım ben hamileliklerimden önce çektirmiştim o zaman hiçbir sorun çıkmamıştı. ağrımda hiç olmamıştı hatta muaynede bile bazen daha çok canım yanardı. sonradan 2 kürtaj bir düşük olunca çektir dedi yeni gittiğim dr belki işlemlerden dolayı bir sorun oluşmuş olabilir diye. bana sabah kahvaltıyla birlikte verdi çünkü vücud sabah saatlerinde salgılarmış kortizonu. kortizon tahlilini yaparken saatini de yazıyorlar. sabahla akşam farklı oluyor seviyeleri. benim uykuda bir sorun olmuyorda sanki başım uyuşuyor sersemlik yapıyor. hamile kalınca 10. haftaya kadar serum tedavisi uygulancakmış. DHEA yı ilaç olarak duymamıştım DHEA SO4 diye bir test yaptırmıştım seneler önce. inşallah sana şifa olur bu ilaç.
arkadaşım sakın yanlış anlamayın ben son 2 kaybımda iğne kullandım üstelik tek mutasyonum var oda mthfr 1298 hetero toplumun nerdeyse yarısında var. pıhtılaşmam var diye diğer araştırmaları bırakmayın mutlaka immunolojik testlerinizi yaptırın. benim kendi dr um istemedi bu testleri. sizden de istememiş olabilirler daha sonra pişman olmamak için mutlaka yaptırın. biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış en azından herşeyi yaptık ihmal etmedik deriz.
arkadaşlar ben surenin tamamının okunmasından yanayım.sonuçta tamamı bir sure .5 sayfayı fazladan okumak 10 dakikamızı alır en fazla.bir şey olmaz.yeter ki dualarımız kabul olsun onlarca dakikalarımız fazladan gitsin.ben tamamını okuyacağım.duyurulur........................
eskilerden hatırladığım 30. haftalarda bıraktırmıştı doktorları bence zamanı korkma birşey olmaz kalbini ferah tutselam arkadaslar coraspirini kacıncı haftada bıraktırdı doktorlarınız acil cevap yazın ben 31+3 te bıraktım yani ilk defa bugün içmedim ama bi taraftanda korkuyorum ya sadece iğne yeterli olmazsa allah korusun....cevap verebilecek kimse yokmu?
Yaa arkadaşlar sifayı kaptim ben. Şimdilik çok kötü değilim ama korkuyorum kotulesırse diye. Kendimi bakıma aldım, ise gıtmedım. Portakal, ıhlamur, zencefil vs yardımıyla atlatmayı umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?