Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin canım.Allah razı olsun.sağolasın.

arkadaşlar ben surenin tamamının okunmasından yanayım.sonuçta tamamı bir sure .5 sayfayı fazladan okumak 10 dakikamızı alır en fazla.bir şey olmaz.yeter ki dualarımız kabul olsun onlarca dakikalarımız fazladan gitsin.ben tamamını okuyacağım.duyurulur........................

Ordamısın.özel mesajlarına bi baksana:)

Canım şimdi gördüm ben malesef özelden yazamıyorum mesaj sayım yeterli değilmiş. Bundan sonra isminle dua ederim canım. Bu arada ismin çok güzelmiş. Buradan yazmakta bir sakınca görmüyorum benim adım da Bengü sizler de adımla dua edebilirseniz sevinirim canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallahben Allahın izniyle her gün okumayı düşünüyorum.

Aynı fikirdeyim canım ben de tamamını okuyorum.

hiç sorma benim kadın doğum dr uma sorsam bu testleri hiç istemedi kürtajdan sonraki ayda bebek çalışmalarına başlayın dedi. iyki dinlememişim. 3 gün oldu kortizona başlayalı bende şeker düşüklüğü de var mthfr 1298 heterozigotda var şeker için hap, pıhtılaşma için gün aşırı iğne kullanıyorum. zayıflamam içinde bi ilaç verdi.folbiol,ecopirin ve b12 plus da kullanıyorum offf offf. inşallah kortizondan balon gibi şişmem :)

Bir nevi haklı çünkü ben iğne kullanmama rağmen kaybettim o yüzden şimdi daha tedirginim aslında

canım ben hamileliklerimden önce çektirmiştim o zaman hiçbir sorun çıkmamıştı. ağrımda hiç olmamıştı hatta muaynede bile bazen daha çok canım yanardı. sonradan 2 kürtaj bir düşük olunca çektir dedi yeni gittiğim dr belki işlemlerden dolayı bir sorun oluşmuş olabilir diye. bana sabah kahvaltıyla birlikte verdi çünkü vücud sabah saatlerinde salgılarmış kortizonu. kortizon tahlilini yaparken saatini de yazıyorlar. sabahla akşam farklı oluyor seviyeleri. benim uykuda bir sorun olmuyorda sanki başım uyuşuyor sersemlik yapıyor. hamile kalınca 10. haftaya kadar serum tedavisi uygulancakmış. DHEA yı ilaç olarak duymamıştım DHEA SO4 diye bir test yaptırmıştım seneler önce. inşallah sana şifa olur bu ilaç.

arkadaşlar ben buna da diğer gebeliğime de yumurtlama günleri üst üste ilişkiyle hamile kaldım. ilk 3 gün üst üst, ondan sonra gün aşırı demişti doktorum. hem biz de sperm sorunu da vardı. hem şöyle bişey yok herkes 14. günü yumurtlamıyor. mesela benim bazen 11, bazen 12. günler oluyodu. adet döngüm 28 gündü.ovülasyon testi yapmıştım ben de çok. 11-12-13.günleri üst üste değerlendirdirmeye çalışıyoduk, ondan sonra bir hafta da gün aşırı. ondna sonra da beklemeye geçiyoduk, bişey varsa bebeğe zararı olmasın diye. genelde böyle oldu. yardımcı olmak istedim.

Bir nevi haklı çünkü ben iğne kullanmama rağmen kaybettim o yüzden şimdi daha tedirginim aslında

arkadaşım sakın yanlış anlamayın ben son 2 kaybımda iğne kullandım üstelik tek mutasyonum var oda mthfr 1298 hetero toplumun nerdeyse yarısında var. pıhtılaşmam var diye diğer araştırmaları bırakmayın mutlaka immunolojik testlerinizi yaptırın. benim kendi dr um istemedi bu testleri. sizden de istememiş olabilirler daha sonra pişman olmamak için mutlaka yaptırın. biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış en azından herşeyi yaptık ihmal etmedik deriz.

allah hepimizin dualarını kabul etsin canım.ben de hepinizi katıyorum dua ettikçe...

allah kolaylık versin canım.dikkat et canım yediklerine...şeker için bir şey verdimi.şeker ilacı genellikle sorun olmasada bazı doktorlar veriyorlar.yumurta kalitesini artırabiliyormuş canım.

DHEA SO bu tahlil sende yüksek çıkmışmıydı canım

sen kaçlık iğne kullandın canım

günaydın hayırlı cumalar kızlar okuyanlardan allah razı olsun ben bugün okuyacağım yalnız hepsini okuyalım bence

bende şimdi okudum.Allah kabul etsin hepimizin dualarını.tamamını okuyalım bencede.hayırlı cumalar

selam arkadaslar coraspirini kacıncı haftada bıraktırdı doktorlarınız acil cevap yazın ben 31+3 te bıraktım yani ilk defa bugün içmedim ama bi taraftanda korkuyorum ya sadece iğne yeterli olmazsa allah korusun....cevap verebilecek kimse yokmu?

Yaa arkadaşlar sifayı kaptim ben. Şimdilik çok kötü değilim ama korkuyorum kotulesırse diye. Kendimi bakıma aldım, ise gıtmedım. Portakal, ıhlamur, zencefil vs yardımıyla atlatmayı umuyorum.

eskilerden hatırladığım 30. haftalarda bıraktırmıştı doktorları bence zamanı korkma birşey olmaz kalbini ferah tut

Yaa arkadaşlar sifayı kaptim ben. Şimdilik çok kötü değilim ama korkuyorum kotulesırse diye. Kendimi bakıma aldım, ise gıtmedım. Portakal, ıhlamur, zencefil vs yardımıyla atlatmayı umuyorum.

geçmiş olsun burcu işe gitmemekle iyi yapmışsın hafta sonuda şöyle güzel bir dinlen birşeyciğin kalmaz daha kötüleşirsen bir serum falan taktır iyi gelir

kızlar ben okudum meryem süresini yalnız gerçektende nicklerle baya komik oldu allah kaul eder inşallah benim ismim birsen bana öyle okursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…