canım ben hamileliklerimden önce çektirmiştim o zaman hiçbir sorun çıkmamıştı. ağrımda hiç olmamıştı hatta muaynede bile bazen daha çok canım yanardı. sonradan 2 kürtaj bir düşük olunca çektir dedi yeni gittiğim dr belki işlemlerden dolayı bir sorun oluşmuş olabilir diye. bana sabah kahvaltıyla birlikte verdi çünkü vücud sabah saatlerinde salgılarmış kortizonu. kortizon tahlilini yaparken saatini de yazıyorlar. sabahla akşam farklı oluyor seviyeleri. benim uykuda bir sorun olmuyorda sanki başım uyuşuyor sersemlik yapıyor. hamile kalınca 10. haftaya kadar serum tedavisi uygulancakmış. DHEA yı ilaç olarak duymamıştım DHEA SO4 diye bir test yaptırmıştım seneler önce. inşallah sana şifa olur bu ilaç.
arkadaslar 35 gunde bır adet oluyorum 5 kasımda adet olmam lazım 2 kasımda yanı bugun test yaptırdım 11.79 cıkmıs sonuc sızce nasıl bır durum ? kadın dogumcuya gıdıcem yarın iğneye baslamam gerekıyor öyle demıstı sizce ne yapayım endıselıyım bu sefer olsun istiyorum gönlümden... :26:
Allah'ım sana bağışlasın yavrunu.inşallah böyle devam eder.
SAOL DARISI TUM isteyenlere ınsallah. RABBIM INSALLAH bu sefer yuzumu guldurur.
SAOL DARISI TUM isteyenlere ınsallah. RABBIM INSALLAH bu sefer yuzumu guldurur.
İmmünglobulin serum canım tam olarak bende bilmiyorum şuan kullandığım kortizonun yerine kullanılacakmış. ben fiyatını bilmiyordum acaba pahalı olduğu için mi gebelikten önce hap verdi eğer öyleyse bana sorması gerekirdi. sana ne sıklıkla yapıcaz dedi dr bana 3 haftada 1 yapılıcak gebeliğin 10. haftasına kadar dedi. kortizon kullanımının yerine geçiyorsa ve yan etkisi daha azsa serumu yaptırabilirim. senin hangi testlere göre verdi belki aynı şey değildir.
Serum tedavisini ben de soracağım doktouma DHEA bir hormon takviyesi hamile kalamadığım için yumurta kalitesini arttırmak için verdi. İnşallah canım şifa olur.
bana bağışıklık sistemim için söyledi bundan öncesi hamileliğimde lenfosit aşısı yaptırmıştım bağışıklık sistemi için olmadı bi dahakine serum deneyebiliriz dedi
olmadı nicklerle dua ederiz napam:)ama isteyen banda yollayabilir:)
ilk 2 sayfanın mealine baktım.önce ZEKAERİYYA as dan sonrasında HZ MERYEMDEM bahsediyor.isterseniz ilk 2 sayfa olsun.hem daha çokda okuyabiliriz.ne dersiniz.isteyen daha fazlasınıda okuyabilir.
ınsallah benımde öyle olur evet 1 bucuk ay önce basladım ıcmeye aspirin bende 677 mthr heterozigotmu ne ondan varmıs iğne demişti doktorum gidiyorum yarın doktora RABBIM INSALLAH ONLARI KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP EDER.
banada hep aynı tepkiyi gösterdiler. bu testleri benden kendi dr um istemedi. 2. düşükten sonra gittiğim bir tüp bebek merkezinin aile hekimi istedi diğer dr lar gereksiz gördü. belkide sırf bu yüzden kaybettim 3. bebeğimi. o yüzden kimsenin ağzına bakmayın. istersen tek tek yazarım testleri. hepimizin hikayesi birbirine benziyor ama farklılıklarda var en iyisi bu işten anlayan bir dr tarafından istenmesi. bu arada nerde oturuyorsun
bende lenfosit aşısını sordum dr a kesin bir bilgi yok etkili olduğuna dair dedi. yalnız bende cd56 naturel killer yüksek çıkınca serum tedavisi dedi. eğer sadece ANA testi pozitif olsaydı tek kortizon tedavisi vericekti.
yazarsan ne iyi olur bize ışık tutmuş olursun.ist. da oturuyorum :)
kızlar ben de okudum.ama ben hepsini okuyorum zararı olmaz faydası olur.zaten ilk bölümlerde imkansız görünen gebeliklerden bahsediyor.(türkçe mealini de okuyorum)ama hepsini okumktan zarar gelmez.nick konusundda da nickleri söylüyorum"ben ismen bilmiyorum ama Allah'ım sen onların kim olduğunu biliyorsun"diyorum.Allah biliyor zaten içinizi ferah tutun ama ismi söylemekten zarar gelmez isteyen söylesi. ben tuba
kızlar ben de okudum.ama ben hepsini okuyorum zararı olmaz faydası olur.zaten ilk bölümlerde imkansız görünen gebeliklerden bahsediyor.(türkçe mealini de okuyorum)ama hepsini okumktan zarar gelmez.nick konusundda da nickleri söylüyorum"ben ismen bilmiyorum ama Allah'ım sen onların kim olduğunu biliyorsun"diyorum.Allah biliyor zaten içinizi ferah tutun ama ismi söylemekten zarar gelmez isteyen söylesi. ben tuba
bende hepsini okudum bi kaç sayfa fazla okunsa zararı olmaz bence
maşallah rabbim gerisini getirir inşallah, bencede hemen iğneye başla bende öyle yapmıştım.
amin canım saol, rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
dua eden herkesin duaları kabul olsun inşallah.
arkadaşlar isimlerini söyleyenler şunlar:
november: bengü
bucu2: birsen
gamzeli24:tuba
isterlerse diğer arkadaşlar da isim yazsın isimden dua ederiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?