Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Serum tedavisini ben de soracağım doktouma DHEA bir hormon takviyesi hamile kalamadığım için yumurta kalitesini arttırmak için verdi. İnşallah canım şifa olur.

maşallah rabbim gerisini getirir inşallah, bencede hemen iğneye başla bende öyle yapmıştım.

Allah'ım sana bağışlasın yavrunu.inşallah böyle devam eder.

amin canım saol, rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.

dua eden herkesin duaları kabul olsun inşallah.

SAOL DARISI TUM isteyenlere ınsallah. RABBIM INSALLAH bu sefer yuzumu guldurur.

canım biraz düşük gibi ama tabi bunun geç döllenmesi de var 2 gün sonra tekrar beta hcg isteyecektir doktorun benim adetlerim düzenliydi bi kere 17 gibi bişey çıkmıştı adet günümde 2 gün sonra düşmüştü kimyasal dedi doktorum onun için öyle yazdım sen gönlünü ferah tut inşallah yükselir canım hayırlı olsun

bana bağışıklık sistemim için söyledi bundan öncesi hamileliğimde lenfosit aşısı yaptırmıştım bağışıklık sistemi için olmadı bi dahakine serum deneyebiliriz dedi

Serum tedavisini ben de soracağım doktouma DHEA bir hormon takviyesi hamile kalamadığım için yumurta kalitesini arttırmak için verdi. İnşallah canım şifa olur.

bende konuşunca yazıcam buraya birde fiyatını öğreniyim sanırım pahalı diye korunma döneminde vermedi bana hatta hamile kaldıktan sonra yapıcaz dedi. ama bunun kararını bana bırakmalıydı. sırf fiyat farkı var diye kullanıyorsam kortizonu sinirlerim hoplıycak ama dr dan çıkarırım artık :)

bana bağışıklık sistemim için söyledi bundan öncesi hamileliğimde lenfosit aşısı yaptırmıştım bağışıklık sistemi için olmadı bi dahakine serum deneyebiliriz dedi

bende lenfosit aşısını sordum dr a kesin bir bilgi yok etkili olduğuna dair dedi. yalnız bende cd56 naturel killer yüksek çıkınca serum tedavisi dedi. eğer sadece ANA testi pozitif olsaydı tek kortizon tedavisi vericekti.

ilk 2 sayfanın mealine baktım.önce ZEKAERİYYA as dan sonrasında HZ MERYEMDEM bahsediyor.isterseniz ilk 2 sayfa olsun.hem daha çokda okuyabiliriz.ne dersiniz.isteyen daha fazlasınıda okuyabilir.

kızlar ben de okudum.ama ben hepsini okuyorum zararı olmaz faydası olur.zaten ilk bölümlerde imkansız görünen gebeliklerden bahsediyor.(türkçe mealini de okuyorum)ama hepsini okumktan zarar gelmez.nick konusundda da nickleri söylüyorum"ben ismen bilmiyorum ama Allah'ım sen onların kim olduğunu biliyorsun"diyorum.Allah biliyor zaten içinizi ferah tutun ama ismi söylemekten zarar gelmez isteyen söylesi. ben tuba

arkadaşlar isimlerini söyleyenler şunlar:
november: bengü
bucu2: birsen
gamzeli24:tuba

isterlerse diğer arkadaşlar da isim yazsın isimden dua ederiz:))

yazarsan ne iyi olur bize ışık tutmuş olursun.ist. da oturuyorum :)

evet öyle diyorlar bende bu hafta rıza madazlıya gittim o da öyle dedi zaten önceki hamileliğimde yaptırdım lenfosit aşısını fayda etmedi ama ne yapalım kim ne derse yaptırmaktan başka çaramiz yok serum tedaviside öyle onun için bende kararsız kaldım

bende hepsini okudum bi kaç sayfa fazla okunsa zararı olmaz bence

bende hepsini okudum bi kaç sayfa fazla okunsa zararı olmaz bence

tamam arkadaşlar dediğinizde haklısınız zararı olmaz.hem sadece bu dünyalık değil ahiretlik de lazım bize inşallah.biliyoruz ki kuranı arapçadan okumak kat kat sevap veriyor.zaten biz bunu 1 sayfa okuyalım yada 2 sayfa okuyalım derken daha fazla katılan olurmu dedik ama olsun nasibi olan çıkar gelir ne diyelim hayırlısı olsun RABBİM katında kabul olanlardan eylesin inşallah.ben ismimi özel msjda atacağım.dua edenler ile aramızda kalırsa sevinim.ALLAHA EMANET KALIN:)

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
RABBİM katında makbul olan dualardan eylesin inşallah:)

gözünaydın canım inşallah herşey böyle çok güzel devam eder bizlere umut olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…