bende 30.haftada bırakılacagını duymuştum.hatta sonra igneyide bırakanlar var.doktorun igne için bişey dedi mi?senin sorunun neydi?iğne dozu ne?ben mthfr 677 heterozigot clexane0,4+coraspin kullanıyorum. 16.haftamdayım.ne güzel bu günlere gelmişsin Allah tamamına erdirsin inşallah.
şuan gergin bir bekleyiş içerisindeyim
yarın saat 15.00 da inşallah prof recep has beye gidicem.bakalım neler konuşulacak,ne karar alınacak
RABBİM güzel haberlere hayırlı sağlıklı evlatlara vesile etsin inşallah
ben bu doktorları anlamıyorum bendde mthfr 677 heterezigot doktor bana diyor ki hiçbişey kullanma nedir bu ya bizi değnek olarakmı görüyorlar anlamadım gitti
gerilme canım.sakin ol.notlar al sormak istediklerin ve aklına takılanlar için.not kağıdını çıkar sor....Allah'ım hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.benim de yarın hematolog a randevum var.bakalım o ne diyecek kesin olarak.merak içerisindeyim
ben bu doktorları anlamıyorum bendde mthfr 677 heterezigot doktor bana diyor ki hiçbişey kullanma nedir bu ya bizi değnek olarakmı görüyorlar anlamadım gitti
valla şuan yanaklarım bile cayır cayır
doğru diyosun sorularımı kağıda yazam ben.inş müsbet şeyler söyler.hoş o söylemesede RABBİMDEN umut kesilmez.ben RABBİMDEN umudumu kesmiyorum.hiç bir zaman kesmedim.dr lar ne dedilerse ben aldırış etmedim.inş mükafatını alırız.
bide yarın gidip yarın dönmek zorundayız çünkü pazara 12 kişilik bir yemek davetim varrrrrrr
aannnnaaaaa kolay gelsin canım sana şimdiden....
bende 30.haftada bırakılacagını duymuştum.hatta sonra igneyide bırakanlar var.doktorun igne için bişey dedi mi?senin sorunun neydi?iğne dozu ne?ben mthfr 677 heterozigot clexane0,4+coraspin kullanıyorum. 16.haftamdayım.ne güzel bu günlere gelmişsin Allah tamamına erdirsin inşallah.
yazarsan ne iyi olur bize ışık tutmuş olursun.ist. da oturuyorum :)
evet öyle diyorlar bende bu hafta rıza madazlıya gittim o da öyle dedi zaten önceki hamileliğimde yaptırdım lenfosit aşısını fayda etmedi ama ne yapalım kim ne derse yaptırmaktan başka çaramiz yok serum tedaviside öyle onun için bende kararsız kaldım
ıgm 0.18 (negatıf) ıgg 1.94 (negatıf) cıktı sonucum proteın s ve c tahlılıde vermıstım ama kan ım gıtmemış capaya tekrar verecegım bu ıgm ve ıgg negatıf se dıyer c ve s normal cıkarmı bırde degerlerı nedır benım elımde deger cızergesı yok acıl bılgı verın lutfennnnnnn
arkadaslar cıddıen cok tesekkur ederım cokkkk kaile aldınız vallahı herkese tşkler
arkadaslar cıddıen cok tesekkur ederım cokkkk kaile aldınız vallahı herkese tşkler
arkadaşlar isimlerini söyleyenler şunlar:
november: bengü
bucu2: birsen
gamzeli24:tuba
isterlerse diğer arkadaşlar da isim yazsın isimden dua ederiz:))
canım sen neden kürtaj olmuştun sanırım aynı zamnlarda olmuşuzda msj baktımda ve ist da oturuyomuşsun doktorun kim
şuan gergin bir bekleyiş içerisindeyim
yarın saat 15.00 da inşallah prof recep has beye gidicem.bakalım neler konuşulacak,ne karar alınacak
RABBİM güzel haberlere hayırlı sağlıklı evlatlara vesile etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?