Merhaba kızlar ,
Sevgili lal ve mumamu , marguerite ; Allahım bu sevinçli telaşınızı hepimize nasip eder inşallah..Ne güzel , ne mutlu...Lalcim , gebelikle ilgili bi kitabımda doğum çantasında neler olması gerektiği yazıyordu...Evden bakıp yazayım sana ...
Bugün kontrolü olan arkadaşlar sevgili funda ve ecesem .. İnşallah güzel haberlerle dönersiniz , bizimle paylaşırsınız. ..
Bu arada ben bugün 6. haftama başladım kızlar..Yavaş yavaş ilerliyorum...Bu haftalar benim için kritik haftalar .. İnşallah herşey yolunda gider...Daha hiç doktora gidemedim , hem hemen göremem diye heyecan yaptım , hem de erken dönemde vajinal ultrasonla bakılıyor ya , vajinal muayene riskli olur diye istemedim...Cuma günü de doktorum rahatsızlanmış randevum iptal oldu derken bi türlü kısmet olmadı...İlk doktor kontrolüme bugün gideceğim , daha keseyi , bebişi göremedim , çok heyecanlıyım...Çarşamba günü de Lütfü beyin kontrolü için Ankarada olacağım...Umarım herşey yolundadır...Beni anladığınızı biliyorum... Dularınızı esirgemeyin olur mu ? Hepinizi öpüyorum...
kızlar günaydınnnnnnnn. ya benim adetime 7 gün vardı daha ama benden dün kahverengi akıntı geldi. öyle çok değil ama peçeteye silince gördüm. hafta sonu çokyoruldum. çokyürüdüm. kasığımın bir tarafına bir ağrı girdi sonra kahverengi lekelenmem oldu. bugünde daha bir şey gelmedi bu ay korunmadık. ama çokta umutlu değilim bebekten de bu kahverengi akıntı ne oluyo kızlar(( başına böyle birşey gelen varmı acaba. hamile falan olsam 3 haftalık bebek daha düşermi yaaa ooffff ( vallahi kafam karıştı yine (
Celencim , ben de çatladım , merak etmediğimden değil de tatlım ..Göremedik sonra gel filan denirse diye korktum...Randevum 16.00 da çok gerildim , heyecan tavan yapmış durumda...Eşim de çok stresli hayırlısı Allahtan...Akşam yazıcam söz...annnaaamm daha görmedinmi bebişiiiiii delikafadulden ben olsam catlardım.canım vajinal usg rsiki olmayan bi yoöntem.zaten o masaya yatmıosun.normal bakılan usg sedyesinde bakılıo.ööle bakılmak istense bile red etme.bu cok önemli cünkü.allah korusun ektopik gebelik gibi riskli bi durum olursa(inşallah olmaz)erken tanı konur.
randevun kaçta?bak hemen yaz gelince tamammı?ii haberlerle gel papatyacım.allah yardımcın olsun.
ya calıkusu nerdeeeeee :çok üzgünüm:
Sevgili reisdevrim , kan tahlilinde gebeliğin çıkar..Benim ilk hamileliğim 5 gün kala , bu son hamileliğim 3 gün kala çıktı...Bence kuvvetle muhtemel hamilesin , hayırlısıyla inşallah...Çünkü 3. hamileliğimde aynen sende olduğu gibi 3-4 gün kala kahverengi akıntım olmuştu ve kesilmişti , sonra gecikme oldu ve hamile olduğumu öğrenmiştim...Gönlünce olur inşallah canım...bkale, sılaya canlarım verdiğiniz fikirler için çokteşekkür ederim. şimdi yine tuvalete gittim kahverengi akıntı kreme dönmüş gibi. ya anlamadımkızlar bu işi hiç böyle olmamıştı. dünden beri sağ tarafımda da bıçak batması gibi birşeyler oluyo. çok adet olucakmış gibi değilde arada bir sağ tarafıma iğne batırıyolar gibi. normalde geçen ay 11inde adet oldum. 29 günde bir oluyorum adetleri ve çok düzenlidir. bu ayda 9 veya 10unda olmam gerekiyodu. ama dediğim gibi ayın 4.ünde yani cumartesi günü gezmeye gittik ve sabah 10'ndan akşam 7ye kadar ful gezdik resmen koştura koştura diyebilirim. hava çok güzeldi deniz kenarlarında koşturduk durduk yaa offf hiç tahmin etmiyorum böyle birşeyi ama bu ay beklemiyorum yani(
celenim canım sen ne dersin bu konuya ya 5 gün var adete şuan kahverengi akıntı gitti gibi kan tahlili yaptırsam çıkarmı acaba ne dersin canım. dün aslında akşam üzeri idrar tahlilinde baktım birşey çıkmadı ama ya bilmiyorum kızlar offff
Hergun hem Folbiol hem Becozyme C kullanan var mi? Becozyme'de de folic asit var (1.5 mg) ikisi birden fazla oluyor mudur acaba?
Lutfu Bey'in hastalari .. siz ikisini de kullaniyor musunuz?
Sevgili reisdevrim , kan tahlilinde gebeliğin çıkar..Benim ilk hamileliğim 5 gün kala , bu son hamileliğim 3 gün kala çıktı...Bence kuvvetle muhtemel hamilesin , hayırlısıyla inşallah...Çünkü 3. hamileliğimde aynen sende olduğu gibi 3-4 gün kala kahverengi akıntım olmuştu ve kesilmişti , sonra gecikme oldu ve hamile olduğumu öğrenmiştim...Gönlünce olur inşallah canım...
kızlar günaydınnnnnnnn. ya benim adetime 7 gün vardı daha ama benden dün kahverengi akıntı geldi. öyle çok değil ama peçeteye silince gördüm. hafta sonu çokyoruldum. çokyürüdüm. kasığımın bir tarafına bir ağrı girdi sonra kahverengi lekelenmem oldu. bugünde daha bir şey gelmedi bu ay korunmadık. ama çokta umutlu değilim bebekten de bu kahverengi akıntı ne oluyo kızlar(( başına böyle birşey gelen varmı acaba. hamile falan olsam 3 haftalık bebek daha düşermi yaaa ooffff ( vallahi kafam karıştı yine (
sevgili celenciğim nasılsın.çok çok geçmiş olsun.canım benim kıyamam ben ona bıdığımız,küçümenimiz tatlımız,balımız hasta mı olmuş.allah acil şifalar versin en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?