selvihancım sen ne dersin canım benim bu durumum hakkında.
cok saol teyzesi.uf olduk ama gecicek inşallah.siz nasılsınız?senin muhtemel doğum tarihin ne cıkıo usg de???
bugün LÜTFÜ HOCADAN son randevuma gittim doğum tarihini verdi ama çok uzakkendisinin HACETTEPEDE ameliyat günü perşembeymiş23 nisan uygun dedi ama tatile geliyor dedi haftasına yani 30 nisanda 8.30 gel dedi.ogün olacak sezeryan.ben 38+6 günlük yani nerdeyse 39 haftalık olacam. bebek o zamana beklermi acaba şimdiden ağrılarım var dedimdaha doğum kanalına girmemiş dedi merak etmememi söyledi 10 gü önce aspirini kesecem 5 gün önce iğneler kesilecek dedi.bu arada özel odaiçinde sekretirini 20 sinde görürsem ayarlayacağını söyledi geç kalma dedibebişin kilosuda üst seviyedeymiş 3kilo100 gr dedi
inşallah zaman çabuk geçer.
canım bnm korkma o duyguyla düşünm,üosun bile.insallah en kısa sürede seninde gzl haberlerini alırız :Saruboceq:selam arkadaşlar,.tahlil sonuçlarım belli oldu,,cumartesi doktoruma gösterdim,.maalesefki kan pıhtılaşması çıktısenağlamasenağlamahamile kalmadan önce aspirin bide folik plus verdi,.hamile kalıncada iğne dediyasakkelime:çok üzgünüm:ben iğneden çok korkarım,.birde hergün nasıl olucak,.offffffff,.isfisfis
ewet olmustu selvihancım.dediğin gibiymiş.allahım o müjdeli haberi almayı nasip etsişn bize..kac haftalık oldunuz?cinsiyeti bellimi?canım benim şimdilik iyiyiz.bazen karnım ağrıyor oda galiba rahim büyüyormuş ondan diyorlar.sended olmuş muydu canım.allah nasip ederse 15 agustos gibi olacak.inşallah rabbim o günleride gösteriri.dualarında beni de unutma.
saol selvihancım teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi bizimde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder allahım. hafta sonu hava o kadar güzeldiki herkes bebeklerini almış geziyolardı o an çok istedim işte benimde bebeğim olmasını eskiden pek dikkatimi çekmezdi bebekli aileler ama şimdi bakıp bakıp iç çektik eşimle((
celenim yavrum müftülük iş yok şuan:)) ama her ay düzenli olan adet niye bu ay böyle yaptı bilemedim burdaki kızlarda hamile olabilirsin falan diyo kafam karıştı( bu ay beklemiyorum biliyosun kız ful uyudum o günlerde hangi ara hamile kalıcamki yoksa ben uyurken benim kocişş ben bilmeden birşeylermi yaptı aha aha ahaaaaaaaaaaaaaaaa:)) ay şuhalimede gülüyom ya valla alıştım artık düşüklere kahve rengi akıntılara galiba vız geliyo tırıs gidiyoo:))) kız napsam gitsemmi kan tahliline baktırsammı ama daha 6 gün var adete çıkarmı acep
Selvihancım merhaba , az önce yazdığım gibi canım , hamileliğim nasıl gidiyor hiç bilmiyorum , bugün belli olacak bakalım.. İlk defa bugün ultrasona giricem...sevgili papatya süreyyacığım nasılsın.hamişlik nasıl gidiyor.:CüvCüv:
Sevgili reisdevrim , kan tahlilinde gebeliğin çıkar..Benim ilk hamileliğim 5 gün kala , bu son hamileliğim 3 gün kala çıktı...Bence kuvvetle muhtemel hamilesin , hayırlısıyla inşallah...Çünkü 3. hamileliğimde aynen sende olduğu gibi 3-4 gün kala kahverengi akıntım olmuştu ve kesilmişti , sonra gecikme oldu ve hamile olduğumu öğrenmiştim...Gönlünce olur inşallah canım...
bugun negatif cıksada sen dikkat et regl gününe kadar yasakkelime cunku 6 gun var diosun.varsada cıkmayabilir allahtan hayırlısını isteyelimde :Saruboceq:canım teşekkürederim bu konuda bilgi verdiğin için. bu ay hiç beklemiyorum bebek çok çalışamamıştık dersimize çünküdelikafaduldenama bakalım hastaneye gittim sizlerin gazıyla sonuçlar yarım saat sonra çıkıcak. yazarım burdan bence yok ama yinede emin olmak istedim. şuan diken üstünde oturuyo gibiyim rahat hareket bile edemiyorum ya hamilelik varda düşerse diye. hiç değilse olmadığından emin olurda rahat rahat hoplar zıplarım iş yerinde. ben öyle uyuşuk bir tip olamıyorum biraz fazla hareketliyim o yüzden bu kan testini yaptırdım içim rahat etsin diye. canım sende bebişini inşallah görürsün ultrasonda allah yardımcın olsun heyecanını inan bana burdan hissedebiliyorum ilk hamilelikte ne güzeldi dimi hiç birşey bilmiyoduk doktora gidicez bebeği görücez ve doğum yapıcaz diye biliyodum ben. ne dış gebeliği ne boş gebelik hiç birinden haberim yoktu. şimdiden stres sardı beni inan. buradaki tüm kızlarla birlikte dualarımız seninle gör gel bebişini bizede haberleini ver ufaklığın olurmu:ecrin_bebek:
nerdesin senMerhaba kizlar nasilsiniz,
Celenimm benimde adet bugün basliyo galiba kahverengiler basladigina göre yarin kesin adet görürüm off offf bu ayda tutmadi velet.
Papatya süreyyacim güzel haberlerle gelmeni nasip etsin Allahim canim
canlarım.....
yazamadım ne zamandır. son kontrolumuzde bebısımızın oglan oldugu kesınlestı.doktorumuz keyfı yerınde dedı. cuma 3lu testımız var. 20. haftada ayrıntılı ultrason onerdı doktorumuz.prof.dr. recep has. cok unlu bı doktormus.atıl yukselle ıkısı perınatolojının turkıye kurucularıymıs.bu ıstekı en uzmanlar dedı doktorumuz. ıstanbula ınsallah 8 mayısta gıdıcez ayrıntılı ultrason ıcın. aranızda recep hası bılen varmı? gercı cogunuz ankarada tedavı goruyosunuz lutfu hocada ama genede bı sorayım dedım..
ben prof.dr. recep beyı aradım.ıgneyı artık kesebılecegımı soyledı. ama onu dınlemeye pek nıyetım yok.doktorumda 28. haftada kesıcem dedı ıgnelerı. ama onuda dınlemıcem sanırım. ben en az 1 ay daha gızzlıce devam etmeyı dusunuyorum.allah kısmet ederse. sızler sanslısınızkı bu tedavıyı bılen uygulayan doktorlara ulasabılmıssınız. ben tekırdagda yasıyorum.ve burda heparın tedavısı uygulayan bı doktor yok.ıstanbulda cok unlu proflara gıttım onlarda gereksız oldugunu aspırının yetecegını soyledıler. ben kendı cabam arastırmam ve ınadımla devam edıyorum bu tedavıye. yınede sukurler olsun.doktorum 28 dedı ben 32 33u buldurmayı dusunuyorum...ınsallah allahım yardım eder bana...ve hepımıze ınsallahhhh
ıste bu yuzden bıraz dusuncelıyım son zamanlarda........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?