Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sen bi kan testi yaptır canımın içi.tedbiri elden bırakmayalım.

selam arkadaşlar,.tahlil sonuçlarım belli oldu,,cumartesi doktoruma gösterdim,.maalesefki kan pıhtılaşması çıktısenağlamasenağlamahamile kalmadan önce aspirin bide folik plus verdi,.hamile kalıncada iğne dediyasakkelime:çok üzgünüm:ben iğneden çok korkarım,.birde hergün nasıl olucak,.offffffff,.isfisfis

selvihancım sen ne dersin canım benim bu durumum hakkında.

canım benim bazen yaşadığımız olumsuz deneyimlerden sonra beynimiz hep kötü düşlüncelere hazır durumda.o yüzden rahat ol iyi düşünceleri getir aklına.bende sürekli evham yapmaktan nerdeyse bi dönem kafayı yemek üzereydim.baktım ne yapsam ne düşünsen boş sonunda herşey olacağına varıyor yani ilahi güç ne derse o oluyor artık takmamaya çalışıyorum.dr.gerekli tedavi uygulanıyor diyor elimizden geleni yapıyoruz için rahat oolsun diyor.zaten nasibimizde varsa olur.kaderimizi yaşamıyor muyuz.bazı şeyler vakti gelmeden olmuyor malesef.galiba bu yaşadıklarımız da bizim bu dünyadaki sınavımız.allah başarıyla geçmemizi nasip etsin inşallah.isteyen herkesin yuvasını bebiş sesleriyle şenlenbdişrsin.bu yıl boş kucak bırakmasın.bunların içinde benide ayırmasın.amin

cok saol teyzesi.uf olduk ama gecicek inşallah.siz nasılsınız?senin muhtemel doğum tarihin ne cıkıo usg de???

canım benim şimdilik iyiyiz.bazen karnım ağrıyor oda galiba rahim büyüyormuş ondan diyorlar.sended olmuş muydu canım.allah nasip ederse 15 agustos gibi olacak.inşallah rabbim o günleride gösteriri.dualarında beni de unutma.

saol selvihancım teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi bizimde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder allahım. hafta sonu hava o kadar güzeldiki herkes bebeklerini almış geziyolardı o an çok istedim işte benimde bebeğim olmasını eskiden pek dikkatimi çekmezdi bebekli aileler ama şimdi bakıp bakıp iç çektik eşimle ((

celenim yavrum müftülük iş yok şuan:)) ama her ay düzenli olan adet niye bu ay böyle yaptı bilemedim burdaki kızlarda hamile olabilirsin falan diyo kafam karıştı( bu ay beklemiyorum biliyosun kız ful uyudum o günlerde hangi ara hamile kalıcamki yoksa ben uyurken benim kocişş ben bilmeden birşeylermi yaptı aha aha ahaaaaaaaaaaaaaaaa:)) ay şuhalimede gülüyom ya valla alıştım artık düşüklere kahve rengi akıntılara galiba vız geliyo tırıs gidiyoo:))) kız napsam gitsemmi kan tahliline baktırsammı ama daha 6 gün var adete çıkarmı acep

sevgili mumamu canım benim yazılarını okudukça inan senin kadar heyecanlanıyorum.inşallah sorunsuz bir doğum yaparsın.allah sağ salim bebişini de kucağına almayı nasip eder.hayırlı doğum haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum. bizi habersiz sakın bırakma.

canım bnm korkma o duyguyla düşünm,üosun bile.insallah en kısa sürede seninde gzl haberlerini alırız :Saruboceq:

ewet olmustu selvihancım.dediğin gibiymiş.allahım o müjdeli haberi almayı nasip etsişn bize..kac haftalık oldunuz?cinsiyeti bellimi?

kaydirigubbakcemile3 bi soraydın senin herife kaydirigubbakcemile3
yarın yaptır bakalım.veya cumaya kadar bekle.ama cokta yorma kendini nolur nolmaz yasakkelime cumaya yaptırırsın cıkarsa ctesiyede doktora gidersin yerimseniben

[ewet olmustu selvihancım.dediğin gibiymiş.allahım o müjdeli haberi almayı nasip etsişn bize..kac haftalık oldunuz?cinsiyeti bellimi?

canım benim şuan allahın izniyle 19+2 olduk ve bir kıjımız olacakkaydirigubbakcemile3 çok heycanlanıyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

sevgili papatyacığım şu anda doktorun yanında olman gerekiyor inşallah herşey çok güzeldir bebeğini ve kalp atışlarını duyarsın senin için dua ediyorum allah dualarımızı kabul etsin güzel haberlerini bekliyorum papatyacığım :Saruboceq:

sevgili ecesem umarım seninde kontrolün iyi geçer
sıla nasılsın canım nasıl oldun tekrar doktorunla görüşebildinmi güzel haberlerini bekliyoruz canım
kızlar o arada eser izmirden hiç haber alamadık en son rahatsızdı doktora gidecekti hala bir haber çıkmadı bir hafta oldu çarşamba için randevu almıştı hatırladığım kadarıyla inşallah iyidir ve güzel haberlerini duyarız
:1hug:

o arada kızlar bende bugün doktora gittim bebeğim iyiydi kalp atışlarıda vardı ense kalınlığı 1,6 çıktı iyimi bu sonuç bilmiyorum sonuçları perşembe öğleden sonra çıkacakmış inşallah güzel haberler veririm kızlar benim için dua edin olurmu doktora her gittimdeki tedirginliğimi anlatamam sizlere inşallah herkes bebeğini sağ salim eli ayağı düzgün hayırlı bir şekilde kucağına alır :Saruboceq:

canım teşekkürederim bu konuda bilgi verdiğin için. bu ay hiç beklemiyorum bebek çok çalışamamıştık dersimize çünküdelikafaduldenama bakalım hastaneye gittim sizlerin gazıyla sonuçlar yarım saat sonra çıkıcak. yazarım burdan bence yok ama yinede emin olmak istedim. şuan diken üstünde oturuyo gibiyim rahat hareket bile edemiyorum ya hamilelik varda düşerse diye. hiç değilse olmadığından emin olurda rahat rahat hoplar zıplarım iş yerinde. ben öyle uyuşuk bir tip olamıyorum biraz fazla hareketliyim o yüzden bu kan testini yaptırdım içim rahat etsin diye. canım sende bebişini inşallah görürsün ultrasonda allah yardımcın olsun heyecanını inan bana burdan hissedebiliyorum ilk hamilelikte ne güzeldi dimi hiç birşey bilmiyoduk doktora gidicez bebeği görücez ve doğum yapıcaz diye biliyodum ben. ne dış gebeliği ne boş gebelik hiç birinden haberim yoktu. şimdiden stres sardı beni inan. buradaki tüm kızlarla birlikte dualarımız seninle gör gel bebişini bizede haberleini ver ufaklığın olurmu:ecrin_bebek:

Merhaba kizlar nasilsiniz,
Celenimm benimde adet bugün basliyo galiba kahverengiler basladigina göre yarin kesin adet görürüm off offf bu ayda tutmadi velet.
Papatya süreyyacim güzel haberlerle gelmeni nasip etsin Allahim canim

bugun negatif cıksada sen dikkat et regl gününe kadar yasakkelime cunku 6 gun var diosun.varsada cıkmayabilir allahtan hayırlısını isteyelimde :Saruboceq:

Merhaba kizlar nasilsiniz,
Celenimm benimde adet bugün basliyo galiba kahverengiler basladigina göre yarin kesin adet görürüm off offf bu ayda tutmadi velet.
Papatya süreyyacim güzel haberlerle gelmeni nasip etsin Allahim canim
nerdesin sen Çok üzgünüm çoook meraktan deli oldum.her girdiğimde adını aradım :mymeka: sen moralini bozma ama tamammı :teselli: ya buarada senin adın ne cok özel olmazsa.yavrum dua ediyorum calıkusu diince kendimi tuhaf hissediyorum kaydirigubbakcemile3
papatyaaaaaaaaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook 1 saat oldu nerdesin :mymeka: siz beni deli etceniz ha Çok üzgünüm çoook neyse kusum bunlar heyecandan :çok üzgünüm: ii haberlerle gel nolur :Saruboceq: günü ii kapatalım :1hug:

canlarım.....
yazamadım ne zamandır. son kontrolumuzde bebısımızın oglan oldugu kesınlestı.doktorumuz keyfı yerınde dedı. cuma 3lu testımız var. 20. haftada ayrıntılı ultrason onerdı doktorumuz.prof.dr. recep has. cok unlu bı doktormus.atıl yukselle ıkısı perınatolojının turkıye kurucularıymıs.bu ıstekı en uzmanlar dedı doktorumuz. ıstanbula ınsallah 8 mayısta gıdıcez ayrıntılı ultrason ıcın. aranızda recep hası bılen varmı? gercı cogunuz ankarada tedavı goruyosunuz lutfu hocada ama genede bı sorayım dedım..

ben prof.dr. recep beyı aradım.ıgneyı artık kesebılecegımı soyledı. ama onu dınlemeye pek nıyetım yok.doktorumda 28. haftada kesıcem dedı ıgnelerı. ama onuda dınlemıcem sanırım. ben en az 1 ay daha gızzlıce devam etmeyı dusunuyorum.allah kısmet ederse. sızler sanslısınızkı bu tedavıyı bılen uygulayan doktorlara ulasabılmıssınız. ben tekırdagda yasıyorum.ve burda heparın tedavısı uygulayan bı doktor yok.ıstanbulda cok unlu proflara gıttım onlarda gereksız oldugunu aspırının yetecegını soyledıler. ben kendı cabam arastırmam ve ınadımla devam edıyorum bu tedavıye. yınede sukurler olsun.doktorum 28 dedı ben 32 33u buldurmayı dusunuyorum...ınsallah allahım yardım eder bana...ve hepımıze ınsallahhhh
ıste bu yuzden bıraz dusuncelıyım son zamanlarda........

evettttt kızlar sonuç çıktı negatiffffffffffffffffff yokmuş bişey. ya peki benim kahverengi akıntı bir başladı bir kesildi şimdi tekrar kahverengi akıntı var. niye bu ay böyle olduki yaaa(( ben ne güzel vaktinde adetimi olurdum buda nerden çıktı anlamadım(( eee ben şimdi hamile değilim yerleşme kanaması falanda değilse bu kahverengi akıntı ne oluyo bacılarrrrrrrrrrrrr:))) birde bir kaç gün sonra normal adet olursam adet olduğum bu zamanı kahverengi akıntıyı gördüğüm günden mi sayıcam. off ya şimdi yumurtlama gününüde sapıtırım ben. benim kocaya gün doğdu:)))) iki günde bir ugraş artık diğer adete kadarrrr(((((((((

prensimiz :ecrin_bebek:geliyo yani güzel prenseslerin yanına tekrar hayırlı uğurlu olsun canım benim

Arkadaşlar, 7 haftalık gebeyim. daha önce tedavi ile heparin kullanmama rağmen 7. haftada bir düşüğüm var. Bende sadece MTHFR 677 heterozigot durumu var, diğer pıhtılaşma sorunları yok. Dr.um kanı sulandırıcı iğneyi gerekli görmedi. Folik asit, elevit, dodex iğne, benexol'ü yeterli gördü. ıçim rahat değil, acaba faktör V gibi pıhtılaşma sorunu olmayan sadece mthfr heterozigot olanlar var mı aranızda. Neler kullanıyorsunuz. Dr. larınızın heparin kullanımına ilişkin görüşleri nelerdir? Acil cevabınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…