mrb arkadaşlar bende 677 ve 1298 heterozigotum ve 19 h hamileyim ve iğne kullanıyorum.dün kanamam oldu hastaneye gittik muayene ettiler serum falan verdiler.şimdi evdeym.ama kahverengi şeklinde devam ediyo.doktor pekbişey demedi.bilemiyoruz sebebini diyor.bilgisi olan var mı.çok korkuyoruz
histeroskopiyi doktor banada önerdicanım ama ben korktum.şartmı acaba bu histeroskopi.bide nasıl geçti kaça yaptırdın acaba.
aykara çok üzüldüm canım allah şifa ve sabır versin canım.zor bir durum ama malısef yaşıyoruz..
umudum 31 ben de bugünlerde niye yoksun diyordum.klasik hepimizin yaşadığı sendromdan yaşıyorsun canım ama kendini toplamalısın bu piskoloji diğer aylarıda etkiliyor unutma sabır canım..
sana da çok geçmiş olsun canım.ben doğumdan sonra birde kürtaj oldum.vakumla parçaları aldılar.bu pıhtılaşma nasıl oluyor.konuyla ilgili bilgim yok.tekrar hamileliğimde yaptırmadığım tahlil kalmasın istiyorum.bunu doktordan ben talep etmek adına soruyorum.pıhtılaşmayı önlemek için neler yapmak gerekirmiş.pıhtılaşınca ne yaşıyorsun.
konudan tekrar bahsetmek seni üzmeyecekse beni bilgilendirirmisin.
arkadaşlar prof dr recep has bey ile görüştük.bana dediki hiççççç bişi kullanma:))))))hiççç bişin yok.başka dr a da gitme boşuna para harcama.hamile kalmaya çalış ve 12.haftanda bana gell:))))))))ve muayne etmediği için benden para talep etmedi:))
valla garip oldum.ne diyeceğimi bilmiyorum.aspirin dahi içmeyeyimmi dedim.hayır dedi.mthfr heterzigot eşinde de vardır bende de vardır başka bayandad vardır.dediki gerçekten eşime yaptırmıştık onda da vardı:)))))bu mutasyonda gerek yok dedi.
gamzeli24,arkadaşım ben hacettepede baktırdım.hematologda bana hiç bişi kullanmana gerek yok demişti.bence sen hacettepeden al randevunu tahliller elinde ols olmadı bide prof kadın doğumcuya gösterirsin.bi dr um hacettepe bu konularda tartışılmaz demişti.
mrb arkadaşlar bende 677 ve 1298 heterozigotum ve 19 h hamileyim ve iğne kullanıyorum.dün kanamam oldu hastaneye gittik muayene ettiler serum falan verdiler.şimdi evdeym.ama kahverengi şeklinde devam ediyo.doktor pekbişey demedi.bilemiyoruz sebebini diyor.bilgisi olan var mı.çok korkuyoruz
Selam kızlar bende clexan kullanıyorum her gün bir tane ilk kızımdada kullandım şimdi ikinciye hamileyim gene devam ediyorum iğneye kollarım bacaklarım mosmor eşim vuruyor iğneyi.beim gibi ikinci hamileliğini yaşayıp iğnelerle devam ettiren varmı merak ediyorum.
Selam kızlar bende clexan kullanıyorum her gün bir tane ilk kızımdada kullandım şimdi ikinciye hamileyim gene devam ediyorum iğneye kollarım bacaklarım mosmor eşim vuruyor iğneyi.beim gibi ikinci hamileliğini yaşayıp iğnelerle devam ettiren varmı merak ediyorum.
merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım
merhaba canım ,valla ben ist kaldığım sürece ona gittim.hayatımda gördüğüm en tatlı kadın doğum dr u idi.kesinlikle tavsiye ederim.çokk tatlı dilli çokkk kibar.yani özellikle hamilelik döneminde insanın tatlı dile ihtiyacı oluyor ben fazlasıyla buldum.psikolog gibisiniz diodum.şimdi psikoloji de okuyomuş sanırsam.bilmiyorum benmi bu kadar iyi anlaştım ama bende tavsiye üzerine gitmiştim.harikaydı.gitmeni tavsiye ederim.sonrada düşüncelerini yazmanı beklerimmmm :)
canım ben bi ark alıntı yaptım.bu yazılanları okuyunca kafam karıştı o yüzden bu smilasyonu yaptım:)bebeğin senle di mi?sanki kötü bişe oldu sandım.yani iğneler işe yaradı.
slm kızlar nasılsınız bakalım bende meryem suresine katılmak isterim nasıl oluyo bana yazarsanız ben kimlere okucam sonra banadamı okunacak ona göre ne gerekiyosa yapayım
Günaydın kızlar hafta sonu girmedim ne kadar yazmışınız oku oku bitmedi allahım kabul etsin bende cuma günü okudum meryem süresini nicklerle çok komik oldu olsun niyet önemli
aykara canım üzüldüm kürtaj olmuşsun umarın şimdi iyisindir allahım tez zamanda sağlıklı bir evlat versin sana ve tüm isteyenlere
hülya başkurt hamileymişsin çok sevindim pozitif düşünki pozitif olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
hannem doktora gitmişsin iyi geçmiş doktor kontrolün protein s eksikliği var mı yokmu sende ne dedi tahlillerin farklı olmasına
mltem bucu 12 m gülsün oğuz umudum 31 çalışmalar nasıl gidiyor ateş ölçme yöntemini şiddetle tavisye ediyorum bizzat onaylanmıştır tarafımdan
hamile arkadaşlar sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınız bebeklerinizi inşallah
beydağlı ve kıvırcık ses verin nerelerdesiniz merak ediyorum ve ismini yazamadığım ama aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlar sizlerde iyisinizdir umarım
canım meraba zuhall hanım için dediklerin az bile cok seker bi kadın dr gercekten insan yanından ayrılmak istemio bizim burda özel poliklinikte calışıo nezaman istersen gel konusalım illa randevu zamanını bekleme dedi..bende malasef düşük yapanlardanım 2 kez basımdan gecti şimdi hamile kalır kalmaz ona gidicem tabiki selamını söylerim..allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
genelde adet söktürücü vaeriliyo canım ama bni doktoruna tanışsaydın önce
sagol canım bu ay da olmazssa artık incir kürü denerim yazdım bi kenara
bende ılk kez bu ay kullanıyorum benımde aklım karısık cıft cızgıyı gorunce bende senın gıbı dusunmustum.normalde gun asırı yapıyosun ama o gun gunde 3kez deseler onuda yapacagız okale geldik bılmıyorum acaba ıcımde neler oluyor:44::44:
evet yaa ben cocuklarımla eşimle yaslanmak ıstıyorummm inşallah
canım benım inşallah düzensizlik degıldır o...hamişliktir...yarın şöööyle güzel bir' hamileyim kızlaaaarrr'' manşeti hazırla sıcak sıcak .bak yarın test yaptır doktora arkadaslarım merak ediyor yoksa ben etmıyorum dersin
Günaydın kızlar hafta sonu girmedim ne kadar yazmışınız oku oku bitmedi allahım kabul etsin bende cuma günü okudum meryem süresini nicklerle çok komik oldu olsun niyet önemli
aykara canım üzüldüm kürtaj olmuşsun umarın şimdi iyisindir allahım tez zamanda sağlıklı bir evlat versin sana ve tüm isteyenlere
hülya başkurt hamileymişsin çok sevindim pozitif düşünki pozitif olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
hannem doktora gitmişsin iyi geçmiş doktor kontrolün protein s eksikliği var mı yokmu sende ne dedi tahlillerin farklı olmasına
mltem bucu 12 m gülsün oğuz umudum 31 çalışmalar nasıl gidiyor ateş ölçme yöntemini şiddetle tavisye ediyorum bizzat onaylanmıştır tarafımdan
hamile arkadaşlar sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınız bebeklerinizi inşallah
beydağlı ve kıvırcık ses verin nerelerdesiniz merak ediyorum ve ismini yazamadığım ama aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlar sizlerde iyisinizdir umarım
merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım
dr dan geldim şimdi.moralim oldukça bozuk.pko teşhisi koydu.bir bu eksikti.yumurtalıklarımın ikisinde de kist oluşmuş.adet söktürücü verdi önce.kötüyüm anlayacağınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?