Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar kim bu zuhal doktor nerde bulunur?böyle ilgili doktorlara ihtiyacımız var.aslında bi de bilgili olmaları lazım?düşük yapan hastalara karşı tedavi seçenekleri var mı?hayır kendi doktorumda olmayan şeyleri soruyorum :)))

pko nun diğer belirtileri yok.sadece kistler var.yumurtlama problemim varmış canım öyle dedi.o yüzden tedaviye başlamayı kendisi teklif etti.kilo fazlam yok.1-2 kilo aldım son 3 aydır ben de.ama adet düzensizliği falan yoktu bu aya kadar .herşey normaldi.yumurtlama problemim olunca hormon tetkiklerine gerek görmedi.adetin 3 .günü tekrar gidecem.klomen ve çatlama iğnesi başlayacak.yumurtlama problemim olmamıştı hiç.o yüzden üzüldüm.yumurtalar yeterince büyümediği için çatlamıyormuş,çatlamadığı için de gebelik de oluşamıyormuş ve de kistleşiyormuş.üzgünüm....mutsuzum...

kızlar benimde bugün kontrolüm vardı.3lü tarama yapıldı Allaha şükür herşey iyi.hatta gecen ay 2 gün geriydik şimdi usgye göre bir hafta öndeyiz.1 ay sonra kısmetse ayrıntılı usg var.inşallah onuda Allahın izniyle atlatırız.1 ay dayanamıyorum arada başka bi doktorum daha var onada gidiyorum.kullandıgım ilaçlara oldugu gibi devam.Allahın izniyle hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucagımıza inşallah.

Benim de daha once 2 kere basima geldi, yumurtam catlayamadigi icin kistlesmisti. Birinde adet sokturucu aldim, digerinde ise belli bir sure sonra kendim attim. ama doktor bunun pko ile ilgili oldugunu soylemedi, daha dogrusu bunun herkeste olabilen, birsey yapmayi gerektirmeyen bir durum oldugunui soylemisti. Pko yumurtalarin gelismiyorsa soz konusu olur bildigim kadariyla, Kirk yilda bir defa gelisiyor ama catlayamiyorsa degil.pko belirtileri yok demissin mesela Ultrasonda inci taneleri gibi dizilmis gelismemis yumurta gorunumu, tuylenmen, kilo alma vs. de yok mu? Eger yoksa bence pko var diye uzulme.

Son düzenleme:
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-gamzeli24
15tgbesr
Bengü(kendim)
Arkadaşlar az önce meryem suresini okudum. Allah kabul etsin inşallah. Umarım herkes iyidir fazla kalamıyorum bilgisayar başında geçmişi de okuyamadım hepinizi tanımasam da çok seviyorum her zaman dualarımda olacaksınız iyi geceler...

slm hanımlar szi sürekli takip ediyorum bi kaç kerede yazmıştım bende sizin gibi mart ayında 7 haftalık bebeğimi kaybettim yapılan testler sonucunda mthfr 1298 heterozigot 1 ay sonra korunmayı bırakacağım için c.tesi doktora gittim gebelikten önce aspirin,folbiol ve b12 kullan hamile oluncada düşük dozda iğne kullanacaksın dedi bi kaç gündür ilaçları kullanmaya başladım fakat bugün burnum kanadı durduk yere ben aspirine bağlıyorum sizinde başınıza geldimi korktum biraz

aynen canım ya öyle bır sınavmıski her an her yerde karsıma cıkıyor bır turlu atamıyorum aklımdan ıcımden rabbim affetsin bizi...
sagol canım bızler ıyız cok sukur sen nasılsın zekı beye gıtmedınmı??herhangı bır gelısme varmı sende??
merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım
tatlım bız ıyız sen nasılsın toparlandın umarım.merakta bırakma bızı...
dr dan geldim şimdi.moralim oldukça bozuk.pko teşhisi koydu.bir bu eksikti.yumurtalıklarımın ikisinde de kist oluşmuş.adet söktürücü verdi önce.kötüyüm anlayacağınız.

avcumu yaladım.iyice gerilip geldim dr dan.

canım inan cok üzüldüm yaaa hiç böyle birşey beklemiodum nebıleyım surprız olacagını dusunmustum kendıme sevınır gıbı sevınıp umutlandım inan.allah şifa versin inşallah en kısa zamanda saglıklı ıyı haberler verırsın bizlere

canım her kadının başına gelen bu durum geçen ay çok yakın bir arkadaşımı götürdüm adeti 15 gün geçti olmadı. gebelik gibi bir beklentiside yoktu. onada adet söktürücü verdiler birde prolaktin baktırdılar sınırda çıktı. üzme kndini bence doktor abartmış. benim doktorumda herşeye pko diyor. ama dedim ya takılmıyorum. araştır biraz pko olanlar hiç düzenli adet göremiyor nerdeyse.

çok sevindim canım allah hepimize göstersin o günleri biz daha hamile kalmayı beceremedik. gerisi nasıl geçer bilmiyorum.

tedavi sürecine girdik bakalım.umutlarım tükeniyor.tükeniyorum....

canım bende mthfr heterozigotum 5 aydır falan asirin kullanıyorum ama böyle bişey olmadı

dr dan geldim şimdi.moralim oldukça bozuk.pko teşhisi koydu.bir bu eksikti.yumurtalıklarımın ikisinde de kist oluşmuş.adet söktürücü verdi önce.kötüyüm anlayacağınız.

hemencecik üzülme öyle canım ya.doğum kontrol hapı değilmi?bned de kist vardı o ghaplar söktü veeeee ikizlere hamile kaldım hemen ardından:)))

Gozun aydin canim. Valla ben 15 gun dayanamiyorum carsamba kontrolum var, haftasonu paranoyak oldum. Benimki 1 hafta geride umarim Ben de yavas yavas farki kapattigini gorurum.

umudumuz kasım ayı dıye bır topık var o aykı batlar yazılmıs lıste yapılmıs hamılelıkler uzuntuler paylasılıyo...aralık ayı lıstesı de yaplmıs ya bızdemı eklettırsek kendımızı lısteye.ıyımı olur kotumu olur bılemedım fazla takmak dusunmek ıstemıyorum ama hosuma gıttı hos bı topık olmus sızlerın haberı varmı topıkten??

canım ben ist iken bu zuhal hanıma gidersim.sağolsun harika bi bayan.çok ama çok kibar.tatlı dilli güler yüzlü:)tam ihtiyacımız olan şey.çok bilgilendirici.herşeyi sorabilirsin.tek tek anlatır hiç yorulmaz kısa kesmez terslemez benimde sıınağımda.psikologumdu aynı zamanda şişlideydi kesinkes öneririim bak hülyada memnun:)

RABBİM aramıza muhabbet koyuyor bengücüğüm:)iyi oldu ya nowamber duada komik oluyodu.dua için RABBİM razı olsun inş senin bizim için istediğin güzel dileklerin RABBİM kat be katını sana versin inşallah:)

valla bende mthfr 1298 heterezigotum c.tesi prof dan geldim hiç bişi kullanmayacaksın dedi.kafam allak bullak.RABBİM ferahlık versin bize bu sıkıntımızdan kurtarsın inş.

canım benim çok geçmiş olsun...eminim bunun üstesindende gelinecektir moralini bozma canım...kaybedeceğin sey sadece biraz zaman olacaktır inş. gerisi hayırlı olacak inş...dualarımızı kabul edecektir rabbim inş...

valla bende mthfr 1298 heterezigotum c.tesi prof dan geldim hiç bişi kullanmayacaksın dedi.kafam allak bullak.RABBİM ferahlık versin bize bu sıkıntımızdan kurtarsın inş.

amin cnm cümlemizi benim kafamı burun kanaması iyice karıştırdı acaba gerçekten ilaca gerek yok mu diye aklımdan geçirdim bizim durumumuz tam bir muallak kimi iğne diyo kimi aspirin kimide hiçbişey bende biraz daha kullancam devam ederse tekrar doktora gitcem kan bu sonuçta insan çok korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…