canım meraba zuhall hanım için dediklerin az bile cok seker bi kadın dr gercekten insan yanından ayrılmak istemio bizim burda özel poliklinikte calışıo nezaman istersen gel konusalım illa randevu zamanını bekleme dedi..bende malasef düşük yapanlardanım 2 kez basımdan gecti şimdi hamile kalır kalmaz ona gidicem tabiki selamını söylerim..allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
canım öncelikle çok geçmiş olsun. doktorum banada pko başlangıcı dedi. kürtajdan sonraki düzensiz adetlerime dayanarak ama takmadım doğrusu. sadece ilk hamile kaldığında kaç kiloydun dedi şu ankiş halimden 2 kilo azdım. o zamn zayıfla dedi. kilon nasıl bilmiyorum ama fazlan varsa diyete başla.adet söktürücü kistleride temizliyor inşallah kurtuacaksın. bide hormon testlerin yapıldı mı daha önce . adet olduktan sonraki 3.gün hormon testlerini yaptır. tedavi mi önerdi canım. yoksa sen mi istedin
pko nun diğer belirtileri yok.sadece kistler var.yumurtlama problemim varmış canım öyle dedi.o yüzden tedaviye başlamayı kendisi teklif etti.kilo fazlam yok.1-2 kilo aldım son 3 aydır ben de.ama adet düzensizliği falan yoktu bu aya kadar .herşey normaldi.yumurtlama problemim olunca hormon tetkiklerine gerek görmedi.adetin 3 .günü tekrar gidecem.klomen ve çatlama iğnesi başlayacak.yumurtlama problemim olmamıştı hiç.o yüzden üzüldüm.yumurtalar yeterince büyümediği için çatlamıyormuş,çatlamadığı için de gebelik de oluşamıyormuş ve de kistleşiyormuş.üzgünüm....mutsuzum...
aynen canım ya öyle bır sınavmıski her an her yerde karsıma cıkıyor bır turlu atamıyorum aklımdan ıcımden rabbim affetsin bizi...al bendende o kadar bu ay ikimizde aynı yoldan ilerliyoruz ama bat günümüzde aynıydı. umarım allahım aynı mutluluğu yaşamak nasip eder bu ay. ben bir kez hamile kaldım. martta korunmayı bıraktık nisanda hamile kaldım mayısata öğrenip haziranda kaybettim o gün bugündür. her günüm gecem bebek fikriyle geçiyor. sıyrılamıyorum ama kurtulmamda mümkün değil çevremdeki herkes hamile yada bebek sahibi. birde kaybettiğim bebeğimin doğucak olduğu gün 4 şubattı o gün gelmeden yeniden hamile kalmayı diliyorum allahımdan sağlıkla ve hayırlısıyla. yoksa nasıl geçer şubat ayı benim için bilmiyorum
sagol canım bızler ıyız cok sukur sen nasılsın zekı beye gıtmedınmı??herhangı bır gelısme varmı sende??Günaydın kızlar hafta sonu girmedim ne kadar yazmışınız oku oku bitmedi allahım kabul etsin bende cuma günü okudum meryem süresini nicklerle çok komik oldu olsun niyet önemli
aykara canım üzüldüm kürtaj olmuşsun umarın şimdi iyisindir allahım tez zamanda sağlıklı bir evlat versin sana ve tüm isteyenlere
hülya başkurt hamileymişsin çok sevindim pozitif düşünki pozitif olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
hannem doktora gitmişsin iyi geçmiş doktor kontrolün protein s eksikliği var mı yokmu sende ne dedi tahlillerin farklı olmasına
mltem bucu 12 m gülsün oğuz umudum 31 çalışmalar nasıl gidiyor ateş ölçme yöntemini şiddetle tavisye ediyorum bizzat onaylanmıştır tarafımdan
hamile arkadaşlar sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınız bebeklerinizi inşallah
beydağlı ve kıvırcık ses verin nerelerdesiniz merak ediyorum ve ismini yazamadığım ama aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlar sizlerde iyisinizdir umarım
tatlım bız ıyız sen nasılsın toparlandın umarım.merakta bırakma bızı...merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım
dr dan geldim şimdi.moralim oldukça bozuk.pko teşhisi koydu.bir bu eksikti.yumurtalıklarımın ikisinde de kist oluşmuş.adet söktürücü verdi önce.kötüyüm anlayacağınız.
avcumu yaladım.iyice gerilip geldim dr dan.
Benim de daha once 2 kere basima geldi, yumurtam catlayamadigi icin kistlesmisti. Birinde adet sokturucu aldim, digerinde ise belli bir sure sonra kendim attim. ama doktor bunun pko ile ilgili oldugunu soylemedi, daha dogrusu bunun herkeste olabilen, birsey yapmayi gerektirmeyen bir durum oldugunui soylemisti. Pko yumurtalarin gelismiyorsa soz konusu olur bildigim kadariyla, Kirk yilda bir defa gelisiyor ama catlayamiyorsa degil.pko belirtileri yok demissin mesela Ultrasonda inci taneleri gibi dizilmis gelismemis yumurta gorunumu, tuylenmen, kilo alma vs. de yok mu? Eger yoksa bence pko var diye uzulme.[/QU
ultrasonda inci taneleri gibi dizilmiş gelişmemiş yumurtalarımı gördüm.dr da bu boncuk gibi sıralanmadan bahsetti zaten.hayırlı uğurlu olsun bana pko luyum artık.diğer belirtiler herkeste olmayabilirmiş.ben de kendi kendime hamile kalacam diye uğraşıyordum.çok üzüldüm.bir de bunun tedavisi çıktı başıma.önce hamile kalmak için yırtınacağım.sonra da pıhtılaşmayla uğraşacağım.çıldırmak üzereyim.başım çatlıyor dr dan geldiğimden beri.
pko nun diğer belirtileri yok.sadece kistler var.yumurtlama problemim varmış canım öyle dedi.o yüzden tedaviye başlamayı kendisi teklif etti.kilo fazlam yok.1-2 kilo aldım son 3 aydır ben de.ama adet düzensizliği falan yoktu bu aya kadar .herşey normaldi.yumurtlama problemim olunca hormon tetkiklerine gerek görmedi.adetin 3 .günü tekrar gidecem.klomen ve çatlama iğnesi başlayacak.yumurtlama problemim olmamıştı hiç.o yüzden üzüldüm.yumurtalar yeterince büyümediği için çatlamıyormuş,çatlamadığı için de gebelik de oluşamıyormuş ve de kistleşiyormuş.üzgünüm....mutsuzum...
kızlar benimde bugün kontrolüm vardı.3lü tarama yapıldı Allaha şükür herşey iyi.hatta gecen ay 2 gün geriydik şimdi usgye göre bir hafta öndeyiz.1 ay sonra kısmetse ayrıntılı usg var.inşallah onuda Allahın izniyle atlatırız.1 ay dayanamıyorum arada başka bi doktorum daha var onada gidiyorum.kullandıgım ilaçlara oldugu gibi devam.Allahın izniyle hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucagımıza inşallah.
aynen canım ya öyle bır sınavmıski her an her yerde karsıma cıkıyor bır turlu atamıyorum aklımdan ıcımden rabbim affetsin bizi...
sagol canım bızler ıyız cok sukur sen nasılsın zekı beye gıtmedınmı??herhangı bır gelısme varmı sende??
tatlım bız ıyız sen nasılsın toparlandın umarım.merakta bırakma bızı...
canım inan cok üzüldüm yaaa hiç böyle birşey beklemiodum nebıleyım surprız olacagını dusunmustum kendıme sevınır gıbı sevınıp umutlandım inan.allah şifa versin inşallah en kısa zamanda saglıklı ıyı haberler verırsın bizlere
slm hanımlar szi sürekli takip ediyorum bi kaç kerede yazmıştım bende sizin gibi mart ayında 7 haftalık bebeğimi kaybettim yapılan testler sonucunda mthfr 1298 heterozigot 1 ay sonra korunmayı bırakacağım için c.tesi doktora gittim gebelikten önce aspirin,folbiol ve b12 kullan hamile oluncada düşük dozda iğne kullanacaksın dedi bi kaç gündür ilaçları kullanmaya başladım fakat bugün burnum kanadı durduk yere ben aspirine bağlıyorum sizinde başınıza geldimi korktum biraz
Ya canim cok dert etme. Seninki cok ciddi gozukmuyor, en kotu glukofage verirler. Pko nun insulin direnciyle alakali oldugunu bulmuslar o yuzden seker ilaci veriyorlar. Bi zarari yok, sadece en basta alisana kadar midene dokunuyor sonra geciyor. 2 Eski doktorum sivilcelerim var ve erkeklik hormonum yuksek diye baska herhangi bir belirti yokken sende pko olabilir Sen kullan bu ilaci iyi gelir dedi, sonraki doktorlar da sende kesinlikle yok pko dediler. Hem sonucta yumurtluyorsun, bu ay disinda duzenli adet goruyordun, cok kafana takma. Hatta bu kist stresten bile olmus olabilir. Ayrica yumurta buyutucu ve catlatici igne kullanman hamile kalma sansini arttirir, kafana takma.Benim de daha once 2 kere basima geldi, yumurtam catlayamadigi icin kistlesmisti. Birinde adet sokturucu aldim, digerinde ise belli bir sure sonra kendim attim. ama doktor bunun pko ile ilgili oldugunu soylemedi, daha dogrusu bunun herkeste olabilen, birsey yapmayi gerektirmeyen bir durum oldugunui soylemisti. Pko yumurtalarin gelismiyorsa soz konusu olur bildigim kadariyla, Kirk yilda bir defa gelisiyor ama catlayamiyorsa degil.pko belirtileri yok demissin mesela Ultrasonda inci taneleri gibi dizilmis gelismemis yumurta gorunumu, tuylenmen, kilo alma vs. de yok mu? Eger yoksa bence pko var diye uzulme.[/QU
ultrasonda inci taneleri gibi dizilmiş gelişmemiş yumurtalarımı gördüm.dr da bu boncuk gibi sıralanmadan bahsetti zaten.hayırlı uğurlu olsun bana pko luyum artık.diğer belirtiler herkeste olmayabilirmiş.ben de kendi kendime hamile kalacam diye uğraşıyordum.çok üzüldüm.bir de bunun tedavisi çıktı başıma.önce hamile kalmak için yırtınacağım.sonra da pıhtılaşmayla uğraşacağım.çıldırmak üzereyim.başım çatlıyor dr dan geldiğimden beri.
dr dan geldim şimdi.moralim oldukça bozuk.pko teşhisi koydu.bir bu eksikti.yumurtalıklarımın ikisinde de kist oluşmuş.adet söktürücü verdi önce.kötüyüm anlayacağınız.
kızlar benimde bugün kontrolüm vardı.3lü tarama yapıldı Allaha şükür herşey iyi.hatta gecen ay 2 gün geriydik şimdi usgye göre bir hafta öndeyiz.1 ay sonra kısmetse ayrıntılı usg var.inşallah onuda Allahın izniyle atlatırız.1 ay dayanamıyorum arada başka bi doktorum daha var onada gidiyorum.kullandıgım ilaçlara oldugu gibi devam.Allahın izniyle hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucagımıza inşallah.
kızlar kim bu zuhal doktor nerde bulunur?böyle ilgili doktorlara ihtiyacımız var.aslında bi de bilgili olmaları lazım?düşük yapan hastalara karşı tedavi seçenekleri var mı?hayır kendi doktorumda olmayan şeyleri soruyorum :)))
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-gamzeli24
15tgbesr
Bengü(kendim)
Arkadaşlar az önce meryem suresini okudum. Allah kabul etsin inşallah. Umarım herkes iyidir fazla kalamıyorum bilgisayar başında geçmişi de okuyamadım hepinizi tanımasam da çok seviyorum her zaman dualarımda olacaksınız iyi geceler...
slm hanımlar szi sürekli takip ediyorum bi kaç kerede yazmıştım bende sizin gibi mart ayında 7 haftalık bebeğimi kaybettim yapılan testler sonucunda mthfr 1298 heterozigot 1 ay sonra korunmayı bırakacağım için c.tesi doktora gittim gebelikten önce aspirin,folbiol ve b12 kullan hamile oluncada düşük dozda iğne kullanacaksın dedi bi kaç gündür ilaçları kullanmaya başladım fakat bugün burnum kanadı durduk yere ben aspirine bağlıyorum sizinde başınıza geldimi korktum biraz
valla bende mthfr 1298 heterezigotum c.tesi prof dan geldim hiç bişi kullanmayacaksın dedi.kafam allak bullak.RABBİM ferahlık versin bize bu sıkıntımızdan kurtarsın inş.
Ya canim cok dert etme. Seninki cok ciddi gozukmuyor, en kotu glukofage verirler. Pko nun insulin direnciyle alakali oldugunu bulmuslar o yuzden seker ilaci veriyorlar. Bi zarari yok, sadece en basta alisana kadar midene dokunuyor sonra geciyor. 2 Eski doktorum sivilcelerim var ve erkeklik hormonum yuksek diye baska herhangi bir belirti yokken sende pko olabilir Sen kullan bu ilaci iyi gelir dedi, sonraki doktorlar da sende kesinlikle yok pko dediler. Hem sonucta yumurtluyorsun, bu ay disinda duzenli adet goruyordun, cok kafana takma. Hatta bu kist stresten bile olmus olabilir. Ayrica yumurta buyutucu ve catlatici igne kullanman hamile kalma sansini arttirir, kafana takma.
sağol canım benim.stresten geliyor başımıza ne gelse zaten.hayırlısını diliyorum Allahtan yapacak başka birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?