umudumuz kasım ayı dıye bır topık var o aykı batlar yazılmıs lıste yapılmıs hamılelıkler uzuntuler paylasılıyo...aralık ayı lıstesı de yaplmıs ya bızdemı eklettırsek kendımızı lısteye.ıyımı olur kotumu olur bılemedım fazla takmak dusunmek ıstemıyorum ama hosuma gıttı hos bı topık olmus sızlerın haberı varmı topıkten??
hemencecik üzülme öyle canım ya.doğum kontrol hapı değilmi?bned de kist vardı o ghaplar söktü veeeee ikizlere hamile kaldım hemen ardından:)))
Gozun aydin canim. Valla ben 15 gun dayanamiyorum carsamba kontrolum var, haftasonu paranoyak oldum. Benimki 1 hafta geride umarim Ben de yavas yavas farki kapattigini gorurum.
canım benim çok geçmiş olsun...eminim bunun üstesindende gelinecektir moralini bozma canım...kaybedeceğin sey sadece biraz zaman olacaktır inş. gerisi hayırlı olacak inş...dualarımızı kabul edecektir rabbim inş...
benim mutasyon mthfr 677 t mutasyonuymuşummmmmmmmmmmmm
Benim mutasyon mthfr 677 t mutasyonuymuşummmmmmmmmmmmm
umudumuz kasım ayı dıye bır topık var o aykı batlar yazılmıs lıste yapılmıs hamılelıkler uzuntuler paylasılıyo...aralık ayı lıstesı de yaplmıs ya bızdemı eklettırsek kendımızı lısteye.ıyımı olur kotumu olur bılemedım fazla takmak dusunmek ıstemıyorum ama hosuma gıttı hos bı topık olmus sızlerın haberı varmı topıkten??
Benim mutasyon mthfr 677 t mutasyonuymuşummmmmmmmmmmmm
doğun kontrol hapı değil canım yumurtayı geliştirci ilaçlar başlayacakmış klomen ve arkasından çatlama iğnesi verecekmiş...öncesinde adet olmam gerekiyor tabii...
nasıl yani yaaa:) şimdi mi farkettin?Allah iyiliğini versin senin.
valla bir alemsin canım :)
YA İLK YAZILARIMI OKURSAN ilk öleydi sonra ben değiştirmişimmmmmm
:))))valla ya amannnnn be meltemmm kafamı bıraktı bu evlat hasretiiii
doğru söylüyorsun güzelim kafamızda sadece evlat kaldı gerisini unuttuk aslında hem fark etmez hepsi aynı bu şeylerin :)
bi yakınım hamileydi.ilk hamileliğinde pıhtılaşma tanısı konuldu hatta hamilelik öncesinde.iğne+aspirin kullanıyodu bugün öğrendim düşmüş((((kürtaj olmuş 2-2.5 aylık falandı affff afffff ALLAHIM hayırlısıyla nasip etsin.hamd ols hamilelikte sorunum olmadı yani hamile kalmada ama asıl süreç benim için bundan sonra başlıyor.gelişcekmi düşcekmi valla cesaret edemiyorum.meltem bide ne düşünüyorum biliyomusun şöle hakikaten inançlı,bir hocaya gidip okutturmak kendimi.sık tekrarlayan düşüklerde okutulması gerekiyomuş duydun mu?
allah sabır versin canım arkadaşınada. zor bir süreç bunu en iyi biz biliyoruz. benimd eilk gebeliğim kolay olmuştu ama şimdi olmuyor işte ne yazıkki. canım ben duymadım ama meryem suresini duymuştum. tanıdığımız bir hoca va ondan rica ettim okuyacaktı. bilmiyorum gerçi okuyodur heralde. bence bulursan güvenilir birini okut canım. en azından manevi olarak huzurlu olursun.
düşündümde buda bi işaret mi acaba. sen şimdi bunları kullanıp çat diye hamile kalıcan valla ksıkanır bende isterim bu sefer :)
haklısın canım bızım topık gıbısı yok valla benim listem bana yetercanım ben takıldım biraz o topikte sonra vazgeçtim.oradaki kızların hepsi laylaylom...bizim yaşadıklarımızı yaşamadıkları için bizimle aynı olgunlukta değilller.2 aydır korunmayıp olmuyor diye psikolojisini bozanlar var...betahcg 10 çıktı diye sevinçten havalara uçanlar....o yüzden zihnimdeki binlerce endişeyle,yaşadıklarımızın verdiği yorgunlukla ben takılamadım fazla orda.sen bilirsin yine de.belki sana iyi gelir canım ..bi dene.
bende konuyu acan arkadasa baktım o ay hamıle kalmıs hemen umutlandım işte. ama bızımkısı farklı olacak hep streslı rısklı iğneli delikli deşikli hamilelik offf ya saglıklı olur ınsallahhcanım ben geçen ay gerçekten umutluydum öğretmenler günü hediyem olacak diye şartlamıştım kasım ayı topiğine yazdırdım adımı ama malum sonu yine hüsran o yüzden bir daha yazdırmadım adımıumudum yok çünkü aralıkta da
ya ben ya ben ortadan ıkıye catlarım ben eksık kalmam hemen gıder yaptırırımdüşündümde buda bi işaret mi acab:a. sen şimdi bunları kullanıp çat diye hamile kalıcan valla ksıkanır bende isterim bu sefer :)
iyi geceler canlarım.öpüyorum hepinizi..
bana bunu daha önce de demişlerdi de ben ediyorum duamı demiştim.ama şimdi dr da bişiyin yok deyince.bir deneyelim dedim hatta o kadar çok duydum ki.düşük yapıp hamile kalamayan bi ark bi formda yazmış.bi hocaya gittim muska verdi ve o ay hamile kaldım şimdi çok iyi gidiyor die.bu işi çıkara dökmeyen birinden hayır dua almak olabilir aslında.valla burda güvenilir bir bayan söylediler haftaya gidicem inş bakalım.RABBİM izniyle O ndan şifa bekleyip takva yaşamaya çalışan kullarıda vesile edip gideceğim.Önce RABBİMDEN istiyorum inşallah.
inan o günlerde gelecek canım.inan hamile kaldıktan sonrasıda ayrı bir stres.hayırlısıyla tez zamanda görürsün çift çizgiyi inşallah.çok sevindim canım allah hepimize göstersin o günleri biz daha hamile kalmayı beceremedik. gerisi nasıl geçer bilmiyorum.
Gozun aydin canim. Valla ben 15 gun dayanamiyorum carsamba kontrolum var, haftasonu paranoyak oldum. Benimki 1 hafta geride umarim Ben de yavas yavas farki kapattigini gorurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?