Allah kucağına almayı nasip etsin.nasıl bir tedavi uyguladı?
ekızlar kesenin içinde yolk saç gördüğü halde düşük yapan var mı çok önemli??
dün bir doktor ile görüştüm.düşük materyali inlelenmiş ve sonuç iyi çıkmıştı 46xx olarak çıktı.ama ben sadece kese gördüm yolk saç ya da bebek görmedim.zaten 6 +1 de düşük yaptım.kafam karıştı.böyle bi durum yaşayanınız var mı?
Ayrıca PS düşüklüğü içingebeliği öğrenir öğrenmez koruma dozunda yani düşük doz heparin iğne (kesin tedavi yolu değil ama dedi) ve aspirin önerdi.
cnm benim önce bitkisel ilaçlara başladık ve bir ay sonra histeroskopi oldum. rahmimde herhangi bir problem yok. histeroskopinin amacı rahmi kanlandırmak ve bebeğin daha iyi tutunmasını sağlamaktı. bitkisel ilaçları ve aspirini hiç kesmeden hamile kalana kadar kullandım ve hala kullanıyorum. tabi iğne de kullanıyorum.
evet özellikle bugün baya ağrım oldu.
e
Canım benimde yolk sac gözükmüştü ama bebek geç göründü ve gelişmedi hatta önce boş gebelik dendi ama yolk sac görününce bekledik.Kese ve yolk sac büyümüştü ama bebek gelişmeyince kürtaj oldum malesefbende hamile kalmadan önce başlayacam iğnelere ama kim önerirse önersin kesinlikle coraspin kullanmayacağım net kararım bu.
sakıncası yoksa bitkisel ilaçların ismini verebilirmisin canım?
çok haklısın ben de kullanmak istemiyorum.bi hasta olsam öbür ay beklemek istemiyorum 1 ay yeter mi acabaaa.tabi ilk önce doktorrr
canım bencede erken başlamışsın.doktorlardan doktorlara değişiyor.mesela ben daha önce gittiğimde pko demişti bir doktor şimdi gittiklerim değilsin diyor.
ben şimdi metformin içerikli ilaç kullanıyorum.bide kuru incir gerçekten iyi geliyor.bence biraz den sonra acale etme.yaşın daha ilerlemiş değil endişe edeceğin bir durum yok
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydaglı,
arkadaşlar meryem süresini burda yazan tüm arkadaşlar için okudum..ALLAH DUALARIMIZI KABUL EYLESİN İNŞALLAH..O'na güvenerek çıktığımız bu yolda yolumuzu açık etsin inşallah....
teşekkür ederim canım.peki erkeğede genetik testler yapılıyormu kromozom analizi dışında?
seninde aşırı düşük değildi protein s değerin sanırsam bir ayda normal bir değere gelir. şöyle 80 lere çıkar sonra hemen hamile kalırsın inşallah bende benimkini 40 sanıyordum 43 müş nasıl seviniyorum kendi kendime :))
şimdi baktırsam değer değişik çıkar mı?
Nasilsiniz canlarim ?
Amin insaallah Rabbim yuce Katinda Kabul eder...Bu güzel dua haberinin üzerine kötü olabilir miyiz hiç Allah kabul etsin ağzına sağlık canım umudum benimm sen nasılsın?
Nasilsiniz canlarim ?
Nasilsiniz canlarim ?
Iyiyim tatlim. Cok sukur. Bol Bol C vitamini al canim insallah en kisa zamanda iyilesirsinIyiyiz canim, yani hala griple ugrasiyorum ama iyiyim. Sen nasil oldun?
Amin canim insallah Kabul eder Rabbim:18:canım benim iyiyiz sağolasın....ağzına sağlık..dua etmişsin bizler için.Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?