teşekkür ederim.peki bu süreyi neye göre veriyor doktorlar?
kürtajdan 1 hafta sonraki muaynede 1 aydan fazla korunma vermiycem büyük ihtimalle demişti. ama asıl kararı 1 ay sonra reglinin 3. günü muayneden sonra verdi. ben dr u dinlemiyorum o başka tabii.
bağışıklık sorunun nası ortaya çıktı?peki sen gebeliklerinde bebeği gördün mü?
eeee o aman doktorlar neden diyorlar sağlıksızmış düştü bizimi avutuyolar bi problem olmayınca neden düşüyor peki gerekli önlemler alınmasına rağmen iğne gibi ben hiçbişey anlamadım şahsen kendi durumumdan herşey normal ee neden o zaman 4 kayıp
canım daha önce söylemiştim bende bağışıklık için lenfosit aşısı yaptırmıştım ben fayda göremedim inşallah sen bağışıklık için ne yaptıracaksan çözüme ulaşırsın herşeyi deniyoruz gerisi allaha kalmış
merhaba arkadaşlar , çok uzun zamandır giremiyorum, protein s eksiliği var , şuan 35 haftalık hamşleyim inşallah yakında doğum yapıcam eski arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun sezeryan mi yoksa normalmi karar veremiyorum epidural yada spinal olsun istiyorum öenrmiyorlar bu şekilde yapan varmı lütfen cvp verinn
ben soruyu yanlışmı sordum acaba.şöyle sorayım:bebek alındıktan sonra genetik incelemeye gönderiliyor ya;bu genetik inceleme sonucu neler çıkabilir?sadece kadındaki sorunlar mı(kan pıhtılaşması,ve başka ne olabilir bilmiyorum)yoksa erkekteki sorunlar da belirlenebiliyormu?biz hamilelik öncesi kromozom analizi yaptırdık bir problem çıkmadı fakat gittiğimiz bir doktor bu test hiç birşeyi göstermez,sadece o anki hücrelere bakıldı,bu kromozom düzgündür ama başkası bozuk çıkabilir dedi.biraz karışık oldu galiba.peki bu kromozomda bir sıkıntı olursa sadece kadındakini mi gösterir sonuç?
canım ya yazdıklarını okuyunca korktum şimdi bende bu ay kuru incir yemeye başlamıştım günde 3 tane falan yedim. hem bağırsak problemlerime iyi geldi hemde yumurta gelişimi için iyi diye biliyorum. şimdi yanlış bişey mi yaptım ben. çok canım sıkıldı şimdi. herşeyi kendi kendime yapıyorum zaten.napıcam şimdi ben
herkese iyi akşamlar.3 gün önce kürtajla bebeğim alındı.çok üzgünüm.içim acıyor.bana dua ederseniz sevinirim.
bu arada fv5 heterozigotum ankarada yaşıyorum.bu ikinci kaybım.sakıncası yoksa,aynı durumda olan ve ankarada yaşayan arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum.illa aynı mutasyon olması lazım değil.hepinizin deneyimlerine ihtiyacım var.özellikle ankara yazmamın sebebi doktor araştırması yapıyorum ,o yüzden.bu mesajımı bir kaç kere yazmayı düşünüyorum kızmazsanız.
Ankara'daki doktor önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.tekrar doktor hatasından bebeğimi kaybetmek istemiyorum.
bir de benden arada bir baş parmağın yarısı kadar parçalar düşüyor.sizdede kürtajdan sonra böyle oldumu?ilk kürtajımda böylw bir şey olmamıştı endişelendim biraz.
canım ya incir yemekle ilgili söylediklerin aklımı karıştırdı bu ay bende yedim. hem bağısak problemlerim için hemde yumurta gelişimine iyi gliyor diye. ama yazını okuyunca bütün moralim sıfır oldu
e
Canım benimde yolk sac gözükmüştü ama bebek geç göründü ve gelişmedi hatta önce boş gebelik dendi ama yolk sac görününce bekledik.Kese ve yolk sac büyümüştü ama bebek gelişmeyince kürtaj oldum malesefbende hamile kalmadan önce başlayacam iğnelere ama kim önerirse önersin kesinlikle coraspin kullanmayacağım net kararım bu.
cok güzelmiş canım sagol bıraz silkelenip kendime geldim okuyunca...gercekten bazen benımde aklıma gelıyor allah korusun ölümcül bir hastalığımız olsa ne yapacaktık doktor doktor gezip ona care arayacaktık.cocuk aklımıza bıle gelmeyecekti.ne bıleyım annemize kardeşimize bırsey olsa onun derdıyle mesgul olacaktık.oyuzden sukredıp sabırla beklememız lazım allahım daha beter acılarla sınamasın bızleri baska dert verip bu derdimizi aratmasın...canım benim eşin bence haklı.bebek bebk die çıldırıyoruz.bu yüzden kaybettiklerimiz de var.evde huzur mutluluk olmazsa bebğin ne önemi var die düşünüyorum biz şuan sağlıklıyız mutluyuz o yüzden de eksiğimiz bebği istiyoruz inş.ama evde huzur olmazsa mutluluk olmazsa istermiydik bebk bi düşünelim.daha önce de yazmıştım 6 senedir hamile bile kalamayan bi komşumuz tüp bebkle çocuk sahibi oldu.ve görüştüğümüzde ddiki canım ben eşimi çokkk yıprattım oysa hep sabretti.ben bebek bebek die eşimin başının etini yedim evliliğimi yıprattım eşimi yıprattım.ve oğlum oldu anladım ki herşey bebk değilmiş.o yüzden sen sen ol eşini evliliğini yıpratma.şuan eşimle tartıştığımda gözüm evladımı bile görmüyor.!!!!!bu sözler beni çok etkilemişti.çünkü ablayı çok iyi tanıyorum bebek die çıldırıyodu bizim gibi evladı olunca bunları söylemesi ne acı.düşünmek lazım.o yüzden RABBİM verecekse verecek.yok imtihan edecekse ağlasak da boş gülsekde.diyeceğim o ki eşine iyi bak.valla ben eşimi bebğim die seviyorum.sen benim koca bebğimsin diorum.şimid biz eşler birbirimizin bebğiyiyiz.hakkımızda herşeyin hayırlısı.çok zor ama seni anladığım için yazıyorum belki bu kadar üstüne düştüğümüzden dolayı imtihanımız zor geçi ve sürekli sınanıyoruz.ALLAHA havale etmek en iysi.tedbir bizden takdir RABBİMDEN:)
ark bunu bi ark yazdım ama sizinlede paylaşmak istedim.eşlerinizi ihmal etmeyin.şuanki bebklerimiz onlarrrrrr:)
canım yaa korkma hiçbirşey olmaz bende aynı senin gibi düşünmüştüm zaten peklik var onada yarar diye. bana bir şey olmadı sonuçta sanada olmaz. eğer normal yumurtluyorsan az tüket inciri. yediğin anda bağırsaklara iyi geliyor evet ama progesteron arttığı için adet öncesi peklik dahada artıyor.
evet yumurta gelişimine iyi geliyor kist yapmıyor yada bana yapmadı sadece sayı çok fazla olduğu için sadece o ay geç regli oldum. ayrıca benim yumurta sayım zaten 4-5 taneydi her ay. sonra metformin kullandım. ondan sonra her ay 1 yumurtam oldu. ama bu metforminin incirle ilgisi yok çok önceden vermişti dr. eğer sorun yaratsaydı bir senede 3 kere hamile kalmazdım. sadece dikkatli kullanın diye yazdım kimseyi üzmek istemem.
cok güzelmiş canım sagol bıraz silkelenip kendime geldim okuyunca...gercekten bazen benımde aklıma gelıyor allah korusun ölümcül bir hastalığımız olsa ne yapacaktık doktor doktor gezip ona care arayacaktık.cocuk aklımıza bıle gelmeyecekti.ne bıleyım annemize kardeşimize bırsey olsa onun derdıyle mesgul olacaktık.oyuzden sukredıp sabırla beklememız lazım allahım daha beter acılarla sınamasın bızleri baska dert verip bu derdimizi aratmasın...
canım benim eşin bence haklı.bebek bebk die çıldırıyoruz.bu yüzden kaybettiklerimiz de var.evde huzur mutluluk olmazsa bebğin ne önemi var die düşünüyorum biz şuan sağlıklıyız mutluyuz o yüzden de eksiğimiz bebği istiyoruz inş.ama evde huzur olmazsa mutluluk olmazsa istermiydik bebk bi düşünelim.daha önce de yazmıştım 6 senedir hamile bile kalamayan bi komşumuz tüp bebkle çocuk sahibi oldu.ve görüştüğümüzde ddiki canım ben eşimi çokkk yıprattım oysa hep sabretti.ben bebek bebek die eşimin başının etini yedim evliliğimi yıprattım eşimi yıprattım.ve oğlum oldu anladım ki herşey bebk değilmiş.o yüzden sen sen ol eşini evliliğini yıpratma.şuan eşimle tartıştığımda gözüm evladımı bile görmüyor.!!!!!bu sözler beni çok etkilemişti.çünkü ablayı çok iyi tanıyorum bebek die çıldırıyodu bizim gibi evladı olunca bunları söylemesi ne acı.düşünmek lazım.o yüzden RABBİM verecekse verecek.yok imtihan edecekse ağlasak da boş gülsekde.diyeceğim o ki eşine iyi bak.valla ben eşimi bebğim die seviyorum.sen benim koca bebğimsin diorum.şimid biz eşler birbirimizin bebğiyiyiz.hakkımızda herşeyin hayırlısı.çok zor ama seni anladığım için yazıyorum belki bu kadar üstüne düştüğümüzden dolayı imtihanımız zor geçi ve sürekli sınanıyoruz.ALLAHA havale etmek en iysi.tedbir bizden takdir RABBİMDEN:)
ark bunu bi ark yazdım ama sizinlede paylaşmak istedim.eşlerinizi ihmal etmeyin.şuanki bebklerimiz onlarrrrrr:)
ya bende 9.gun cıft cızgıyı gordum inanmadım acıkcası testın yanlıs oldugunu dusundum.cunku bırkeresınde adetıme 2-3gun kala doktora gıtmıstım bana yumurtlama gunundesın demıstı muaynede.ben cok sasırmıstım anlayamamıştım ne oldugunu soramadım bıle şaşkın şaşkın cıktım sonra.sımdıde gec yumurtladıgımı dusunup o teste ınanmıyorum akıntı ve ateş ölçmeyle devam edıyorum calısmalara.bılmıyorum belkıde yanılıyorum.beklemek meselesi beni çıldırtıyor daha 14gun var saymıycam hesaplamıycam diyorum ama hayatımı ona gore duzenlıyorum .mesela ayın 20sınde benım evde gunum vardı baska bırıne verdım sırayı okadar manyadım yanicanım nasıl gidiyor çalışmalar devam mı. en zor döneme girdim sanırsam beklemek ...ovulasyonda çift çizgiyi gördüğüm gün denemedik bir sonraki gün oldu. abaklım bu sefer işe yarayacak mı
canım benim çok sağol cevabın için. sanırım sadece bizi biz anlıyoruz. kendimce her ay içimi rahatlatmaya çalışıyorum. hiçbişey yapmadan hamile kalmayı beklemek istiyorum ama bişeyler yapıyor olmak rahatlatıyor garip bir şekilde. ama haklı olduğun birşey var bunlarla uğraşırken kendi düzenimizide bozuyoruz fark etmeden . umarım birşey olmamıştır. yumurtlama dönemim geçti şu anda bekleme dönemindeyim. allahım hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün akli salim evlatlar nasip etsin hepimize. tek duam bu aslında. kendimi çok suçlu hissetmiştim yüreğim ferahladı sağol
ya bende 9.gun cıft cızgıyı gordum inanmadım acıkcası testın yanlıs oldugunu dusundum.cunku bırkeresınde adetıme 2-3gun kala doktora gıtmıstım bana yumurtlama gunundesın demıstı muaynede.ben cok sasırmıstım anlayamamıştım ne oldugunu soramadım bıle şaşkın şaşkın cıktım sonra.sımdıde gec yumurtladıgımı dusunup o teste ınanmıyorum akıntı ve ateş ölçmeyle devam edıyorum calısmalara.bılmıyorum belkıde yanılıyorum.beklemek meselesi beni çıldırtıyor daha 14gun var saymıycam hesaplamıycam diyorum ama hayatımı ona gore duzenlıyorum .mesela ayın 20sınde benım evde gunum vardı baska bırıne verdım sırayı okadar manyadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?