Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben görmedim.tahlil sonucum 46 XX.tabi normal olması genetik bi bozukluğun olmaması güzel.biraz kafam karıştı...
valla ne yapıcam bilemiyorum çok canım sıkılıyor artık.Allah ım yardım et

canım ben keseyi ve yolk saçı görmüştüm 6.haftada. 7.hafta gittiğimde bebkte oluşmaya başlamıştı ama kalp atımı çok zayıftı. ve yolk saç büyümüştü ki doktorun dediğine göre bu istenmeyen bir durummuş bebkte bir genetik sorun mesela down sendromu olduğuna işaretmiş. ama biz incelemeye göndermedik. sorun neydi yada varmıydı bilmiyorum

arkadaşım biz sitogenetik,trombofili testlerini zaten yaptırdık.bende factör 5 heterozigot var.ben bunu sormuyorum ki! bebeğin genetik incelemesi sonucu neler belirlenebilir onu soruyorum.

sen bu sorunu o zaman bir genetik uzmanına soracaksın.nerden bilelim.??
şu yazdığın mesajda bi tepki görüyorum.burda insanlar aynı sorun altında toplanmış konuşuyorlar fevri olmamak lazım.kimse kimsenin nazını da çekmiyor.herkesin ayrı problemleri var.senin test yaptırdığın yada gerçekte ne sormak istediğin anlaşılmamış olabilir.dikkat et

Son düzenleme:

canım ya yazdıklarını okuyunca korktum şimdi bende bu ay kuru incir yemeye başlamıştım günde 3 tane falan yedim. hem bağırsak problemlerime iyi geldi hemde yumurta gelişimi için iyi diye biliyorum. şimdi yanlış bişey mi yaptım ben. çok canım sıkıldı şimdi. herşeyi kendi kendime yapıyorum zaten.napıcam şimdi ben

canım çok saol.seninle özelden mesajlAŞABİLİRMİYİZ?

canım tamam tewpki var ama kendime.bir soruyu sorup içinden çıkamadım.kusura bakma ,üstünede alma lütfen.sadece kendime kızdım.

herkese iyi akşamlar.3 gün önce kürtajla bebeğim alındı.çok üzgünüm.içim acıyor.bana dua ederseniz sevinirim.

bu arada fv5 heterozigotum ankarada yaşıyorum.bu ikinci kaybım.sakıncası yoksa,aynı durumda olan ve ankarada yaşayan arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum.illa aynı mutasyon olması lazım değil.hepinizin deneyimlerine ihtiyacım var.özellikle ankara yazmamın sebebi doktor araştırması yapıyorum ,o yüzden.bu mesajımı bir kaç kere yazmayı düşünüyorum kızmazsanız.

Ankara'daki doktor önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.tekrar doktor hatasından bebeğimi kaybetmek istemiyorum.

bir de benden arada bir baş parmağın yarısı kadar parçalar düşüyor.sizdede kürtajdan sonra böyle oldumu?ilk kürtajımda böylw bir şey olmamıştı endişelendim biraz.

Son düzenleme:

canım peki ultrasonla baktıklarında kaç yumurta gözükmesi iyi acaba ....

cnm öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın. ben ankarada yaşamıyorum ama tedavi için hep ankaraya geliyorum. dr.um ankarada. bende de factör v leiden ve üç mutasyonum daha var. toplamda dört düşük yaptım. şu an beşinciye hamileyim. her konuda sorularını cevaplarım.

bu konuda sanırım doktor da önemli.senin adına çok mutlu oldum umarım sonuna kadar iyi gider canım.olmaz ise ben de yaptıracağım

canım bencede erken başlamışsın.doktorlardan doktorlara değişiyor.mesela ben daha önce gittiğimde pko demişti bir doktor şimdi gittiklerim değilsin diyor.
ben şimdi metformin içerikli ilaç kullanıyorum.bide kuru incir gerçekten iyi geliyor.bence biraz den sonra acale etme.yaşın daha ilerlemiş değil endişe edeceğin bir durum yok

deryacım memnun oldum.hangi doktora gidiyorsun ve şimdi ne durumdasın?

herkese iyi akşamlar.3 gün önce kürtajla bebeğim alındı.çok üzgünüm.içim acıyor.bana dua ederseniz sevinirim.

bu arada fv5 heterozigotum ankarada yaşıyorum.bu ikinci kaybım.sakıncası yoksa,aynı durumda olan ve ankarada yaşayan arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum.illa aynı mutasyon olması lazım değil.hepinizin deneyimlerine ihtiyacım var.özellikle ankara yazmamın sebebi doktor araştırması yapıyorum ,o yüzden.bu mesajımı bir kaç kere yazmayı düşünüyorum kızmazsanız.

Ankara'daki doktor önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.tekrar doktor hatasından bebeğimi kaybetmek istemiyorum.

bir de benden arada bir baş parmağın yarısı kadar parçalar düşüyor.sizdede kürtajdan sonra böyle oldumu?ilk kürtajımda böylw bir şey olmamıştı endişelendim biraz.

geçmiş olsun canım.parça kalmış sanırım.ağrıda yapıyordur.başka bir doktora daha görün özellikle ağrı varsa hemen git.seni aydınlatırlar.

Gecmis olsun. Sana özelden mesaj atmak istedim ama ozel msj Kabul etmiyormussun. Ben ankaradayim biliyorsun bisey sormak istersen sorabilirsin. Bu arada bebegin incelemsinden oek birsey bekleme, sadece bebegin kromozomal bir sorunu veya genetik bir sorunu var mi gorebilirsiniz, kromozom sorunu ciksa bile sizde bir sorun cikmadigi icin buyuk ihtimalle o gebelige ozgu bir sorun oluyor.

canım özel mesajı nasıl açabilirim.denedim beceremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…