Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canınızı sıktım sızınde...neyse...ınsallah o gunlerı bı gorelımde onuda o zamn dusunuruz artık...

celencım cemrecıge gecmısler olsun canım..ben hasta olan bebeklerın bagısıklık sıstemının daha ıyı calıstıgını ve daha guclu olduklarını okumustum.buda mınık bı tesellımız olsun artık...kıyamam ona...

selvıhancım sızlerı takıp edıyorum allahın ıznıyle. merak edıyorum 3lu test yaptırmısmıydın? bıde seker yukleme testi ve tetenoz asısı?kızının ıyı olmasına cook sevındım...

fundacım senınde guzel haberlerını okuyunca cok sevınıyorum.

papatya sureyya ınsallah guzel haberlerle gel bıze hadı baklıyoruz canım...dualaım senınle..

reısdevrım bence hamılesın sen.benımde once lekelenmeler olmustu sonra kesılmıstı ve test yapmıstım.hadı hayırlısı ınsallah...hemen yaz canım

calıkusu ve umutsevgım kızlar dualarımda sızlerde varsınız..beklıyoruz guzel haberlerınızı.az kaldı ınanıyorum...

ve eserizmir senı merak edıyoruz cok yazsana canım ya...

merhaba canım..Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...Erkeğimiz gelecekmiş..tebrik ediyorum canım seni..Şu iğne olayına gelince aynen senin dediğin gibi benim dr.da çok gerekli bulmuyor iğneleri..Ben böyle iyiyim dedim dr..a..O kesmek istiyor bi süre sonra..ancak ben her muayenemde bebeklerimi sağlıkla gördükçe bu iğneler bi vesile diyorum..Ve ısrarla devam etmek istiyorum ..ben de 17.haftamdayım..Daha henüz cinsiyetler belli değil benim..Hayırlısı ve sağlıklı olan olsun yarınlarımızda hepimizin hakkında..Bu arada kaçıncı haftandasın canım..

sidocum test yaptırdım kanda az önce baktırdım adet gününe 5 gün var. ve kanda gebelik çıkmadı canım ya. bu gebelik de değilse ne anlamadım. az az arada bir 3 gündür kahverengi akıntı geliyo güzelim(

fundacım ne güzel bebeğinin iyi olmasına çok sevindim
sido sende büyütmüşsün oğlanı maşallah ama sık yazmıyorsun merak ediyoruz
papatya inş iyi haberlerle gelirsin
çalıkuşu herşeyin hayırlısı canım hiç takma kafana ben ne zaman bebekle ilgili bişey düşünmedim hep o zaman hamile kaldım sende düşünme derler ya 9 çocuğun varmış gibi rahat ol yani ben öyleyim şimdi hiçbişe umrumda değil çokta iyi oluyo böle ohhhh çok rahat

Son düzenleme:
Sinemcim ismini yanlis hatirlamiyorum demi canim (Sidocum ).
Öncelikle oglunun hayirli haberlerini almana cok sevindim canim. Ignelere gelince bende senin gibi burda almanyada bu heparin ignelerini yazacak doktor bulana kadar yakin 20-30 tane diger sehirlerde bana bu igneyi yazacak doktor ve hastane aradim ve sonunda buldum cok sükür aslinda bu doktorumda senin sadece heterezygotie oldugundan heparine falan gerek yok dedi ama ben bu seferde igneyle deneyecegim diye israr edince kabul etti. Bende sordum ne kadar kullanayim diye oda sadece 23. haftaya kadar dedi. Ama eger birgün hamile kalirsam bende senin gibi düsünüyorum canim yani 5 hafta kalana kadar bende vuracagim.

Sonuyokcum haklisin canim aslinda takmamak lazim ama bazen insanin elinde olmuyor canim.
Ben zaten kendi kendime bir karar verdim eger eylül ayina kadar hamile olamassam okula baslayacagim egitimimi ilerletecegim bu eylülde iki senelik bir egitim baslayacak bende bunu yapmaya karar verdim.
Madem anne olamiyom bari kariyerimi yükselteyim. Birseylerle ugrasmassam yakinda kafayi yerim diye korkuyorum

aman aman oğlusun biri yola cıkmıs teyzesi onnda bamyasını yesin cokacimcoook sidocum için nasıl rahat edicekse ööle yap.benmde tavsiyem iğnelere devam etmenden yana olucak.kacıncı haftadasın?

üşütmüşde olabilirsin kanda cıkmamısta olabilir.sen temkinli davran regl gününe kadar.

canım hıccc bozma moralını.hayırlısı ne zamansa o zaman gelsın bebısın.dememkkı sımdı deılmıs.bendede anlattıgın gıbı deısıklık ve karısıklıklar olmustu bı donem.doktorum hıc onemsememıstı.hormon tahlılı yapmıstı sadece.normal olunca strese ve usutmeye baglamıstı.zaten gectı hemen.takma hıc kafanı..optum tatlım

Merhabalar canım arkadaşlarım ,

Doktordan çok güzel haberlerle döndüm...Keseyi , BEBİŞİMİ , üstelik kalbinin atışını bile gördüm... Allahıma şükürler olsun...:Saruboceqoktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi...Kalp atımını hiç beklemiyordum doğrusu , daha 6. haftaya bugün başlamıştım...İnanılmaz bişeydi , mucize gibi , Allahım inşallah devamını yaşatır..

Kızlar inşallah hep böyle iyi gider...Doktorum beni çok telaşlı gördüğünü , çok ayrıntı düşündüğümü söyledi...İyi bi başlangıç yaptık , kısmet , rahat olmaya çalışın dedi...Haklı tabii ama elimizde değil işte...

Çarşamba günü Allah kısmet ederse Lütfü Beyin orada olacağım...Aynı tarihte randevusu olan varsa tanışırız , ne güzel olur...İşte böyle , haber veriyim dedim kızlar...Hepinizi kocaman öpüyorum...

hihoyyyt canım ne kadar sevındım anlatamamkıhihoyyyt allah kucagına almayı kısmet etsın ınsallhaahhhhhh

canım tesekkur ederım.allah ısteyen herkese hepınıze gostersın ınsallahhhhhh....

canım fundacım çok teşekkür ederim duaların ve iyi dileklerin için...Bebişinin iyi olmasına çok sevindim , Allahıma şükürler olsun...Perşembe günü güzel haberler vermeni bekliyoruz ..Dualarım seninle , Allahım bebişine sağlık versin...

evet canım dogru hatırlıyosun adım sınem. ben bu nıck olayını hıc sevmıyorumda.artık o kadar alıstımkı sıze ve o kadar gercekkı sıze olan duygularım adımıda dogru bılın ıstedım.saol kullandıgın ıcın. sana su an en cok lazım olan sey bence umut calıkusum...bence eksık bu sende....ne olur cık artık su karanlık kuyundan.ve gunese bak....gormeye calısmazsan goremezsınkı oyle deılmı....hayattayız saglıklıyız...cok sukur dımı...hem ben bılıyorum bıgun bebıste gelcek.sen yeterkı o gunu sabır ve umutla bekle canım...dualarım senle:Saruboceq:

sevgili sidocuğum oğluşun olacakmış hayırlı olsun çok sevindim.inşallah kucağına da alırsın.üçlü testi yaptırdım çok şükür oda temiz çıktı.tetanoz aşısını okulda öğrencilere yapıkırken ekim ayında bende yaptırmıştım.o zaman gebe değildim.şeker yüklemesi ni 4 hafta sonra yaptıracağım.şimdi 19+2 yiz daha erken.

hihoyyyt canım ne kadar sevındım anlatamamkıhihoyyyt allah kucagına almayı kısmet etsın ınsallhaahhhhhh
Teşekkür ederim sidocum , Allah buradaki bütün arkadaşlarıma göstersin inşallah...İğne konusunda kafan karışık anladığım kadarıyla...Canım , bi Lütfü beye bi de Prof. Osman Develioğluna mail atıp onların görüşünü de alsana...Lütfü bey de çok iyi , Osman hocanın özellikle bizim durumumuzla ilgili uzmanlaştığını ve çok iyi olduğunu duydum... Bursada , özel bi hastanede....Celen gibi bana da iğnelere devam etsen iyi olur gibi geliyor canım...Ayrıca iyi bi hematoloğa gidip görüşünü alabilirsin , için rahat eder...Herşey yolundaymış çok şükür , Allahım devamını getirsin inşallah, sevgiler....

papatya süreyya canım benim hadi gözün aydın.hihoyyytçok çok güzel bir haber şükürler olsun.inan ki çok sevindim.rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirir.dualarımız işe yarıyor demek.sende bizim için dua et olur mu.kaydirigubbakcemile5

sevgili ŞENCıĞıM nasılsın tatlı kızın nasıl.inşallah iyisinizdir.canım benim biz iyiyiz çok şükür.şu an herşey yolunda gidiyor.sadece böyle hafif hafif karın ağrılarım oluyor sonra geçiyor.tabi buda beni rahatsız ediyor.lütfü hocaya gittiğimde ultrasonla baktı ve bir sorun olmadığını rahimin gayet iyi olduğunu söyledi içim rahatladı fakat tekrar ağrı başlayınca ister istemez endişeleniyorum.bunun için ne yapmak gerekir bir önerin var mı.bu ağrılar yanlış hatırlamıyorsam sende de mi olmuştu.yazarsan sevinirim.

diğer hamişler sizlerde de karın ağrısı olmuş muydu.olduysa ne zamana kadar sürecek yazar mısınız.sevgilerle

Son düzenleme:
Canım teşekkür ederim , dua etmez olur muyum , bekleyen arkadaşlarımı unutmuş değilim , inan hep aklımdalar... Allahım onlara en kısa zamanda yormadan , üzmeden hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler yaşatsın , bebeklerine kavuştursun inşallah...Hamile arkadaşlarım sağlıcakla bebeklerine kavuşsunlar inşallah , Allahım bebişlere ve hamilelere sağlık versin inşallah...Doğmuş bebişlerimize uzun , hayırlı ömürler , anneli babalı inşallah... :Saruboceq: AMİN diyin bakiyim...kaydirigubbakcemile3

allahım sana şükürler olsun :Saruboceq: aklıma neler neler geldi :mymeka: bi daha bu kadar cok bekletme tamammı :çok üzgünüm: papatyacım cok şükür allah yüzümüze baktı sevindirdi bizi :Saruboceq: darısı diğer hamiş adaylarımıza olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…