çok geçmiş olsun canım ya içim bir hoş oldu gerçekten kadın olmak zor...sen kontrollerinide aman ihmal etme ultrasonla tekrar kalıp kalmadıgına iyice baktır ve mutlaka antibiyotik kullan enfeksiyon falan kapma....
6 kimyasal gebelik koleksiyonumu
1 de dış gebelikle zenginleştirip geldim
bu dış gebelik ne kadar zormuş kızlar yahu
ben kimyasallarımızın köpeği olurum
iyiyim çok şükür
çok çok çok zor günler geçirdim felaket agrılarım vardı çok şükür geçtiler
kanamam devam ediyor ama olsun agrılarım geçti ya yeter
çok fazla halsizlik var üzerimde baş dönmeleri o da kan kaybındanmış
hala bhcg sıfırlanmadı bu baya zaman alıcakmış
sonra 2 ay beklicem tekrar hsg çekilecek
ondan sonra ne yapacagımıza karar vericekmişiz nasip artık
sizler nasılsınız özledim hepinizi
bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum
umudum31 sana da
beydağlıdan hala haber yok mu
merhaba arkadaşlar.dün parça geldiğini söylemiştim ya.acayip bir sancı başladı bende.uzun bir süre sancı devam etti ,sancının arkasından büyük bir parça attım.ama yinede kesilmedi.doktorun asistanlarından birini aradım.parçayı atınca sancı kesildimi diye sordu hayır dedim.o zaman he3men gelin dedi.gittim.meğer hiç normal doğum yapmadığım için rahim ağzı darmış ve kürtaj esnasıında olan kanamayı atamamışım.içeride kalmış ve pıhtılaşmış.bir kanülle alalım dedi tamam dedim.Allah kimseye böyle bir sancı yaşatmasın.çok zor oldu hastaneyi ayağa kaldırdım resmen.çok acı çektim.doktoru durdurdum dayanamıyorum yeter dedim.az bişey kaldı dedi.kalsın dedim.içeriye iki tane ilaç koydu.bu ilaç rahim ağzını açar,atmanızı kolaylaştırır dedi.inanılmaz bir gün geçirdim.bir kez daha kadın olmanın ne kadar zor olduğunu gördüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.kalan parçayıda en kısa zamanda atarım inşallah.
geçmiş olsun canım. allahım bir daha yaşatmasın. dikkat et. antibiyotik oluyormuşsun zaten. üşütmemeye çalış umarım cumaya kadar geçmiş olur.
saol canım.antibiyotik hiç adını duymadığım birşey.ve 100 mg.yeterlimi bilmiyorum
canım nasılsın nasıl gıdıyor hamşlik,hamişlik şikayetleri,kontroller,iğneler,ilaçlar,çalışma hayatı,ruh halin....
kuzucanlar sagoluın iyi dilekleriniz için
ben çok girmek istedim buıraya ama çok halsizliğim baş dönmelerim vardı
ama iyiyim çok şükür uğrarım inş. bundan sonra
aykara canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
umudum31sen naptın kuzucan tahlil sonuçların falan noldu
kvrck geçmiş olsun tekrar.
aykara sana da geçmiş olsun, kanaman ve sancın devam ederse ihmal etme sakın.
saol canım.inşallah herşey çok güzel gider,hiçbir sıkıntı yaşamazsın.canım sen hangi doktora gidiyorsun ve ne iş yapıyorsun?
arkadaslar bendede mthfr 677 homozigot var (homosisteinim normal degerde) protein s ve c aktivitelerine baktırmak ve immünolojik test yaptırmak istiyorum bunların fiyatları hakkında bilgisi olan varsa bana cvp yazabilirmi
selammmmmmmmmmmmmmmm
haberiniz varmı bilmiyorum 21 kasımda oğluşumu kucağıma aldım...
şükürler olsun ikimizde çok iyiyiz
bugün 16 günlük olduk...
allah herkese bu duyguyu yaşatsın...
rabbim isteyen dileyen herksese nasip etsin inşallah...
bi ara gelip doğum hikayemi yazıcam:))
selammmmmmmmmmmmmmmm
bugün 16 günlük olduk...
selammmmmmmmmmmmmmmm
bugün 16 günlük olduk...
selammmmmmmmmmmmmmmm
bugün 16 günlük olduk...
cok gecmis olsun canimm, insallah en kisa zamanda atlatirsin, Rabbim yardimcin olsun, kadin olmak cok zor ama anne olunca ne kadar sansli oldugumuzu hissedicez insallah..merhaba arkadaşlar.dün parça geldiğini söylemiştim ya.acayip bir sancı başladı bende.uzun bir süre sancı devam etti ,sancının arkasından büyük bir parça attım.ama yinede kesilmedi.doktorun asistanlarından birini aradım.parçayı atınca sancı kesildimi diye sordu hayır dedim.o zaman he3men gelin dedi.gittim.meğer hiç normal doğum yapmadığım için rahim ağzı darmış ve kürtaj esnasıında olan kanamayı atamamışım.içeride kalmış ve pıhtılaşmış.bir kanülle alalım dedi tamam dedim.Allah kimseye böyle bir sancı yaşatmasın.çok zor oldu hastaneyi ayağa kaldırdım resmen.çok acı çektim.doktoru durdurdum dayanamıyorum yeter dedim.az bişey kaldı dedi.kalsın dedim.içeriye iki tane ilaç koydu.bu ilaç rahim ağzını açar,atmanızı kolaylaştırır dedi.inanılmaz bir gün geçirdim.bir kez daha kadın olmanın ne kadar zor olduğunu gördüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.kalan parçayıda en kısa zamanda atarım inşallah.
canim ben hastanemi ve doktorumu degistirdim, ocak ayinin ortasinda gidicem, tekrar degerlendirme yapacak sanirim yeni doktor. ama ben buarada coraspin ve folbiol kullaniyorum, gebe kalincada igneye basliycam. Bu ucuncu ayim korunmayi birakali daha ne gelen var ne giden.. :) insallah saglikla hayirlisiyla cok bekletmez..kuzucanlar sagoluın iyi dilekleriniz için
ben çok girmek istedim buıraya ama çok halsizliğim baş dönmelerim vardı
ama iyiyim çok şükür uğrarım inş. bundan sonra
aykara canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
umudum31sen naptın kuzucan tahlil sonuçların falan noldu
merhaba arkadaşlar , çok uzun zamandır giremiyorum, protein s eksiliği var , şuan 35 haftalık hamşleyim inşallah yakında doğum yapıcam eski arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun sezeryan mi yoksa normalmi karar veremiyorum epidural yada spinal olsun istiyorum öenrmiyorlar bu şekilde yapan varmı lütfen cvp verinn
merhaba arkadaşlar.dün parça geldiğini söylemiştim ya.acayip bir sancı başladı bende.uzun bir süre sancı devam etti ,sancının arkasından büyük bir parça attım.ama yinede kesilmedi.doktorun asistanlarından birini aradım.parçayı atınca sancı kesildimi diye sordu hayır dedim.o zaman he3men gelin dedi.gittim.meğer hiç normal doğum yapmadığım için rahim ağzı darmış ve kürtaj esnasıında olan kanamayı atamamışım.içeride kalmış ve pıhtılaşmış.bir kanülle alalım dedi tamam dedim.Allah kimseye böyle bir sancı yaşatmasın.çok zor oldu hastaneyi ayağa kaldırdım resmen.çok acı çektim.doktoru durdurdum dayanamıyorum yeter dedim.az bişey kaldı dedi.kalsın dedim.içeriye iki tane ilaç koydu.bu ilaç rahim ağzını açar,atmanızı kolaylaştırır dedi.inanılmaz bir gün geçirdim.bir kez daha kadın olmanın ne kadar zor olduğunu gördüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.kalan parçayıda en kısa zamanda atarım inşallah.
.geçmiş olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?