Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok geçmiş olsun canım ya içim bir hoş oldu gerçekten kadın olmak zor...sen kontrollerinide aman ihmal etme ultrasonla tekrar kalıp kalmadıgına iyice baktır ve mutlaka antibiyotik kullan enfeksiyon falan kapma....

cuma günü kontrolüm var.doktorun verdiği antibiyotiğe devam ediyorum.saol canım.su içmeye çalışıyorum bol bol.

kuzucanlar sagoluın iyi dilekleriniz için
ben çok girmek istedim buıraya ama çok halsizliğim baş dönmelerim vardı
ama iyiyim çok şükür uğrarım inş. bundan sonra
aykara canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
umudum31sen naptın kuzucan tahlil sonuçların falan noldu

çok geçmiş olsun canım.tüpüne falan bir zarar gelmemiş anladığım kadarı ile...Allah bir daha yaşatmasın inşallah böyle acıları.

geçmiş olsun canım. allahım bir daha yaşatmasın. dikkat et. antibiyotik oluyormuşsun zaten. üşütmemeye çalış umarım cumaya kadar geçmiş olur.

canım nasılsın nasıl gıdıyor hamşlik,hamişlik şikayetleri,kontroller,iğneler,ilaçlar,çalışma hayatı,ruh halin....

Canım iyiyim ben sen nasılsın? Hamişlik galiba iyi gidiyor, bi şikayetim yok çok şükür. Bugunku randevum yarına kaldı, SAT'a göre 10+0, ultrasona göre 9+0 olması lazım bugun bakalım kontrolde ne çıkacak, umarım herşey yolundadır. 0,4 clexane günde bir defa devam, folbiol, benexol aynen devam. İğneyi kendim yapmaya başladım, eşim yaparken bazen çok acıyordu ben yapınca hiç acımıyor ve de morarmıyor. Yeni ilaçlar 3. aydan sonra eklenecekmiş, kalsiyum ve vitamin falan verecek galiba. Bu aralar grip dolayısıyla çalışma hayatını biraz aksattım ama bugun başladım bakalım ne olacak. Geçen yine geldim ateşim çıkınca geri döndüm eve. Ruh hali ise tamamen dengesiz. Bazen mutlu ve tasasızım, çok umutluyum, sonra birden kafama takıveriyorum, iyi mi değil mi bi telaşlanıyorum, sonra yine geçiyor, aynı dingin ruh haline dönüyorum. Komik yani... Bi de hep hiç hamilelik belirtim yok diyodum ya, geçenlerde arabada giderken eşim kızacağım bir hareket yaptı, normalde sakin bi adamım ben, bi bağırmışım bi bağırmışım...elimdeki atkıyı fırlattım arabanın içine sonra da bi başladım ağlamaya...hah dedim işte şimdi hamilesin :)

kvrck geçmiş olsun tekrar.
aykara sana da geçmiş olsun, kanaman ve sancın devam ederse ihmal etme sakın.

arkadaslar bendede mthfr 677 homozigot var (homosisteinim normal degerde) protein s ve c aktivitelerine baktırmak ve immünolojik test yaptırmak istiyorum bunların fiyatları hakkında bilgisi olan varsa bana cvp yazabilirmi

saol canım.inşallah herşey çok güzel gider,hiçbir sıkıntı yaşamazsın.canım sen hangi doktora gidiyorsun ve ne iş yapıyorsun?

Sağol canım. Tolga Ecemiş'e gidiyorum. Yapı kimyasalları üretimi üzerine çalışan bir firmada finanstan ve şirketin genel işletmesinden, idari işlerinden sorumluyum.

arkadaslar bendede mthfr 677 homozigot var (homosisteinim normal degerde) protein s ve c aktivitelerine baktırmak ve immünolojik test yaptırmak istiyorum bunların fiyatları hakkında bilgisi olan varsa bana cvp yazabilirmi

Ben testlerimi Hacettepe'de yaptırdım. Tamamını SGK karşıladı. Daha önce Protein S ve C ile 2 -3 tane daha test yaptırmıştım şu anda neler oldugunu hatırlamıyorum özelde 450 TL falan vermiştim 1 yıl önce.

selammmmmmmmmmmmmmmm
haberiniz varmı bilmiyorum 21 kasımda oğluşumu kucağıma aldım...
şükürler olsun ikimizde çok iyiyiz
bugün 16 günlük olduk...
allah herkese bu duyguyu yaşatsın...
rabbim isteyen dileyen herksese nasip etsin inşallah...
bi ara gelip doğum hikayemi yazıcam:))

canım mutasyonların nelerdi tedavin falan yazarsan mutlu oluruz. tebrik ederim

Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizlere...

cnm gözün aydın olsun. Rabbim bebeğini nazarlardan korusun.

canım hayırlı olsun. sana ve oğluna maşallah. rabbim aynı duyguları bizede nasip edecek mi bakalım.

cok gecmis olsun canimm, insallah en kisa zamanda atlatirsin, Rabbim yardimcin olsun, kadin olmak cok zor ama anne olunca ne kadar sansli oldugumuzu hissedicez insallah..
canim ben hastanemi ve doktorumu degistirdim, ocak ayinin ortasinda gidicem, tekrar degerlendirme yapacak sanirim yeni doktor. ama ben buarada coraspin ve folbiol kullaniyorum, gebe kalincada igneye basliycam. Bu ucuncu ayim korunmayi birakali daha ne gelen var ne giden.. :) insallah saglikla hayirlisiyla cok bekletmez..

ne güzel bu vakte kadar gelmişsin inşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.burda çok azız PS eksikliği yaşayan gebelil öncesi ve sonrası neler yaptın ne kullandın anlatır mısın?

.geçmiş olsun ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…