Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsun inşallah içinde temizlenir, nasıl uyuşturmadan yaparlar canilik valla

canım sanada çok geçmiş olsun şükür tüpüne bir şey olmadı, rabbim hepimizi korusun sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah

kızlar bu immünolojik testleri sanırım alerji polikinlikleri yapar di mi?peki daha 1 ay olmadı kürtaj olalı adette olmadım zaten şimdi yaptırsam değerler farklılık gösterir mi?ne zaman yaptırsam

ayyyyyy annen ne güzel söylemiş çokkkkk beğendim ne güel ne düşünceli yaaaaaa ALLAH seni ona bebğinide sana bağışlasın inş canımcığım:)

merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım

slm leyla az önce okudum yazılarını.ben de gecen hafta test sonuclarımı öğrendım:mthfr:homozigot677tt.ve aynı gün düşük yaptım 5 fatalık.ilk bebeğim de 16.haftada karnımda öldü.kalbi durdu.şşimdi ben de doktor araştıroyrum.istanbuldayım.ben genetık testlerımı yaptırdım fakat sanırım eksıklerım var.burda herkes protein s ekslikliğnden bahsedıyo.ne demek anlamdım.benım kağıtlarda böle bişi yazmıyooo.yarın doktora sorucam.tekrar gebelik düşünüoyrum ama bakalım doktor ne dicekk...

canım gecmış olsun neler yasadıgını tahmın edebılıyorum bende mol gecırdım gebelık ama neden bu denlı gecırdın bu gebelıklerını konusmak ısterım senınle bılıyorum tekrarlayıcı ama sen bayagı gecırmışsın yumurtalıklarla ılgılı bısey olsa gerek senın de ben aklıma geldıkce arı sutu yıyorum sen de ye yumurtalıklara da faydası olurmuş konusalım senınle canım benım ya cok uzuldum sana vallahı

canım sen nerde yaptırdın.ben hastanenin birinde yaptığımda bu ağrıları yaşadım sonrakinde hiç yaşamadım.hatta o hastaneye hiç bu yüzden gitmek istemiyorum.
bir an önce iyileşmeni diliyorum.aman kendini sıcak tut.

kızlar bu immünolojik testleri sanırım alerji polikinlikleri yapar di mi?peki daha 1 ay olmadı kürtaj olalı adette olmadım zaten şimdi yaptırsam değerler farklılık gösterir mi?ne zaman yaptırsam

bana doktor hasta ol sonra git demişti.iyileşince canım.zaten hormon testleri dışında adet olman da gerekmiyor.hormon testleri çabuk çıkıyor diğerleri geç.buna göre davran.ben hepsi bir olsun diye adeti beklemiştim oysa yanlış yapmıştım.
kolay gelsin şimdiden.

istanbulda nerdesin canım.

canım bende mthfr 677 ama heterezigot.bakalım ne diyecek dr un.Recep has var.şişli osmanbeyde.c.tesi günü gttm benimle sohbet etti.ve muayne etmediği için de para almadı.kendisi prof önerebilirim sana.

kürtajdan sonra mı adet ol git dedi?çünkü hormonların normale dönmesi zaman alıyor.

cok sagol canım ALLAH yavrunu kucagına almayı nasip etsin

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?çokkkk sayfa okudum şimdi artık kaydettim ama okuyamadıklarımda var.
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah.

kuzucum sende ne mutasyonları çıktı ki baktırdın mı trambofili testlerine
acele etme bebek için geç olsun güzel olsun
inan düşükler falan hele dış gebelik çok zor çok
insanı çok yıpratıyor

canım sanada çok geçmiş olsun şükür tüpüne bir şey olmadı, rabbim hepimizi korusun sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
çok şükür canım tüpe zarar vermeden hallettik adet olayım bi 2 ay sonra hsg çektyiricez tekrardan inş. bi sorun çıkmaz onda da

tabi kuzucum görüşürüz ister özelden msn adresini gönder
ister burdan sor merak ettiklerini
malesef 6 kimyasal 1 dış gebeliğim var
denemediğim tedavi yöntemi kalmadı dur diyemedik bunlara

kıvırcığım çok çok geçmiş olsun bende önümüzdeki ay çektiricem hsg inşallah temiz çıkar sonuçlarımız. canım hiç kortizon kullanmışmıydın belki yazmışsındır ama hatırlamıyorum kusura bakma. en son hatırladığım lenfosit aşısı düşünüyordunuz son gebeliğinden önce.

kıvırcık ALLAH kolaylık versin çok zor ben de 2 kez kimyasal yaşadım haziranda 20 çıktı değer dsüşüktü ama
yinde umutlanmıştım düştü ama sevind,m döllenme oluyor artık hamile kalırım diye kaldım da
bu ay 179 çıktı bu sefer oldu dedim 2 yıla yaklşmıştık bebeksiz
sonra düştü çok üzüldüm eşim de umutlanmıştı eskisinden kötü oldum beta değerimi idrra testimi gördükçe içim gidiyor ilk kez bu kadar yaklaşmıştım
ne zormuş hamile kalmak tekrarlar mı diye çok korkuyorum
hayılrısı Allahtan ümit kesilmezz sınavımız böyle galiba Allah büyük dert vermesin

Son düzenleme:
canım bende mthfr 677 ama heterezigot.bakalım ne diyecek dr un.Recep has var.şişli osmanbeyde.c.tesi günü gttm benimle sohbet etti.ve muayne etmediği için de para almadı.kendisi prof önerebilirim sana.

canım ben pendikteyım.ama dediğin doktorun adını duydum.doktor konusunda kararsızım.bi kaç isim araştırdım.lemi ibrahimoğlunu ve atıl yükseli tavsıye ettıler.lemi beye randevu aldım.ama kararsızım.recep has hakkında ne düşünüyorsunn??ne kadar sürediir ona takıp ettirıyorsun?bi de burda marmara üniversitesıne bağlı eğitim araştırma hastanesi acıldı.cok iyi diyolar.marmara üniversitesnın profları falan var.yarına randevu aldım.bakalım ne dicekler.ona göre lemı beye veya recep hasa gidebilirim.tabii senın tavisyelrıni de detaylıca almak isterım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…