merhaba arkadaşlar.dün parça geldiğini söylemiştim ya.acayip bir sancı başladı bende.uzun bir süre sancı devam etti ,sancının arkasından büyük bir parça attım.ama yinede kesilmedi.doktorun asistanlarından birini aradım.parçayı atınca sancı kesildimi diye sordu hayır dedim.o zaman he3men gelin dedi.gittim.meğer hiç normal doğum yapmadığım için rahim ağzı darmış ve kürtaj esnasıında olan kanamayı atamamışım.içeride kalmış ve pıhtılaşmış.bir kanülle alalım dedi tamam dedim.Allah kimseye böyle bir sancı yaşatmasın.çok zor oldu hastaneyi ayağa kaldırdım resmen.çok acı çektim.doktoru durdurdum dayanamıyorum yeter dedim.az bişey kaldı dedi.kalsın dedim.içeriye iki tane ilaç koydu.bu ilaç rahim ağzını açar,atmanızı kolaylaştırır dedi.inanılmaz bir gün geçirdim.bir kez daha kadın olmanın ne kadar zor olduğunu gördüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.kalan parçayıda en kısa zamanda atarım inşallah.
6 kimyasal gebelik koleksiyonumu
1 de dış gebelikle zenginleştirip geldim
bu dış gebelik ne kadar zormuş kızlar yahu
ben kimyasallarımızın köpeği olurum
iyiyim çok şükür
çok çok çok zor günler geçirdim felaket agrılarım vardı çok şükür geçtiler
kanamam devam ediyor ama olsun agrılarım geçti ya yeter
çok fazla halsizlik var üzerimde baş dönmeleri o da kan kaybındanmış
hala bhcg sıfırlanmadı bu baya zaman alıcakmış
sonra 2 ay beklicem tekrar hsg çekilecek
ondan sonra ne yapacagımıza karar vericekmişiz nasip artık
sizler nasılsınız özledim hepinizi
bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum
umudum31 sana da
beydağlıdan hala haber yok mu
canım çok geçmiş olsun inşallah içinde temizlenir, nasıl uyuşturmadan yaparlar canilik valla
evet ya.aslında uyuşturması lazımdı değilmi? çok kötiydü ya anlatamam.
hannemcim haklısın ne denir ki. sanki acıyı yalnız yaşıyoruz gibi bazen bende haksızlık yapabiliyorum. ama bu yük ikimizin aslında biz fiziksel ve duygusal açıdan daha fazla etkileniyoruz sanırım. sebebide hormonlar olsa gerek. allahım dermansız dert verip bugünümüzü aratmasın . daha öncede demiştim annem kürtajdan sonraki ağlama krizimde demişti ki bak sen 2 aylık bebğine ağlıyorsun sen benim 28 yıllldır bebğimsin nasıl dayanayım gözyaşlarına. çok daraldığımda aklıma geliyor. çok haklı galiba
merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım
6 kimyasal gebelik koleksiyonumu
1 de dış gebelikle zenginleştirip geldim
bu dış gebelik ne kadar zormuş kızlar yahu
ben kimyasallarımızın köpeği olurum
iyiyim çok şükür
çok çok çok zor günler geçirdim felaket agrılarım vardı çok şükür geçtiler
kanamam devam ediyor ama olsun agrılarım geçti ya yeter
çok fazla halsizlik var üzerimde baş dönmeleri o da kan kaybındanmış
hala bhcg sıfırlanmadı bu baya zaman alıcakmış
sonra 2 ay beklicem tekrar hsg çekilecek
ondan sonra ne yapacagımıza karar vericekmişiz nasip artık
sizler nasılsınız özledim hepinizi
bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum
umudum31 sana da
beydağlıdan hala haber yok mu
ooo bunu bana mı diyosun kuzucum
benim ankarada gitmediğim doktor dökmediğim para kalmadı
merhaba arkadaşlar.dün parça geldiğini söylemiştim ya.acayip bir sancı başladı bende.uzun bir süre sancı devam etti ,sancının arkasından büyük bir parça attım.ama yinede kesilmedi.doktorun asistanlarından birini aradım.parçayı atınca sancı kesildimi diye sordu hayır dedim.o zaman he3men gelin dedi.gittim.meğer hiç normal doğum yapmadığım için rahim ağzı darmış ve kürtaj esnasıında olan kanamayı atamamışım.içeride kalmış ve pıhtılaşmış.bir kanülle alalım dedi tamam dedim.Allah kimseye böyle bir sancı yaşatmasın.çok zor oldu hastaneyi ayağa kaldırdım resmen.çok acı çektim.doktoru durdurdum dayanamıyorum yeter dedim.az bişey kaldı dedi.kalsın dedim.içeriye iki tane ilaç koydu.bu ilaç rahim ağzını açar,atmanızı kolaylaştırır dedi.inanılmaz bir gün geçirdim.bir kez daha kadın olmanın ne kadar zor olduğunu gördüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.kalan parçayıda en kısa zamanda atarım inşallah.
kızlar bu immünolojik testleri sanırım alerji polikinlikleri yapar di mi?peki daha 1 ay olmadı kürtaj olalı adette olmadım zaten şimdi yaptırsam değerler farklılık gösterir mi?ne zaman yaptırsam
slm leyla az önce okudum yazılarını.ben de gecen hafta test sonuclarımı öğrendım:mthfr:homozigot677tt.ve aynı gün düşük yaptım 5 fatalık.ilk bebeğim de 16.haftada karnımda öldü.kalbi durdu.şşimdi ben de doktor araştıroyrum.istanbuldayım.ben genetık testlerımı yaptırdım fakat sanırım eksıklerım var.burda herkes protein s ekslikliğnden bahsedıyo.ne demek anlamdım.benım kağıtlarda böle bişi yazmıyooo.yarın doktora sorucam.tekrar gebelik düşünüoyrum ama bakalım doktor ne dicekk...
slm leyla az önce okudum yazılarını.ben de gecen hafta test sonuclarımı öğrendım:mthfr:homozigot677tt.ve aynı gün düşük yaptım 5 fatalık.ilk bebeğim de 16.haftada karnımda öldü.kalbi durdu.şşimdi ben de doktor araştıroyrum.istanbuldayım.ben genetık testlerımı yaptırdım fakat sanırım eksıklerım var.burda herkes protein s ekslikliğnden bahsedıyo.ne demek anlamdım.benım kağıtlarda böle bişi yazmıyooo.yarın doktora sorucam.tekrar gebelik düşünüoyrum ama bakalım doktor ne dicekk...
bana doktor hasta ol sonra git demişti.iyileşince canım.zaten hormon testleri dışında adet olman da gerekmiyor.hormon testleri çabuk çıkıyor diğerleri geç.buna göre davran.ben hepsi bir olsun diye adeti beklemiştim oysa yanlış yapmıştım.
kolay gelsin şimdiden.
Sağol canım. Tolga Ecemiş'e gidiyorum. Yapı kimyasalları üretimi üzerine çalışan bir firmada finanstan ve şirketin genel işletmesinden, idari işlerinden sorumluyum.
Ben testlerimi Hacettepe'de yaptırdım. Tamamını SGK karşıladı. Daha önce Protein S ve C ile 2 -3 tane daha test yaptırmıştım şu anda neler oldugunu hatırlamıyorum özelde 450 TL falan vermiştim 1 yıl önce.
kuzucum sende ne mutasyonları çıktı ki baktırdın mı trambofili testlerinecok gecmis olsun canimm, insallah en kisa zamanda atlatirsin, Rabbim yardimcin olsun, kadin olmak cok zor ama anne olunca ne kadar sansli oldugumuzu hissedicez insallah..
canim ben hastanemi ve doktorumu degistirdim, ocak ayinin ortasinda gidicem, tekrar degerlendirme yapacak sanirim yeni doktor. ama ben buarada coraspin ve folbiol kullaniyorum, gebe kalincada igneye basliycam. Bu ucuncu ayim korunmayi birakali daha ne gelen var ne giden.. :) insallah saglikla hayirlisiyla cok bekletmez..
çok şükür canım tüpe zarar vermeden hallettik adet olayım bi 2 ay sonra hsg çektyiricez tekrardan inş. bi sorun çıkmaz onda dacanım sanada çok geçmiş olsun şükür tüpüne bir şey olmadı, rabbim hepimizi korusun sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
tabi kuzucum görüşürüz ister özelden msn adresini göndercanım gecmış olsun neler yasadıgını tahmın edebılıyorum bende mol gecırdım gebelık ama neden bu denlı gecırdın bu gebelıklerını konusmak ısterım senınle bılıyorum tekrarlayıcı ama sen bayagı gecırmışsın yumurtalıklarla ılgılı bısey olsa gerek senın de ben aklıma geldıkce arı sutu yıyorum sen de ye yumurtalıklara da faydası olurmuş konusalım senınle canım benım ya cok uzuldum sana vallahı
kuzucum sende ne mutasyonları çıktı ki baktırdın mı trambofili testlerine
acele etme bebek için geç olsun güzel olsun
inan düşükler falan hele dış gebelik çok zor çok
insanı çok yıpratıyor
çok şükür canım tüpe zarar vermeden hallettik adet olayım bi 2 ay sonra hsg çektyiricez tekrardan inş. bi sorun çıkmaz onda da
tabi kuzucum görüşürüz ister özelden msn adresini gönder
ister burdan sor merak ettiklerini
malesef 6 kimyasal 1 dış gebeliğim var
denemediğim tedavi yöntemi kalmadı dur diyemedik bunlara
canım bende mthfr 677 ama heterezigot.bakalım ne diyecek dr un.Recep has var.şişli osmanbeyde.c.tesi günü gttm benimle sohbet etti.ve muayne etmediği için de para almadı.kendisi prof önerebilirim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?