Doktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...
çok sağol canım evet aynen öyle oluyor..sen nasılsın ??canım çok geçmiş olsun kolay değil yaşadıklarımız kendimizi tutup sıktıkça bi yerlerden çıkıyor acısı dikkat et kendine
herkese selamlar ne zamandır giremiyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...benim belim ilerledei ve sonunda pes edip doktora gittim emardan sonra karar verecek,ne olduğuna..
eğilmem ,fazla ayakta kalmam,ağır kaldırmam vs,vs.. yasak..
stresten bedenim o kadar kasılmıştıki dünkü doktor vücudumun bu kadar sert olduğuna şaşırdı sırtım taş gibi olmuş,çok ağrı çekiyorum ..
bir yandan da annemle ilgilendim..
ooooffff kızlar varya gerçekten stres insana herşey yapıyor,bunada şükürler olsun ne diyeyim ..
ama bu 7 inci kürtajdan sonra ben bir türlü toparlanamadım,ve hayatımda her şey ters gidiyo sanki bilmiyorum..işte bende ki haberlerin özeti böyle..
hepinizi öpüyorum.
zaman hepimizin,her şeyin ilacı canım.her acı ilk günkü gibi kalsaydı nasıl dayanırdık.annen nasıl oldu canım
ewet canım öyle gerçekten ama,dayanması zor işte..annemide yarın tekrar hastaneye götürecekler filmden sonra anlaşılır bakalım bileğindeki çatlak iyileşmişmi..
sen nasılsın ?? canım..
kuzucum kromozom analizinin kötü çıkma ihtimali çok düşükmüş ben yinede yaptırdım sorun çıkmadı rahat edecekse işin yaptırkıvırcık çok geçmiş olsun
aykara sanada geçmiş olsun canım niye öyle olduki narkoz vermedilermi
ya kızlar bana hiç kromozom tahlili falan yapılmadı herkes yaptırmış onudamı yaptırsakki kafam karıştı iyice
ah kuzucum rabbim yar ve yardımcımız olsunDoktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...
canım hoşgeldin annenede çok geçmiş olsunherkese selamlar ne zamandır giremiyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...benim belim ilerledei ve sonunda pes edip doktora gittim emardan sonra karar verecek,ne olduğuna..
stresten bedenim o kadar kasılmıştıki dünkü doktor vücudumun bu kadar sert olduğuna şaşırdı sırtım taş gibi olmuş,çok ağrı çekiyorum ..
ooooffff kızlar varya gerçekten stres insana herşey yapıyor,bunada şükürler olsun ne diyeyim ..
ama bu 7 inci kürtajdan sonra ben bir türlü toparlanamadım,ve hayatımda her şey ters gidiyo sanki bilmiyorum..işte bende ki haberlerin özeti böyle..
hepinizi öpüyorum..
aklına gelebilen gelemeyen bütün testleri yaptırdım ben kuzucumCanim bende mthfr1298 heterozigot cikti. Doktorum calismalara basla dedi..
Evet tatlim cok zor dusukler Rabbim herkesin AMA herkesin yardimcisi olsun...
Hele Yurtdisinda yasadigim icin daha da zor, Turkiye'deki Ozel muayenehaneler gibi yerler yok malesef. Ozel hastanelerdede bu tarz derinlemesine arastirmalar yapilmiyor.. Devlet hastaneleride cok zor, kac defa tahlillerimi kaybettiler, ve 5 ay sonra herseyin normal oldugunu soylediler. Bende Turkiye'ye geldim ve trombofili paneli, ve karyotip ve bazi diger gerekli testleri orda yaptirdim..onlar bana yurtdisinda yapilan testlerimin eksik yapildigini soyledi, eksikleri tamamladilar ve sonunda mthfr1298 heterozigot cikti ve antithrombinlll de kimi testlerde yuksek cikti. Doktorum cok onemli bisey degil dedi ama igne gerekir dusuk dozda dedi. Coraspin'e gerek yok dedi AMA baska bir Doktor coraspinde kullanman gerek dedi. Ben suanda coraspin ve folbiol kullaniyorum tatlim. Insallah guzel sorunsuz gebelikler nasip eder tez zamanda Rabbim.
Tatlim sen bagisiklik testi yaptirmismiydin? Hangilerini yaptirdin:44:
bu son gebeliğimde kullandım canım benim bebekler hep 4 4buçuk haftalık gidiyodukıvırcığım çok çok geçmiş olsun bende önümüzdeki ay çektiricem hsg inşallah temiz çıkar sonuçlarımız. canım hiç kortizon kullanmışmıydın belki yazmışsındır ama hatırlamıyorum kusura bakma. en son hatırladığım lenfosit aşısı düşünüyordunuz son gebeliğinden önce.
kıvırcık ALLAH kolaylık versin çok zor ben de 2 kez kimyasal yaşadım haziranda 20 çıktı değer dsüşüktü ama
yinde umutlanmıştım düştü ama sevind,m döllenme oluyor artık hamile kalırım diye kaldım da
bu ay 179 çıktı bu sefer oldu dedim 2 yıla yaklşmıştık bebeksiz
sonra düştü çok üzüldüm eşim de umutlanmıştı eskisinden kötü oldum beta değerimi idrra testimi gördükçe içim gidiyor ilk kez bu kadar yaklaşmıştım
ne zormuş hamile kalmak tekrarlar mı diye çok korkuyorum
hayılrısı Allahtan ümit kesilmezz sınavımız böyle galiba Allah büyük dert vermesin
herkese selamlar ne zamandır giremiyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...benim belim ilerledei ve sonunda pes edip doktora gittim emardan sonra karar verecek,ne olduğuna..
hepinizi öpüyorum..
kuzucum kromozom analizinin kötü çıkma ihtimali çok düşükmüş ben yinede yaptırdım sorun çıkmadı rahat edecekse işin yaptır
ah kuzucum rabbim yar ve yardımcımız olsun
canım hoşgeldin annenede çok geçmiş olsun
benim şu son kimyasal dediğimiz dış gebelik çıktı neler çektim neler anlatamam sana
inan kimyasallardan kürtajdan beter rabbim kimselere yaşatmasın
yardımcımız olsun
aklına gelebilen gelemeyen bütün testleri yaptırdım ben kuzucum
bu son gebeliğimde kullandım canım benim bebekler hep 4 4buçuk haftalık gidiyodu
ilk defa 7 haftalık oldu doktorum kortizon sayesinde dedi ama o da dış gebelik oldu nasip işte
allah yardımcımız olsun kuzucum çok yıpranıyoruz ama sabır edip uğraşmaktan başka yapabilecegimiz bişi yok malesef
çok sağol canım evet aynen öyle oluyor..sen nasılsın ??
ewet canım öyle gerçekten ama,dayanması zor işte..annemide yarın tekrar hastaneye götürecekler filmden sonra anlaşılır bakalım bileğindeki çatlak iyileşmişmi..
sen nasılsın ?? canım..
inşallah Allah ım sağlıklı huzurlu günlere kavuşturur sizleri.ben nasıl olayım canım.pko teşhisi koydu dr.adetim 11 gün gecikti olmadı.dr gittim adet söktürücü verdi.sonrasında tedaviye başlayacakmış.sıkıntı üztüne sıkıntı anlayacağın..Allah beterinden esirgesin hepimizi.
canim burdan anons yaptim kac defa..merak ettik seni cok.
Ahhh guzelim, bu kadar aciyi vucud bile kaldiramiyor ama icine atma..paylastikca azalirmis acilar...Annecigin nasil oldu tatlim umarim daha iyidir, kolu iyilestimi?
çok sağol canım evet aynen öyle oluyor..sen nasılsın ??
inşallah Allah ım sağlıklı huzurlu günlere kavuşturur sizleri.ben nasıl olayım canım.pko teşhisi koydu dr.adetim 11 gün gecikti olmadı.dr gittim adet söktürücü verdi.sonrasında tedaviye başlayacakmış.sıkıntı üztüne sıkıntı anlayacağın..Allah beterinden esirgesin hepimizi.
amin canım..walla sıkntı stres insana neler yapıyo..inşallah adetle atarsın canım genelde öyle oluyo..üzme kendini muhtemelen adetten sonra klomen verir sana belki çatlatma iğneside..her şeyin hayırlısı kuzum..
Kizlarrr bisey sorucam...burcu_gen'de hersey yolunda giderken ve yaklasik 10 haftalikdi yanlis hatirlamiyorsam ne oldu hersey yolunda giderken...bir haftadir falan gripdi sanirim acaba bagisiklik sistemi zayifmi dustu, yoksa igneler mi yetersiz kaldi? Allahim hepimize sabir versin. Cok uzaklara gidip yalniz basima yasamak istiyorum valla...
Kizlarrr bisey sorucam...burcu_gen'de hersey yolunda giderken ve yaklasik 10 haftalikdi yanlis hatirlamiyorsam ne oldu hersey yolunda giderken...bir haftadir falan gripdi sanirim acaba bagisiklik sistemi zayifmi dustu, yoksa igneler mi yetersiz kaldi? Allahim hepimize sabir versin. Cok uzaklara gidip yalniz basima yasamak istiyorum valla...
ah canım arkadaşım merak ettiğin için çok sağol..ewet çok haklısın gerçekten artık vücut kaldırmıyo..
annemde yarın gidecek bakalım,filmden sonra anlaşılır iyileşip iyileşmediği..
ah be kuzum annem iyileşse tamamen,bende iyi olurum walla..
canım en son hatırladığım kadarı ile bebeği bir hafta geriden gidiyordu.gripten falan olacağını sanmıyorum ben.ah bir bilsek gerçek nedenlerin ne olduğunu...bazen eşimden boşanmayı düşünüyorum biliyor musunuz?ona bunları yaşatmaya hakkımın olmadığını düşünüyorum.o benim yüzümden çocuk hasretiyle geçirmek zorunda değil yıllarını..aynen senin gibi alıp başımı gitmek istiyorum
canım en son hatırladığım kadarı ile bebeği bir hafta geriden gidiyordu.gripten falan olacağını sanmıyorum ben.ah bir bilsek gerçek nedenlerin ne olduğunu...bazen eşimden boşanmayı düşünüyorum biliyor musunuz?ona bunları yaşatmaya hakkımın olmadığını düşünüyorum.o benim yüzümden çocuk hasretiyle geçirmek zorunda değil yıllarını..aynen senin gibi alıp başımı gitmek istiyorum
Annen iyilesecek hic merak etme, o cok iyi olacak ama belki de o da senin icin ayni seyi soyluyordur..Kizimi iyi gorursem ben iyi olurum diyordur...onlar bizim yuruyusumuzden bakisimizdan bile anlarlar bizde ne var ne yok... o yuzden annene gitmeden once moral depola oyle git tatlimm. Seni seviyoruz. Bizi de birakma burda, korktum valla birdaha gelmiycenmi foruma diye...
Dualarimiza annenide katiyoruz o zaman bundan sonra...optum canim
gerçekten bende merak ettim..ya aslında biz herşeye sebep arıyoruz RABBİM verecekse herşekilde veriyor...grip falan sanmıyorum,ha birde iğnelere rağmen defalarca düşük yaşayanlar benim gibi mesela immünoloji testlerini muhakkak yaptırsınlar benim onlarda sorun var onun içinde olmuyor..
bende senin gibi çok uzaklara beni kimsenin tanımadığı yerlere gitmek istiyorum,ama bişey dicem sen zaten uzaklardasın..
dogru soylemis doktorun valla. Sana bisey diyeyim mi tatlim, su kolay hamile kalip, normal gebelik geciren ve hicbir SIKINTI yasamadan evlat sahibi olanlara o kadar imreniyorumki...canım malesef herşey yolunda giderken olabiliyor böyle şeyler
doktorum demişti ki bana
çocugunu kucagına alana kadar ben hamileyim anne olucam deme
malesef rabbim kimseyi evlat acısıyla denemesin
yok hayır imrenme sakındogru soylemis doktorun valla. Sana bisey diyeyim mi tatlim, su kolay hamile kalip, normal gebelik geciren ve hicbir SIKINTI yasamadan evlat sahibi olanlara o kadar imreniyorumki...
:
kuzucum şuan nasıl bilmiyorum ama
eşimin teyzesi defalarca bebek kaybetmiş onunda sorunu seninkinden di
18 sene falan evvel bir kızı oldu
sordum ki teyze naptınızda oldu
bana testleri falan gösterdi aynı senin problem
o zamanlar yurtdışından bi iğne getirttirmişler onu kullanmış sonra olmuş bebeği
ama ne iğnenin adını hatırlıyor ne şuan burda kullanıpğ kullanılmadığğını
ondan 3 sene sonra kendiliğinden bi tane daha olmuş
yani umut hep var kuzucum sıkma canını
dogru soylemis doktorun valla. Sana bisey diyeyim mi tatlim, su kolay hamile kalip, normal gebelik geciren ve hicbir SIKINTI yasamadan evlat sahibi olanlara o kadar imreniyorumki...
evet geriden geliyordu 1 hafta ama ben o dollenme gec olmustur diye yorumlamistim. o zaman geriye ignenin yetersiz kalmis olmasi kaliyor sanirim..
Sen esinden bosanmayi dusunuyorsan benim artik esimin beni ileride birakma kararina hak vermem lazim, zaten gitgide bu fikre kendimi alistiriyorum biliyormusun cok yikilmistim ilk basta...Ama eminim her $erde bir hayir vardir ne diyeyim. biz bu forumdakiler gidip uzaklarda guzel bir kasabada yasayalim.. omur boyu birbirimizi teselli ederiz, cokda iyi anlasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?