canim birara sen indirek coombs testinden bahsetmistin...neydi o canim, biraz bilgi verirmisin...birde amniyosentez yaptirmismiydin?
insallah RABBIM KUCAGIMIZAA ALMAYI NASİP EDER. sizdemı hamılesınız kac haftalık acaba ? cok ayakta kalmamaya calısıyorum dınlenmeyı daha cok istiyorum masa bası calısıyorum o yuzden ayaklarımı uzatıp oturuyorum bazen saol yorumun ıcın.
bana bununla ilgili test falan yapılmadı tekrarlayan düşüklerde ve çocuğu olmayan hastalarda bu yöntemi uyguladıkarını söylediler vücut bebegi yabancı madde olarak görmesin bağışıklık kazansın diye yaptırdım ama yine banamısın demedi
arkadaşlar;ben yaklaşık baştan 150 sayfa okudum ve yapılacak testlerle ilgili bir tablo yaptım.hangi bölümde hangi testler yapılacağı ile ilgili.ama hepsinden emin değilim.bazı testler sanırım genetik bölümünde bazıları da başka yerlerde olabilir.tabloyu gördükten sonra sizde ekleme yaparsanız ve düzeltirseniz sevinirim.bu tablo eminim hepimizede yardımcı olacak.
HEMOTOLOJİ
*PAI(K-E)
*PROTEİN S
*PROTEİN C
*İMMÜNOLOJİK TESTLER:
-ANTİ-TİROİD PEROKSİDAZ
-ANTİ-TİROGLOBULİN
-BETA ENDORFİN
-ANTİ-GLİADİN IGS
-WBC
-CDS6(NK CELLS)
-KORTİZOL
-SEDİMANTASYON
-HELİKOBACTER PYLORİ IGG
-ANTİ-ENDOMYSİUM ANTİKOR IGG
-ANTİ-TRANSGLUTAMİNAZ IGG
-ANTİ-NÜKLEER ANTİKOR
*TOXOPLAZMA
*RUBELLA
*ANTİ-HBS
*ANTİ-HIV
*ANTİ-KOAGOLON
*ACE(K-E)
*MTHFR(K-E)
*MUTASYON ANALİZİ
*APOE(K-E)
*KARYOTİP
*VİTAMİN TESTLERİ
*ŞEKER
ENDOKRİN
ANTİ TPO ab(34 ve üstü düşük riski)
T3
T4
TSH
NOT:TABLO YAPMAYI BECEREMEDİM.(K-E) YAZAN YERLER HEM KADIN HEM ERKEĞE YAPILAN TESTLER.
canım hamile olan herkese sormuşumdur burda hep merak ederim birazda kend,mle kıyaslamak için.kesen kaç mm,yolk saç veya bebek göründü mü?dua et biz da tez zamanda sağlıklı hamilelik geçirelim.:)amin. seyy ben fazla oluyorum ama seyy utanıyorum isterkenbende hamıle yazan yerde takla atan bebegi istiyorum
arkadaşlar;ben yaklaşık baştan 150 sayfa okudum ve yapılacak testlerle ilgili bir tablo yaptım.hangi bölümde hangi testler yapılacağı ile ilgili.ama hepsinden emin değilim.bazı testler sanırım genetik bölümünde bazıları da başka yerlerde olabilir.tabloyu gördükten sonra sizde ekleme yaparsanız ve düzeltirseniz sevinirim.bu tablo eminim hepimizede yardımcı olacak.
HEMOTOLOJİ
*PAI(K-E)
*PROTEİN S
*PROTEİN C
*İMMÜNOLOJİK TESTLER:
-ANTİ-TİROİD PEROKSİDAZ
-ANTİ-TİROGLOBULİN
-BETA ENDORFİN
-ANTİ-GLİADİN IGS
-WBC
-CDS6(NK CELLS)
-KORTİZOL
-SEDİMANTASYON
-HELİKOBACTER PYLORİ IGG
-ANTİ-NÜKLEER ANTİKOR
*TOXOPLAZMA
*RUBELLA
*ANTİ-HBS
*ANTİ-HIV
*ANTİ-KOAGOLON
*ACE(K-E)
*MTHFR(K-E)
*MUTASYON ANALİZİ
*APOE(K-E)
*KARYOTİP
*VİTAMİN TESTLERİ
*ŞEKER
ENDOKRİN
T3
T4
TSH
NOT:TABLO YAPMAYI BECEREMEDİM.(K-E) YAZAN YERLER HEM KADIN HEM ERKEĞE YAPILAN TESTLER.
mthfr testleri erkeğe de mi yapılıyo şaştımmm
gebe kalmadan önce yaptırdın o zaman.bir de anlattığın yönteme bakılırsa güvenilir bir yerde yaptırmak lazım.ben de mi yaptırsam yaaa üff
selamlar herkese nasılsınız ?? herkes iyidir umarım,ben bugün emar çektirdim o nasıl bişeymiş öyle mezar gibi tövbe yarabbim birde müthiş bir ses,başım çatlıyo walla,anneminde alçısını yenilediler maalesef çatlağı iyileşmemiş..
SEVGİ 54 sağol canım dua na benide katmışsın ALLAH kabul etsin..
BURCU GEN nasılsın canım?? geçmişi okuyamadım kızlar haber varmı ??
evet canım gebe kalmadan 3 sefer ayda 1 gebe kalıncada öğrenir öğrenmez ve kalp atışını duyunca 2 sefer yapılıyor zaten önce eşine sarılık aids gibi tahliller yapıyolar bulaşıcı hastalık varmı diye bakıyorlar onun için güvenilir bir yer olması gerekli
Arkadaşlar hepinize merhaba, işallah herşey ylundadır. Sevgili umudum indirek coombs testi çiftler arasında kan uyuşmazlığı olduğu zaman yapılan bir test. ben 16 haftada amniyosetez oldum evet ve amniyosentez sonrasında rhogam( kan uyuşmazlığı) iğnesi oldum ancak 28. haftada indirek coombs testi yapılıyor ve test sonucu negatif ise tekrar rhogam vuruluyor. Burda amaç bebeğin kan uyuşmazlığı nedeniyle anemik olmamasını sağlamak ve koruyucu tedbirler almak.
ben dün biraz bu bağışıklık testleriyle ilgili araştırma yaptım.burda buna benzer testler de gördüm.vucud erkekten gelen yapıları zararlı kabul ediyormuş.ben adet olduktan sonra enfeksiyon polikinliğine gidicem orda bağışıklık testleri yapılıyormuş size bilgi veririm.
o Sperme karşı antikorlar
o Plasenta elamanlarına karşı antikorlar
o Hücresel bağışıklık sistemi dengesizlikleri
o Kollajen doku hastalıkları
Merhaba arkadaslar ,cok acil yardiminiza ihtiyacim var.
5 haftalik hamileyim ,tup bebek.
Bende mthfr 1298 heterezigot mutasyon var,digerleri normal
Dr'um kan tahliline kadar coraspin kullanacaksin,kan tahlilin pozitif cikarsa igneye baslicaz dedi.
Cok sukur pozitifi aldim hamile oldugumu ogrendim,o gun hemen dr'umun yanina gidip ,hocam igneye baslicaz mi dedim.
Dosyama bakti, sadece 1 tane heterezigot mutasyonun var igneye gerek yok,coraspine devam dedi.
Ama benim icim icimi yigiyo,hic dogal yolla hamile kalamadim.
Bu 2.tup bebek denemem,ilkini 8 haftalikken kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum.
Bu bebegimide kaybetmek istemiyorum.
Sali gunu usg kotrolum var,kese gormeye gidicez,dr um a israr edeyim mi kizlar igne icin?
Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
HEMOTOLOJİ
*PAI(K-E)
*PROTEİN S
*PROTEİN C
*İMMÜNOLOJİK TESTLER:
-ANTİ-TİROİD PEROKSİDAZ
-ANTİ-TİROGLOBULİN
-BETA ENDORFİN
-ANTİ-GLİADİN IGS
-WBC
-CDS6(NK CELLS)
-KORTİZOL
-SEDİMANTASYON
-HELİKOBACTER PYLORİ IGG
-ANTİ-NÜKLEER ANTİKOR
*TOXOPLAZMA
*RUBELLA
*ANTİ-HBS
*ANTİ-HIV
*ANTİ-KOAGOLON
*ACE(K-E)
*MTHFR(K-E)
*MUTASYON ANALİZİ
*APOE(K-E)
*KARYOTİP
*VİTAMİN TESTLERİ
*ŞEKER
ENDOKRİN
T3
T4
TSH
ENFEKSİYON
*Sperme karşı antikorlar
* Plasenta elamanlarına karşı antikorlar
* Hücresel bağışıklık sistemi dengesizlikleri
* Kollajen doku hastalıkları
NOT:TABLO YAPMAYI BECEREMEDİM.(K-E) YAZAN YERLER HEM kadin HEM ERKEĞE YAPILAN TESTLER. YAZILANLARIDA EKLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?