Celenciiiiim , haberleri yazdım okudun mu ? Canım , merakta bıraktığım için kusura bakma , randevudan sonra iğne vakti geldi , eve dön , yemek filan derken , anca yazdım...Teşekkür ederim canımın içi...
aşkolsun bu topikte ilk bebeği olan celen değilmiydi bu yüzden bir numarasın dedim ikinci bebeği olan şendi beni yanlış anladınız bence bu topikte herkes bir numara ama sıralamada celeni söyledim senağlama
Merhaba Arkadaşlar,
Bende 3 prof. doktordan ve 1 ikiz bebek kaybından sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Sinan Beye gittim. Artık tüp bebekte karar kılmıştım ki Sinan Beyin muanesinden sonra hiç beklemediğim ve bugüne kadar duymadığım bir rahatsızlığım olduğunu öğrendim.. Dediğiniz gibi Sinan Beyin karşısında pek konuşulmayor ve bir çok soru ile yine kendi dünyama döndüm.
Taşıyıcı HETEROZİGOT Kanda pıhtılaşmam olduğunu ve bunedenle bebe sahibi ve düşüklerimin olduğunu söyledi.
Tedavi olarakta:
Pazartesi-Cuma: Folbio
Çarşamba : Becozyme-C Fort
Diğer günler: 100 Coraspirin
son olarakta Kısıtlı Metionin diyeti verdi.. )
Bu sitede sizlerin yazılarını okumaya gayret ettim ŞEN'in yazdığı son yazı aklımı tamamen karıştırdı. Tabi hamile olan arkadaşlar bana ümit kapımı araladı ama şuanda ne yapacağımı gerçekten şaşırmış durumdayım. Yani Neyin doğru neyin yalnış umarım herşey hepimiz için en iyisi olur...
sevgili arkadaslar.
ben dayanamayip bugun ekografiye gittim.
3 gundur kafayi yemek uzereydim. gogsumde hassasiyet yok. mide bulantisi yoktu.
bebegim iyiymis 8+3 olmus kalp atisi devam ediyor. el ayak yerleride belli olmus tomrcuk tomurcuk.
ama ikinci kese hala orada duruyo .. rahatladim biraz sizlede paylasmak istedim.ayrica bu boyle olmayacak. ben sen in aldigi baby sund an alicam
ilginiz icin cok tesekkur ederim..
ŞENCİM özür grubu tayin istekleri başlamış sakın kaçırma haberin varmı bilmiyorum.
Kizlar
Kan pihtilasmasi/dusuk nedeniyle Sinan Beksac'in hastasi olup da dogum yapan biri var mi aranizda veya bildiginiz biri var mi?
Sinan Bey'den memnun kalmadigim icin Lutfu Onderoglu ile devam etmek istiyorum ama Sinan Bey'in basari yuzdesi daha yuksek diyorlar.
Ne olun akil verin :sm_confused:
kızzzlaaarrrrr çok mutluyum bugün sinan beyi bırakıp lütfü hocaya gittim. bebeğimi rahat rahat ultrasyonda gördüm. çok tatlıydı herşey yolunda imiş. korkulacak bir durum yok dedi. gerçektende lütfü hoca sinan hocadan daha samimi ve daha iyi hissediyor insan kendisini. herşeyi tek tek anlatıyor. bebeğim hareket ediyordu. allahım müthiş bir duygu inanın gözyaşlarımı tutamadım. sinan hoca gibi insanın gözünü korkutup moralini bozmuyor. kesinlikle lütfü hoca daha insancıl.
kızzzlaaarrrrr çok mutluyum bugün sinan beyi bırakıp lütfü hocaya gittim. bebeğimi rahat rahat ultrasyonda gördüm. çok tatlıydı herşey yolunda imiş. korkulacak bir durum yok dedi. gerçektende lütfü hoca sinan hocadan daha samimi ve daha iyi hissediyor insan kendisini. herşeyi tek tek anlatıyor. bebeğim hareket ediyordu. allahım müthiş bir duygu inanın gözyaşlarımı tutamadım. sinan hoca gibi insanın gözünü korkutup moralini bozmuyor. kesinlikle lütfü hoca daha insancıl.
kızlar bi sorum olacak lütfü hocanın hastası olup mesa ya da güven hastanesinde doğum yapan var mı? varsa emekli sandığı karşılıyor mu yoksa ücretin tamamını biz mi veriyoruz? bir de ücretler nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.
kızlar bi sorum olacak lütfü hocanın hastası olup mesa ya da güven hastanesinde doğum yapan var mı? varsa emekli sandığı karşılıyor mu yoksa ücretin tamamını biz mi veriyoruz? bir de ücretler nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.
bugün LÜTFÜ HOCADAN son randevuma gittim doğum tarihini verdi ama çok uzakkendisinin HACETTEPEDE ameliyat günü perşembeymiş23 nisan uygun dedi ama tatile geliyor dedi haftasına yani 30 nisanda 8.30 gel dedi.ogün olacak sezeryan.ben 38+6 günlük yani nerdeyse 39 haftalık olacam. bebek o zamana beklermi acaba şimdiden ağrılarım var dedimdaha doğum kanalına girmemiş dedi merak etmememi söyledi 10 gü önce aspirini kesecem 5 gün önce iğneler kesilecek dedi.bu arada özel odaiçinde sekretirini 20 sinde görürsem ayarlayacağını söyledi geç kalma dedibebişin kilosuda üst seviyedeymiş 3kilo100 gr dedi
inşallah zaman çabuk geçer.
Hergun hem Folbiol hem Becozyme C kullanan var mi? Becozyme'de de folic asit var (1.5 mg) ikisi birden fazla oluyor mudur acaba?
Lutfu Bey'in hastalari .. siz ikisini de kullaniyor musunuz?
Merhaba kızlar ,
Sevgili lal ve mumamu , marguerite ; Allahım bu sevinçli telaşınızı hepimize nasip eder inşallah..Ne güzel , ne mutlu...Lalcim , gebelikle ilgili bi kitabımda doğum çantasında neler olması gerektiği yazıyordu...Evden bakıp yazayım sana ...
Bugün kontrolü olan arkadaşlar sevgili funda ve ecesem .. İnşallah güzel haberlerle dönersiniz , bizimle paylaşırsınız. ..
Bu arada ben bugün 6. haftama başladım kızlar..Yavaş yavaş ilerliyorum...Bu haftalar benim için kritik haftalar .. İnşallah herşey yolunda gider...Daha hiç doktora gidemedim , hem hemen göremem diye heyecan yaptım , hem de erken dönemde vajinal ultrasonla bakılıyor ya , vajinal muayene riskli olur diye istemedim...Cuma günü de doktorum rahatsızlanmış randevum iptal oldu derken bi türlü kısmet olmadı...İlk doktor kontrolüme bugün gideceğim , daha keseyi , bebişi göremedim , çok heyecanlıyım...Çarşamba günü de Lütfü beyin kontrolü için Ankarada olacağım...Umarım herşey yolundadır...Beni anladığınızı biliyorum... Dularınızı esirgemeyin olur mu ? Hepinizi öpüyorum...
ii geceler kızlar.. bugün haftalık kontrolume gittim kızlar sıkı durun :
dogum tarihim belli olduuuuhihoyyyt 17 nisan!!! :sm_cool: allah nasip ederse oğluşum geliyor kızlar!
inşallah bu topikteki herkes bu haberi verir, kucagına bebişini alır :Saruboceq: allah bütün isteyenlere bebiş versin inşallah..
genel anestezi olacakmışım. son iğnemi 13 nisanda vurulacagım. son güne kadar vitamin ve tansiyon ilacıma devam edecegim. şimdilik haberler bunlar kızlar. dua edin benim için, yolun sonuna geldim artık, inşallah bundan sonrada bi terslik çıkmaz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?