Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Celenciiiiim , haberleri yazdım okudun mu ? Canım , merakta bıraktığım için kusura bakma , randevudan sonra iğne vakti geldi , eve dön , yemek filan derken , anca yazdım...Teşekkür ederim canımın içi...

Son düzenleme:
Celenciiiiim , haberleri yazdım okudun mu ? Canım , merakta bıraktığım için kusura bakma , randevudan sonra iğne vakti geldi , eve dön , yemek filan derken , anca yazdım...Teşekkür ederim canımın içi...

o yemekler hiç boğazına dizilmedi dimi senağlama benm arkadaslarım merak etmiştir gidiim haber veriim die düşünmeden höpür höpür götürdün cokacimcoook aman ye sen.et olsun kan olsun can olsun bebişime. anasınada yağ olsun :CüvCüv: lülülülülülü napalım bekletmeseydin lülülülülülü

PAPATYASUREYYA güzel haberlerini aldık inan çok sevindim inşallah hayırlısıyla bu başka olacak her şey yolunda gidecek. iyi haberlerii hep duyarız.Allah tamamını erdirir.ilk zamanlar ben senin gibi her hafta bebeği görmek için ultrosona giriyodum 3. aydan sonra rahatlarsın

canım hangi yazım kafanı karıştırdı bilmiyorum ama inşallah olumsuz etkilememişimdir çok üzülürüm yoksa...umarım herşey gönlünce olur...a.s.

bak gördün mü boş yere endişelenmişsin...:mymeka: a.s.a.s.

papatyacım çokk sevindim ohhh be çok güzel bir haber bu hep böyle haberlerle gelirsin inş sağsalim kavuşursun bebeişine dualarım seninle ve diğer hamişlerle ve benim gibi bekleyenlerede tez zamanda versin rabbim bebekleri olanlarada sağlık sıhhat ve allah analı babalı büyütsün inş

merhaba sinan beyin değil ama lütfü hocanın hastası olupta doğum yapan ben varım canım...sinan hocayada bir kez gittim ve çok şey söylemek istiyorum ama hocanın hastası olan arkadaşlar var aramızda onları etkilemek istemiyorum...sonuçta ikiside alanlarında uzman hekimler...seçim senin...a.s.

demiştimyerimsenibena.s.

bebişine

he he yine ben varım galiba sadece (şimdiliik tabii arkadaşlar arkamdan geliyolar sırayla inşallah)...mesada yaptım ben, hayır emekli sandığı malesef karşılamıyo yani hastanenin anlaşması yok, sadece bebiş için kullanılan ilaçların %20 sini karşılıyo o kadar...ücreti hakkında daha önce yazmıştım canım uzun uzun ama bi ara yaziim yine olur mu? a.s.

ücretin tamamını biz veriyoruz özel sağlık sigortan filan yoksa tabii...

delikafadulden ayyyy nası beklicen kız o kadarrr sık dişini okkaydirigubbakcemile3 a.s.

papatyasüreyya,
ne güzel haberler yazmışsın. çok sevindim. Allah, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... ya çok mutlu oldum ben şimdi...

cemrenin gribi antibiyotik kullanmamıza rağmen iice ilerledi senağlama hep burnu tıkalı kuzunun senağlama hapsuruk öksürük senağlama ah ben vayr ya beeeenn Çok üzgünüm çoook[/QUOTE]

tühh bi çocaa bakamadın hasta ettin len gezmeci hatunn:mymeka::mymeka:
canımm ya olacağı varmış ne yapalım düşe kalka büyücekler üzülme e mi:teselli: allah acil şifalar versim cemremea.s.

Hergun hem Folbiol hem Becozyme C kullanan var mi? Becozyme'de de folic asit var (1.5 mg) ikisi birden fazla oluyor mudur acaba?
Lutfu Bey'in hastalari .. siz ikisini de kullaniyor musunuz?

ben hem folbol hem bemiks kullanıyodum hergün ama bemikste folik var mıydı ki hımm bakmam lazım bi ara bakıp yaziim canım, ama fazlasının zararı yok foliğin, idrarla atılıyo endişe etme...

canım regl günüm geçtikten sonra hoca bi daha vaginal ultrason yapmamıştı bana, istemezsen yapmaz mersindeki hekiminde ama celeninde dediği gibi bi zararı yok korkma...haber ver olur mu...senin kadar heyecanlıyız bizdedelikafadulden a.s.

ii geceler kızlar.. bugün haftalık kontrolume gittim kızlar sıkı durun :
dogum tarihim belli olduuuuhihoyyyt 17 nisan!!! :sm_cool: allah nasip ederse oğluşum geliyor kızlar!

inşallah bu topikteki herkes bu haberi verir, kucagına bebişini alır :Saruboceq: allah bütün isteyenlere bebiş versin inşallah..

genel anestezi olacakmışım. son iğnemi 13 nisanda vurulacagım. son güne kadar vitamin ve tansiyon ilacıma devam edecegim. şimdilik haberler bunlar kızlar. dua edin benim için, yolun sonuna geldim artık, inşallah bundan sonrada bi terslik çıkmaz :Saruboceq:

sevgili lal82 ay ay ay bu çok güzel bir haber canım benim gözün aydın olsun.inşallah hayırlı sorunsuz doğumlar yaparsın.dualarımız seninle.doğum sonrası gelişmeleride yaz lütfen.sen ve bebişn allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…