doktorumun tayini çıktı istanbula gidiyor çok üzülüyorum dün bursada bahar hastanesine gittik nagihan gülere tavsiye üzerine ama hiç memnun kalmadım insanın yüzüne bile bakmıyor..ama bebeğin iyi olduğunu ve erkek olduğunu söylediçok mutluyum sağsalim kucağımıza alırız inşallah.hepinizede taz zamanda nasip etsin RABBİM.... doktor bulamıyorum
doktorumun tayini çıktı istanbula gidiyor çok üzülüyorum dün bursada bahar hastanesine gittik nagihan gülere tavsiye üzerine ama hiç memnun kalmadım insanın yüzüne bile bakmıyor..ama bebeğin iyi olduğunu ve erkek olduğunu söylediçok mutluyum sağsalim kucağımıza alırız inşallah.hepinizede taz zamanda nasip etsin RABBİM.... doktor bulamıyorum
ıyı aksamlar arkadaslar bende yorumları yenı okuyorum,3 ay önce ilk düşüğüm oldu.bebeğim karnımda ölüğü için kürtaj oldum.tahlıllerı yaptırdım hersey ıyı cıktı ama genetık ıstedı gecen hafta doktor,detaylı göstermeye fırsatım olmadı,gebelik olusunca iğne kullanacaksın dedı cokk üzüldüm.sonuclarımı yorumlayabılecek var mı?
faktör V G1691A (leiden) mutasyon (-)
GPIIIa L33P homozigot(a/a) (doktor bundan dolayı iğne kullanabilirsin dedi)
faktör V H1299(R2) mutasyon (-)
MTHFR C677T mutasyon (-)
Protrombin mutasyon (-)
MTHFR A1298C mutasyon
faktör XIII V34L Heterezigot
ACE I/D heterezigot
B-fibrinojen 455 G-A heterezigot
Paı-1 (4g-5g) heterezigot
bana yardım edebilecek vardı yorumları okudum ama cok bişey anlayamadım((((
BANA CEVAPP VEREBİLECEKKK YOK MUUUUU
ıyı aksamlar arkadaslar bende yorumları yenı okuyorum,3 ay önce ilk düşüğüm oldu.bebeğim karnımda ölüğü için kürtaj oldum.tahlıllerı yaptırdım hersey ıyı cıktı ama genetık ıstedı gecen hafta doktor,detaylı göstermeye fırsatım olmadı,gebelik olusunca iğne kullanacaksın dedı cokk üzüldüm.sonuclarımı yorumlayabılecek var mı?
faktör V G1691A (leiden) mutasyon (-)
GPIIIa L33P homozigot(a/a) (doktor bundan dolayı iğne kullanabilirsin dedi)
faktör V H1299(R2) mutasyon (-)
MTHFR C677T mutasyon (-)
Protrombin mutasyon (-)
MTHFR A1298C mutasyon
faktör XIII V34L Heterezigot
ACE I/D heterezigot
B-fibrinojen 455 G-A heterezigot
Paı-1 (4g-5g) heterezigot
bana yardım edebilecek vardı yorumları okudum ama cok bişey anlayamadım((((
BANA CEVAPP VEREBİLECEKKK YOK MUUUUU
canım valla ben google ismimi yazdım karşıma çıkan bi siteden de mail adresini alıp yolladım.bilmiyorum hangi siteydi.:)canım hangi siteden ulaşıp mail attın?ben de atayım :):):) özelden yaz istersen.sorun çıkmasın
Bende attım mail doktora altınada not Hannem Hanımdan aldım mail adresinizi dedimgerçekten mutlu oluyor insan prof kesin dönmez diyorsun . Bende Bülent BAYSAL cevap yazınca sevinmiştim hemde ertesi gün cevap yazmıştı.
Günaydın kızlar. Meltemcım işte benim de en sıkıldıgım şey buydu, hiçbir plan yapamamak...tatile gıtsem mı, kıyafet alsam mı, içki ıcsem mı, bunu yesem mı, saçımı boyatsam mı, ilaç ıcsem mı??? Yoruyor insanı...biliyorum, şimdi baştan başlamak zor geliyor ama korunacagım bu 2 ayı en azından istediğim gibi geçireceğim.
kızlar hamile kalmadan önce iğneye başlayanlar varmı?
kızlar hamile kalmadan önce iğneye başlayanlar varmı?
arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. ben 3 gündür coraspin ve innohep 0,45 kullanıyorum. bu sabah kalktığımda burnum kanıyordu. sizde oldu mu böyle şeyler?
ben aspirin,folbiol ve b12 kullanıyorum yeni başladım bende benim burnum kanadı geçen günlerde aspirini hep aynı saatte alıyorum ama o gün ilacın saatini biraz geciktirmiştim alakası varmı bilmiyorum daha sonra kullanmaya devam ettim birdaha kanama olmadı olsaydı doktora sorup bırakacaktım sende dene muhtemelen bir daha olmaz olursa doktora danış hemen
burcucum nasıl oldun canım. gerçekten korunma dönemi daha rahat geçiyor. korunmayı bırakınca her ay hamileymiş gibi dikkat ediyoruz ne yapalım elimizde değil.
merhaba.. size iğne dozu yeterli olup olmadığına dair test yapılmadımıBana yapılmıştı ilk başlarda 0,6 clexane ve coraspıne 100 kullanıyordum daha sonra test sonucuna göre 0,4 doz yeterli dedi dr. ve doğuma kadar 0,4 doz iğne oldum.
Aykara2..kusura bakma canim yanlislik olmus listede duzelttim...
Yaren76x...o igne dozunun yeterli gelip gelmedigini gosteren test hangisi bizede soylermisin..eminim bicok arkadasda benim gibi haberi yokdur...
burcu_gen...nasil oldun tatlim...? umarim en kisa zamanda toparlanirsin, bak yarenin bahsettigi test onemli...hepimiz icin...
selam canım bende 3 ncü bebeğimi yeni kaybettim.seninle aynı doktora gidiyoruz.bende doktorumdan memnunum.şimdi genetiğe gönderildi sonuçlar onun cevabını bekliyorum.sende hamile kalmadan önce iğne vuruldunmu.ben sadece hamileyken vuruldum ama doktor yeterli olmadığını söyledi.şuan acılarımız çok taze zaten ama herşeyin hayırlısı....
arkadaslaar ya adetıme 7-9gun var göğüslerim ağrımaya başladı böyle olunca ccok umutlanıyorum ama...((gecen ayda böyle olmuştu düşünmek istemiyorm sonra adet olunca zor toparlanıyorum size de :26: oluyomu
canım doktorun sana dediği değeri ben bilmiyorum benim tahlillerimde yoktu mthfr 1298 heterozigotum heterozigot olanlar ve homozigot olanlar sanırım sorunlu genler yanında eksi olanlar negatif . ama iğne kullanıcam diye üzülme iğneler sayesinde sağlıklı evlatlarımız olacak bzimde
Canım daha iyiyim sağol. Arada bir geliyorlar ama olsun...bugun işe de başladım biraz kafam dağılır herhalde...
Bakılmadı herhangi bir teste. Hangi test oldugunu soyleyebilirsen cok sevinirim, boylece doktoruma sorma sansim olur. Ayrica sendeki mutasyonlar neydi bilgi verebilir misin lutfen?
Canım çok sağol. Zamanla daha iyi oluyorum. Yılbaşı için uzun zamandır ertelediğimiz bir tatil planı yapmaya çalışıyorum, biraz kafamızı dağıtmamız lazım eşimle. Onun için de çok zor bir dönemdi bu, bu yaz önce babasını sonra dayısını kaybetti, şimdi anneannesi çok hasta, üzerine bir de bu bebek olayı gelince...biraz dinlenmemiz ve sorunlarımızdan uzaklaşmamız lazım.
Geçmiş olsun canım. Ben hamilelikten yaklaşık 1 ay önce iğne olmaya başladım. Bu 4. kaybım ama ilk defa 9 haftayı gördüm, hep kimyasal oluyordu, sanırım iğne sayesinde oldu bu sefer. Bende MTHFR1298 homozigot mutasyon var, 0,4 clexane oluyordum hergün. Senin mutasyonun neydi, sende aynı dozu mu oluyordun? Bakalım genetik ne çıkacak...haberleşelim.
Hadi bakalım inşallah, belki bu sefer olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?