Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevgili lalciğim sende hamilelik döneminde karın ağrıların olmuş muydu.ben bu hafta allahın izniyle yirminci haftaya giriyorum ara ara ağrılarım oluyor.bu ağrıları önlemöek için yapılacak bir şey var mı.öenerin varsa yazarsan sevinirim.sevgiyle kal.

lalllll:sm_cool:az kaldı inş hayırlı doğumlar olsun :sm_cool:
bak doğuma giderken banada dua et allah banada yaşatsın bunları inş :Saruboceq:
ayyy on gün kalmış 17 nisan yani cuma günü hayırlı cumalar idcek bebşin sana sorunsuz ağrısız acısız inş lalllldelikafadulden

ben de ben de bol bol kaydirigubbakcemile3dua istiyorum

sevgili ŞENCİĞİM nasılsın tatlı kızın nasıl.inşallah iyisinizdir.canım benim biz iyiyiz çok şükür.şu an herşey yolunda gidiyor.sadece böyle hafif hafif karın ağrılarım oluyor sonra geçiyor.tabi buda beni rahatsız ediyor.lütfü hocaya gittiğimde ultrasonla baktı ve bir sorun olmadığını rahimin gayet iyi olduğunu söyledi içim rahatladı fakat tekrar ağrı başlayınca ister istemez endişeleniyorum.bunun için ne yapmak gerekir bir önerin var mı.bu ağrılar yanlış hatırlamıyorsam sende de mi olmuştu.yazarsan sevinirim.

diğer sevgili hamişler sizlerde de karın ağrısı olmuş muydu.olduysa ne zamana kadar sürecek yazar mısınız.sevgilerle

selvihancım benim gebeligimin ilk dönemlerinde karın agrılarım çok olmustu, ilk 2-3 ay falan ve birde bu ay çok oldu. ben sadece duruşumu oturuşumu yani bulundugum pozisyonu degiştiriyordum. hamileligim boyunca agrı kesici hiç içmedim. ama senin çok agrın varsa iç parasetamol bi hap. tabi dr bi sor canım

tabi hepinize dua edecegim, gerçi sezeryan olcak ama hastanede ederim bende. böyle nickname lerle dua etmek çok komik oluyor ya, keşke herkes adını söylese

kızlar günaydınnnnnn:) ben dün akşam işten çıktıktan sonra ne güzel haberler gelmiş. bu sitedeki arkadaşların hamileliklerinde herşeyin yolunda gitmesine inanın çok seviniyorum çünkü bu bizim içinde bir umut ışığı oluyo inanın. çok güzel ya hep böyle güzel haberler alalım inşallah kızlar. öptüm hepinizi işlerim çok yoğun bugün giremeyebilirim nete. bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın olurmuu. bu arada bugün adet oldum kızlar. ama şöyle bir durum var bu yumurtlama gününü şimdi kahverengi akıntıyı gördüğüm 5 nisandan mı hesaplıycam yoksa bugün kanı gördüğüm 7 nisandanmı onu şaşırdım şimdi(( kocişe diyom sabah nasıl hesaplıycaz diye ikisindende hesapla diye bana muzur:))) yoğun ve yorğun bir ay görünüyo kızlar banaaa:))) öptüm hepinizi

bebeğini ve seni çok öpüyorum allaha emanet olun. :1hug:

canım benim çok mutlu oldum :dance:ama biliyordum bebeğini ve kalp atışlarını duyacağını allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde maşallah küçük meleğine allah kucağına almayı nasip etsin papatyacığım burda bebek özlemi yaşayan herkesin kucağını doldursun:Saruboceq:

allaaaaaaaaaaaah 10 günmü kaldısositososito ne güzel oğluşunu görebilecesin ne mutlu sana allah hayırlı doğumlar nasip etsin küçük oğlunuz evinize sağlık mutluluk ve huzur getirsin . şansıda bahtıda açık olsun inşallah dualarımız seninle lalciğim ikinizide çok öpüyorum Şeniz

sevgili reisdevrim ben reglime 2 gün kala kan testinde hamile olduğum çıkmadı değerim 4,35 idi hamile değilim demiştim regli günümden 4 gün sonra tahlil yaptırdım 551 çıktı doktorum çok düşük demişti ama çok şükür şu anda iyi gidiyor allah sanada nasip etsin inşallah . bu yüzden hoplayıp zıplama herşey bir kesinleşsin ondan sonra hoplarmısın zıplarmısın orasına sana kalmış çünkü bende senin gibi çok hareketliyim merdivenlerden bile zıplaya zıplaya iniyordum oraya koş buraya koş ama ne olursa olsun hamile olabilirsin dikkat et

sidocuğum seninde iyi olmana çok sevindim kendine çok iyi bak habersiz bırakma bizleri olurmu

sonuyok canım benim senin bütün tahlillerin çıktımı son durum nedir haber ver allah en kısa sürede göbüşüne bir melek kondursun inşallah allah isteyen herkese versin kendine iyi bak:Saruboceq::1hug:

nazlı eserizmir ses verin kızlar nasılsınız merak ettirmeyin kendinizi

çalıkuşum bu ayda olmadı diye sakın üzülme eşininde dediği gibi kendi denemeleriniz daha çabuk sonuç veriyorsa onu deneyin ve sakın kendine stres yapma en kısa sürede mutlu haberlerini bekliyorum günden güne hamile sayımız artıyor allaha şükür herşeyde güzel gidiyor allah sanada nasip etsin çok öpüyorum :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:

Selvihan..Gebeliğin 5.ayında rahim karın içinde iyice büyümüştür, üst sınırı göbek deliğine ulaşmıştır. Karnın alt kısmında bazı ağrılar hissedebilirsiniz, telaşa kapılmanıza gerek yoktur, büyüyen rahminizi destekleyen kaslar ve bağlar gerilmektedir..Ve bunun gibi bir kaç yazı okumuştum bu haftalarda karın ağrılarının olağan şeyler olduğuna dair..Hepimizin dilerim sağlıkla ilerler gebelikleri..

fundacım, lalcim ve selvihancım valla sizde olmasanız bizi soran yokdelikafadulden celen küstük sana oğlanla :jeyyar: iyiyim kızlar çok sağolun bebiş artık iyice tekme insanı olunca insan daha rahat ediyor. 23.hafta bitince şeker yüklemem var. tetanoz için doktorum tek doz olsan yeter dedi ben hala vurulmadım umarım geç kalmamışımdır.vurulanlar kaçıncı hafta vuruldunuz yazabilirmisiniz.kafamçokkarıştı. kızlar o karın ağrısı durumu ara sıra oluyor doktora sordum rahim kasları bebek büyüdüğü için geriliyor batma şeklinde acıyor bazen dedim normal dedi önemli olan dinlenince geçmesi ve kısa sürmesi ve düzenli olarak ağrımaması dedi.kalorili yiyeceklere dikkat dedi. kilo alma çok dedi. işte böyle sizlerin güzel haberlerini almak insanı mutlu diyor. lalcim hep aklımdasın Allah yardımcın olsun canım. dualarını eksik etme doğumda.

şencim bilgi verdiğini ve iyi dileklerin için sağol canım.

lal82 senin adına çoook sevindim canım ne mutlu.gerçekten böyle güzel haberler duymak insanı daha iyi hissettiriyor ve daha fazla ümitleniyoruz.
yaa kızlar birşey soracağım bizim bu hastalıkta hiç mi normal doğum şansı yok ben hep normal doğum isterdim de... ama olsun bebişlerimiz sağsalim dünyaya gelsinde nasıl olursa olsun.ama merak ettim işte.

günaydın kızlarrrr çok şükür sağlıklı bir şekilde 15.haftaya girdik dün akşam kontrolümüz vardı doktor herşey çok güzel ilerliyor dedi.. bebeğide gördük çok hareketliydi allahım çok güzel bir duygu

amaa doktorum şöyle bir şey dedi.. ben hep normal doğum istiyordum doktorada söyledim.. bana kan pıhtılaşması için iğne kullananlara kanama sorunu olur diye sezeryan öneriyoruz dedi kendini sezeryana hazırla dedi.. tabi yine doğum zamanı gelince karar verecek ama biraz üzüldüm hiç sezeryanı sevmiyorum ve istemiyordum ama iğne kullanalara normal doğum sakıncalı olabilkiyormuş yaa

canım öncelikle maşallah bebişine. doğum konusu benimde gündemimde gerçi daha çok var ama insan düşünmeden duramıyor.:Saruboceq: benim etrafımda bu iğneyi kullanıp normal doğum yapan yok. hepsi sezeryan oluyor. doktorum sezaryanın artık eskisi gibi olmadığını ve rahat bir yöntem olduğunu söylemişti çok önce. şimdi merak ettiğim genel mi yoksa epiduralmi olacak. genel olan çok. çünkü benim doktor son güne kadar iğneyi kesmeyecek sanırm.bende geneli bilmiyorum bakalım lal olunca Allahın izniyle bize anlatır. nasıl olduğunu.

inşallah sağlıklı bir doğum olur lal..
evet bizlerede anlatır durumu inşallah.. benim doktorum doğumdan 20 gün öncesinde iğneyi bıraktırıcam sana dedi.. ne yapalım artık sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin allah.. bebekler için sevmesekte katlanıcaz bazı durumlara...dediğin gibi çok zaman olsada insan düşünmeden yapamıyor

Reisdevrim37 merhaba, senin durumunu geçen sene bende yaşamıştım reglim 30 günde çok düzenli olurken birden 24-25 günde kahverengi lekeler gelmeye başladı 1-2 gün leke devam etti ben reglmi oluyorum diye düşünürken 1-2 gün leke gelmedi ve regl oldum yani reglim 3, 4 gün erken oldu, ve sonunda bunun nedenini buldum, küçük bir miyom varmış çok küçük olduğu için ultrasonda görememişler. Ayrıntılı ultrasonda bile tam anlayamadı doktorum ve rahim filmiyle bulundu. Sadece bana etkisi reglimi 3-4 gün öne aldı bir de fazla kanamam oluyor. Birde tabi adetten önce kahverengi lekeleri unutmamak lazım. Yani lekelerin geldiği günler reglin başlangıcı olmuyor, bence anlattıkların miyomla ilgili olabilir. Fakat hamileliğe bir etkisi olmadı bende bir sonraki ay hamile kalmıştım. İnşallah en kısa zamanda bebeğini kavuşursun bende senin gibi bekleme sürecindeyim bakalım bu ay başarabilecekmiyim, her şeyin hayırlısı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…