ii geceler kızlar.. bugün haftalık kontrolume gittim kızlar sıkı durun :
dogum tarihim belli olduuuuhihoyyyt 17 nisan!!! :sm_cool: allah nasip ederse oğluşum geliyor kızlar!
inşallah bu topikteki herkes bu haberi verir, kucagına bebişini alır :Saruboceq: allah bütün isteyenlere bebiş versin inşallah..
genel anestezi olacakmışım. son iğnemi 13 nisanda vurulacagım. son güne kadar vitamin ve tansiyon ilacıma devam edecegim. şimdilik haberler bunlar kızlar. dua edin benim için, yolun sonuna geldim artık, inşallah bundan sonrada bi terslik çıkmaz :Saruboceq:
lalllll:sm_cool:az kaldı inş hayırlı doğumlar olsun :sm_cool:
bak doğuma giderken banada dua et allah banada yaşatsın bunları inş :Saruboceq:
ayyy on gün kalmış 17 nisan yani cuma günü hayırlı cumalar idcek bebşin sana sorunsuz ağrısız acısız inş lalllldelikafadulden
lalllll:sm_cool:az kaldı inş hayırlı doğumlar olsun :sm_cool:
bak doğuma giderken banada dua et allah banada yaşatsın bunları inş :Saruboceq:
ayyy on gün kalmış 17 nisan yani cuma günü hayırlı cumalar idcek bebşin sana sorunsuz ağrısız acısız inş lalllldelikafadulden
bebeğini ve seni çok öpüyorum allaha emanet olun. :1hug:Merhabalar canım arkadaşlarım ,
Doktordan çok güzel haberlerle döndüm...Keseyi , BEBİŞİMİ , üstelik kalbinin atışını bile gördüm...Allahıma şükürler olsun...:Saruboceq oktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi... Kalp atımını hiç beklemiyordum doğrusu , daha 6. haftaya bugün başlamıştım...İnanılmaz bişeydi , mucize gibi , Allahım inşallah devamını yaşatır..
Kızlar inşallah hep böyle iyi gider...Doktorum beni çok telaşlı gördüğünü , çok ayrıntı düşündüğümü söyledi...İyi bi başlangıç yaptık , kısmet , rahat olmaya çalışın dedi...Haklı tabii ama elimizde değil işte...
Çarşamba günü Allah kısmet ederse Lütfü Beyin orada olacağım...Aynı tarihte randevusu olan varsa tanışırız , ne güzel olur...İşte böyle , haber veriyim dedim kızlar...Hepinizi kocaman öpüyorum...
ii geceler kızlar.. bugün haftalık kontrolume gittim kızlar sıkı durun :
dogum tarihim belli olduuuuhihoyyyt 17 nisan!!! :sm_cool: allah nasip ederse oğluşum geliyor kızlar!
inşallah bu topikteki herkes bu haberi verir, kucagına bebişini alır :Saruboceq: allah bütün isteyenlere bebiş versin inşallah..
genel anestezi olacakmışım. son iğnemi 13 nisanda vurulacagım. son güne kadar vitamin ve tansiyon ilacıma devam edecegim. şimdilik haberler bunlar kızlar. dua edin benim için, yolun sonuna geldim artık, inşallah bundan sonrada bi terslik çıkmaz :Saruboceq:
sevgili ŞENCİĞİM nasılsın tatlı kızın nasıl.inşallah iyisinizdir.canım benim biz iyiyiz çok şükür.şu an herşey yolunda gidiyor.sadece böyle hafif hafif karın ağrılarım oluyor sonra geçiyor.tabi buda beni rahatsız ediyor.lütfü hocaya gittiğimde ultrasonla baktı ve bir sorun olmadığını rahimin gayet iyi olduğunu söyledi içim rahatladı fakat tekrar ağrı başlayınca ister istemez endişeleniyorum.bunun için ne yapmak gerekir bir önerin var mı.bu ağrılar yanlış hatırlamıyorsam sende de mi olmuştu.yazarsan sevinirim.
diğer sevgili hamişler sizlerde de karın ağrısı olmuş muydu.olduysa ne zamana kadar sürecek yazar mısınız.sevgilerle
günaydın kızlarrrr çok şükür sağlıklı bir şekilde 15.haftaya girdik dün akşam kontrolümüz vardı doktor herşey çok güzel ilerliyor dedi.. bebeğide gördük çok hareketliydi allahım çok güzel bir duygu
amaa doktorum şöyle bir şey dedi.. ben hep normal doğum istiyordum doktorada söyledim.. bana kan pıhtılaşması için iğne kullananlara kanama sorunu olur diye sezeryan öneriyoruz dedi kendini sezeryana hazırla dedi.. tabi yine doğum zamanı gelince karar verecek ama biraz üzüldüm hiç sezeryanı sevmiyorum ve istemiyordum ama iğne kullanalara normal doğum sakıncalı olabilkiyormuş yaa
canım öncelikle maşallahbebişine. doğum konusu benimde gündemimde gerçi daha çok var ama insan düşünmeden duramıyor.:Saruboceq: benim etrafımda bu iğneyi kullanıp normal doğum yapan yok. hepsi sezeryan oluyor. doktorum sezaryanın artık eskisi gibi olmadığını ve rahat bir yöntem olduğunu söylemişti çok önce. şimdi merak ettiğim genel mi yoksa epiduralmi olacak. genel olan çok. çünkü benim doktor son güne kadar iğneyi kesmeyecek sanırm.bende geneli bilmiyorum bakalım lal olunca Allahın izniyle bize anlatır. nasıl olduğunu.
kızlar günaydınnnnnn:) ben dün akşam işten çıktıktan sonra ne güzel haberler gelmiş. bu sitedeki arkadaşların hamileliklerinde herşeyin yolunda gitmesine inanın çok seviniyorum çünkü bu bizim içinde bir umut ışığı oluyo inanın. çok güzel ya hep böyle güzel haberler alalım inşallah kızlar. öptüm hepinizi işlerim çok yoğun bugün giremeyebilirim nete. bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın olurmuu. bu arada bugün adet oldum kızlar. ama şöyle bir durum var bu yumurtlama gününü şimdi kahverengi akıntıyı gördüğüm 5 nisandan mı hesaplıycam yoksa bugün kanı gördüğüm 7 nisandanmı onu şaşırdım şimdi(( kocişe diyom sabah nasıl hesaplıycaz diye ikisindende hesapla diye bana muzur:))) yoğun ve yorğun bir ay görünüyo kızlar banaaa:))) öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?