Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet okmeydanına dün baktım ama randevu yoktu bu ay boyunca devlete gitmek işkence gerçekten hasta olmayan adam da hasta olup geliyor.bahçelievlere bakmak lazım o zaman ama testlerden geçirirle onlar da pardon

biraz mnce bahçelievler medikali aradım muayene artı katkı 135 dedi şaka mı bu?

Son düzenleme:
canim bunca emeklten sonra allah insalllah elimizi bos birakmazz
insallah amin canim.

Paylasimin icin cok tesekkur ederim tatlim. Teyzenede tesekkurler.
Peki, lenfosit a$isi ile ilgili birseyler dedimi teyzecigin? Almanya'da nasilmis, boyle bir asi varmi varsa ne amacla kullaniliyor, beya bagisiklikla ilgili problemlerde ne gibi tedaviler uygulaniyormus acaba?

Doktoruma danışacağım, bilgi için teşekkürler.

Homosistein sonucum çıktı, normal aralıklarda. Protrombin zamanı, INR, aPPT hepsi normal. Zaten bir önceki de normaldi. Sadece homosisteine bağlı değil demekki ama neye bağlı ah bi onu bilsek
canım homosisteine testini ben yaptırmadım.sen tolga hocadamı yaptırdın onu.bende yaptırıyım bu gittiğimde olmazsa.....

yazdıkların için sağol canım bizi bilgilendirmişsin.

canım allah kabul etsin bizide dualarına kat....

arkadaşlar merhaba, öncelikle herkes bebeklerine çok beklemeden kavuşur inşallah.
bende de kan pıhtılaşması sorunu var. ilk bebeğimde hiç bir sorun olmamıştı
ancak 3 düşükten sonra ortaya çıktı bu durum
sizlere sormak istediğim aspirin kullanmak hamile kalmayı zorlaştırır mı
şu ana kadar yaşadığım 4 hamilelikte de hemen hamile kalmıştım ancak aspirinden sonra yaklaşık 6 aydır hamile kalamıyorum ilgisi var mı diye düşünmeye başladım. yorumlarınızı bekliyorum

canım kan pıhtılaşmasında aspirin faydalıdır.çünkü kanı sulandırıyo ve hamile kalmayı kolaylaştııyor.

arkadaslar yaklasık 2bucuk aydır gunde bır kez aspirin 100mg ve folbıol alıyorum yaklasık 1aydırda hergun mıdem agrıyor agrı sıddetlendıkce yemek borumdan agzıma kadar geliyor.aksam 8de alıyorum hapları yatmaya yakın agrım baslıyor.eşim aspırınden olabılecegını söylemişti ama ben oyle bır cıkıstımkı eşime ''o hapları asla bırakmam''diye bagırdım.
gecenlerde doktora gıttım aspırınden olabılır dedı o da.emin olmak için ultrason ıstedı mide bobrekler pankreas safra....allaha sukur bır sıkıntı cıkmadı bu meseleyi kadın dogumcumla konusmamı ıstedı reflü surubu verdi gebelıktede kulanabılırsın yan etkisi yok dedı.agrım olunca şurubu içiyorum ağrım geciyor ama reflümüyüm aspirinin yan etkisi mi bilemedim arkadaşlar:26::26:bir arkadaş daha böyle bir şikayetten bahsetmişti ama kimdi hatırlayamıyorum

canım geçmiş olsun. normal aspirin mideye dokunur ama bizim kullandığımız aspirin midede değil bağırsakta çözülüyor. ben 1,5 senedir kullanıyorum hiç ağrı yapmadı. senin miden daha hassas olabilir ve o yüzden dokunmuşta olabilir. reflüde mideyi ne çok boş nede çok dolu tutmak iyi değil. benim sadece ramazanda reflüm olur. ilaç yerine süt içerek şikayetlerinden kurtulabilirsin canım eşiminde bazen yanması olurdu onda işe yaradı. yanması olduğunda 2 yudum süt içiyor. bir dene istersen.

tesekkur ederım tatlım cevabın için.süt denedim bal denedim ılık su içitm hapları farklı saatlerde aldım ama fayda vermedi galiba reflüyüm renine adında surup içiyorum agrıyı kesiyor

arkadaşlar slm.şu erken sonuç veren gebelik testlerinden yaptım bugün normalde yarın adet olmam lazım zaten ağrılarım vardı beklemiyordum ama bi umut işte sonuç negatif çıktı tabiki.moralim sıfırbirde 4tane düşük yaşamış son gebeliğinde günde 2defa 0.4 cleaxsan kullanmasına rağmen bebeğini kaybetmiş bi arkadaşı okudum tamamem umutsuzluğa düştüm.çünkü son gebeliğimden sonra dr. iğnenin dozu yeterli gelmemiştir günde iki kez vurulacaksın bu işin başka tedavisi yok demişti.bende 4kayıp yaşadım ve günde 1kez 4lük iğne yapıyordum.dozu artınca olucak kesin,sorun bulundu diyordum kendi kendime..inş başka kayıp yaşamayız herkez bebeğini tez zamanda alır kucağına..sizlerle sıkıntımı paylaşmak istedim çünkü başka kimse yok çevremde,ailemi üzmek istemiyorum arkadaşlarım ise hepsinin çocuğu var beni anlamıyorlar zaten anlatsamda hiçbirinin umrunda değil.hatta bunu benm zayıflığımmış gibi görüp kullananlar bile var.herkeze karşı napalım nasip demekten,böyle davranmaktan vede üzüldüğümü belli etmemeye çalışmaktan yoruldum allahtan burada beni anlayacak sizler varsınız..zaman zaman yazılanları okuyup dahada umutsuzlansamda burasının bana iyi geldiği kesin..

homosistein testi sağlık ocaklarında yapılır mı bana hiç yapılmadı.yoksa kadın doğumcuya mı gitmem gerekir?
sağlık ocaklarında yapılmıyor canım kadın doğumcuya gitmelisin banada yapılmadı
üzülerek hoşgeldin diyorum aspirin kullanımının hamile kalmayla ilgisi yok başka problemlerden veya stresden olabilir bende kullanmıştım 3 ay korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım

canım epeydir karşılaşmadık nasılsın nasıl gidiyor gebelikle ilgili varmı bir gelişme coraspin kullanıyorsun değilmi bu bağırsakta çözülüyor bana hiç zararı olmamıştı belki mide problemin vardır ondan ağrıyordur süt iyi gelir bol süt içebilirsin

güzel arkadaşlarım benim kim bilir ne dertlermiz var değilmi ama ortak noktamız yaptığımız düşükler nolur yetirmeyelim umudumuzu bikaç bişeyler okudum ama inandığım tek şey rabbim ol deyince olur kan pıhtılaşması yok şu eksik yok bu bunlar bahane diye düşünüyorum nolur sadece olması gereken zamanı bekleyelim geç olsunda güç olmasın inş rabbimden hepimiz için istediğim ve kendim için tek şey bu sadece amin diyin gönülden yeter hakkımızda hayırsızsa bile rabbim hayırlıya çevirip tez zamanda nasip eylesin(aminnnn)

nasılsınız nasıl gidiyor hayat.valla ben karmakarışık duygular içindeyim.biri öle dio biri böle dio kime nasıl inanıp güveneceğimizi bilemiyorum.ama bildğim tek şey var yaradan istesin yeterki O OL desin yeterki.RABBİM isterse 120 yaşındaki ZEKERİYYA as a bile verir.HZ meryeme KIŞ AYINDA YAZ MEYVESİ yaz ayında kış meyvesi yollar.ve hiçbir beşer eli değmeden ona bir evlat hemde peygamber olacak bir evlat yollar.GELİN RAHAT OLALIM.DUA EDELİM.RABBİMİZDEN DİLEYELİM,ONA YALVARALIM.ONUN gönlünü yapalım:)ALLAHA emanet kalınız:)

birbirimizden habersiz aynı şeyleri yazmışız canım benim:)inş inş UMUDUMUZ VAR ÇÜNKÜ RABBİMİZ VAR:)

Burasi iyi geliyor insana kesinlikle. Ben de ayni durumdayim, bu 4. Kaybimdi, igne oldugum icin olacagini dusunmustum, olmadi. Bir dahaki sefere 2 kere igne olacagim bende, belki olur belki olmaz bi garantisi yok, 3 tane igne kullanip da yine olmayan var. Tek teselli ailemde cocuksuz kimse yok, halalarim 3-4 er tane dusuk yapmislar ama 2 tane de saglikli cocuk dogurmuslar, annem hic dusuk yapmadan beni ve abimi dogurmus, onlar tedavisiz bunu basardiysa elbet birgun biz de basaracagiz. Onemli olan cok yipranmadan, bu aciyi yine yeni bastan defalarca yasamadan ulasiriz mutlu sona.

cnm benim üzülme. benimde dört düşüğüm var. şu an 5. hamileliğim 14+1. son iki gebeliğimde günde bir iğne oluyordum ve kaybetttim. şimdi yine günde bir iğne oluyorum ve ilk defa bu haftaları gördüm. diyeceğim o ki. nasip kısmet meselesi biraz. şimdiden kendini üzüp harap etme. rabbim nasip ettikten sonra hepsi bahane. sadece iyi şeyler olacağına inan ve bol bol dua et.

Canim bende bagisiklik sistemi ile ilgili bir sorun gozukmediginden bu konuyu hic konusmadik, bir dahaki konusmamizda sorarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…