birbirimizden habersiz aynı şeyleri yazmışız canım benim:)inş inş UMUDUMUZ VAR ÇÜNKÜ RABBİMİZ VAR:)
gebelikle ilgili bir gelişme var canım ama olumsuzsağlık ocaklarında yapılmıyor canım kadın doğumcuya gitmelisin banada yapılmadı
üzülerek hoşgeldin diyorum aspirin kullanımının hamile kalmayla ilgisi yok başka problemlerden veya stresden olabilir bende kullanmıştım 3 ay korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım
canım epeydir karşılaşmadık nasılsın nasıl gidiyor gebelikle ilgili varmı bir gelişme coraspin kullanıyorsun değilmi bu bağırsakta çözülüyor bana hiç zararı olmamıştı belki mide problemin vardır ondan ağrıyordur süt iyi gelir bol süt içebilirsin
allah razı olsun hannem...manevi destek hattı gibisin yazdıklarını okuyunca acayip gaza geldim rahatladım valla...nasılsınız nasıl gidiyor hayat.valla ben karmakarışık duygular içindeyim.biri öle dio biri böle dio kime nasıl inanıp güveneceğimizi bilemiyorum.ama bildğim tek şey var yaradan istesin yeterki O OL desin yeterki.RABBİM isterse 120 yaşındaki ZEKERİYYA as a bile verir.HZ meryeme KIŞ AYINDA YAZ MEYVESİ yaz ayında kış meyvesi yollar.ve hiçbir beşer eli değmeden ona bir evlat hemde peygamber olacak bir evlat yollar.GELİN RAHAT OLALIM.DUA EDELİM.RABBİMİZDEN DİLEYELİM,ONA YALVARALIM.ONUN gönlünü yapalım:)ALLAHA emanet kalınız:)
amiiinnn inşallah amiiinngüzel arkadaşlarım benim kim bilir ne dertlermiz var değilmi ama ortak noktamız yaptığımız düşükler nolur yetirmeyelim umudumuzu bikaç bişeyler okudum ama inandığım tek şey rabbim ol deyince olur kan pıhtılaşması yok şu eksik yok bu bunlar bahane diye düşünüyorum nolur sadece olması gereken zamanı bekleyelim geç olsunda güç olmasın inş rabbimden hepimiz için istediğim ve kendim için tek şey bu sadece amin diyin gönülden yeter hakkımızda hayırsızsa bile rabbim hayırlıya çevirip tez zamanda nasip eylesin(aminnnn)
ya bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum canım.testın ustunde adetten 1hafta once kesın sonuc yazısını gordum elım teste gıdıp duruyor ama bır yandanda adet belirtileri baskın cıkıyor güzel duaların için amiiiinnn diyorumarkadaşlar slm.şu erken sonuç veren gebelik testlerinden yaptım bugün normalde yarın adet olmam lazım zaten ağrılarım vardı beklemiyordum ama bi umut işte sonuç negatif çıktı tabiki.moralim sıfırbirde 4tane düşük yaşamış son gebeliğinde günde 2defa 0.4 cleaxsan kullanmasına rağmen bebeğini kaybetmiş bi arkadaşı okudum tamamem umutsuzluğa düştüm.çünkü son gebeliğimden sonra dr. iğnenin dozu yeterli gelmemiştir günde iki kez vurulacaksın bu işin başka tedavisi yok demişti.bende 4kayıp yaşadım ve günde 1kez 4lük iğne yapıyordum.dozu artınca olucak kesin,sorun bulundu diyordum kendi kendime..inş başka kayıp yaşamayız herkez bebeğini tez zamanda alır kucağına..sizlerle sıkıntımı paylaşmak istedim çünkü başka kimse yok çevremde,ailemi üzmek istemiyorum arkadaşlarım ise hepsinin çocuğu var beni anlamıyorlar zaten anlatsamda hiçbirinin umrunda değil.hatta bunu benm zayıflığımmış gibi görüp kullananlar bile var.herkeze karşı napalım nasip demekten,böyle davranmaktan vede üzüldüğümü belli etmemeye çalışmaktan yoruldum allahtan burada beni anlayacak sizler varsınız..zaman zaman yazılanları okuyup dahada umutsuzlansamda burasının bana iyi geldiği kesin..
canım benim maaşallah ruhsal acıdan senı cok ıyı gordum cok olgun sseyler yazmıssın rabbim tez zamanda yüzünü güldürsünBurasi iyi geliyor insana kesinlikle. Ben de ayni durumdayim, bu 4. Kaybimdi, igne oldugum icin olacagini dusunmustum, olmadi. Bir dahaki sefere 2 kere igne olacagim bende, belki olur belki olmaz bi garantisi yok, 3 tane igne kullanip da yine olmayan var. Tek teselli ailemde cocuksuz kimse yok, halalarim 3-4 er tane dusuk yapmislar ama 2 tane de saglikli cocuk dogurmuslar, annem hic dusuk yapmadan beni ve abimi dogurmus, onlar tedavisiz bunu basardiysa elbet birgun biz de basaracagiz. Onemli olan cok yipranmadan, bu aciyi yine yeni bastan defalarca yasamadan ulasiriz mutlu sona.
tesekkur ederım tatlım cevabın için.süt denedim bal denedim ılık su içitm hapları farklı saatlerde aldım ama fayda vermedi galiba reflüyüm renine adında surup içiyorum agrıyı kesiyor
kalplerimizden aynı şey geçmiş bu güzel bişey :)))))))
kabul olacağına delalettir inş:)doğru yoldayız:)
amiinnn canım amin hepimizin yüzü gülsün.ya böyle hikayeler rabbimin büyüklüğünü gösteriyor ibret almamız lazım ama beceremiyoruz nefsimize yenik düşüyoruz cok sagol tatlışım.allaha emanet olALLAH yüzünüde güldürsün:)))))))))))))ama öle değil mi arkadaşım.o zaman sana bişi daha anlatayım.bak bi tanıdık dedikki ben ist dr a gidip geliyodum.bana dediki senin çocuğun olmaz çünkü yumurtalama yok!!!!!!!!!!!!!!düşünebiliyormusun.ve eşimde o ay ameliyat oldu.2 ay spermleri olmayacaktı falan filan.bi kadir gecesi öle yalvardım öle yalvardım ki dedi.ağlaya ağlayaaaaaaaaa.ve o ay bi baktım test pozitif.3 kere test yaptım dedi.hep pozitif.hemen dr u aradım .bana bi bağırıyo hayırrr bu olamaz tıbben bu mümkün değil.yerim senin tıbbını:))))hemen gel bakmam lazım demiş.atlamış gitmiş ist kadın utrasonda görünce çığlık çığlığa:))))))))))))ve şimdi bi oğlu bi kızı var.yaaaaami biz boşa çırpınıp stres yapıyoz kaderimizde varsa korunsakda bizi bulacak yoksa zaten yok.o yüzden RABBİME teslim olup ona yalvarmak lazım.Onun GÖNLÜNÜ HOŞ ETMEK LAZIM.GERİSİ HİKAYE.STREESSSS yapmamak lazım.dünyayı zindan etmemk lazzımmmmm.inş bende ibret alırım:)))
canım arkadaşım kaderdaşım :))ne güsel şeyler yazmıssın en yürekten inanıyorum doğru yolda olduğumuza çünkü gidecek yada dualarımızın kabul olmasını isteyecek kimsemiz yokki elbet duyacak hem birbirimizin yüzü suyu hürmetine belkide dualarımızın kabul olduğuna dair bi işarettir ay inşallah:)))rabbim göbüşlerimize bebiş diliyoruz senden:)))))
arkadaşlar slm.şu erken sonuç veren gebelik testlerinden yaptım bugün normalde yarın adet olmam lazım zaten ağrılarım vardı beklemiyordum ama bi umut işte sonuç negatif çıktı tabiki.moralim sıfırbirde 4tane düşük yaşamış son gebeliğinde günde 2defa 0.4 cleaxsan kullanmasına rağmen bebeğini kaybetmiş bi arkadaşı okudum tamamem umutsuzluğa düştüm.çünkü son gebeliğimden sonra dr. iğnenin dozu yeterli gelmemiştir günde iki kez vurulacaksın bu işin başka tedavisi yok demişti.bende 4kayıp yaşadım ve günde 1kez 4lük iğne yapıyordum.dozu artınca olucak kesin,sorun bulundu diyordum kendi kendime..inş başka kayıp yaşamayız herkez bebeğini tez zamanda alır kucağına..sizlerle sıkıntımı paylaşmak istedim çünkü başka kimse yok çevremde,ailemi üzmek istemiyorum arkadaşlarım ise hepsinin çocuğu var beni anlamıyorlar zaten anlatsamda hiçbirinin umrunda değil.hatta bunu benm zayıflığımmış gibi görüp kullananlar bile var.herkeze karşı napalım nasip demekten,böyle davranmaktan vede üzüldüğümü belli etmemeye çalışmaktan yoruldum allahtan burada beni anlayacak sizler varsınız..zaman zaman yazılanları okuyup dahada umutsuzlansamda burasının bana iyi geldiği kesin..
canım arkadaşım kaderdaşım :))ne güsel şeyler yazmıssın en yürekten inanıyorum doğru yolda olduğumuza çünkü gidecek yada dualarımızın kabul olmasını isteyecek kimsemiz yokki elbet duyacak hem birbirimizin yüzü suyu hürmetine belkide dualarımızın kabul olduğuna dair bi işarettir ay inşallah:)))rabbim göbüşlerimize bebiş diliyoruz senden:)))))
amiiinnn O suan içimizden neler gecirıyoruz ondan ne istiyoruz hepsini tek tek biliyor burada yazdıklarımızdan haberdar yarabbi dualarımızı geri çevirme amiiiiinnn
amiiinnn O suan içimizden neler gecirıyoruz ondan ne istiyoruz hepsini tek tek biliyor burada yazdıklarımızdan haberdar yarabbi dualarımızı geri çevirme amiiiiinnn
gebelikle ilgili bir gelişme var canım ama olumsuz((adet agrılarım basladı sınır stres ates terleme....ewet canım sanırım ben reflüyüm bunu ancak aspırını bıraktıgım zaman anlıycam sen nasılsın ıyısın ınsallah
allah razı olsun hannem...manevi destek hattı gibisin yazdıklarını okuyunca acayip gaza geldim rahatladım valla...
amiiinnn inşallah amiiinn
ya bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum canım.testın ustunde adetten 1hafta once kesın sonuc yazısını gordum elım teste gıdıp duruyor ama bır yandanda adet belirtileri baskın cıkıyor güzel duaların için amiiiinnn diyorum
canım benim maaşallah ruhsal acıdan senı cok ıyı gordum cok olgun sseyler yazmıssın rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün
canlarım yaa ne güzel hikayeler paylaşmışsınız..bir gün sizde gül kokulu yvrularınızı kucaklıycaksınız rabbimin izniyle yılmak yok duaya devamm..ben dahil bir çok arkadaş bu satırlarda bebişlerini kaybetmenin acısını paylaştıktan sonra (belki defalarca)bebişlerini kucaklamanın heyecanınıda paylaştılar. şimdi sıra sizde güzel haberler gelicek birer birer inşaallah..umudum 24 aynımemleketlimiyiz acaba 24den yola çıkarak soruyorum?
canlarım yaa ne güzel hikayeler paylaşmışsınız..bir gün sizde gül kokulu yvrularınızı kucaklıycaksınız rabbimin izniyle yılmak yok duaya devamm..ben dahil bir çok arkadaş bu satırlarda bebişlerini kaybetmenin acısını paylaştıktan sonra (belki defalarca)bebişlerini kucaklamanın heyecanınıda paylaştılar. şimdi sıra sizde güzel haberler gelicek birer birer inşaallah..umudum 24 aynımemleketlimiyiz acaba 24den yola çıkarak soruyorum?
arkadaslar bu hikayeyi tv de duymustum gözlerim dolmustu kk ya yeni üyeydim sonra buraya da yazmıstım ama tekrar yazmak ıstedım belki hatırlayanlarınız olur:
'''bir gün hz. Musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa allah (c.c) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı allah (c.c) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası musa konuşuyor soruyor allah (c.c) diyorki ya musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. Sonra musa allah (c.c) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor allah (c.c) de diyorki evet ya musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor.''''
amin amin amin binlerce kez amin diliyorum canı gönülden yürüyün kim tutar bizi inşallah eşref saatindeyizdirde kabul olmuştur bile dualarımızaminnnnnnnnnnnnn katında makbul olan dualardan eylesin inşallah:)
amin amin amin binlerce kez amin diliyorum canı gönülden yürüyün kim tutar bizi inşallah eşref saatindeyizdirde kabul olmuştur bile dualarımız
kayseriliyim tatlım ben 24 yaşındayımm :)ama burdaki herkesle aynı dilde aynı yürekten olduktan sonra sende hemşerim ol herkes hemşerim:))) nolacak sanki ayy atalım artık karamsarlığı topikten hadi silkindik gitti olsun evrene pozitif enerji kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?