Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gebelikle ilgili bir gelişme var canım ama olumsuz((adet agrılarım basladı sınır stres ates terleme....ewet canım sanırım ben reflüyüm bunu ancak aspırını bıraktıgım zaman anlıycam sen nasılsın ıyısın ınsallah
allah razı olsun hannem...manevi destek hattı gibisin yazdıklarını okuyunca acayip gaza geldim rahatladım valla...
amiiinnn inşallah amiiinn
ya bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum canım.testın ustunde adetten 1hafta once kesın sonuc yazısını gordum elım teste gıdıp duruyor ama bır yandanda adet belirtileri baskın cıkıyor güzel duaların için amiiiinnn diyorum
canım benim maaşallah ruhsal acıdan senı cok ıyı gordum cok olgun sseyler yazmıssın rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün

ALLAH yüzünüde güldürsün:)))))))))))))ama öle değil mi arkadaşım.o zaman sana bişi daha anlatayım.bak bi tanıdık dedikki ben ist dr a gidip geliyodum.bana dediki senin çocuğun olmaz çünkü yumurtalama yok!!!!!!!!!!!!!!düşünebiliyormusun.ve eşimde o ay ameliyat oldu.2 ay spermleri olmayacaktı falan filan.bi kadir gecesi öle yalvardım öle yalvardım ki dedi.ağlaya ağlayaaaaaaaaa.ve o ay bi baktım test pozitif.3 kere test yaptım dedi.hep pozitif.hemen dr u aradım .bana bi bağırıyo hayırrr bu olamaz tıbben bu mümkün değil.yerim senin tıbbını:))))hemen gel bakmam lazım demiş.atlamış gitmiş ist kadın utrasonda görünce çığlık çığlığa:))))))))))))ve şimdi bi oğlu bi kızı var.yaaaaami biz boşa çırpınıp stres yapıyoz kaderimizde varsa korunsakda bizi bulacak yoksa zaten yok.o yüzden RABBİME teslim olup ona yalvarmak lazım.Onun GÖNLÜNÜ HOŞ ETMEK LAZIM.GERİSİ HİKAYE.STREESSSS yapmamak lazım.dünyayı zindan etmemk lazzımmmmm.inş bende ibret alırım:)))

kabul olacağına delalettir inş:)doğru yoldayız:)

canım arkadaşım kaderdaşım :))ne güsel şeyler yazmıssın en yürekten inanıyorum doğru yolda olduğumuza çünkü gidecek yada dualarımızın kabul olmasını isteyecek kimsemiz yokki elbet duyacak hem birbirimizin yüzü suyu hürmetine belkide dualarımızın kabul olduğuna dair bi işarettir ay inşallah:)))rabbim göbüşlerimize bebiş diliyoruz senden:)))))

amiinnn canım amin hepimizin yüzü gülsün.ya böyle hikayeler rabbimin büyüklüğünü gösteriyor ibret almamız lazım ama beceremiyoruz nefsimize yenik düşüyoruz cok sagol tatlışım.allaha emanet ol

amin güzel kardeşim amain.RABBİMİN katında bol bol var zaten hayırlı evlat.yeterki inanarak istemesini bilelim.yeterki sabr edelim.RABBİM SEV BİZİ,SEVDİR BİZİ SEVİNDİR BİZİ:)))))))))))

COŞTUK VALLA:))))))))))

canım malesef hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. ilk düşüğümden sonra pıhtılaşmam olduğu anlaşılınca bende ne güzel sorun bulundu demiştim. bende aynı senin gibi son 2 gebeliğimde 0,4 lük cleksan kullandım ama olmadı. şimdide bağışıklık sorunum olduğunu öğrendim onun için ilaç kullanıyorum hamileliğimde de kullanıcam ama artık bir şey olmaz diyemiyorum hep bir korku var içimde. bizi bizden başka kimse anlıyamaz. anlamak istesede anlıyamaz. bazen o kadar patavatsız laflar duyuyorum ki güya teselli sözleri bunlar. çocuklarından dert yanıp hiç üzülme çocuğum olmuyor diye diyen mi dersin daha neler. bizim bebeğimiz olmuyor değilki ne demek şimdi bu iyki öldü bebeğin ne kadar rahatsın mı demek istiyorlar anlamıyorum. bazen bunun sadece bizim değil asıl etrafımızdaki insanların sınavı olduğunu düşünüyorum. kendimizi en rahat ifade ettiğimiz ve acaba beni anlıyorlar mı diye düşünmediğimiz tek yer burası. inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur. gösterdiğimiz bu sabrın mükafatının büyük olacağına inanıyorum

amiiinnn O suan içimizden neler gecirıyoruz ondan ne istiyoruz hepsini tek tek biliyor burada yazdıklarımızdan haberdar yarabbi dualarımızı geri çevirme amiiiiinnn

canlarım yaa ne güzel hikayeler paylaşmışsınız..bir gün sizde gül kokulu yvrularınızı kucaklıycaksınız rabbimin izniyle yılmak yok duaya devamm..ben dahil bir çok arkadaş bu satırlarda bebişlerini kaybetmenin acısını paylaştıktan sonra (belki defalarca)bebişlerini kucaklamanın heyecanınıda paylaştılar. şimdi sıra sizde güzel haberler gelicek birer birer inşaallah..umudum 24 aynımemleketlimiyiz acaba 24den yola çıkarak soruyorum?

amiiinnn O suan içimizden neler gecirıyoruz ondan ne istiyoruz hepsini tek tek biliyor burada yazdıklarımızdan haberdar yarabbi dualarımızı geri çevirme amiiiiinnn

amiiiinnn. her namazdan sonra Allahım benim gibi evlat hasreti çeken annelere sana iyi kullar yetiştirebilmek için hayırlı sağlıklı evlatlar ver diye dua ediyorum.

Aminnn canım cümlemizin yüzü gülsün inşallah. Bugun biraz daha iyiyim, hala üzülüyorum, arada gözlerim doluyor, arada ümitsizliğe kapılıyorum ama duzeliyor, iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Bu hem bana, hem aileme yarıyor. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum, bir süre sonra mantıgımın soylediklerine duygularım da inanmaya başlıyor, bir süreliğine de olsa ümitsizlik kayboluyor. Normale dondum mu? HAYIR. Ama herşeyin geçeceğine inandırmaya çalışıyorum kendimi, ümidin bittiği yerde hayatta biter çünkü. Öpüyorum hepinizi.

inşallah canım inşallah.desteğin için teşekkürler.duanıda eksik etme inşallah:)

arkadaslar bu hikayeyi tv de duymustum gözlerim dolmustu kk ya yeni üyeydim sonra buraya da yazmıstım ama tekrar yazmak ıstedım belki hatırlayanlarınız olur:
'''bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor.''''

arkadaslar bu hikayeyi tv de duymustum gözlerim dolmustu kk ya yeni üyeydim sonra buraya da yazmıstım ama tekrar yazmak ıstedım belki hatırlayanlarınız olur:
'''bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor.''''

bende duymuştum.gerçekten çok etkileyici.banada eşim anlatmıştı:)

aminnnnnnnnnnnnn katında makbul olan dualardan eylesin inşallah:)
amin amin amin binlerce kez amin diliyorum canı gönülden yürüyün kim tutar bizi inşallah eşref saatindeyizdirde kabul olmuştur bile dualarımız

kayseriliyim tatlım ben 24 yaşındayımm :)ama burdaki herkesle aynı dilde aynı yürekten olduktan sonra sende hemşerim ol herkes hemşerim:))) nolacak sanki ayy atalım artık karamsarlığı topikten hadi silkindik gitti olsun evrene pozitif enerji kızlarr

CANIM BENİM aslında her dem güzel düşünmeli pozitif olmalı umutlu olmalıyız.çünkü peygamber efendimiz sav diyorki düşündükleriniz sizin kaderiniz olabilir.bu yüzden hep güzel düşünmeliyiz.bide ya hayır konuş ya susu derler ya çok doğru.ağzımızdan çıkan cümlelere dikkat etmeli.iyi güzel şeyler düşünmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…