Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah hayırlısıyla kalırsın canım.ne yapıcak acaba merak ettim.hemen gel demiş ya :)

valla bende merak ediyorum o zaman görüşelim deyince bişey demedim bişey yapmayacaktır öyle takip edecektir bence iğne falanda vermeyeceğine göre başka ne yapacak sanki bağışıklık testlerini yarın yaptırabilirsen banada haber verirsen sevinirim bende istiyorum yaptırmayı gerçi ben bağışıklık için lenfosit aşısıda yaptırdım fayda etmedi

cnm bu yazdıkların çok ilgimi çekti.sen nerde yaşıyorsun doktorunun adı ne?histeroskopi yi anesteziyle mi yapıyorlar cnm...?böyle bir tedaviye test falan mı yapıp kara verdi yoksa rahimde bi sorun mu görmüştü?çok soru sordum biliyorum :)

benım bıldıgım heyet raporları devlet hastanesınden alınıyor sen evraklarını topla develet hastanesıne ben ce gıt goster ne oldugunu goruruler ve raporunu yazarlar zaten bır yazı yazıp ımzaya goturuyorsun annemımın tansıyon ıcın yaptırmıştım ondan bılıyorum o da boyledır bence

evrak derekn o ıgneyı kullanmamı gerektıren sonuclar degılmı?haftaya halledıcem bugun 2 kutu aldım 40 tl ödedım.heyet raporu cıkarmam lazım

canım Allah tamamına erdirsin ben üniversiteden aldım ama galiba devlette veriyor.

senın neyde cıktı sorun canım

canım herşeye rağmen iyi şeyler düşün....
allah şifa versin canım yardımcın olsun.

aspirinin faydası olduğunu düşünüyorum yanında folbiol de kullandım 2 kere kendiliğinden hamile kaldım ama devam etmedi.şuan iğne vuruluyorum bakalım hayırlısı...
kızlar benide ekleyin dualarınıza
dualarımız seninle sen kalbini ferah tut demesi kolay tabikide ama lütfen iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun.

burcucum sen nezaman kürtaj omuştun.ben 17 kasımda oldum.özelden mesaj atamıyorum sana.

Son düzenleme:
kkızlar konuya direk dalıyım evvelinde bi liste vardı meryem suresi okudumda onlarında adının geçmesini istiyorum o listenin yerini bilenler varsa bana cevap verebilirmi geçmişe baktım ama göremedim de ben rica ediyorum

cnm ben kırşehirde yaşıyorum. ama tedavi için ankaraya gidiyorum. dr.um prof. timur gürgan. histeroskopiyi genel anesteziyle oldum. rahmimde herhangi bir sorunum yok. kan pıhtılaşması için yapıldı bu işlem. test falan yapılmadı. benim pıhtılaşma sorunum ve bebek kayıplarımı görünce karar verdi bu işleme. ayrıca istediğin sorabilirsin.

cnm her hastaneden alabilirsin. ben özel bir hastaneden almıştım. 5 dakika sürdü almam. dr.um bilgisayarında yazdı. hepsi okadar. zaten eline kağıt vermiyorlar. hangi dr.a gidersen git yazdırmaya onun ekranında çıkıyo raporun ve ücret ödemiyosun. zaten bir seferde 9 kutu yazıyorlar. o da 3 ay yetiyor.

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.

Hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin. Benim doktorum ozel bir hastanede calisiyor, SGK ile anlasmasi var hastanenin, ben oradan cikarttirdim.

HEMŞOM ben ist prof recep hasa gittim.enden istediler mi rahim filmi dedi yok dedim.o zaman gerek yok dedi.o hamile kalamayanların çektirdiği film değil mi?sende bişi çıktımı?

proteın c hakkında bılgı ıstıyorum kızlar kımsenın bılgısı yokmu yahu bende proteın c fazlalıgı cıktı bılgı acıllllllll 149 test sonucumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…