Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Lalcim , büyük buluşmaya çok az kaldı , inanılmaz gerçekten...Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle merak etme...Biz de dualarımızla destek vereceğiz...Takip ettiğim kadarıyla doktorun çok iyi ve bilgili , o yüzden rahat ol...Allaha emanet olun canım oğlunla...Darısı da buradaki tüm arkadaşların , hepimizin başına inşallah...Sevgiler...

canım benim cevabın için çok teşekkür ederim.ağrım çok değil zaten böyle arada olup geçiyor.şimdilik iyiyim.asıl şimdi sen önemlisin canım benim.çok sevinçliyim biliyor musun.ayın 17sini sabırsızlıkla bekliyorıum.inşallah herşey çok güzel olucak.umutlarımız seninle daha da artacak.sen ve bebişinj allaha emanet olun.

sevgili sevbaycığım verdiğin bilgin için çok teşekkür ederim içimi rahatlattın çok sağol.zaten nezamandır aklımdaydın .nasılsın hayat nasıl gidiyor.inşallah iyisinizdir.güzel haberlerini bekliyorum canım benim.

nazlı 03,meryemmeryem,bkale,funda 1980 kızlar nasılsınız.ben çok şükür iyiyim.allahın izniyle yirminci haftaya geldik.bakalım inşallah bundan sonrası da böyle sorunsuz iyi gider.darısı isteyen herkesin başına.dualarımdasınız kızlar

canım benim benim dr.de normal doğumu kesinlikle önermiyor.hayati tehlike söz konusu.bir yerde okumuştum heparin kullanan anne adayı normal doğum esnasında fıkınırken beyin kanaması geçirmiş ve malesef hayatını kaybetmiş.alllah korusun böyle olumsuzn durumlar olabilir.o yüzden tedbiri elden bırakmamak gerek.doğum esnasında e bizde ne bebişi ne de kendimizi riske atmamalıyız.ben de bu yüzden hiç düşünmüyorum.

maşallah selvihancığım inşallah hep böyle sorunsuz ve güzel geçer hamileliğin bizde iyiyiz dün ikili test için doktora gittik kalp atışları vardı iyi dedi doktor perşembe sonuçlarını alacağız inşallah iyidir bebeğim bir sorun çıkmaz allaha emanet olun ikinizde çok öpüldünüzŞeniz

nazlım tetanozu fazla kafana takma bence bişey olmaz canım benim.burda yaptırmayan bir çok kişi gayet sağlıklı sorunsuz doğumlar yaptılar.benimde tesadüf olkulda öğrencilere yapılırken tek doz oldum.olmasaydım gebelikte vurulmayı düşünmüyordum.benim prof.ta gerek görmüyor zaten için rahat olsun.nazlı şu an sen kaç haftalık oldun.

canım benim senin adına çok sevindim bak zaman ne çabuk geçiyor.ikili yi yaptırdın şimdi bir bakacaksın üçlü test derken bundan sonrası çok güzel ve çabuk geçiyor.ilk üç ayı hayırlısıyla sağ salim atlattınmı gerisi kolay.asıl hamilelik o zaman başlıyor.inşallah hep böyle güzel haberler veririsin.bebişin ve sen allaha emanet olun .sevgiler

selvihancım ben 21+5 oldum hayırlısıyla. benim doktor istersen tez doz ol dedi banada. ama benim endişem bazı yerlerde sağlık ocağındaki aşıların karma olduğu yazıyor.saf tetanoz değil yani. ondan korkuyorum yoksa artık iğne görmeye baya alıştık malum:)))) sağlık ocağı dışında nerede vurulacak onuda bilemiyorum işte.

canım benim eğer için rahat etmiyorsa sen eczaneden alıp hastanede vurdursan olmaz mı.en azından aklından çıkar kafan rahat olur.

çimencim korkutma canım ben ya şimdi senağlamane miyomu ben tırsarım öyle şeylerdensenağlama benim adetler normalde 30 günde bir olurda iki aydırda tam 28 gün derken adet oluyorum. bu ay tek farkı 26.günde kahverengi akıntı geldi. bir bitti bir başladı derken iki sonra da adet oldum zaten bugün yani. bu ay korunmayı bırakmıştık ta hoş çokta çalışmamıştık o yüzden bebekten ümitsizdim de başıma böyle birşey geldi. birşey sorucam peki senin bu miyom tedavi edildimi varmı hala yoksa. evet canım isteyen ve bekleyen herkese umarım allahım bebeklerini kucağına almayı nasip eder. bizde artık inşallah önümüzdeki ay güzel haberi veririz buradaki arkadaşlara:CüvCüv:görüşmek üzere öptüm

sevgili papatyasureyyacim bu ne guzel bir haber inan senin adina cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah canim sorunsuz bir gebelik dilerim opuyorum canim

fundacım iyiyim saol testlerim bu ayın sonuna doğru çıkacaklar inş bi sorun yoktur bakalım hayırlısı
nazlıcım şu drunun ismini öğrenemedim bir türlü bi yazsan belki bende ona gidebilirim hadi yaz artık
celen minişimiz iyileştimi iyi bak kızımıza

sevgili lal bu ne heyecan verici yaaaa delikafadulden valla seninle beraber bende cok heyecanlaniyorum sanki kendim gidiyorum doguma :dance: ne guzel 10 gun kalmis benimde o gun randevum var 17 sinde bakalim biz napacagiz herseyin hayirlisi olsun dualarim seninle ve diger tum arkadaslarla :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

selvihancim karin agrisi diyorsan tabi oldu ve agrikesicilerle gecistirdik ama karinda aci dersen benim surekli oluyor ve canim cok yaniyor ama napalim olsun sanirim bu rahimin buyumesinden kaynaklaniyor ve ozellikle ic karin yirtilmasi oluyor :1no2: ve birde gaz sikismasindan cok oluyor ama onemli bir sorun yok ,bildigim kadariyla bak ne guzel sendede sorun yokmus niye kafana takiyorsunki seni ve bebisi cok optum canim :1hug:

canim ben normal dogum yapacagim bir aksilik olmazsa insallah ama bildigim kadariyla turkiyede bunu pek yapmiyorlar cunku ben hic duymadim normal dogum yapani hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim
opuyorum seni :1hug:

Canım korkmana gerek yok seni korkutmak istemem sadece bilgin olsun belkide yoktur birşey. Ben adetimdeki bu değişiklikleri anlayamadığım için korkmuştum. Nedenini bulana kadar bayağı doktor gezdim. Benimde adetim 30 günde olurdu artık 1 yıldır miyom nedeniyle 27-28 günde adet oluyorum.Miyomdan sonra süre kısalmış yani. Bu her kadında olabilirmiş büyümedikçe problem yok, tedavi filan olmadım, son durumumu bilmiyorum yapılacak bir şeyde yok dedi doktorum çünkü çok küçükmüş benimki 2,5 cm hamileliğe etkisi yok dedi sadece kanamaların artar ve adetin erken olur demişti. Ve tabiki önden gelen kahverengi çamur gibi akıntı. Sadece bilgin olsun gittiğin doktora sorarsın. Üzme kendini sen çalışmalara devam et. :jeyyar: Nedenini sormuşsun kahverengi lekelerin benimde başıma geldiği için paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…