selvihancım benim gebeligimin ilk dönemlerinde karın agrılarım çok olmustu, ilk 2-3 ay falan ve birde bu ay çok oldu. ben sadece duruşumu oturuşumu yani bulundugum pozisyonu degiştiriyordum. hamileligim boyunca agrı kesici hiç içmedim. ama senin çok agrın varsa iç parasetamol bi hap. tabi dr bi sor canım
Selvihan..Gebeliğin 5.ayında rahim karın içinde iyice büyümüştür, üst sınırı göbek deliğine ulaşmıştır. Karnın alt kısmında bazı ağrılar hissedebilirsiniz, telaşa kapılmanıza gerek yoktur, büyüyen rahminizi destekleyen kaslar ve bağlar gerilmektedir..Ve bunun gibi bir kaç yazı okumuştum bu haftalarda karın ağrılarının olağan şeyler olduğuna dair..Hepimizin dilerim sağlıkla ilerler gebelikleri..
fundacım, lalcim ve selvihancım valla sizde olmasanız bizi soran yokdelikafadulden celen küstük sana oğlanla :jeyyar: iyiyim kızlar çok sağolun bebiş artık iyice tekme insanı olunca insan daha rahat ediyor. 23.hafta bitince şeker yüklemem var. tetanoz için doktorum tek doz olsan yeter dedi ben hala vurulmadım umarım geç kalmamışımdır.vurulanlar kaçıncı hafta vuruldunuz yazabilirmisiniz.kafamçokkarıştı. kızlar o karın ağrısı durumu ara sıra oluyor doktora sordum rahim kasları bebek büyüdüğü için geriliyor batma şeklinde acıyor bazen dedim normal dedi önemli olan dinlenince geçmesi ve kısa sürmesi ve düzenli olarak ağrımaması dedi.kalorili yiyeceklere dikkat dedi. kilo alma çok dedi. işte böyle sizlerin güzel haberlerini almak insanı mutlu diyor. lalcim hep aklımdasın Allah yardımcın olsun canım.dualarını eksik etme doğumda.
şencim bilgi verdiğini ve iyi dileklerin için sağol canım.
lal82 senin adına çoook sevindim canım ne mutlu.gerçekten böyle güzel haberler duymak insanı daha iyi hissettiriyor ve daha fazla ümitleniyoruz.
yaa kızlar birşey soracağım bizim bu hastalıkta hiç mi normal doğum şansı yok ben hep normal doğum isterdim de... ama olsun bebişlerimiz sağsalim dünyaya gelsinde nasıl olursa olsun.ama merak ettim işte.
nazlı 03,meryemmeryem,bkale,funda 1980 kızlar nasılsınız.ben çok şükür iyiyim.allahın izniyle yirminci haftaya geldik.bakalım inşallah bundan sonrası da böyle sorunsuz iyi gider.darısı isteyen herkesin başına.dualarımdasınız kızlar
fundacım, lalcim ve selvihancım valla sizde olmasanız bizi soran yokdelikafadulden celen küstük sana oğlanla :jeyyar: iyiyim kızlar çok sağolun bebiş artık iyice tekme insanı olunca insan daha rahat ediyor. 23.hafta bitince şeker yüklemem var. tetanoz için doktorum tek doz olsan yeter dedi ben hala vurulmadım umarım geç kalmamışımdır.vurulanlar kaçıncı hafta vuruldunuz yazabilirmisiniz.kafamçokkarıştı. kızlar o karın ağrısı durumu ara sıra oluyor doktora sordum rahim kasları bebek büyüdüğü için geriliyor batma şeklinde acıyor bazen dedim normal dedi önemli olan dinlenince geçmesi ve kısa sürmesi ve düzenli olarak ağrımaması dedi.kalorili yiyeceklere dikkat dedi. kilo alma çok dedi. işte böyle sizlerin güzel haberlerini almak insanı mutlu diyor. lalcim hep aklımdasın Allah yardımcın olsun canım.dualarını eksik etme doğumda.
maşallahselvihancığım inşallah hep böyle sorunsuz ve güzel geçer hamileliğin bizde iyiyiz dün ikili test için doktora gittik kalp atışları vardı iyi dedi doktor perşembe sonuçlarını alacağız inşallah iyidir bebeğim bir sorun çıkmaz allaha emanet olun ikinizde çok öpüldünüzŞeniz
selvihancım ben 21+5 oldum hayırlısıyla. benim doktor istersen tez doz ol dedi banada. ama benim endişem bazı yerlerde sağlık ocağındaki aşıların karma olduğu yazıyor.saf tetanoz değil yani. ondan korkuyorum yoksa artık iğne görmeye baya alıştık malum:)))) sağlık ocağı dışında nerede vurulacak onuda bilemiyorum işte.
Reisdevrim37 merhaba, senin durumunu geçen sene bende yaşamıştım reglim 30 günde çok düzenli olurken birden 24-25 günde kahverengi lekeler gelmeye başladı 1-2 gün leke devam etti ben reglmi oluyorum diye düşünürken 1-2 gün leke gelmedi ve regl oldum yani reglim 3, 4 gün erken oldu, ve sonunda bunun nedenini buldum, küçük bir miyom varmış çok küçük olduğu için ultrasonda görememişler. Ayrıntılı ultrasonda bile tam anlayamadı doktorum ve rahim filmiyle bulundu. Sadece bana etkisi reglimi 3-4 gün öne aldı bir de fazla kanamam oluyor. Birde tabi adetten önce kahverengi lekeleri unutmamak lazım. Yani lekelerin geldiği günler reglin başlangıcı olmuyor, bence anlattıkların miyomla ilgili olabilir. Fakat hamileliğe bir etkisi olmadı bende bir sonraki ay hamile kalmıştım. İnşallah en kısa zamanda bebeğini kavuşursun bende senin gibi bekleme sürecindeyim bakalım bu ay başarabilecekmiyim, her şeyin hayırlısı canım.
sevgili ŞENCİĞİM nasılsın tatlı kızın nasıl.inşallah iyisinizdir.canım benim biz iyiyiz çok şükür.şu an herşey yolunda gidiyor.sadece böyle hafif hafif karın ağrılarım oluyor sonra geçiyor.tabi buda beni rahatsız ediyor.lütfü hocaya gittiğimde ultrasonla baktı ve bir sorun olmadığını rahimin gayet iyi olduğunu söyledi içim rahatladı fakat tekrar ağrı başlayınca ister istemez endişeleniyorum.bunun için ne yapmak gerekir bir önerin var mı.bu ağrılar yanlış hatırlamıyorsam sende de mi olmuştu.yazarsan sevinirim.
diğer sevgili hamişler sizlerde de karın ağrısı olmuş muydu.olduysa ne zamana kadar sürecek yazar mısınız.sevgilerle
şencim bilgi verdiğini ve iyi dileklerin için sağol canım.
lal82 senin adına çoook sevindim canım ne mutlu.gerçekten böyle güzel haberler duymak insanı daha iyi hissettiriyor ve daha fazla ümitleniyoruz.
yaa kızlar birşey soracağım bizim bu hastalıkta hiç mi normal doğum şansı yok ben hep normal doğum isterdim de... ama olsun bebişlerimiz sağsalim dünyaya gelsinde nasıl olursa olsun.ama merak ettim işte.
çimencim korkutma canım ben ya şimdi senağlamane miyomu ben tırsarım öyle şeylerdensenağlama benim adetler normalde 30 günde bir olurda iki aydırda tam 28 gün derken adet oluyorum. bu ay tek farkı 26.günde kahverengi akıntı geldi. bir bitti bir başladı derken iki sonra da adet oldum zaten bugün yani. bu ay korunmayı bırakmıştık ta hoş çokta çalışmamıştık o yüzden bebekten ümitsizdim de başıma böyle birşey geldi. birşey sorucam peki senin bu miyom tedavi edildimi varmı hala yoksa. evet canım isteyen ve bekleyen herkese umarım allahım bebeklerini kucağına almayı nasip eder. bizde artık inşallah önümüzdeki ay güzel haberi veririz buradaki arkadaşlara:CüvCüv:görüşmek üzere öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?