Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

marguerita nasılsın canım nasıl oldun

cok sagol fundacim nasil olayim iste idare ediyoz hazirlik filan derken oyalaniyoruz malum asansor calismiyor ve bende eve hapis oldum en son cumartesi indim asagiya oda bebisin odasini almaya gittik esimle beraber o kadar ama arkadasim geldi bende kaliyor biraz rahatladim simdi iyiyim sen nasilsin nasil gidiyor canim insallah bir sorun yoktur bebiside senide cok optum canim allaha emanet olun :1hug:

cemrenin gribi antibiyotik kullanmamıza rağmen iice ilerledi senağlama hep burnu tıkalı kuzunun senağlama hapsuruk öksürük senağlama ah ben vayr ya beeeenn Çok üzgünüm çoook

tühh bi çocaa bakamadın hasta ettin len gezmeci hatunn:mymeka::mymeka:
canımm ya olacağı varmış ne yapalım düşe kalka büyücekler üzülme e mi:teselli: allah acil şifalar versim cemremea.s.[/QUOTE]
saol teyzesi yaptım bi hata bundan sonra daha dikkat yasakkelime
amaaaaannn cok az kalmııışş Şeniz allahım sağlıcakla kavustursun seni paşana :Saruboceq:

küsme yawrum ben suara hastalıkla bousuyorum :çok üzgünüm: ii hbrlerinizi takip ediyorum burdan sositososito

kocakarı ilaçlarına gectik şimdi kaydirigubbakcemile3 ıhlamur cayı günlük vs...

senin tarihin belli olmusmuydu canım??

yok canım bakma sen bana verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. sendedimi kan pıhtılaşması var bu arada. çokyoğun olmuyo canım benim kanamalarım. bu arada birde aspirin kullanıyorum aslında çok yoğun olması gerekiyo ama değil her zamanki gibi. sanmıyorum miyom falan olduğunu ama birden tırstım tabi.yaş kaç bu arada bebiş yok sanırım

canim ben normal dogum yapacagim bir aksilik olmazsa insallah ama bildigim kadariyla turkiyede bunu pek yapmiyorlar cunku ben hic duymadim normal dogum yapani hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim
opuyorum seni :1hug:

merhaba canım.. yaa kızlar ben günboyu ofiste olunca fazla giremiyorum yazamıyorum ..bişey sorucam
canım sen iğne kullanıyormuydun normal doğum demişsin de ne bileyim doktorlar önermiyormuş iğne kullanalara normal doğumu,bende çok istiyordum ama sezeryan olcak sanırım

mızır mızırdır şimdi o tüm neşeside gitmiştir fıstığın umarım şu resimdeki haline bir an önce döner ve hemencecik iyileşir umarım fındığımız(

mızır mızırdır şimdi o tüm neşeside gitmiştir fıstığın umarım şu resimdeki haline bir an önce döner ve hemencecik iyileşir umarım fındığımız(

sevgili papatyasureyyacim bu ne guzel bir haber inan senin adina cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah canim sorunsuz bir gebelik dilerim opuyorum canim
Teşekkür ederim margueritecim , inşallah ben de senin gibi doğum heyecanı yaşadığım günlere ulaşırım...Şu sıralar dualarımız , sen , Lal ve mumamu için...Sevgiler...

arkadslar yenı test sonuclarım cıktı..
faktor v(leıden) :normal
prothrombın :normal
mthfrc677: normal
mthfra1298c :heterozıgot

hızcbırsey tavsıye etmedıı..sorun yok dedı..dıgerlerı hep noormal ama
mthfrA12998C:heterozıgot onunda normal cıkması gerekmıyomuydu
bunu kadın dogum uzamanı gormedı hemetoljı dr soyledı

saol nazlım.kızlar bende grip oldum varmı tavsiyeniz?anne sütünü etkilemiycek ((

kizlar dun doktora gittim. simdilik hersey normal.
doktor bebek iyi tutunmus dedi. ama ikinci kese biraz kuculmus,
akintin olabilir dedi doktor. yani bi nebze mutluyum.bebek 9+4 olmus
ama bugun biraz karnim agriyo. gobek deliginin cok az sol tarafi.
sanki mekik cekmis hamlamis gibi agriyo igne batiyo gibi. sizce normal mi.
korkuyorum cevap verirmisiniz.
.

arkadaslar bılen vrsa ve cevap verırsenız cok sevınırım..
hemetoljı dr cok onemsız bır pıhtılasma var dedı..
mthfra1298c:heterozıgot
dolayı oda sızce normal mı bu sonuc..
bebe aspırın kullanmamı soyledı kadın dogum dr ama hematoljı dr gerek yook dıyor:uhm:

lalcimm bol bol oku, kısa süre sonra görcen sen okumayı heee heeekaydirigubbakcemile3 bebiş okutmicak:ecrin_bebek::sm_cool:
a.s.

saol nazlım.kızlar bende grip oldum varmı tavsiyeniz?anne sütünü etkilemiycek ((

ayyy bayılacağımm:mymeka: şimdide kendi grip olmuşş
gönder kuzumu ben bakarım ikisinede ...hasta etcen çocuu tekrar beaklava:
neyse kıyamam ben sana geçmiş olsun, sıcak bişiler iç, rezene, papatya, ıhlamur dokunmaz bebişe, az ballı limonlu ılık suda yapabilirsin...
kızçeye doğru hapşurma gripli sultan, yat istirahat et...öptüma.s.

papatyam çookkkkk sevindim güzel haberlerine, başlamış bebişimizin pıtpıtları, güm güm leride duyarsın inşallah....çarşamba güzel haberlerini bekliyoruz...yollarda çok yorulma, ayaklarını hareket ettir otururken arada...molalarda birkaç adım at yürü...öptüm canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…