marguerita nasılsın canım nasıl oldun
cemrenin gribi antibiyotik kullanmamıza rağmen iice ilerledi senağlama hep burnu tıkalı kuzunun senağlama hapsuruk öksürük senağlama ah ben vayr ya beeeenn Çok üzgünüm çoook
amaaaaannn cok az kalmııışş Şeniz allahım sağlıcakla kavustursun seni paşana :Saruboceq:ii geceler kızlar.. bugün haftalık kontrolume gittim kızlar sıkı durun :
dogum tarihim belli olduuuuhihoyyyt 17 nisan!!! :sm_cool: allah nasip ederse oğluşum geliyor kızlar!
inşallah bu topikteki herkes bu haberi verir, kucagına bebişini alır :Saruboceq: allah bütün isteyenlere bebiş versin inşallah..
genel anestezi olacakmışım. son iğnemi 13 nisanda vurulacagım. son güne kadar vitamin ve tansiyon ilacıma devam edecegim. şimdilik haberler bunlar kızlar. dua edin benim için, yolun sonuna geldim artık, inşallah bundan sonrada bi terslik çıkmaz :Saruboceq:
küsme yawrum ben suara hastalıkla bousuyorum :çok üzgünüm: ii hbrlerinizi takip ediyorum burdan sositosositofundacım, lalcim ve selvihancım valla sizde olmasanız bizi soran yokdelikafadulden celen küstük sana oğlanla :jeyyar: iyiyim kızlar çok sağolun bebiş artık iyice tekme insanı olunca insan daha rahat ediyor. 23.hafta bitince şeker yüklemem var. tetanoz için doktorum tek doz olsan yeter dedi ben hala vurulmadım umarım geç kalmamışımdır.vurulanlar kaçıncı hafta vuruldunuz yazabilirmisiniz.kafamçokkarıştı. kızlar o karın ağrısı durumu ara sıra oluyor doktora sordum rahim kasları bebek büyüdüğü için geriliyor batma şeklinde acıyor bazen dedim normal dedi önemli olan dinlenince geçmesi ve kısa sürmesi ve düzenli olarak ağrımaması dedi.kalorili yiyeceklere dikkat dedi. kilo alma çok dedi. işte böyle sizlerin güzel haberlerini almak insanı mutlu diyor. lalcim hep aklımdasın Allah yardımcın olsun canım.dualarını eksik etme doğumda.
kocakarı ilaçlarına gectik şimdi kaydirigubbakcemile3 ıhlamur cayı günlük vs...fundacım iyiyim saol testlerim bu ayın sonuna doğru çıkacaklar inş bi sorun yoktur bakalım hayırlısı
nazlıcım şu drunun ismini öğrenemedim bir türlü bi yazsan belki bende ona gidebilirim hadi yaz artık
celen minişimiz iyileştimi iyi bak kızımıza
cok sagol fundacim nasil olayim iste idare ediyoz hazirlik filan derken oyalaniyoruz malum asansor calismiyor ve bende eve hapis oldum en son cumartesi indim asagiya oda bebisin odasini almaya gittik esimle beraber o kadar ama arkadasim geldi bende kaliyor biraz rahatladim simdi iyiyim sen nasilsin nasil gidiyor canim insallah bir sorun yoktur bebiside senide cok optum canim allaha emanet olun :1hug:
Canım korkmana gerek yok seni korkutmak istemem sadece bilgin olsun belkide yoktur birşey. Ben adetimdeki bu değişiklikleri anlayamadığım için korkmuştum. Nedenini bulana kadar bayağı doktor gezdim. Benimde adetim 30 günde olurdu artık 1 yıldır miyom nedeniyle 27-28 günde adet oluyorum.Miyomdan sonra süre kısalmış yani. Bu her kadında olabilirmiş büyümedikçe problem yok, tedavi filan olmadım, son durumumu bilmiyorum yapılacak bir şeyde yok dedi doktorum çünkü çok küçükmüş benimki 2,5 cm hamileliğe etkisi yok dedi sadece kanamaların artar ve adetin erken olur demişti. Ve tabiki önden gelen kahverengi çamur gibi akıntı. Sadece bilgin olsun gittiğin doktora sorarsın. Üzme kendini sen çalışmalara devam et. :jeyyar: Nedenini sormuşsun kahverengi lekelerin benimde başıma geldiği için paylaşmak istedim
canim ben normal dogum yapacagim bir aksilik olmazsa insallah ama bildigim kadariyla turkiyede bunu pek yapmiyorlar cunku ben hic duymadim normal dogum yapani hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim
opuyorum seni :1hug:
celencim kız nasıl oldu canım iyidir umarım prenses
Teşekkür ederim margueritecim , inşallah ben de senin gibi doğum heyecanı yaşadığım günlere ulaşırım...Şu sıralar dualarımız , sen , Lal ve mumamu için...Sevgiler...sevgili papatyasureyyacim bu ne guzel bir haber inan senin adina cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah canim sorunsuz bir gebelik dilerim opuyorum canim
arkadslar yenı test sonuclarım cıktı..
faktor v(leıden) :normal
prothrombın :normal
mthfrc677: normal
mthfra1298c :heterozıgot
hızcbırsey tavsıye etmedıı..sorun yok dedı..dıgerlerı hep noormal ama
mthfrA12998C:heterozıgot onunda normal cıkması gerekmıyomuydu
bunu kadın dogum uzamanı gormedı hemetoljı dr soyledı
saol nazlım.kızlar bende grip oldum varmı tavsiyeniz?anne sütünü etkilemiycek((
bana cevap veren yokmu??????????????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?