Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba. bebeğe birşey olmaz merak etme. zaten önerilen uygulama yeri göbek.

canım benim de mthfr 677 homozigot sadece.şu an hamile değilim.ama doktorum hamilelikte iğne öneriyor.ben istanbuldayım çapanın bir profuna gidyorum.

faktor v leiden g1691a g\a heterozıgot mutant - mthfr c 677t c\t heterozıgot mutant protrobın g\g normal benım durumumda kım var yardım edın bılgı verın bana arkadaşlar acıl

Daha öncede yazmıştık nigarcım değişiyor tabiii :) kilo alıp vermeyle bile farkediyor.Zayıflayacaksın kilonu bilmiyorum. Bir de gebelik öncesi heparin vurulursan yükseltiyor mesela.
doğaycım burda hannem ve elendilin değerleri yükseldi bendemi tekrar yaptırsam acaba inşallah bizimkilerde yükselir canım ne diyem ama bir gerçek var ben preeklemsi geçirmiştim ben ondan çok korkuyorum bu konuda ne diyorsun canım

canım benim sonucumda aynı mthfr 677 homozigot bana kesinlikle iğne dediler iğne kullanman şart sağlıklı doğumlar diliyorum

cnm sana özelden de yazdım gerçi ama benimde 4 kaybım var sonuncu dışgebelik ve amiliyat oldum patlamış içimde sağ tüpüm alındı 5 ay oldu amiliyat olalı sermet beyin ismini duymuştum çok sert micablı deemişlerdi birde ege ünüversitesinde mi görevli hala nasıl bir sistem uyguluyor yani tahlileri falan nerde yapıyor anlatırmısın

cnm bnm sana özelden yazdım tatlım kafana takılan bişey olursa burdayım

bu arada muayane özel ama bnm butun testlerimi ege de yaptırdı hala orda ama dediğim gbi hasta bakmamıyor unv.de

yalnızlık beni mahvediyor.çalışmıyorum evde olmakta canımı sıkıyor.
Hannemcim ikiside çok güzel dinledim ve beni ağlattın yaaa ( bu ayda olmadı çok moralim bozukk meryem suresini okuyorum hepimize.bu hafta okuyamıcam.biliyorum hayırlısı herşeyin ama ben artıkk çok kafaya takıyorum.korkuyorum ümüdüm kırılıyo.günden güne.

kahve rengı leke eğer kırmızı gelmezse tutunma lekesı oluyo kadınların yuzde seksenınde olurmuş canım bu
ins ogledir canim yarin ogrenicez

canim oncelikle cok tesekkur ederim biraz rahatladim cunku daha kontrole gitmedim ne diyecegini cok merak ediyorumbende 1298 heterozigot ve anti düz kas antikoru vardı en son gittigimde negatif cikti.ve simdi hamilegim bende kimseye soyliyemiyorum ins hayirlisi ile sende bende yavrularimizi kycagimiza aliriz

doktor bana progestan hap vermıstı ama bende ınanılmaz uyku ve halsızlık yapıyor bugun sabah eşim için uyanamadım alarmı duyup kapatmısım,bende öğleden sonra gidiyrm okula,dokuz bucuğa kurdum ama uyandıgımda saat 11 di.ve ben hala uykulu...gercekten halsızım de.coraspırın clexane de kullanıyrm ama progestan benı cok etkılıyr gıbı...

umudunu sakın kaybetme canım.en önemlisi bu çünkü...bizim denemekten,beklemekten başka şansımız yok.bizim de sınavımız buymuş,ne yapalım...defalarca düşük yapıp aynı tedaviyle bebeklerini dünyaya getirenler var,iğnesiz ilaçsız doğum yapacak olanlar var.o arkadaşlarımızın yazdıkları o kadar umut verici ki....bir gün olacak inşallah...ama önce sabır...Allah sabreden kullarını severmiş unutma.Bir de bir ayet var aklınızdan geçenler kaderiniz olabilir diye..aklına kötü şeyler getirme...kalbini ferah tut,dua et,pozitif ol canım.

sabır canım...geçer inşallah...dr unla bir görüş.progestanın fitili var,o daha az yan etki yapıyormuş.kullananlar öyle diyor.dr una söyle belki fitil varir.

evet canım çok haklısın çevre baskısı kaynana baskısı ve eşime karşı kendimi mahçup hissetmem ve 3düşük yaşadım bunlar beni bu kadar üzülmeme sebep oluyor biraz önce annem aradı bende ağlıyodum çok kızdı hiç sevmez ağlayanı inanın ben de ağlamak istemiyorum herzaman için hayırlısını ver rabbim diyorum.çok teşekkür ederim desteğin ve moral verdin çok sağol arkadaşım .ne olur bizlere dua edin.kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.canım öpüyorum seni

canım 1tanede ben okurum rabbim kabul eder inaşşllah

canım inan ki hepimiz aynı durumdayız.aynen çevre baskısı,eşimin ailesinin sürekli sorması,ve eşimin çevremdeki insanların bebeklerine iç geçirerek bakması....hepsini yaşıyorum inan bana..ama bu benim suçum da değil isteğim de...Allah bana bu derdi vermişse derdimden anlamayanların da cezasını verir elbet...üzme tatlı canını...inan hiçbirinizi ayırmadan hepinize dua ediyorum.Allah'ım Gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın .

canım yaşadıklarımız kolay değil ama çaresi bizde değil suç da bizde değil rabbim ol diyecek ki olsun onun için ben kendim artık kafaya takmamaya çalışıyorum nasibimde varsa olacaktır dışarıdakilerede kulağımı tıkadım soranlara artık takır takır cvp veriyorum onun için artık kimse soramıyor benim derdim bana yeter bi de kimseyle uğraşamam moralini bozma elbet birgün rabbim bizede verecek

progestan bendede uyku ve halsizlik yapıyodu sersem gibi oluyodum ama şifası oysa hiç önemli değil deyip içiyodum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…