arkadalar bende clexan 0.4 kullanıyorum uzun zamandır kolumdan yapıyordum. kollarım apse yapınca karnımdan yaptım 24. haftamdayım.
karnımdan yapınca artık sanki bebeğime batıcak gibi hissediyorum.
ona değmez iğnenin ucu değil mi ?
Herkese iyi akşamlar kızlar beni aydınlatır mısınız?Benim mthfr c677t homozigot mutayon, apo e 3/3 alleli saptantı.Şu an gebeyim ve 3 doktordan ikisi iğne dedi biri coraspinle devam et diyor,hatta bir tanesi zaten homozigot olduğu için iğneye başlamam gerektiğini söylüyor.Sizin bu konuda fikriniz var mı?
doğaycım burda hannem ve elendilin değerleri yükseldi bendemi tekrar yaptırsam acaba inşallah bizimkilerde yükselir canım ne diyem ama bir gerçek var ben preeklemsi geçirmiştim ben ondan çok korkuyorum bu konuda ne diyorsun canımDaha öncede yazmıştık nigarcım değişiyor tabiii :) kilo alıp vermeyle bile farkediyor.Zayıflayacaksın kilonu bilmiyorum. Bir de gebelik öncesi heparin vurulursan yükseltiyor mesela.
Herkese iyi akşamlar kızlar beni aydınlatır mısınız?Benim mthfr c677t homozigot mutayon, apo e 3/3 alleli saptantı.Şu an gebeyim ve 3 doktordan ikisi iğne dedi biri coraspinle devam et diyor,hatta bir tanesi zaten homozigot olduğu için iğneye başlamam gerektiğini söylüyor.Sizin bu konuda fikriniz var mı?
merhaba cnm bendede pıhtılama mthrf 622 ve 1298 heterezigot. İzmirde oturyorum ve riskli gebelikler uzmanı prof.dr. sermet sağola gidiyorum. kendisi ayroca e.ü. dr.larından.ben kendisinden memnunum. şu ana36+4 günlük hamileyim ve bu zaman iğnesiz aspirinsiz geldim. umarım en yakın zamanda bebişini alırsın kucağına
cnm sana özelden de yazdım gerçi ama benimde 4 kaybım var sonuncu dışgebelik ve amiliyat oldum patlamış içimde sağ tüpüm alındı 5 ay oldu amiliyat olalı sermet beyin ismini duymuştum çok sert micablı deemişlerdi birde ege ünüversitesinde mi görevli hala nasıl bir sistem uyguluyor yani tahlileri falan nerde yapıyor anlatırmısın
cnm sana özelden de yazdım gerçi ama benimde 4 kaybım var sonuncu dışgebelik ve amiliyat oldum patlamış içimde sağ tüpüm alındı 5 ay oldu amiliyat olalı sermet beyin ismini duymuştum çok sert micablı deemişlerdi birde ege ünüversitesinde mi görevli hala nasıl bir sistem uyguluyor yani tahlileri falan nerde yapıyor anlatırmısın
selam kızlar bu topiğe girmeyeli uzun süre oldu
benimde başımdan geçenler sizden farklı değil
2007 5 haftalık düşük
2008 de 2 aylık gelişemedi ve kalbi durduğu için kürtaj
2010 da kimyasal gebelik
2011 de dış gebelik ve amiliyat la sağ tüpüm alındı
2.inci gebeliğimden sonra yapılan araştırmalarda faktör v lıden mutasyonu heterozigot taşıyıcısı pritein s düşüklüğü
son iki gebelik öncesi aspirin hamile kalınca 0,4 lük clexan kullandım ama hiç bir işe yaramadı malasef ,,, şimdi dinlenme süresindeyim 1 sen korunmayı düşünüyorum ilk önce kendimi hazırlalamam lazım çok yıprandım en son dış gebelikte 10 gün hastanede yattım iğne olmama rağmen kese patladı acil amiliyat iç kanama geçiriyordum çok korkuyorum şimdi
İZMİRDE OTURUYORUM ŞİMDİ İYİ BİR DOKTOR ARAŞTIRMASINDAYIM SAİT YÜCEBİLGİNİN İSMİNİ ÇOK DUYDUM .. İZMİRDE OTURUP RİSKLİ GEBELİK DOKTORUNA GİDEN VARMI LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZÇÇ[/QUO
yaşadığın kayıpların için geçmiş olsun protein s değerin kaç
PROTEİN S DEĞERİM BENİMDE 54 KIZLAR
arkadaşlar bunu google yazıp bi dinleyin.depresip takıldığım anların şarkılarından haika sözleri var
bide burhan çaçan sen nerdesin? (herkes mutlu hayatında bir sen yoksun ah yanımda ayrılanlar en sonunda kavuştular sen nerdesinnnnnnnnnn)
ins ogledir canim yarin ogrenicezkahve rengı leke eğer kırmızı gelmezse tutunma lekesı oluyo kadınların yuzde seksenınde olurmuş canım bu
canim oncelikle cok tesekkur ederim biraz rahatladim cunku daha kontrole gitmedim ne diyecegini cok merak ediyorumbende 1298 heterozigot ve anti düz kas antikoru vardı en son gittigimde negatif cikti.ve simdi hamilegim bende kimseye soyliyemiyorum ins hayirlisi ile sende bende yavrularimizi kycagimiza alirizsenin bebeşinde hayırlı olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Ben MTHFR 677 ve 1298 heterezigotum bunun yanında hoşimato tiroid de var. Sinan hocanın tadavisine hamile kalmadan başladım, önceleri diyet coraspirin ve vitaminle başladık, hamile kalınca clexane 0,2 ilave oldu. Ben de ilk başta çok tedirgin başladım Sinan hoca hamile olduğunu kimseye söyleme durum neyi gösterecek bilmiyoruz demişti. Bende nerdeyse ilk 3 ay kimseye söylemeden durdum. Hep dinlendim, diyete harfiyen uydum Sinan hoca ne dediyse aynen yaptım.
Tayin nedeniyle Ankara da bulunduğumuz için 5. ayda İzmire döndüm ve kontrollere burda devam ediyorum artık. ama keşke ankarada olsaydım çünkü ben sinan hocaya çok güveniyorum, şu an ankaraya gidip hocaya muayene olmak benim için çok riskli çünkü uçak seyahati burdaki doktorum önermiyorİşallah sağ sağlim oğlumu kucağıma alırım, darısı tüm bebek isteyenlerin başına.
yalnızlık beni mahvediyor.çalışmıyorum evde olmakta canımı sıkıyor.
Hannemcim ikiside çok güzel dinledim ve beni ağlattın yaaa( bu ayda olmadı çok moralim bozukk meryem suresini okuyorum hepimize.bu hafta okuyamıcam.biliyorum hayırlısı herşeyin ama ben artıkk çok kafaya takıyorum.korkuyorum ümüdüm kırılıyo.günden güne.
doktor bana progestan hap vermıstı ama bende ınanılmaz uyku ve halsızlık yapıyor bugun sabah eşim için uyanamadım alarmı duyup kapatmısım,bende öğleden sonra gidiyrm okula,dokuz bucuğa kurdum ama uyandıgımda saat 11 di.ve ben hala uykulu...gercekten halsızım de.coraspırın clexane de kullanıyrm ama progestan benı cok etkılıyr gıbı...
umudunu sakın kaybetme canım.en önemlisi bu çünkü...bizim denemekten,beklemekten başka şansımız yok.bizim de sınavımız buymuş,ne yapalım...defalarca düşük yapıp aynı tedaviyle bebeklerini dünyaya getirenler var,iğnesiz ilaçsız doğum yapacak olanlar var.o arkadaşlarımızın yazdıkları o kadar umut verici ki....bir gün olacak inşallah...ama önce sabır...Allah sabreden kullarını severmiş unutma.Bir de bir ayet var aklınızdan geçenler kaderiniz olabilir diye..aklına kötü şeyler getirme...kalbini ferah tut,dua et,pozitif ol canım.
arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden allah razı olsun ark. Rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin amin.
evet canım çok haklısın çevre baskısı kaynana baskısı ve eşime karşı kendimi mahçup hissetmem ve 3düşük yaşadım bunlar beni bu kadar üzülmeme sebep oluyor biraz önce annem aradı bende ağlıyodum çok kızdı hiç sevmez ağlayanı inanın ben de ağlamak istemiyorum herzaman için hayırlısını ver rabbim diyorum.çok teşekkür ederim desteğin ve moral verdin çok sağol arkadaşım .ne olur bizlere dua edin.kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.canım öpüyorum seni
PROTEİN S DEĞERİM BENİMDE 54 KIZLAR
değerin düşükmüş ne zaman yaptırmıştın burdaki arkadaşlardan iki tanesinin değeri 2. yaptırdıklarında yükselmiş doktorun ne diyor bu duruma bilgi alırsan bizimlede paylaş canım benimkide 49
yalnızlık beni mahvediyor.çalışmıyorum evde olmakta canımı sıkıyor.
Hannemcim ikiside çok güzel dinledim ve beni ağlattın yaaa( bu ayda olmadı çok moralim bozukk meryem suresini okuyorum hepimize.bu hafta okuyamıcam.biliyorum hayırlısı herşeyin ama ben artıkk çok kafaya takıyorum.korkuyorum ümüdüm kırılıyo.günden güne.
doktor bana progestan hap vermıstı ama bende ınanılmaz uyku ve halsızlık yapıyor bugun sabah eşim için uyanamadım alarmı duyup kapatmısım,bende öğleden sonra gidiyrm okula,dokuz bucuğa kurdum ama uyandıgımda saat 11 di.ve ben hala uykulu...gercekten halsızım de.coraspırın clexane de kullanıyrm ama progestan benı cok etkılıyr gıbı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?